семеен хотел Асо ***, Павел баня

Рейтинг:  4 star rating  4 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Павел баня – балнеолечение и минерални извори
Стара Загора    0.1 км
Тракийска гробница в Казанлък UNESCO
Стара Загора    16.1 км
Храм "Рождество Христово" - Шипка
Стара Загора    16.5 км
Узана, Габрово
Габрово    18.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
venci_pm1979 (2)
отседнал Януари 2016 за 3-5 дни семейно
2016.01.24
07:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уютни и много топли стаи.Перфектно местоположение.Храната в бистрото бе в големи количества и много вкусна.Благодаря за хубавата почивка. Определено ще посетим хотел и бистро "Асо" отново.

GENOVA (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица с приятели
2012.09.05
00:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

KATEGORICHNO:NQMA DA OTIDA V TOZI HOTEL VTORI PAT!!!!!!!!!!!!!!!!V STAQTA NI CARESHE MRASOTIQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witchz (5)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.07.13
10:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На Нова Година бяхме там с приятели. Първо хубавите неща: закуската е много добра, храната е хубава и по много, макар и малко еднообразна, отоплението беше добре, персонала е любезен.
Лошото: Стаите са малки, не бяха добре почистени; баните - още по-малки, в някои миришеше от канализацията. Имахме някои неуредици по отношение на първоначалната уговорка -заведението е малко и тясно, а бяхме голяма компания и бяхме доста натъпкани в едното помещение, макар уговорката да беше цялото заведение да е само за нас.

ivkonimage1 (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.31
21:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На почивка сме в хотел АСО от 1 седмица - от 26 юни 2010г. Всичко тук много ни хареса. Посрещнаха ни приветливо и много топло.Очаровани сме от обзавеждането на стаите, от вкусната и многообразна храна в заведението АСО, впечатлени сме от бързото и вежливо обслужване на сервитьорките АНИ, ПЕТЯ и ТЕМЕНУЖКА. Мого благодарим на собственика Николай Райчев за доброто посрещане и оказаната ни помощ при един малък инцидент. Всеки, който иска да прекара приятно и забавно няколко почивни дни, нека посети семеен комплекс АСО. Ще го препоръчаме на приятели и познати. Много благодарности на Николай и неговия екип. До нови срещи.
семейство Атанасови


polsunpolsun (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.21
23:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
днес си тръгнах от хотела и не мога да не споделя впечатленята си!
Като начало-няма рецепция,мн ме изненада,но както и да е.
Отношение към клиента-никакво,интернет-няма,чистота-ммм има какво да се желае още...
Вратата на тоалетната не се затваря.
И като капак, казаха ни че ще запалят парното(защото сме с малко дете),но това така и не се случи...
Разочарована съм,много

Янка Сотирова
отседнал Февруари 2010 за 3-5 дни семейно
2010.02.19
16:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз както всички останали искам да искажа възхищението си от хотелски комплекс АСО.На 07,02,2010г. престигнахме в Павел баня и бяхме настанени в хотела които предишната вечер дъщеря ми резервира по телефона.Възхитени останахме от обслужването,храната и уюта в стаите.Ако някои се двуоми каде да прекара почивката си аз искрено му препоръчвам хотел АСО.


Деси Колева
отседнал Ноември 2008
2009.11.11
19:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Реших да напиша коментара за всички които са зиморничави като мен и искат винаги да им е много топло. Е това е мястото. Миналата зима бяхме там и се налагаше доста често да отварям прозореца защото за първи път и на мен да ми бъде горещо. Храната която предлагат е много вкусна и на добри цени. За три нощувки не ни се полагаше закуска но .....

Ники и Краси
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.13
10:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещнахме Новата 2009 година в комплекс "Асо" и макар,че бяхме само двамата със съпруга ми,собственикът на комплекса се постара да изкараме празника невероятно!Почувствахме се така,сякаш бяхме негови лични гости.Всичко беше перфектно!Стаите-топли и уютни,а за кухнята в бистрото,каквото и да кажа,ще е недостатъчно!Закуска не само,че има,но е и толкова богата,че спокойно може да замести обяда.За Великден отново отидохме там,този път с родителите на съпруга ми.Те също останаха очаровани от комплекса и от обслужването.Огромни благодарности към Николай Райчев и неговото семейство и се надяваме скоро да ги посетим отново!Ники и Краси от Бургас.

Борис Арабаджиев
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.02.14
20:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нека започна за комплекс "Асо" така: бил съм в доста хотели в България и с повече звезди , но ако имате възможност да отидете в Павел баня горещо ви препоръчвам да отседнете в комплекс "Асо" не само защото обслужването е на високо ниво ,а защото персонала има толкова топло отношение и те кара да се чувстваш желан гост,собственикът Николай с който се запознах на место е един положителен и приятен човек който знае как да те накара да се чувстваш желан клиент аз лично отново бих го посетил с семейството си макар ,че скоро бях при него с оглед презентация на наши продукти в близък град. Относно коментара , че няма паркинг и закуска ще кажа ,че това са глупости закуска имаи то поне 5 вида това,че някой не се е погрижил да се пойнтересува него оправдава има и денонощна охрана около целия комплекс така ,че колата ви е в безопасност. Е това е препоръчвам го горещо заслужава си.

Диана Кирилова2009.06.28 11:34
Почивах в хотела миналата година през август! Очарована съм от всичко-условия,персонал,местоположение,и т.н.Като икономист ще кажа,че съотношението цена-качество е доста добро. Тази година-живот и здраве-пак ще бъда в Павел Баня и не съм си и помислила да отсядам на друго място.Поздравления за собствениците!!!
Катя и Свилен
отседнал Ноември 2008 за 2 седмици семейно
2008.12.03
17:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа благодарноста си към управитела Н.Райчев за топлото и човешко отношение.Прекрасно место за лечение и почивка.Весели празници и поздрави от Варна!

сладураната
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни семейно
2008.11.19
20:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не предлага закуска както е написано,няма паркинг, няма и тераса,за интернет така и неразбрах да има.


Други хотели в Павел баняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share