хотел Друм ***, Добринище

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (24 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
toni.liubenova (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.17
03:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнахме от почивка в хотел "Друм".Останахме очаровани от обслужването и отношението на персонала към почиващите.Цените,които предлага този хотел са много достъпни.
Стаите бяха много чисти, храната много разнообразна и вкусна.Аз имам хронично заболяване и поради това съм на диета.Без да съм ги молила, те приготвяха храна специално за мен, съобразена с диетата ми.Изключително отзивчиви, персоналът направи почивката ни великолепна.И макар да бяхме с двумесечно бебенце,ние си прекарахме чудесно.Горещо препоръчвам на всички,които желаят пълноценна почивка, да посетят хотел "Друм".

vancho (1)
отседнал Декември 2014 за 3-5 дни сам турист
2015.01.05
06:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Бахме в хотела и обслужването е много лошо. През цялото време има един възрастен мъж , който постоянно ти прави проблеми и дори когато бяхме умряли от глад едвам ни даде 1 филия хляб. Храната не е вкусна и за закуска няма кафе. Могат да ти развалят почивката без никакъв проблем.
Иначе като цена е добър и е срванително чист.

marinopolis (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.07.08
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Закупихме си ваучери от сайт за колективно пазаруване за двойна стая със закуска от с 50 % намаление и така вместо 70 лв/нощувка със закуска платихме 35лв. При настаняване на рецепцията в "хотела" цената бе 30лв/нощувка с включена закуска за двойна стая. Обяснението беше:първа версия: ..."цената е за човек..."(но така или иначе пак сметката не излизаше- за двама човека цената щеше да е 60 лв, а не 70 лв)....2. втора версия:..."ами, това са миналогодишните цени-тези не са актуалните..." и на въпроса съответно "защо не са си принтирали актуалните за сезона, отговора беше"..."защото не искам". След разкриването на измамната лъжа за цените, "хотелиерката" ни обяви за невъзпитани гости, за които съжалява, че е осигурила услуга.НО повярвайте ни ние съжалявахме повече.

За хигиената ще оставя снимките да говорят!

Така наречената механа е с "красива" градина-отново нека снимките покажат, кометар е напълно излишен.


Сами си правете изводи за коректните хотелиери, които могат да накарат някой да пренощува в "ХОТЕЛ ДРУМ" САМО с предварително плащане на нощувките, измама за цените и заблуда, публикувайки снимки от отварянето на хотела преди 5 години (навярно непочистван от тогава).

bp2018 (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.07.08
12:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:



Бих искала да изкажа своето огромно възмущение от т.нар. хотел "Друм" в Добринище.
На първо място най-ужасното нещо е отношението на персонал, който се състои от мъж и жена. Тоест може да се каже, че това е нещо като къща за гости. Въпросната жена си позволява да обижда гостите и клиентите си, когато разкрихме нейната лъжа относно цените на стаите. Тя беше пуснала ваучер в няколко от сайтовете за колективно пазаруване за уж 50 % намаление, но на място се оказва , че с ваучер излиза по-скъпо. Когато попитахме защо е така бяхме словесно нападнати и обидени от нея с думите " глупаци". КЪде се е чуло и видяло хотелиер да обижда своите клиенти. Във въпросния ваучер беше написано, че се позлват преференциални цени за басейна в Добринище- естествено такова нещо няма.
На второ място- хигиената- отвратителна. Кърпите бяха мръсни с петна по тях. Чаршафите -също. Пердетата са в отвратително състояние. Чиниите на тоалетните са счупени ( Госпожата от хотела каза, че такива като нас -тоест клиенти са виновни и тя не може да оправя след всеки?? ). Кърпите не се смениха 3 дни.
Трето- т.нар. механа е жалко подобие на заведение въобще , каквито бяха и закуските.
Четвърто - мястото около "хотела" и самият "хотел" са в ремонт - багери, прах и машини. Под хотела са "ромските " къщи на градчето.
И още много отвратителни неща могат да бъдат казани.
Не ходете там, защото тези хора са лъжци и мизерници !!!!
П.С. Добринище е едно чудесно място , много красиво и има достатъчно други хотели, където ще се отнесат подобащо с вас като клиенти и няма да ви развалят почивката .
Благодаря за отделеното време.


