спа хотел ATA, Вършец

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (23 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Вършец – минерални извори и балнеолечение
Враца    0 км
пещера Леденика
Враца    16.5 км
водопад Бовска Скакля
София    18.1 км
водопад Боров камък, Врачански Балкан
Враца    18.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
penicilin (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.30
23:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

за първи път почивах в този край и този хотел-мога да кажа , че пак бих почивала тук.Много добро обслужване, като се почне от посрещането и завърши пак до рецепцията. Чисто, приятна атмосфера ,тишина и спокойствие. Благодаря на целия екип на СПА хотел АТА.

ivo111177 (1)
отседнал Юли 2015 за 3-5 дни семейно
2015.07.17
00:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,този хотел съм го посещавал три пъти и ми харесва с едно изключение-закуската.Закуската е все по-ужасна и дори бих казал вредна.То са едни препечени салами "народен", кремвирши и пържени филии от които тече олио.Има много малко плодове,които са поне трето качество.Ако продължават все така са на път да изгубят доста бъдещи клиенти,които бихо дошли по препоръка на настоящи.А може би и много от хората,които посещават АТА не биха отишли отново поради тази причина.
Препоръката ми към собственика на хотела е да коригира кухнята и мисля,че ще усети бързо за какво става дума.
Мнението ми е добронамерено и пак бил отишъл в този хотел,но няма да закусвам там.

ttt111 (1)
отседнал Януари 2015 за 3-5 дни семейно
2015.01.18
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, бих искал да споделя моето мнение за условията на престоя в хотел Ата Вършец. На първо място се присъединявам към повечето добри отзиви за битовите условия. Хотелът е просторен за размерите си, сравнително чист и приятен. Най - добрата му част е тази с вътрешния басейн. Ходихме през зимен сезон и външният не работеше. Басейнът е със сравнително чиста и сравнително топла вода. Аз лично се съмнявам в оптималната му температура, но може и да бъркам. За минерален ми беше малко хладен, но това не пречи да седиш по 1 час, че и повече. Има приятна вътрешна част, която е предназначена за децата.Там по спомен е 90 см. и е почти безопасно за деца. Има сауна, парна баня и джакузи. Персоналът на общите части е отзивчив и приветлив. Хавлии, чершафи се сменяха редовно, а леглата и стаята оправяни до педантичност.Но, както се сещате има едно но. Забележки и дори критика имам относно ресторанта и то за храната и обслужването. На първо място, явно януари е мързелив период и никой не си даваше особен напън. На 20 маси, 8 от които бяха пълни имаше един единствен сервитьор. Една вечер на протести на съседната маса, че вече 40 минути чакат на детето пържените картофи, той се тросна, че той само ги носи! Ние в същата вечер и деня след това също чакахме, чакахме - 35-40 минути за не особени по сложност поръчки. Върхът обаче беше на една от вечерите, в които го посетихме. Не само чакахме, но това което ми донесоха беше повратната точка. Поръчах си не сложна смесена салата за цена около 7-8 лева! Не само, че това което ми донесоха беше увехнало и дори пресипвано от другаде, но и това което пишеше в менюто не отговаряше на сервираното. Салатата трябваше да има домати, краставици, зеле и моркови, маслини, сирене, чушки и катък. Донесоха ми половината от малък домат, малко изсъхнала краставица, една маслина върху три малки топки катък и половин маринована, изсъхнала чушка! В менюто пишеше че има чушки, маслини, сирене. Нямаше и помен от последното, а маслината и чушките бяха по 1. Не само, че не препоръчвам ресторанта, но и съветвам хората, които не искат в четиризвезден ресторант с петзвездни цени да чакат за храната си, която дори и да дойде навреме не е сигурно какво ще ви предложат, просто да идат другаде. Доста голям контраст между приличния сайт, добрите условия, приятния басейн и ресторанта. Там за мен се издъниха. Иначе, приятна почивка.

ralitoo (1)
отседнал Април 2012 за 3-5 дни семейно
2013.02.16
12:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът с стрхотен!!!! Бсейнът е чист и топъл! Стйте са топли и луксозни.Закуската в ресторнта е разнообразна.Центърът на Вършец е близо.Природата е красива.Там прекарах 5 незбравими дни!!!

alkonstantinov (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.02.11
07:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Копирам това, което пуснах и във фейсбук


