апарт хотел Стрийм Ризорт ***, Пампорово

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    0 км
Чепеларе
Смолян    7.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    9.1 км
пещера Ухловица
Смолян    15.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
snejana.an (1)
отседнал Април 2015 за 3-5 дни семейно
2015.04.15
12:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела с оферта за Великденските празници. Останахме очаровани и много зарадвани! Прекрасно местонахождение - закътано и същевременно много близко до лифтовете. Много добре поддържан и чист хотел. Настаниха ни в топъл и просторен апартамент /бяхме 2 души/, чисто бельо и кърпи, добра поддръжка и хигиена в целия хотел. Спа центъра приятно топъл и може да се ползват всички услуги. Още по-приятно бяхме изненадани от предложената ни храна - първата вечер получихме вечеря по избрано от нас 3-степенно меню, останалите закуски и вечери бяха на блок маса, но с много добро качество и количество. Голямата изненада беше прекрасния Великденски обяд, който ни сервираха - със зелена салата, агнешко месо с дроб сърма, козунак, яйца и напитки. Всичко това беше на изключително атрактивната и достъпна цена от 133 лева. Благодарим на учтивия персонал за топлото посрещане и хубавото обслужване и отношение. С удоволствие ще го посетим отново и го препоръчваме горещо и на Вас!

WinnieD (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.23
22:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел. Със съпруга ми ни настаниха в много уютно и удобно студио. Терасата беше с гледка към Снежанка, също така се чуваше и румоленето на реката.

evgenya (1)
отседнал Декември 2011 за 1 седмица семейно
2012.01.17
21:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямаше индикация дата за 2012 в сайта и по тази причина съм записала 2011. Току-що бяхме семейно в апартамент с една спалня в Стрийм Ризорт .Много добра цена за едно изключително изкарване.Обзаведено с вкус, уютно, топло навсякъде/ние изключвахме парното за сън/,изобилна шведска маса,но и кухненският бокс има необходимото да си приготвяте сами храна, чисто, че чисто,смениха на третия ден спалното бельо, до пистата може и пеша , но е подсигурен транспорт по всяко време-само да се обадим, топъл ски гардероб, интернет в апартамента, гледка към Снежанка. А за спато-направо се размазахме.И всичко това в цената. А случихме и много слънце.Накрая синът ми, който е малко чуждопоклонник и искаше да ходи в Австрия догодина отсече: "Не, само тук"!
Написа-дамската част от семейството

nikolai_b (1)
отседнал Януари 2011 за 3-5 дни семейно
2012.01.17
18:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела за 6 дни през януари 2012 с брат ми и майка ми. Не можахме да повярваме, че сме избрали такъв добър хотел! Нямаме дори една забележка за "Стрийм Ризорт"! Намира се в близост до пистите и влековете на "Малина", а освен това хотелът осигурява безплатен транспорт през целия ден до тях! Апартаментите са уютни, изключително топли и имат кухненски бокс, където човек при желание може да си приготви храна, но има и ресторант за онези, които не искат да готвят. Спа центърът (включено в цената) е цяло блаженство, има също фитнес и зала за игри. В цената беше включена закуска на блок маса (= шведска маса), и закуската винаги беше на ниво като количество, качество и разнообразие. И един голям плюс - около хотелът не са наблъскани други хотели! Тихо и изключително приятно място за почивка, подходящо дори за претенциозни гости като мен.

vaskris (1)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни семейно
2011.02.16
15:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Кой каквото иска да си пише,но този хотел засега е с най-добрите цени на Пампорово и една забележка нямаме към него,другия месец сме пак за 3 дена,страхотно място и навън валя сняг а водата в басейна е 30гр,няма да съжалявате за стаите,има кабели за интернет точно както е и на снимките и обслужването на персонала е супер всички бяха усмихнати.Хавлий не си носете всичко си има в хотела.Кухнята е на високо ниво,но ще сте на далавера ако си платите за шведска маса всичко има от пържоли,торти и плодове и постоянно сервитьорите зареждат масата.Много е топло и си носете и по тънки дрехи в стаята може да си коригирате парното от 1-5 много е топло,дадоха ни за по-малкия син детска кошарка.А за басейна само джапанки и бански си носете,за децата са сложили надуваеми пояси.Няма да съжалявате и не е лудница да ви блъскат в басейна както в големите многоетажни хотели