tuni (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.11.27
00:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Закупихме си ваучери за две нощувки с две закуски и две вечери и бяхме в хотел Друм края на септември месец.Паркирахме колата пред хотела и тя се развали.Посрещнаха ни прекрасно и се отзоваха на проблема ни веднага.Два дни синът на собствениците се занимаваше с колата ни и намери майстор.
По въпроса със стаите:
-чисти,подредени и разположени така,че когато се събудиш или си лягаш виждаш планината-УНИКАЛНО.
-топла вода от сутрин до вечер,ние влизахме по всяко време и водата не спираше.
За хотела:
-механата.... ОГРОМНИ порции храната беше повече отколкото сме очаквали и всяка вечер различна.Едната вечер дори ни позволиха да си правим барбекю на камината беше много хубаво.Закуската също така обилна и разнообразна.Съобразяваха се с нас и я сервираха когато на нас ни е удобно.
-собствениците са чудесни хора,както казах помогнаха ни за колата и ни накараха да се чувстваме прекрасно.Разговорливи и мили.Оправихме си колата за два и можехме да си тръгнем,но толкова ни хареса,че останахме още един ден и не ни взеха пари както по ценоразпис,а на по-ниски.Наистина страшно много ни хареса и определено пак ще го посетим.
Поздрави от Варна

CAUBOY2012.12.29 18:11
За да не рискувате да ви се развали колата, направете като мен- отидете до Добринище с влак
Altair (1)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.10.04
19:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там в началото на лятото. Нямаше топла вода! Бойлера бавно загрявал - за 2 дни не успя явно! Простудих се и си развалих почивката. Никога повече!

iliev (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.03.04
22:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние също бяхме гости на хотела февруари 2012
Не знам при -15, но аз и семейството при -4, -5 градуса сме много доволни от престоя.
Няма да скрия, че бях притеснен когато прочетох тук и там, очаквах и храната да е минимално количество, предвид цената която бяхме заплатили с ваучер, а се получи точно обратното
Прочетох и че обслужването било бавно, но тъй като ние бяхме отишли на почивка и не сме бързали за работа, нямахме проблеми, е разбира се който много бърза може като се прибере у дома да направи фасон на съпругата си за скоростта на сервиране, и отново да напише тук,...............
а в интерес на истината момчето тичаше когато сервираше

bkoinov (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.02.25
19:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НА 12;13;14 И 15 ФЕВРУАРИ 2012, СЪС СЕМЕЙСТВОТО МИ БЯХМЕ В ХОТЕЛ ДРУМ. ПРЕДВИД НИСКИТЕ ЦЕНИ И ЛОШИТЕ КОМЕНТАРИ, БЯХМЕ МНОГО НЕГАТИВНО НАСТРОЕНИ. В МОМЕНТА В КОЙТО ПРИСТИГНАХМЕ ОБАЧЕ, ОСТАНАХМЕ МНОГО ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ. КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД:
-НАВСЯКЪДЕ БЕШЕ ТОПЛО, А ПОНЕЖЕ БЯХМЕ С МАЛКО ДЕТЕ, ЗА НАС ТОВА БЕШЕ ОТ ОСОБЕНА ВАЖНОСТ.
-В СТАИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ИМАШЕ ТОПЛА ВОДА, КАТО САМИТЕ СТАИ БЯХА ПРЕКРАСНИ.
-ОБСЛУЖВАНЕТО СЪЩО БЕШЕ НА НИВО, НАЙ-ВЕЧЕ ХРАНАТА, КАТО ЗАКУСКАТА И ВЕЧЕРЯТА СЕ СЕРВИРАХА, КОГАТО НА НАС НИ БЕШЕ УДОБНО. ТОЕСТ ПЕРСОНАЛА ИЗЦЯЛО СЕ СЪОБРАЗЯВАШЕ С ГОСТИТЕ СИ.
НАЙ-ГОЛЯМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НИ НАПРАВИ, ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ОТ СТРАНА НА ХОТЕЛИЕРА, ДА НИ ВОДИ И ВЗИМА ОТ СКИ ПИСТАТА.

