квартири Еди **, Слънчев бряг

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Слънчев бряг
Бургас    0.3 км
На море в Несебър
Бургас    4.4 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    1.6 км
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    2.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Josellyn (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.12.25
16:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам защо неудобните за собственици коментари се заключват! Бях там тази година, с предварително преведена сума за престоя, чух се с много мил женски глас, които ме увери, че ни очаква, хотела бил прекрасен и т.н. Представете си каква беше изненадата ми, когато установих, че на снимките на хотела са изрязани всички подробности около него, както и отсрещната сграда и общо взето всичко, което Е този хотел. Намира се в най-далчената част от морето на комплекса, където се намират пансионите на работещите там през лятото. Гето е слаба дума. Цигани, работници, шофьори, товарачи... и т.н. На първия етаж на хотела няма рецепция или лоби, или каквото и да е. Входа е една врата с тясно коридорче. "Офисът" им е една малка задънена уличка, в която са препаратите за чистене и чували за боклук. От едната страна на "входа" е пералня (за 3лв), а от другата - дюнерджийница. Срещу хотела е пансион, чийто прозорци са облепени с вестници. Гледката е директно в прозорците на пансиона и в прането на пребиваващите в него. Най-малко 20 минути до плажа, ако ходите бързо. Съмнителни типове ви гледат странно още като стъпите на улицата.
Не останахме там и ден. Турих им пепел на изпратените пари и отидох в друг хотел.
Ако искате екстремни изживявания - това е мястото.

Елена Иванова
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.06.27
08:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих новото хотелче в Сл.бряг на 21.06.09г за 5 нощувки ,много съм доволна от обслужването,чистотата на стаята,има удобства - хладилник,климатик,тихо и спокойно място за почивка,всичко ти е на една ръка растояние-закусвалня,ресторанти,магазини,плажа е на 7мин,жалко че няма басейн,през есента пак ще го посетя,дано да има свободни места.

nedovolen2010.08.19 19:51
отговор

Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share