Едно от децата настина. Не това е изненада, а по-скоро фактът, че другите две не настинаха. Равносметката от хотел АТА във Вършец. Много хубав хотел иначе, мераклийски направен и после връчен в ръцете на много странен (да се чете неадекваетн)персонал. Цената е нормална за хубав СПА хотел и тотално ненормална (да се чете висока) за АТА. Не го препоръчвам на никого, освен на любителите на студената "минерална" вода, комбинирана с липса на отопление.
Моля, всички които са загрижени за народното здраве да споделят това, за да можем чрез мърморене и недоволство да вдигаме нивото на родните хотели

GeryD (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.09
22:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Препоръчвам го във всяко отношение! Чистотата е на супер ниво, учтив персонал, супер обслужване и добри цени!

titania (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.08
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нов хотел, хубава гледка, недалеч от центъра на Вършец, спокойно място, подходящо е за малки деца. Ина хубави вътрешен и външен басейн, вътрешен и външен детски кът. Любезен персонал. Има закрит паркинг, с асансьор, който е удобен. Това са плюсовете общо взето.
Минусите са доста. Не отговаря на 4 звезди най-вече заради ресторанта. Обслужването там е повече от мудно. 4 човека вечеряхме за 2 часа, а всеки си беше поръчал само едно ястие. Не е имало предястия, нито десерти, с малко бебе сме, а чакахме с часове да ни донесат една салата едни картофки и пилешки пържоли... Никой не се извини за това, че ни карат да чакаме с часове....храната е със съмнителен произход. Замразени зеленчуци, супа от преди два дена, претоплени кебапчета...мога и още да разказвам, но с една дума ще кажа, че ресторантът е ужасен. Огромен минус е това според мен. Още повече, че сме с малко дете. Чакахме 40 мин. да ни донесат един сок, който трябваше само да се извади от хладилника...станахме свидетели и на клиенти, които просто станаха и напуснаха ресторанта, без да дочакат поръчките си.
Стаите се почистват късно, след 13ч, когато хората са си по стаите за следобеден сън. Не се сменят чаршафи по простатата причина, че сме си в стаите като влизат камериерките...
Тоалетната чиния в стаята е разклатена и изместена, душът е ръждясал, мивката тече и ъглите в банята са черни....С малко дете сме и все пак тези неща не са много приемливи.
Водата в банята не е минерална, в басейна не знам дали е такава. Определено единствената миризма, която усещам е на хлор.
Още един минус е това, че пускат външни в басейна. Не ми е приятно да е гъчкано в басейна, аз да си плащам нощувка и то скъпо, и да има външни посетители за по 15 лв.
Това е, дано се съвземат малко в ресторанта. Бг туризмът и без това не е цвете, поне да не развалят хубавия хотел, спокойствието, красивата гледка и приятната обстановка. Иначе е подходящо за деца, ако имаше и подходяща храна за тях щеше да е перфектно.

Nety (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.03.22
15:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пътувам служебно и се налага да отсядам в хотели в цялата страна. Когато открих хотел АТА се влюбих в него...това е мястото, което ме прави щастлива - и ако освен за усещането трябва да дам и конкретни причини за това ще посоча - на първо място чистотата, и пак на първо място топлия и чист басеин с безмълвното присъвствие на спасителя, който прави всичко за да сте доволни. Всички там работят за това - от усмивката на момичето на рецепцията до самия управител на хотела. Вече прочетох, че някой нарича ХОТЕЛ АТА "моят хотел" и бях изненадана защото това са думи, които аз съм казвала. Вече когато пътувам в района взимам със себе си близки и приятели и дори и да не ни е в посоката отсядаме в АТА. Храната...нямам забележки - сервитьорите са мили. Поздравления за собствениците на хотела! Пожелавам им много здраве и успехи!


DOBROMIR (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.03
16:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Новогодишните празници изкарахме в този хотел. Супер е! за първи път като се прибирахме от Вършец всички от семейството съжалявахме, че всичко е минало много бързо.

otpochivasht (3)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.11.12
21:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела и сме доволни. Учтив персонал, добра хигиена, хубав хотел. Сменяха ни кърпите, въпреки че умишлено ги оставях закачени. Може да има и по-хубави 4* хотели, но в никакъв случай няма да съжалявате ако отседнете там.
В околността може да се посети Клисурския манастир.
Реших да пусна коментар, макар и кратък, защото ние си избираме хотелите главно по отзивите за тях. И е нужно да има повече актуални и неподправени такива.

