хотел Валентино 2 ***, Добринище

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (21 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
jimmara (1)
отседнал Януари 2016 за 1 седмица с приятели
2016.01.26
00:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току що се завърнахме от 9дневна почивка в хотел Валентино 2. На всички, които четат форума искам да ви кажа " О Т Л И Ч Е Н 100".Невероятно добро място,много мили хора,вечно усмихнати и услужливи,навън беше -19 С, а ние нищо не усетихме в хотела - абе нямам думи.Прекарахме страхотно и от тази година ставаме постоянни гости на това място. А готвачите наистина са с главно " Г ". Благодаря на целич персонал за страхотното прекарване. До Догодина!

steliqna georgieva (1)
отседнал Декември 2013 за 3-5 дни семейно
2013.12.28
12:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

само хубави неща мога да кажа.прекрасен хотел.храната персонала,стаите всичко беше прекрасно.с удоволствие бихме се върнали препоръки от нас

stoichkov (21)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни семейно
2013.11.02
18:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Валентино 2 е един от любимите ни хотели в България. Всичко е на много високо ниво: хигиената, обстановката, персонала, храната...Препоръчваме от сърце на всички!


Atanasovi (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.09
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Завръщайки се от 7-дневна почивка в хотел Валентино-2 Добринище искаме да споделим убеждението си, че това наистина е най-добрият хотел в Добринище .
Плюсовете на хотел Валентино-2 са много. Доброто разположение на края на града и прекрасният изглед към върховете на Пирин, съчетани с красива градина и детски кът го правят подходящ за хора от всички възрасти, които ценят спокойствието. Архитектурното решение на хотела е добро и въпреки че не всички стаи гледат към планината и имат тераса, това се компенсира от просторността им .
Прекрасни впечатления оставят професионализма на г-н Валентин Петлов , сърдечността, вниманието и усмивките на трите момичета, които обслужват ресторанта на закуска и вечер,уменията на Готвачките (главното Г не е грешка), които всеки ден изненадват с разнообразни, страшно вкусни , представящи местната кухня ястия, работата на камериерката, която почиства всеки ден и сменя кърпи и спално бельо на 3 дни.
Сърдечни благодарности на целия екип !
Не искаме да пропуснем и доброто си впечатление от град Добринище, чистотата по улиците , в парка и на басейна, любезността на хората, Всичко това, заедно с наличието на лековити термални извори, близостта до планината и до други исторически, духовни и архитектурни забележителности е предпоставка за една пълноценна ,активна почивка.

petq_jelqzkova (1)
отседнал Януари 2013 за 1 седмица с приятели
2013.07.15
14:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме едни незабравими почивни дни в този хотел. Ходихме на ски през месец януари.
Храната беше превъзходна, закуската беше на блок-маса, която постоянно се зареждаше, всяка вечер вечерята беше домашно приготвена и разнообразна включваше и десерт. Прясното мляко беше превъзходно - беше от крава,а не от кутия. Конфитюрите бяха от местни хора както и млякото.
Стаите всеки ден се почистваха.
Персонала беше много усмихнат и бърз.
Това е едно много добро място за почивка, което ще запомни всеки едни от присъстващите с нас приятел.

petq_jelqzkova2013.07.15 14:18
Забравих да спомена, че беше много добре отоплен хотела.
Dannytooooo (1)
отседнал Януари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.01.11
13:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата седмица посетихме този хотел със семейството ми и останахме много доволни от всичко.Стаите са прекрасни.Храната беше много вкусна и в изобилие. Персонала е много мил и любезен.
Момичетата внасяха много слънчево настроение и по всичко личи, че обичат работата си.
Благодаря Ви за прекрасната почивка! Пак ще дойдем!

shushi_74 (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни семейно
2013.01.03
14:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да напиша едно опровержение относно написаният коментар под мен.
Аз съм гост на хотелите Валентино 2 и Валентино 1 в продължение на 6 години и бих казала,че разлика в двата хотела относно обслужване,храна и т.н. НЯМА.Собствениците са достатъчно любезни и търпеливи и едва ли биха подмамили и излъгали с информация гостите си.Достатъчно са известни и двата хотела и са пълни почти през цялата година, не заради това, че хотел Валентино 2 изпраща свои клиенти на хотел Валентино 1, а заради това,че просто всичко е БЕЗУПРЕЧНО!!!
Коментарите под моя мисля ,че доказват написаното от мен!!!
А ВИЕ може да съжалявате ,че не сте останали....

