хотел Лайпциг ****, Пловдив

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Античен театър - Пловдив
Пловдив    1.1 км
Стария Пловдив
Пловдив    1.2 км
крепост Червената църква
Пловдив    17 км
Батак
Пазарджик    18 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pvasilev (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2011.04.04
19:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела съм отсядал 2 пъти. Единия път отседнах в двойна стая, а другия път бях в апартамент. Впечатленията ми са просто чудесни особено от апартамента! Да двойните стаи не са особено големи, но пък чак "клаустрофобични" - това е просто смешно! Хотела определено има стил! Баните са супер (особено на апартамента - със сравнително модерно джакузи и отделен душ. Закуската беше обилна, обяда и вечерята - каквито си ги направите , но храната е добра. Хотела е на много удобно място и има достатъчно паркоместа, което си е просто супер. Като цяло Лайпциг има един малък, но съществен недостатък - персонала - точно това е необходимата "подправка" за да предпочетеш едно място пред друго!!! Ето и моите впечатления: управителя на хотела- супер, кухня и келенри - на ниво, рецепция - леко хладно отношение към клиентите, камериерки - първия път не забелязах такива, но втория път си бяха свършили добре работата. Най - вече се впечатлих от управителя на ресторанта - нямаше такъв див и нервен простак!!! Този ... (не мога да намеря точна дума да го определя) човек със своето нагло и арогантно държание успя до такава степен да "впечатли" част от гостите, че надали някога ще се наканят да гостуват пак на хотела!
Като цяло - супер хотел, в който ще си изкарате приятно. Препоръчвам го но само ако нямате намерение да ходите в ресторанта .

Elene_P (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.07.12
16:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоя ни в хотел "Лайпциг".Страхотна кухня има ресторанта им, а и целият персонал е на високо ниво.

Snowblind (2)
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.04.15
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях много впечатлена от хотела - много модерен, страхотен интериор! Бях в стая superior и останах много доволна от престоя си. Хотелът се намира на централно място, съвсем близо и до гарата на града. Единственото ми оплакване е, че ваната е беше почистена и не съм убедена, че чистачка посети стаята през двудневния ми престой.

mozilata (3)
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.07
18:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещане на Новата2010г.година в х. Лайпциг-При цена за двойна стая лукс ви настаняват в затворническа килия-1.50 на 2.00м.!!!Отговорът но рецепционистката беше, че всички стаи са с една цена и сме били едни от последните резервиращи! Поставят те пред свършен факт!!! Ужас!-не издържахме да спим и третата нощ /според пакета/-хваща те клаустрофобия, един комплект кърпи, а не за двама...!На детското легло се спи един върху друг/!!! Програмата за Новогодишната вечер-абсолютно аматъорска, с нагласена някаква си томбола!Липса на организация за посрещане за закуска на толкова хора!Поне в половината България сме посещавали хотели от различна категория, но такива килии, за такава цена -никъде няма!Единственото хубаво нещо беще богатата и изискана вечеря-като храна браво, но това не е празника, нали? Не го препоръчвам като дестинация!

odans (0)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.30
03:34
коментар
Анета Ангелова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.03
22:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Лайпциг" се намира в самия центъра на града, много е луксозен и модерен. Изключително съм впечатлена от дизайнерски стилно обзаведените стаи, които се предлагат на достъпни цени. За всички гости хотелът предлага и безплатен паркинг.


Други хотели в ПловдивЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share