petiaata (0)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.29
16:44
коментар
partnerson (1)
отседнал Април 2011 за 3-5 дни семейно
2011.04.03
11:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ще прикача снимки малко по късно.
От вчера 02.04.11 съм тук заедно с приятелско семейство и общо 3 деца на десетина години.
На рецепсията поискаха предварително да им платя 2 стаи за период от 4 дни. Толкова бяхме решили предварително да сме тук. Платих им и сега разбирам защо искат предварително плащане.
Чувствувам се прецакан. Прилежащите на хотела площи са в отвратително състояние, външния басейн , който не се ползва към момента, прилича на зеленясало блато, непочистен, непокрит , гадна картина. Наоколо са разпръснати строителни отпадъци и боклуци.
Това не кореспондира на всесезонен хотел.
Това са първите впечатления ,които те шамаросват още при настаняването.
Ако устискам още няколко дни , надявам се да придобия и други да речем положителни впечатления.
Все пак поставям висока оценка на чистотата , но с условието ,че тя се отнася само за хотелската част.

sesil2011.04.06 12:22
отговор
tsvetest2011.05.25 19:59
Току-що се завърнах от х."Ата". Там наистина се строи и градината не е в добър вид. Обслужването е добро, само в ресторанта сервитьорите са мудни. Най-неприятното за мен обаче са оказа басейнът. Той си е хубав по принцип, но когато влезеш те блъсва много силна миризма на хлор. Поговорих със служителите, които се опитваха да ме убедят, че това е нормално.НЕ , НЕ Е НОРМАЛНО! БДС изисква минералната вода в басейна да е ПРОТОЧНА! Когато се прибавят химически вещества се променя химическия състав на водата, т.е. тя престава да е минерална!На всичкото отгоре хлорът е силно канцерогенен, и само вдишването му предизвиква проблеми! Иначе хотелът е добър, доволна съм и от обслужването. Личи си , че има ред и мениджърът е добър.
danguelov (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.03.23
12:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Заради претупване на управлението страда иначе приличният хотел
Минуси
1.минибарът не се зарежда. При поискване отказаха. Защо?
2.храната в ресторанта е най-ласкаво казано питателна
а) агнешкото по гергьовски не е печено, а според сервитьорката "правено на пара". Абсолютно безвкусно, порцията струва 20лв. Би трябвало в менюто да пише агнешко попарено.
б) пържените тиквички са напоени с олио като гъба.
3.Твърде висока цена за занижени 4 звезди.
4.Интернетът покрива само някои стаите.
Плюсове
басейнът е ок
сметката в ресторанта можеш да си я пишеш на стаята

Правете си изводите сами.

Bijou (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.11.08
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът има много потенциал, но е много зле поддържан и е мръсно. Не знам дали това е, заради факта, че ходихме извън сезона, макар, че за СПА хотел сезонът е целогодишен.

Има чудесен вътрешен двор с перголи и шезлонги, градина и прекрасна гледка, но външният басейн в цетъра му не беше зазимен, а жабунясъл със зелена вода и пр мръстоии. Стаите са много големи, но не добре почистени, а терасите - откровено мръсни. Басейнът е чудесен, остъклен, с гледка към планината, но витрините бяха толкова зацапани ...

Навсякъде се пуши, няма зона за непушачи, въпреки че навсякъде има деца! В ресторанта, в лобито, дори в СПА центъра! Което е недопустимо за хотел SPA&Wellness.

Клиентелата е малко мутренска, никой не се къпе преди да влезе в басейна, влизат с обувки от градината, говорят високо, анцузи и ланци и пр.

Масажите са добри и евтини, девойките се стараят.
Ресторантът е запушен и с кофти кухня и атмосфера, но във Вършец има малка кръчма с домашни гозби и смешно ниски цени.

Като цяло хотелът не е 4 звезди със сигурност. С хубав замисъл, но лошо поддържан и мръсен.При условие, че Вършец е почти на края на света, би трябвало да се стараят двойно повече, за да дръпнат клиенти от традиционните дестинации и хората наистина да имат мотивация да изминат гадния път до там.
Не бих го посетила отново.

mimitr (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.07
16:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето и моето мнение за Хотел Ата.Посетихме го семейно със съпругът ми, мога да споделя, че съм приятно очарована!Хотелът е нов, модерен и за сега поне доста поддържан!Стаите са просторни с красива гледка към планината, беше спокойно и тихо, чисто, сменят хавлиите всеки ден, няма чалга, приятен дневен бар и СПА център, с добри масажи!Кухнята е добра в ресторанта, с малки изключения за общо 3 дни беше вкусно и прясно, е не очаквайте чудеса все пак това не е "Хилтън",персоналът е любезен, леко муднички, но там си на почивка!Приятно местенце, става и за деца, мисля да го посетим и с приятели, дано да не ни се развалят добрите впечатления!!!!