grenari (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.12.27
12:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Силно съм възмутена!!!Тези хора ни провалиха коледната почивка.Направихме резервация в хотел Валентино 2, подчертавам 2, по телефоните които са написани в саита.На 22.12.2012год. тръгнахме за Добринище.След 4 часа път пристигнахме пред хотела и ето ти огромна изненада - съобщиха ни, че нямаме резервация за този хотел, а сме настанени в другия Валентино, които няма нищо общо с хотел.А при всичките ни разговори с госпожата говорихме за Валентино 2.Няма да изпадам в подробности за тъпите обеснения,които ни баха дадени.Това си е измама, защото целта им на тези собственици е да си напълнят и другия хотел.Съгласете се, че след толкова часа път и при това с малко дете не всеки би предприел търсене на нов хотел.И може би на това разчитат!!Но въпреки всичко ние се отказахме и тръгнахме в 21 часа да си търсим друг хотел.Пожелавам весели празници на собствениците и да се научат да работят професионално и честно!!!!!!!!!

kiv79 (1)
отседнал за 3-5 дни семейно
2012.08.31
14:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Огромно благодаря на персонала на хотела. Направиха от нашата почивка незабравимо преживяване.Хотела е много хубав, разположен на края на Добринище. Който иска да разбере подробности просто е добре да прочете онова което съм написала по-долу!Искам да Ви кажа,че този хотел определено е мястото на което може да починете качествено на спокойствие,тишина,чистота и лукс на достъпна цена. Стаите са просторни и чисти, благодарим на камериерката, която минаваше всеки ден да почистване.Благодарим на сервитьорите, които със своите усмивки озаряваха всичко наоколо и със своя професионализъм накараха гостите да се чувстват като в петзвезден ресторант. Аплодисменти за готвачите - просто най-добрите, всяка вечер приготвяха най – вкусната храна, която сме опитвали. Всяка вечер момичетата ни сервираха разнообразна храна, а най – невероятното беше количеството на порциите - ОГРОМНИ! Благодарим на собственика на хотела за изключителния му професионализъм, който превръща хотел „Валентино 2” в най-предпочитаното място за ваканция и почивка!
Незнам през каква школа на обучение са минали тези хора,че всички и всичко беше перфектно! Пожелавам на целия персонал много работа и много гости на хотела(което разбира се не им липсва).Скъпи гости на гр.Добринище посетете този хотел.

Netty (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.03.29
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме страхотна 5 дневна почивка в хотелчето. Много топъл и уютен семеен хотел. Разположен е на тихо и спокойно местеце в края на Добринище. Кухнята е великолепна, но порциите включени в пакета, който ползвахме бяха доста малки. Персонала е много мил, но определено недостига, особенно при пълен ресторант.

docross (2)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.08
10:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлична оценка със сърдечни благодарности на целия персонал. Чудесно място за отдих и туризъм.Семеен хотел с всички удобства- невероятен, внушителен изглед към планината, тихо, чисто,великолепна кухня с традиционни ястия поднесени с любов.
Горещо препоръчвам!

scorpia (9)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.05
12:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа огромни благодарности за перфектното пребиваване във вашия хотел! Условията в хотела са отлични, всичко е на професионално ниво. Много мил и отзивчив персонал, добре възпитан и с отлично отношение към гостите! Ресторантът е един от най-добрите в града (поне за мен), благодаря, че ми дадохте възможност да опитам толкова вкусни местни гозби на символична цена. Мястото е чудесно за почивка с деца - чисто, поддържано и обезопасено. Не на последно място искам да изкажа огромни благодарности, за това, че хотела прибра, съхранява и изпрати до нас забравения ни багаж! До нови срещи!