Svetlozara Cherpokov (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.25
19:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме два чудесни дни със съпруга ми в този хотел. Тихо и спокойно място, чудесна природа, хотелът няма нужда от коментар, той се вписва прекрасно в тази обстановка. Вниманието, с което ни обслужваха и грижите, които положиха за нас, оценяваме изключително високо. Останахме очаровани и сърдечно благодарим за топлото посрещане!

сем. Черпокови, Пловдив

Силвия Димитрова
отседнал Март 2010 за 1-3 дни семейно
2010.03.15
12:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме с мажа ми прекрасни и незабравими дни в
тела.Много е чисто и уютно.Тъй като това са сигурно последните дни,в които се карат ски всички бяха по пистите и аз бях единственият гост на хотела през
деня.За мен работи спа-центърът и ме поглезиха невераятно.Пускаха ми джакузито,сауната и парната
баня и ме наглеждаха за да не ми стане лошо,докато
съм сама.Не ме притесниха с напускането на хотела,тъй като се бях увлякла и бях поминала времето за напускане.Персоналът беше изключително любезен и усмихнат.Закуската беше много разнообразна.

сем.Ненови
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.23
20:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме прекрасна почивка на 20 и 21 февруари 2010г.!
Чудесно място, заобиколено от борова гора и ромолящо поточе, красива сграда, вписваща се в пейзажа. Отлични условия, топло посрещане от внимателен, отзивчив и усмихнат персонал, чудесна кухня, особено традиционните български ясния, от които най ни допадна ръчно разточената баница и смилянския боб.
Целият хотел е добре отоплен, дори бихме казали, че е горещо, ние ходехме по тениски, а децата бяха очаровани от басейна и СПА центъра, които са с неограничено ползване.
Хотелът е близо до лифтовете, а има и осигурен транспорт до тях! Качеството на телеприеменето е не особено добро, но да си признаем не ни остана време за телевизор - достатъчно ни бе уплътнен престоят с други развлечения!

При първа възможност отново ще посетим това чудесно място, горещо го препоръчваме и на всички наши приятели!

Красин Варна
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.02.03
13:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ама какво го хвалите толкова,или тези писания са от персонала на хотела.Бях за три дни в началото на зимата.Хотела е извън /след табелата/ Пампорово,около него само дивотия,центъра на Пампорово е на 5км, няма едно кафе къде да пинеш.Това са апартаменти,няма нищо общо с хотелите и местото е усойно,слънце не видях.Наистина собствениците са искали нещо да направят.

Tedy (1)
отседнал Януари 2009 за 3-5 дни семейно
2010.01.11
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за няколко дни в комплекса в началото на мес. Януари. Базата на хотела е много добра, стаите са чисти и много уютни, кухнята е напълно обзаведена, отоплението е чудесно дори в най-студените дни.

СПА центъра е чудесен и с удоволствие го посещавахме.

Относно локацията не бих казала, че е далече от пистите. Хотела предлага трансфер, а ако сте с кола въобще не е проблем - стига се за 5 мин.

По отношение на закуската и въобще на ресторанта за съжаление останахме разочаровани. Ако слезеш в 7.30 - 8.00ч има вероятност да закусиш нещо, въпреки че менюто е доста бедно в сравнение с всички други хотели, в които сме били (дори попаднахме на мухлясал хляб единия ден). Ако обаче отидеш към 9.30ч. ще си останеш гладен, тъй като блок масите се зареждат еднократно рано сутринта и нищо не се допълва когато свърши въпреки че закуската е обявена до 10ч. В допълнение не ти позволяват да си вземеш дори една ябълка за стаята, камо ли да направиш сандвич, който да качиш в стаята за да не будиш детето рано да слиза до долу. Аругумента беше, че сме си платили само за закуска и едва ли не си правим сандвичи за обяд. Не прави добро впечатление да дебват хората и да ги връщат от вратата като крадци и се надявам да съм полезна с този коментар и обслужването да се подобри. Храната в ресторанта също не беше вкусна и съответно се хранехме в други заведения в курорта, от което също губят според мен.