ХОТЕЛА НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА И НАЙ-ВАЖНОТО:
-НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НЯКОЛКО ГЛУПАВИ КОМЕНТАРА, ДА ВИ ОТКАЖАТ, КАКТО НАПРИМЕР НИЕ ЩЯХМЕ ДА НАПРАВИМ.

janeta7612 (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.02.21
00:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Между 11-16.02 бяхме гости на хотела и останахме с много добри впечатления.Ние сме семейство с малко дете,бяхме леко резервирани,предвид коментарите,които бяхме прочели,но се оказа,че няма нищо вярно!!!Когато пристигнахме стаите бяха топли,имаше топла вода в изобилие,и посрещането-много мило.През целият ни престой хотела се отопляваше с локално парно! Относно персонала и обслужването-Поздравления!Относно хотелиера-Безупречен към гостите си!Препоръчваме ви сами да посетите хотела и да се убедите в думите ми!Поздрави на Пламен и компания от групичката от Бургас!Пак ще дойдем

donmiron (0)
отседнал Януари 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.01.28
01:48
коментар
svetla305 (1)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.01.27
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела за 4 дни.Хотела е хубав и чист.Храната също беше добра,като се има в 5редвид че бяхме с ваучери.Истина е обаче че в хотела е студено!На реце5ция дават духалки.Ние бяхме чели коментари и 5редвидливо си носехме духалка и всичко беше ОК.Собствениците трябва да решат 5роблема с то5лото!!!Иначе жалко за хвърлените средства за хотела.Относно обслужването в механата-нас ни обслужваха добре.

slavisimo (1)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.01.22
11:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моля всеки който прочете следващите няколко реда ,да вземе написаното за сериозно и напълно достоверно, ако не иска да си развали почивката!!! Със семейството и наши приятели бяхме там м.Януари за 2 дни ( поне за толкова ни беше резервацията).Прочетох няколко негативни коментара относно липсата на отопление и непрофесионализма на така наречените "хотелиери" , и въпреки това решихме да отидем. Бяхме с ваучер закупен за 2 дни и трябваше да доплатим за детето. Когато пристигнахме ни посрещна камериерката,която учтиво ни даде да си изберем стая. Още с влизането в лобито почти не усещаш разлика с температурата отвън (-10). Повечето от персонала се разхождат с дебели якета и шапки и те убеждават че в стаите е топло. Стаите са ок, чисти и подредени.Хотелът като база не е лош. На всички ни раздадоха духалки. След 5,6 часа работа стаята си беше студена. Механата където сервират вечерята е хунава, но също толкова студена като стаите. Вечерята се сервира студена,защото явно беше приготвена доста по-рано. Персонала е абсолютно неподготвен. На всеки въпрос сервитьорката ходеше да пита шефа. Но върха на наглостта беше когато в 1:00ч през нощта един дядо със скиорска шапка ходи по коридорите и спира бушоните на всички за да не харчат ток духалките,които бяха раздадени на всички. Моят приятел отиде в 2 през нощта да го събуди за да отвори ел.таблото да пуснем тока.На следващият ден закуската беше ок (баничка и айран) пак в механата на температура около 1,2 градуса. Чашата напълно преля и си тръгнахме,въпреки че бяхме предплатили вторият ден. Управителят искаше даже да му доплатим за едното дете,въпреки че си тръгваме по-рано за нощувка и храна която сме предплатили. Върховна наглост.Тези хора явно са решили да фалират хотела,което е жалко,защото пак повтарям базата не е лоша.