pechan (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.08.16
15:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел на ниво в Северозападна България трудно се намира!Ата е сносен ,но има какво да се желае!Цените са доста солени,но пък то и не е за всеки този лукс се подразбира!Стаята в която бяхме отседнали с приятелката ми беше перфектна от подбор,вкус и удобна най-вече!за това сме доволни!Персонала им е малко ,,яваш яваш го дават.Това е минус на хотела.Природа разкош!Басейна да се почиства защото доста съмнителни се плацикат къде сами къде с някакви си..не че неможе ,защото и те са гости на хотела платили са но,за профилактика на нас останалите.

simeonova (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.02
19:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела за 5 нощувки и нашето мнение е,4е стаите са страхотни-съвременни и предразполагащи за релакс.Вътрешният басейн беше топъл-за сметка на външния,но все пак има къде да поплува човек.От хигиената в стаята не сме много доволни,но все пак да не издребняваме-поне кърпите се сменяха всеки ден.Стаите имат страхотен изглед към планината и са много тихи-през нощта се чува само ромоленето от басейна.По време на нашия престой винаги имаше място на паркинга за колата-това е + за хотела,в ресторанта наистина са малко муднички,но човек като е настроен за почивка някак не се дразни чак толковаС една дума-бихме посетили хотела отново!

tiamaria (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.07.12
14:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди да отидем в хотела, изчетах и доста негативни коментари, но мога да кажа, че персоналът е много любезен,относно чистотата в хотела е на ниво и храната в ресторанта е мн вкусна. Изощо не е такава, каквато я описват е негативните кометари. Нашата почивка там беше страхотна. Единствената ми забележка към хотела е че наистина е глупаво да се заплаща отделно ползването на джакузито при положение, че е при всички неща, които ти се включват в цената!

mozilata (3)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни семейно
2010.06.13
21:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аман от злобни хора! Трети път гостуваме със съпруга ми в хотел"Ата"-Вършец.Вярвайте ,не сме посетили малко на брой спа хотели, просто, защото обичаме да обикаляме-но ТОВА Е НАШИЯТ ХОТЕЛ!Открихме го !/засега сме ходили само два пъти!/ и често ще го посещаваме . Защо ли? Ами затова, защото: посреща ни любезен, енергичен, дискретен и усмихнат персонал в целия спа хотел!Стаите са излъскани и ухаят приятно. Тераси-чисти, просторни.В хотела е тихо, спокйно и уютно. Грижата за посетителите е на много високо ниво-всяка глезотия ти е изпълнена акуратно, с увжение и качествено.Ресторантът е на ниво 7 звезди-обслужване, оригинални /само там ги приготвят/ вкусотии и хигиена!Спа процедури-получаваш обяснения и отношение -пак на ниво!Сутрин в 8.00ч. около басейните всичко е изчистено и подредено под конец,а персоналът и там е с усмивка на лицата. А вкусотийките в лоби бара?? Е, не може човек всичко да опита , нека има и за следващите ни гостувания!В хотела няма "няма" и " не може"/.
Здраве, късмет и успехи на всички ,които работят в хотела! Благодарим ви от сърце! сем. Стефанови-гр. София

Лъчезар Стоилов
отседнал Март 2009 за 1-3 дни млада двойка
2010.03.17
08:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е нов и всичко в него е изпипано ( и снимките от сайта си отговарят) . Дори дизайнът на стаите е много приятен и свеж. Единственият кусур на хотела е ресторанта / но пък ние за 2 дни отидохме само веднъж/ Водата в басейна беше топла (29-30 градуса) и ставаше за плуване. Джакузито не е обявено като безплатно, но наистина беше странно че се заплаща.За СПА-то ...каквото си пожелаете пълна гама). Времето в което ние остеднахме нямаше и хора (делични дни). Персонала беше много любезен и ни посрещнаха с усмивка и така ни изпратиха. Много съм доволен и непременно пак ще го посетя.

кирил василев
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.03.06
19:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Харесахме хотела от сайта, на сайта пиша 6 /най вече на снимките/ в действителност, всичко изглежда много евтино. Хавлиите в стаята бяха мръсни и мокри, леглата бяха зле управени, всичко изглеждаше мърляво. Телевизора беше смешно малък. СПА центъра- джакузито което е обявено като безплатно/включено в цената/ се заплаща, всичко около него плуваше във вода заради лошо изпълнен наклон на пода. Нагряващите шезлонги смърдяха на пот. Фитнеса- трудно може да се нарече такъв с 2-3 уреда. Места в ресторанта нямаше-били резервирани, изглеждаха многократно по- малко от капацитета на хотела. Менюто беше с високи цени, в сравнение с ресторанти в София, бедно, предимно от полуфабрикати. Кръчмата в центъра беше приятна, вкусна и много евтина /кебапчета по 60ст/. Персонала ни говореше на "ти"???
В крайна сметка 110 лв за това което получваш са свръх много.