Като цяло сме доволни от почивката и бих препоръчала хотела за семейна почивка.

Tsvety София
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.08
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещахме Новата 2010 година в този хотел и искам да кажа, че много ми допадна! Персоналът е много любезен, хотелът е страхотен, има много удобства като сауна, парна баня, джакузи, басейн... Стаите са обзаведени с кухненска част, в която има всичко до лъжиците и вилиците! Единственото е, че е по-отдалечен от централната част на Пампорово, но с кола няма проблем да се стигне
С две ръце бих препоръчала този хотел!

Никола Узунов
отседнал Март 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.31
11:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах там зимата , хотела е нов и хубав .Зимата единствения начин да стигнеш беше с кола , нямаше пътеки и възможност за разходки . В стаите има кухненски кът което е добре защото в хотела една супа беше 5-6 лв и биистра биистра като 'вкусна чаша'.Персоналът беше услужлив и любезен с изключение на МАЛОУМНИЯ управител(тогавашния).След като се върнах от ски и намерих колата ми (Ауди А на така наречения ''охраняем паркинг'' помляна .Той стана свидетел на реакцията ми но не каза нищо,до мемента го мислех за шофьор, и си тръгна ..След като попитах персонала и го намерих повторно реакцията му беше
"Е аз кВо да напраа" и после ми обясни как преди работел на Банско и плащал на руснаците откраднатите ски който всъщност не били откраднати...идиот. Междувременно обвини друг гост на хотела с цел да си измие ръцете като каза "сигурен съм че е той". Издирих човека който съсвсем спокойно и според мен напълно искренно отрече.... И така от хотела не предложиха никакво съдействие или намаление , абе с две думи управителя 'го бОлеше...'
п.с.
Ако не сте с моят късмет , ще останете доволни !

Ралица Дикова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.07.27
14:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е нов и много приятен. Предлага всичко от което човек се нуждае за пълноценна почивка на планина.Персонала е много любезен и искренно им благодаря за чудесното посрещане и обслужване!Престоят ни там беше от 20.07 до 25.07/ 2009.

Петя Марчовска
отседнал Май 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.05.06
18:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте р хотела е страхетен р а обслужващия персонал още по страхотенлИмах престой в този хотел от 01 до 04 май 2009 година и бих искала да изкажа благодарности на целия пероснал за учтивото им поведение и широките усмивки л

Много успех на целия екип на хотела

pesho832010.02.18 11:53
Ето и моето мнение за хотела. Максимално обективно!

Положителни черти:
+ нов хотел със страхотна природа в околността и добър външен вид
+ напълно обзаведени апартаменти, уютни, отопляеми - определено най-доброто от хотела
+ учтиви рецепционисти и сервитьори
+ има включени доста услуги в портфолиото на хотела
+ чисто

Отрицателни черти:
- недобре заредена блок маса сутрин - към 9:15 почти няма нищо за ядене
- недобър СПА център - има сауна & парна и турска баня (които от време на време не работят), + чичко, който непрекъснато обикаля около басейна и пуфти, че излиза вода ако някой мръдне по-рязко или забрави да спре душа...прави забележки...досадно. не препоръчвам СПА центъра с изкл. на масажите
- малки порции в ресторанта - ако седнете на вечеря примерно. Не става въпрос за изискана вечеря с малко, но добре изпипана храна, а за откровенно съвсем обикновенна храна в малко количество
- лоша миризма пред хотела - когато излезеш и искаш да помиришеш дъха на иглолистната гора, те удря в челото неприятна миризма на канал..вероятно не добре обмислена канализационна система

Хотела е добър за ски почивка тип "селф кейтъринг" - когато се разчита на кухненското обзавеждане в самите апартаменти и хранителни продукти внесени отвън.

Дано да съм бил полезен!

Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share