хотел Бяло море ***, с.Баните

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Храмът-утроба до с. Ненково
Кърджали    20.3 км
Пампорово
Смолян    26.8 км
Чепеларе
Смолян    29.3 км
Манастир “Св. Йоан Продром”
Кърджали    30.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
gabriela77 (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.07.23
21:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

уникално местенце.това е най-невероятният хотел за една лятна ваканция.персоналът е страхотен и едва ли някъде има друг такъв.бяхме с две деца едно от коитое на три г.нито веднъж тези хора не ни направиха забележка понеже малката е много палава.а всички бяха много мили и усмихнати.вече знам че намерих нашият дом за лятната ваканция.

Лили Дочева
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.04.29
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очаровани сме от създадения комфорт, гостоприемство и сърдечността на собствениците сем. Бояджиеви.Със съпругът ми пътуваме много, но са малко местата без забележки. Където и да сме ходили , винаги отоплението е било проблем,а тук навсякъде беше на макс.Колкото и да търсехме недостатъци-такива нямаше. Релакса в джакузито с минерална вода бързо ни отдалечи от проблемите на ежедневието.Радваме се,че открихме това хотелче - чисто,топло и персонал,който ни накара да се чувстваме както у дома си ! Препоръчвам го на всички ценители на уюта и релакса!


Други хотели в с.Баните

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share