donmiron2012.01.28 01:28
За всички настоящи и бъдещи гости на хотел Друм ! Относно написаните по долу лъжи. В стаите на Въпросните гости на хотела им бе измерена температурата в стаите въпреки че беше 23-24гр. им бяха предоставени допълнително духалки по тяхна молба тъй като били с малки деца , едното семейство бяха достатъчно коректни и си платиха дължимите 40лв. вторият мъж в кавички пълен му-ьо с оправданието че нямал пари в себеси на следващият ден заяви че нямало да плаща въпреки че му бе предоставена услугата ,въпреки това им пожелахме всичко хубаво но след като камариерката се качи в стаята на въпросният господин ни съобщи че липсват 2бр. хавлии е на това си мо викам аз чиста кражба ! 40лв. и 30лв, за хавлиите станаха 70лв. пари които се трудим и изкарваме с честен труд и крадецът ми тръгнал да пише коментари ! Бок ни е свидетел тоша е самата истина !Уважаеми сънародници и хора по света не се подвеждайте от лъжите на тези хора , заповядайте в красивото градче Добринише и в хотел Друм от където се отрива прекрасна панорама към Пирин планина, да почуствате атмосверата на балкана който никога не лъже !
borisovpower (2)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.12
00:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина е евтин и е нов и още всичко е в много добро състояние,но има един ОГРОМЕН минус - няма парно.Като казвам няма парно,значи НЯМА НИКАКВО ПАРНО.Пипаш радиатора и е студен.

maria_pz (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.28
19:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме нещастието да попаднем в този хотел, въпреки коментарите, които бяхме прочели. Останахме само 1 вечер от предвидените 2. Умряхме от студ, въпреки духалката, която ни предоставиха. Оправдават се, че имало авария, но не може това положение да е едно и също от години. За спа-центъра да не говорим - не се ползва, защото горяли бушоните. А джакузи въобще няма, както е описано в офертата. Собственикът въобще не е наясно как се развива хотелиерство! Ако не искате да си късате нервите, не избирайте този хотел!!!

Georgi Vasilev (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни с група
2011.11.16
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма такива скапаняци и мошеници. Абослютни селяндури, мъчещи се да прецакат хората и да изциганят колкото могат. Абсолютна липса на професионализъм. Запазихме си места още септември месец, платихме капаро и се договорихме за определена цена. Селяците са съгласиха. После дребните душици решиха, че могат да изкарат някой лев отгоре и почнаха да качват цената. 10 дни преди нова година ни обявиха почти двойна цена на човек и ния отказахме. Дадоха хотела на други и не ни върнаха един лев. Почти провалиха новата година на 20 човека.

zoyy2012.01.12 12:49
здравейте

бихте ли се свързали с мен или да оставите телефон, ако наистина има неуредени смети.

Благодаря!
bp20182013.07.08 15:15
Наистина тези хора са абсолютни мошеници, лъжци и наглеци !!!
ilio mitev
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.02.26
14:47
коментар
Ивчо Ичков
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.16
04:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


В Добринище нямаше празно място
И първата вечер хотела беше пълен
Умряхме от студ в стайте температурата беше около 10-12 градуса
На закуска сутринта ни дадоха по две пържени филии с пакетче конфитюр и една лъжичка сиренце
Полудяххххх
Следващият ден бяхме само ние в хотела и беше по добре
Дадоха ни по една духалка в стаята
Персонала е под всякаква критика
Нямат си и представа какво е това хотелиерство
Но ако не сте много претенциозни си заслужава да отидете

