хотел Пънчетата, Арапя

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    2.6 км
На море в Лозенец
Бургас    3.1 км
На море в Китен
Бургас    7.2 км
На море в Приморско
Бургас    10.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kartofchu (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.12
15:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Разочаровани сме цялото семейство от този така наречен хотел.Няма рецепция,липсва персонал,няма интернет,в хладилника намерих косми.Не ви препоръчвам Пънчетата!!!

мими петкова
отседнал Септември 2009 за 2 седмици млада двойка
2009.09.03
21:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това което пише в техните сайтове е пълна лъжа.Хотела няма никаква кабелна телевизия,а само ефирните,но може би за собственичката кабелна телевизия означава - пуснат кабел от покрива до телевизора.За интернета нямя смисъл да говорим то е само в сънищата на собственичката даже и в завединието къдито твъдят че сигнала е силен,го няма.Балкончето е метър на метър, а досадните пенсиони камериерки постоянно ти влизат в стаятя.От заведението постоянно мирише на манджи.Горещият ми съвет е да си намерите друго място за почивка в Арапя!

nganchovski2011.07.09 02:26
Привет на всички четящи това!

Причината за да пиша тук е че приятели ни направиха резервация в "Пънчетата" и ни препоръчаха мястото. Никога не бях почивал тук. Реших да видя някакви мнения в интернет и прочетох горният пост. Казах си "Леле, къде отивам?" Както и да е пристигнахме, настанихме се, дори ни предложиха избор между 2 стаи. Вече 6-ти ден сме тук и съм много доволен. Хотелът е на самия плаж. Стаите са хубави и спретнати, с телевизор (не знам дали има кабелна или не защото не обичаме да гледаме телевизия и не сме пускали телевизора), хладилник, климатик, разбира се санитарен възел в който топлата вода не свършва и чудесно работещ безжичен интернет. Стаите се почистват всекидневно а камериерките са мили. В същност въобще не сме ги засичали в стаята, само няколко пъти се разминахме в коридора. Отиваме на плаж, а като се върнем е почистено. Не знам за другите стаи но в нашата въобще не мирише на манджа. Както вече казах съм много доволен и пак бих дошъл да почивам тук.

Други хотели в АрапяЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share