къща за гости Даянна ***, Добринище

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
gavasi (1)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни семейно
2013.12.04
09:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да използвам възможността да благодаря за обслужването в къща за гости Даянна. Посещавала съм много хотели, с 5 - 6 звезди и мога да кажа, че нивото им е под това на къща за гости Даянна, която е 3 звезди. Всичко беше точно както го бях видяла в интернет страницата. Чисто, уютно, много топло, което спомага да се чувстваш като у дома. Обслужването беше отлично. Много внимателни, възпитани и съобразителни. Механата е обзаведена в стар стил, но съчетано с нови тенденции, което прави обстановката много приятна. Най-силно впечатление ми направи, че дори в тоалетните на заведението има радиатори. Собствениците са положили усилия за максимален уют. Храната беше в изобилие. Престоя за тези три дни беше приказен за мен и семейството ми. Бих посетила хотелчето и през лятото защото със сигурност ще бъде още по-приказно.
С пожелание да продължават да се развиват още по-усилено, тъй като това е бъдещето за България - туризма, който ще спомогне за опознаването на страната ни.

sem.Pavlovi (1)
отседнал Август 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.16
21:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По принцип не пиша коментари,но престоят ни в този хотел беше най-кошмарното нещо,което ни се е случвало от доста години насам.На повечето хора не прави особено впечатление,защото остават там само за няколко нощувки.Нито обстановката,нито обслужването,нито хигиената отговарят на звездите,които си приписват тези мними хотелиери.Бяхме направили резервация за 10 дни,но не можахме да издържим повече от 4."Невроятната гледка към Пирин" представлява изглед към ръждясалите ламаринени покриви на съседните полуразпаднати къщи,паркоместата-кой където свари да паркира на уличката пред хотелчето,а богатото меню,което ни обещаха,ако си платим за полупансион беше оскъдно,еднообразно не особено вкусно.Стаите не се почистват даже и при изрична молба от гостите,хавлиите и спалното бельо-само когато им се направи забележка.Но за мен най-непростимото от всичко е отношението на двете собственички(майка и дъщеря)-иронично,просташко и арогантно.Явно "уважаемите" дами си мислят,че правят услуга на хората,които си плащат за да отседнат в така нареченият им хотел.Никога не бихме повторили престоя си там,същото съветвам и всички вас!

scorpia (9)
отседнал Април 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.04.20
16:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотелчето за Великден 2012г. Общо взето прекарахме добре, но принципно искам да предупредя, че хотела не е много подходящ за семейства с деца, особено при лошо време. Липсва стая за деца или лоби, в което да се забавляват групово и за целта ползвахме механата, в която се пушеше и не беше много редно нито за децата, нито за посетителите й по това време. Ползвахме сауната 2 поредни дена - отлична е! Механата е много приятна, храната беше прясна и вкусна, но менюто беше леко странно - вечерята включваше супа, второ и десерт, вместо установеното тристепенно меню от салата, второ и десерт. Закуските бяха отлични - богат избор на прясно приготвени мекички, пържени филийки, хляб, палачинки, домашно кисело и прясно мляко, сок, кафе, чай и пр. Великденският обяд беше превъзходен! Обслужването в механата беше малко бавно, но пък жената зад бара много мила и услужлива. Като забележка мога да отбележа, че кърпите не са достатъчни за предлаганото СПА в хотела, а и не се смениха за 4 дневния престой. Почистване също не беше правено.

Vanesa (1)
отседнал Декември 2011 за 1 седмица семейно
2011.12.28
23:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел с изключително любезни собственици. Стаите са с нови мебели и се чистят всеки ден, за разлика от много други хотели.
Механата е уютна, топла и порциите са големи с доста умерени цени, което не може да се каже за някои други механи в градчето.
Има много хубаво масажно, подредено с изключителен вкус, което предразполага към релакс.
С удоволствие бихме се върнали там.


масажното
miroleskov (1)
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни семейно
2011.01.06
20:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Глупости 2 години под ред сме там...собствениците са супер разбрани и тихи хора...нямаше да повторим инъче. механата е супер ползвахме някаква отстъпка и порциите са огромни за гладни скиори и сноубордисти.в хотела е топло и въобще навън не излизаме освен за пистата естествено.Благодарим ви
като препоръка трябва да има и цена с вечеря, азащо не и с лифт карта

hotel daianna
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с група
2010.02.22
20:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Според мен господина трябва първо да се научи да пише,а след това да изразява мнение.А за глобата която си платиха той много добре знае защо се получи така!Според създалата се ситуация ние бяхме достатъчно любезни и търпеливи.

сем. Кралеви
отседнал Февруари 2010 за 1 седмица семейно
2010.02.18
20:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние сме от Бургас, обичаме да караме ски. Почивали сме на много места в страната. За първа година решихме да прекараме отпуската си в Добринище в хотел "Даянна". Цялото ми семейство остана очаровано от:
1.Обстановката - хотелът е нов, уютен, обзаведен с много вкус и усет за стил и красота. Всеки ден се почиства.
2.Обслужване - мога да кажа само една дума - невероятно. Персоналът е изключително добронамерен, действа се с голяма бързина, вежливост. Там работят професионалисти и честни хора /доказаха го с една тяхна постъпка/. Порциите са големи и винаги много вкусни. Цените са учудващо ниски.
3.Отношението на собствениците - винаги готови да ти услужат, независимо дали става въпрос от чисто информционен или материален аспект.
4.Механата - това място трябва да се види от всеки, който реши да посети Добринище, без значение дали са гости на хотела. Влезеш ли в механата те обгръща атмосферата от Възрожденската епоха - придобиваш реална представа за начина живот и бит на нашите предци, и то без да си чел исторически книги.
Тук ние прекарахме най-хубавата си отпуска и догодина отново ще върнем.

aliosha brezaliev
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни семейно
2010.01.31
09:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

не се лажете да ходете в този хотел.
1.не можете да добиете от снимките в саита реалната представа за хотела липсват стаите с детските легла разположени в
квадратни 7,8кв.метра.
2.дволично,арогатно и надменно даржание на собствени ци те.
3.НО АКО решите все пак да пренощувате там и изразите недоволството си гласно ште бъдете глобени с цената на една ноштувка и обвинения куп др.неща
4.абе с две думи ПЪЛЕН К....Ф.

Ширилинкови
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.31
16:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно е! Попаднахме там случайно разхождайки се из Добринище, но останахме възхитени от обслужването, обстановката/бяхме в апартамент/, да не говорим за кухнята - големи порции вкусни ястия! С удоволствие бихме се върнали там!

Ангел Ангелов
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.02.15
00:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е перфектен.Домакините не влизат в личното пространство и позволяват да се чувстваш като у дома си.Бяхме там в началото на февруари и в стаите е много топло и сме спали без завивки.
Закуската ни беше включена в цената и имаше какво да се избере от около 15 вида храна,
Механата е направена във възрожденски стил и порциите са ОГРОМНИ,а цените са много народни.

iliana zahova2009.03.02 02:59
може би маи нее така но мен ли4но не ми хареса хотела но се пак добрини6те е прекрасно грат4е има какво да се види там

Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share