Пламен Калинов
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни семейно
2010.03.01
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен. Служителите са изключително любезни. В ресторанта готвят хубаво, но не отговарят на цените. Хубаво е, че във Вършец има хубава кръчма на цени, доста под тези в София.

Таня Божилова
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.02.19
17:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От престоя в хотела като цяло останахме доволни.Водата в в басейна не е студена според нас ,но останахме учудени ,че ползването на двакузито се заплаща допълнително.От релакс зоната останах очарована.Момичето ,което ми направи масаж си разбираше от работата ,листата с предлаганите услуги е дълга,а обстановката наистина предразполага за отмора.
Единствено не сме доволни от кухнята в ресторанта.Менюто е бедно, листата с вината е дълга но повечето ги няма.Закуската на блок маса беше ужасна и изобщо не отговаря на 4звезден хотел.Ако в това отношение нещата се промент хотела ще бъде отличен.

мира евтимова
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.10.31
22:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

за престоя ни в спа хотел ата ние останахме много доволни от обслужването към клиентите на хотела;от чистотата която поддържат в хотела;от спа процедурите които предлагат(а те не са малко);от самата обстановка на хотела;от персонала които е жинаги на 100 % усмихнат .Самия хотел се намира на такова място че човек може да релаксира на макс,чистия въздух играе голяма роля в това човек да си отпочине добре.Като всеки човек има и малко недостатъци като това че менюто е малко бедно на основни ястия и питиета,но в началото винаги е така изминахме 6 часа път ,но си заслужаваше.И ако ми се отдаде друга такава възможност да отида там с удоволствие ще посетя пак този хотел

Цвета Стоева
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.08
21:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е нов и респективно - чист.
Има известни недомислици в обзавеждането на стаите, но да не издребняваме чак толкова.
Басейните - външен и вътрешен са студени.
Спа центърът е добър като съотношение цена-качество. Обслужването е на средно ниво.
Ресторантът е евтин, но грамажът на порциите е наполовина спрямо обявения в менюто. Обслужването в ресторанта е твърде мудно, особено при пълна заетост на хотела.Така, това което се сервира излиза доста солено откъм цени. Недопустимо е камериерка да пуши сутрин в лоби бара на хотел 4 звезди. Както е недопустимо близките на персонала да ползват свободно басейна на хотел 4 звезди, най-вероятно безплатно.
В заключение, едва ли някога ще посетя отново този спа хотел. Той вероятно е единствен в региона, но е твърде далеч от изискванията за подобна категория, още повече, че има претенции за СПА.

Иван Петров2009.10.19 18:37
отговор
sem.Georgievi2009.10.20 21:44
отговор
сем.Йорданови2009.10.20 22:00
отговор
жоро найденов2009.10.25 16:22
Г-да, до кога ще намираме махна на всичко, което ни заобикаля? Може би времето е такова. Пуснем телевизора само лоши новини и негативност от него, излезем на улицата същото, влезем в заведение пак, отидем на почивка в хубав хотел отново. Дали ни е станало навик не знам? Дано да не е така.За съжаление и хубавото вече не забелязваме. Не е ли по-добре да оценим труда на хората, които се борят със всички абсурди в България и да ги насърчим, от колкото да се впечатляваме от една камериерка, която пуши на лобибара и се чуди може би как да оцелее и този месец и от персонала на ресторанта,който може би е още млад и неопитен?
анонимен потребител 2009.11.29 21:55
Незнам какви са тези хора (да не цитирам имена) които все нещо не им харесва и са настроени негативно за всичко което ги заобикаля. И чак щом се е стигнало да се коментира обзавеждането на стаите значи нещо не е наред.и на против водата е прекалено топла в басейна(във вътрешния,защото във външния не съм влизала) Поне веднъж да мислим позитивно настроени и да се радваме на това, което имаме??!!!
Мария Илчева2010.02.02 15:44
Много сме доволни от престоя си в хотела. Басейна е много приятен и чист. Само едно условие - да се обърне внимание на някои, които влизаха в басейна без да вземат душ !? За такива не е зле да се постави някъде табела, която да им напомня, неща които все пак се учат цял живот. Освен това кухнята е приятна, но за тези цени - грамажа е ограничен...

Други хотели във ВършецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share