семеен хотел Триибрия ***, Триград

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (18 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    1.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    1.7 км
Триградско ждрело
Смолян    1.7 км
Ягодинска пещера
Смолян    5.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
rosi07 (1)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.09.21
11:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел, с най- гостоприемната домакиня, която сме срещали. Кухнята е много добра, предлагат и традиционни родопски ястия. Препоръчваме го на всички, които планират да посетят Триград. Хотелът допринесе за невероятната ни почивка!

Irena05 (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.08.01
12:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място! Всички, които бяхме там сме очаровани и от условията в хотела, и от домакините. Толкова любезни и приятни хора отдавна не бяхме виждали. Беше удоволствие да се общува с тях. Кухнята в ресторанта е доста добра, всичко ми хареса, особено родопските ястия, които предлагат. За природата няма да коментирам-няма сравнение с нито едно кътче в България, уникално е. Смятам, че хотел "Триибрия" е най-доброта място за настаняване в Триград и благодаря на домакините за приятното прекарване! Задължително ще ги посетим отново!

zvenovod (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни с приятели
2013.01.03
11:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

преди 1.5 г. са ходили познати,които са останали много доволни,но сега бяхме с тях и беше много зле.Няма и помен от вкусните манджи,за които всеки пише-явно са сменили готвача!не знам-за 3 дена буквално не хапнахме нещо,което поне да става!гювечетата са някаква помия разлята без ясен хатактер на съставките .за другото няма да обяснявам.не може да връщаш чаша,защото е мръсна,а отговора да е-не ,това е невъзможно,аз съм ги полирал!!!съпругата ми има по-слаб стомах и не спря да повръща.хората се стараят,но повече от две маси за обслужване им идват повече,не се справят.стаите на последния етаж са с отвратителни бани,в които мъжете пикаят клекнали,освен ако не са 1.40 см.къпането е пак в седнало състояние-ако има налягане и топла вода.по един моп да бяха сложили в тези бани-къпеш се и остава мокро,разнасяш водата навсякъде ,тъй като отичането в сифона е лошо!няма една закачалка по коридорите или стаите.кафето е някаква бълвоч,където и трета цедка ще е по-добро.едната вечер персонала си приготви рибка за вечеря,е така и не пуснаха вентилацията,всичката миризма на почти запалено олио влезна в ресторанта-вие разбирате ли,че всички от ресторанта едва издържахме,то лютеше на очита...ужас.персонала+ собствениците беше в ресторанта,как не им направи впечатление тази смрад просто не знам.има и други неща,но ще ми отнеме много време,жалко,че е толкова хубав край и спокойствие.не ангажирам никой с мнението си,но аз лично в този хотел повече няма да стъпя.

sesi87 (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.07.20
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятен хотел!!!Домакините са прекрасни хора,много мили и отзивчиви!!!препоръчвам го!!!идеален за семейна почивка.


tonta (2)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.09.25
23:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко беше страхотно, благодаря за чудесно изкараната почивка в Родопите! Задължително ще ви посетим отново!

r_hristova (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.07.09
12:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Топло и мило посрещане! Приятна обстановка! Собствениците са услужливи и добри хора. Всички останахме много доволни от избора на хотел ,,Триибрия"!

bigpapa76 (1)
отседнал Октомври 2010 за 3-5 дни семейно
2010.11.03
23:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ние с моята жена посетихме селското хотелче с цени за стая като на Златни пясъци, а условията като на обикновена хижа. Искахме единствено да усетим спокойствието на планината, тишината и чистия въздух. Имахме само няколко изисквания- топла вода , топла и уютна стая, тишина и спокойствие. Наистина топла вода почти нямаше, а за парно отопление се наложи да се скараме с управителя. Най-добре си носете печка, но да знаете че влизат в стаите без ваше разрешение за да я изключат. Храната преценихме, че е по-добре да не опитваме и да не им наливаме допълнително пари за нищо. Интернет е
посочен че има....но...НЯМА....пък и къде ти ...в планината)))Банята бе с обратен налон и цялата стая се наводни. Описва се как ще си на тихо и спокойно място, но ние чувахме музиката и говора на персонала от ресторанта, а освен нас точно тогава нямаше никакви други гости на хотела....НИКАКВИ!!! Триград е чудесен , ама ако искате да го посетите, не отсядайте там!!! Не просто в хотела....в селото!!! Поне не като нас за толкова дълго време....

