хотелски комплекс Хермес ****, Царево

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    0.4 км
На море в Лозенец
Бургас    5.2 км
Плажове в близост
Царево - Централен плаж
Царево    0.1 км
Царево - Попски плаж
Царево    0.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
no4a (3)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2012.01.05
11:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ни хареса храната-изцяло по чешки вкус,децата се наяждаха с кифли,баници,пасти и сладолед.Басейните са доста студени.Плажа е малък и каменист.

d_vasilev (1)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни семейно
2010.09.27
09:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко в хотела ми хареса, Почивали сме в доста хотели от тази категория,но от Хермес си тръгнахмес най-добро впечатление,Харесани най-вече спокойствието/аниматорите не се натрапваха както другаде/,Може единствено да се помисли и поработи по въпроса с ледената вода в басейните/за 6 дни така и не се престрашихме да влезнем в тях/,Сигурна съм,че другото лято отново ще бъдем гости на този чудесен хотел!!!

gergana___70 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.31
00:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С цялата си отговорност споделям голямото си разочорование от този хотел защото:българският турист там се чувства дискриминиран заради чехите,които са основната част от гостите на хотела.Самите те са приятни и възпитани хора и нямат вина че персонала на хотела ги толерира във всяко едно отношение напр. програмите на плажа са предимно на чешки и т.н.;голям абсурд е липсата на сифон в баните на хотела ужаса е пълен когато се изкъпеш или просто ползваш мивката в банята водата на пода смесена с пясъка(неибежно е да не се внесе пясък)се разнася в целият апартамент. Камериерките ни притесняваха сутрин преди да сме тръгнали на плаж да влизат да почистват сякаш не могат да свърщат това в часовете когато хората са на обяд напр.,да не говорим и за това че подмяна на сапунчета, шампоанчета- няма, освен ако не се оплачеш и не си поискаш,а все пак става въпрос за четиризвезден хотел;ресторанта няма нужният капацитет относно местата за хранене и в часовете особено за обяд и вечеря ставаше доста неприятно докато успееш да настаниш семейство си на подходяща маса.;ако си вегетарианец си обречен да бъдеш на"диета" както се изрази готвачът когато го попитах какво да яде сърпругът ми,който е вегетарианец; паркинг в хотела няма; плажът е много малък-хавлия до хавлия,защото ако не си успял сутрин рано да си платиш за чадър и шезлонг нямаш друг избор.Смятам че собстеника и управителя на хотела имат върху какво да поработят за да могат гостите им да се чувстват приятно и конфортно.Похвала за българският аниматор(младо момче,което си обича професията и беше най-милият и внимателен човек от целият персонал) и сладкарят на хотела.Най-доброто и това което много ни хареса са аниматорските програми(щеше ни се да са повече на български). Не бих препоръчала този хотел на приятели, въпреки че се намира в красивото градче Царево и си заслужава човек да се наслади на чудно хубавите гледки,които то предлага.Надявям се искрено нещата да се променят защото ми се иска българският турист да не търси чужди дестинации,защото живеем на едно от най-красивите места на света. Пожелавам личен успех на мениджърката на хотела и реализация на бъдещи творчески идеи и планове.

lovjasmin2010.10.15 14:27
Много е лесно да се говори на изус.Нямате си на представа една камериерка колко стаи има да почиства на ден,че никога да не ви притеснява.И това че не можете да ползвате баня без сифон никой не е виновен.Чехите НИКОГА не наводняват баните!!!!!!!
pvasilev2011.04.04 11:28
Аз бях там през същия период. Съгласен съм с коментарите, но имам някои забележки - ние нямахме проблем с обслужването от страна на камериерките, не знам кога влизаха и излизаха, но винаги беше чисто и заредено! Имаше друг проблем - wireless-а беше доста слаб, а в стаите имаше кабелен интернет, но на рецепцията нямаха кабели?!?! Ресторанта е с отвратително малък капацитет (особено ако завали става страшно - няма къде да се съберат хората ако ще и на 5 смени да се хранят), но имаше доста богат избор дори и за вегетарианци.(ако не броим чешките бълвочи - няма такава безвкусна и гадна храна!!!!). То е ясно, че алкохола е български, ама чак толкова долнопробен не бяхме пили!!!! Върхът беше т.н. "официална вечеря" на която за нещастие се оказахме 2-ра смяна след чехите(не зная защо имаш високо мнение за тях?!?). Та на тази вечеря се почувствахме като на сбирка на палеонтолози, оглеждащи останалите скелети на една огромна риба и на пълнено агне е като са оглозгани поне персонала да беше махнал остатъците! Плажът имаше места (само ако си платиш допълнително чадър) иначе тази малка и тясна ивица е претъпкана! Чехите - ако това там е най-общо казано средностатистическа извадка ... УЖАС!!! Най - отговорно заявявам - СЕЛЯНИ АМА СЕЛЯНИ - сменяха наакания памперс на бебето си на масата в ресторанта, децата им редовно се изхождаха (и 2-те нужди) в детския басейн, а като се напият - нямат равни!!! Честно казано сега си обяснявам защо могат да ползват баня без сифон - просто не я ползват, но ако започна да изброявам всичките техни простотии, на които бяхме свидетели - книга трябва да издам! Но не си права, че са толерирани повече от българите!!! Истината е, че те просто са по-нахални! Като цяло (без да отчитаме изброените недостатъци) беше ОК, но за тези пари... може да се намери и нещо доста по- добро!
Красимир Кръстев
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.16
15:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е много готин, персонала е отзивчив и добронамерен.
Хигиената се подържа на високо ниво.
Почивахме в този хотел от 29.08. до 06.09.2009г. Бяхме три семейства с по 1 дете, всяко между 8 и 10 години.
Много доволни останахме всички - и възрастните, и децата, които пращат най-сърдечни поздрави на най-добрите аниматори Боби и Олег.
Препоръчвам хотела на всички семейства, които желаят да прекарат отпуската си на морето, а в същото време и наистина да си починат.
Благодаря на целия персонал!

генчо наиденов
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.29
16:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

наи готиния хотел за това лято бях там преди няколко дена и останах очарован каакто и всички от компаниата.а готвачите са фантазия.акосте на диета не ходете


Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share