scorpia2012.09.15 00:42
Тази година отново посетихме хотела и отново оставаме с отлични впечатления. Хората работещи там, собствениците, сервитьорките, готвачката, барманката, чистачката вече са ни приятели. Това са големи Човеци, благодарим им за добрината.
123tt (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2010.10.13
16:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на почивка в х.Валентино2 през месец август т.г. За първи път улучих хотела, покриваш моите представи за идеалната почивка. Хотела е супер, много чист, всеки ден влиза камериерка и почиства. Повярвайте ми ходила съм в луксозни семейни хотели във Велинград където даже боклука не ти изхвърлят. Тук те обгрижват,стараят се да ти приятно.
Местото е превъзходно, някой беше писал, че е отдалечено. Аз точно това търся да е тихо, да не чувам градски шум като клаксони, аларми, свистене на спирачки и т.н.
Закуската е превъзходна, много богата и покрива всякакви вкусове. Никога до сега не съм си почивала толкова хубаво. Бях много притеснена когато се настанихме. Имах личен проблем сменях си работата, но тази почивка много ми помогна да взема правилното решение.
Искам да благодаря на собственика на хотела и да му кажа, че другото лято пак ще почиваме в същия хотел. Аз съм от Бургас и ако беше по наблизо сигурно всеки месец щяхме да почиваме в него.

Krasimira Geneva (1)
отседнал Септември 2010 за > 4 седмици с приятели
2010.09.24
18:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Предполагам, че и хотелът е на същото високо ниво, както е
ресторантът...Много стилен и същевременно уютен.
Прекрасни домакини са собствениците - Поздравления !!!


kkeny (84)
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.04.25
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е ново и собствениците много се стараят. Ресторантчето не е голямо, но закуската която предлагат е на високо ниво, а и менюто за вечеря също е разнообразно и вкусно. Бизнесът се работи "семейно", което според мен кара клиентът да се чувства обгрижван.Вярно е, че мястото е на края на селото и за вечеря ти остава вариант или да вечеряш в хотела(който както вече споменах не е лош) или да караш на 1-2 ракийки от механата на центъра. Имам и някои дребни забележки по стаите, но те не са съществени. Ако идвам скоро натам със сигурност няма да избера Банско, а ще се върна пак там

сем,Иванови
отседнал Февруари 2009 за 1 седмица семейно
2009.12.10
19:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Определено няма да съжалявате,това се иска от един семеен хотел,единствено съжалявам,че през седмицата бяхме сами в целият хотел,което естествено по никакъв начин не повля на обслужването и отношението на собственика и персонала към нас,дори на свети Валентин в стаята ни бяха оставили вино и бонбони.УСПЕХ.

Гергана Стоева
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.12.03
01:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина великолепен хотел.Стаите са изключително луксозни,а персонала много мил,любезен и отзивчив.Идете няма да съжалявате.Всичко е прекрасно!!!


ивелина николова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.16
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Браво, това лято посетих този хотел и останах очарована! Много чисто и направено с много вкус! Храната беше перфектна, както и персонала, а за гледката няма да коментирам- удивителна! С две думи препоръчвам го на всеки, няма да съжалявате.

сем.Калчеви
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.07
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел-топлина, уют, чистота, комфорт, прекрасни изгледи към Рила ,Пирин и Родопите ! Прекрасно обслужване! Това, което се предлага в интернет, отговаря на истината. Топло и уютно място, много чисто и поддържано. Прекарахме невероятно и с удоволствие ще се върнем отново!

С една дума просто идете там и се насладете на всичко това.

сем. Димитрови
отседнал Февруари 2009 за 1 седмица семейно
2009.03.27
17:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел, уникална природа, страшно вкусна храна! Благодаря на целия персонал на хотела, за най-хубавата ни зимна почивка. До нови срещи!


snejko xxx@yyy.bg
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни млада двойка
2009.01.12
23:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приличен хотел - основен недостатък е, че се намира на къра в края на селото където навремето е имало краварник или нещо подобно. За сметка на това пък има прекрасна гледка в посока Банско и Рила. По времето, когато го посетихме хотелът беше новооткрит, така че всичко беше чисто и ново. Хотелът страда от типичните за подобни хотели в БГ проблеми - няма закачалки, водата от душа наводнява цялата баня, не се сменят хавлии и чистят стаите дневно и т.н. Като цяло хотелът е приличен БГ хотел, но цената за двойка стая от 80 лева е леко в горния край

iovko bogev2009.03.02 02:31
и аз така мисля но не ми хареса и ресторанта много малак и не подходя6т но в оп6ти линии компанията ми бе6е добра и си прекарах ме добре

Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share