lidkish (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.07.18
08:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето става, хубавичко, чистичко...
Бяхме очаровани докато не ни направиха скандал на тръгване за леко изцапана хавлия с боя за коса, която по принцип се пере с нормален прах на 30 градуса:-)
Изгониха ни и ни казаха повече да не стъпваме при тях!
Така че ако имате опасения, че боята на косата ви може да изцапа хавлиите, просто не ходете в този хотел:-(((

Мария Алексиева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2009.07.29
14:21
коментар
Pavlina Ivanova2010.02.05 10:18
отговор
Antoan Jizgov
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.24
12:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Hotela e strahoten, zaslujava si parite, personala e na nivo 4udesno mqsto za po4ivka. posetete go nqma da sajalqvate

Група посетители2009.08.06 10:13
Наскоро посетихме с приятелите ми този хотел. Разположението е що годе добро, спрямо центъра на Влас и спрямо плажа ( който не е нищо особено и е доста малък). Стаите са просторни, всичките са с изглед към морето ( доколкото може да се види от по-ниските етажи). Басейнът също е добър, но ако е натоварен със сигурност няма да има шезлонг и чадър за доста голяма част от хората. Отношението на рецепционистите е добро, както и на хората в ресторанта, макар там да има още какво да се желае откъм обслужване.
По отношение на храната - закуските са меко казано смешно подобие на такива. Обикновенно по хотелите в този район винаги се очаква блок маса, но в този хотел не е така. Сервира ти се "нещо за ядене", което е предварително определено от ресторанта и е в количество, което не би задоволило и малко дете, така че ако са ви казали, че има богата закуска просто забравете за такава.
Стаите не забелязах да се почистват, а като доказателство на това беше, че кошчетата не се изхвърляха и се наложи да "помолим" на рецепция да вземе някой да ги изхвърли. Неудобство е и наличието на само една чип карта, което създава проблем ако някой е в банята примерно - другия трябва да виси и да го чака, че да може да си влезне в стаята.
Присъствах и на изключително арогантно отношение от страна на "управителката" спрямо клиенти на хотела, които не бяха доволни от определени условия. При подобен мениджмънт нищо чудно, че по-голямата част от стаите бяха празни.
В заключение мога да кажа, че за тези пари определено може да се намери и нещо по-добро (лично попитах на място в два други хотела), където условията са по-добри ако държите да пребивавате на Влас или Сл.Бряг
Polina Stefanova2010.02.05 10:22
отговор

Други хотели в Свети ВласЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share