pasifikvn2010.02.16 18:13
Ами ти за тези пари какво искаш-лукс ли,те стига че и закуска са ви дали че имате и претенции колко ви е порцията,защо не мина на свободна консумация.
miroslav bonkov2010.02.26 14:39
отговор
Travelling (1)
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.10.26
13:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Тъй като наближават новогодишните празници се заех да намеря приличен хотел за по голяма компания.Търсейки попаднах на х.Друм който ме зайнтригува с визията си и цените обявени ни след телефонен разговор.
През почивните дни бях гост в хотела за да видя какво сме наели за празниците.Какво да ви кажа...Силно се надявам с течение на времето да се появяват все повече такива места в България.
1.Собствениците са хората с които контактуваш пряко(Невероятно гостоприемни)
2.Няма невъзможни искания относно обслужването(В рамките на нормалното се подразбира)
3.Чистотата е на сериозно ниво(Надявам се да бъде винаги така)
4.Има място за паркиране на около осем автомобила(За сега. тъй като хотела е нов и в момента все още се достроява извън самия хотел)
5.Разполага с просторно фоайе с добър изглед към града и планината(беше леко хладно но ще има камина до началото на месец Декември 2009.
6.Има Wireless с добро покритие(Сериозна скорост)
7.За механата Народна музика(не чалга).Достатъчно място за веселба.Добра винарна.Скарата я приготвят във камината на жар.Размера на порциите са пожелателни за всяко заведение(Цените са така неречените народни.Надявам се така и да си останат)
8.В процес на изграждане е градината около хотела.За сега няма такава.След празниците ще се изгради и външен басейн(Имало го като проект)

Страшно сме доволни със съпругата ми.Смятаме да посещаваме винаги тоя хотел когато идваме в региона.

bp20182013.07.08 15:19
4 години след Вашето посещение въпросният басейн още не е построен, градина- няма и всичко тъне в мръсотия
pasifikvn (1)
отседнал Октомври 2009 за 2 седмици с приятели
2009.10.23
16:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите!!!Бяхме в този невероятен и красив хотел от10.10-21.10.2009,очаровани сме от топлото посрещане,от добрите домакини които дават всичко от себе си за да останат гостите им доволни,кухнята е перфектна-отидете и няма да съжалявате.Жоро и Божидар.

viki harizanova
отседнал Януари 2009 за 1 седмица с приятели
2009.10.12
10:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

е това е нашия хотел супер е много спокоино и уиутно място страхотен е невероятна механа....... супер е

valio i lili sabevi
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.13
17:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

супер хотел невероятна гледка и много стилна механа хотела е страхотен града сьшто и наи ве4е 4е е много тихо и приятно но няма какво да ви говорим отидете и вижте сами.

Юлиан и Деси
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.09.10
20:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път бяхме в Добринище и останахме с прекрасни впечатления от престоя си в хотел "Друм". Хотелът е комфортен, гледката - невероятна,а домакините - изключително гостоприемни.С удоволствие отново бихме отседнали в този хотел!

valio kiriqakov
отседнал Февруари 2009 за 1 седмица семейно
2009.03.02
02:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

на6та компания ни хареса много бяхме 8 семеиств и си4ките останаха много дожолни то4но тогава играеха на стадиона и цесека и ние бяхме като гости на ма4а си4ко се вижда от хотела целия стадион прекрасна глетка кам пирин. И наи ве4е механата на хотела е супер много добар стил е направена и много релаксира6то напражо супер. препора4жам жи това място поне само го ви6те и се обедете сами но се пак секи има право на избор но 6те ви хареса.

KAMEN PETROV
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.02
22:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

супер място ..трябва да го посетите ..страхотна природа и много хубав хотел.. невероятни домакини.. посетете го ше останете очаровани

PETEQ DAVITKOVA
отседнал Януари 2009 за 1 седмица по бизнес
2009.01.29
23:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛА Е СТРАХОТЕН СТРАХОТНА ПАНОРАМА СТРАХОТНИ ДОМАКИНИ И СУПЕР МЕХАНА И ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА СОБСТВЕНИКА ИЛИ ПО ТО4НО НА МЛАТ6И СОБСТВЕНИКА ТОНИ ЗА ПРИЯТЕЛСКОТО ПОСРЕ6ТАНЕ

EMIL KARAKANOV
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.01.20
13:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

GRADCHETO E SUPER, HOTELA SUSHTO!

Никол Иванова
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.01.18
20:50
коментар
Кирчо Валеов2009.07.07 03:05
отговор

Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share