G.Kasabov2011.04.25 14:00
Мисля,че сте били на друго място!!! Или сте предубеден,ядосан от съпругата,лошото време и т.н.,което обаче не е причина за злостни писания.Селото е невероятно,хотелчето също.Беше тихо,спокойно и уютно.Хората са открити и сърдечни.Великденското агне (цяло,не порция),което ни поднесоха ще помним дълго,но не само него а всички гозби приготвени за нас по време на тридневния ни престой.Предполагам,че не сте имали възможност да чуете гайдарката,която свири в хотела,нито автентичните родопски песни на собственика.Само това е основателна причина да се върнете.Може тогава да промените мнението си...
garfield (1)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.10.05
20:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от гостоприемството на тези прекрасни хора.Първата вечер като пристигнахме и седнахме да вечеряме те имаха гости от селото,тези хора бяха певци и пяха прекраснои то Родопски и други песни.Бяха едни прекрасни дни.Благодарим ви.Русе


Milen (3)
отседнал Април 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.06.01
11:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е умерено добър - персоналът е наистина много сърдечен и любезен.
Градината към хотела е много свежа и добре оформена.
Кухнята не я препоръчвам - освен картофки със сирене - другото което бяхме поръчали не беше на ниво.

Boris_Irina2010.09.05 18:05
Мы из России. Были в этом замечательном отеле в Июне10. Замечательные, добрые и готеприимные хозяева!! Встретили как родных. МОЛОДЦЫ!!!! Спасибо. Обязательно приедем ещ раз.
Даниела и Пламен Димови
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.08
11:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Управителят и персонала на хотела ни посрещнаха много сърдечно.Интелигентни и добри хора!Чисто, приятно, топло и страхотни вкусотии с перфектно обслужване!Поръчайте да Ви приготвят баклава!
Отсядали сме в много хотели в страната, но за първи път нямаме нито една забележка!
Благодарим Ви за незабравимите празнични дни!Бъдете здрави!

Виктор и Ели
отседнал Април 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.04.06
09:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През уикенда посетихме Триград и отседнахме в хотел Триибрия. Горещо го препоръчваме на всички. Много чисто, спокойно, изключително обслужване, храната е много вкусна, приготвя се на момента, хората са много гостоприемни, любезни, без да се натрапват, стараеха се да ни угодят по всякакъв начин. Парното работеше непрекъснато, дори беше горещо в стаите, топла вода имаше постоянно.
Беше невероятно. Благодарим за прекрасния уикенд!

Ангел и Роси
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.03.29
23:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Браво, казваме първо на тези, които са ходили или им предстои пътуване до това райско кътче на България.
Относно за хотел Триирия трябва да ви кажем, че е един от най-хубавите хотели от тази категория, както в Рило-родопската област така и в останалите планински части на страната. За сега сме ходили само два пъти, веднъж през октомври сами и през декември, когато заведохме група от 18 души. Всички останаха очаровани, както от хотела така и от неговите домакини, на които благодарим за чудесното обслужване и за железните нерви, които имаха. Казвам железни, защото не сме сред най-тихите и кротки компании.

Мога само да ви кажа само.....БЕШЕ ПЕРФЕКТНО !!!

Боян Йорданов
отседнал Март 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.03.04
15:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е нов и наистина чист за разлика от много други. Местоположението му е много добро и нощем се чува само ромоленото на реката. Собствениците са любезни и търпеливи. Кухнята е много добра. Въпреки това, цените са високи за това, което се предлага и за местоположението. На тези цени, двойка стая за 50 лв и апартамент за 75 лв, би трябвало закуската да влиза в цената, както и използването на сауната (допълнителни 20 лв). Там прекарахме празниците 1-3 март. Беше добре отоплено, но на два пъти за периоди от час-два нямаше топла вода. Парното също бе спряно на моменти, но това нямаше значение - изолацията е добра. Проблем има ако хотелът се напълни, защото няма място за колите на всички клиенти. Чудесно би било в ресторанта да не се пуши изобщо, тъй като въздухът става много мръсен ако пушат десетина човека, но уви, в България това е химера за момента.

Ива Миланова
отседнал Януари 2008 за 1-3 дни семейно
2009.02.10
23:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

не мен не ми хареса.малко селксо хотелче.малко е мизерно,но за всеки вкуси има клиент. аз лично не бих отишла повторно там.

Илиана Асенова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.13
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е прекрасно.Природата е уникална.Собствениците са прекрасни хора и всичко беше много хубаво.Бъдете сигурни,че отново ще ви посетим.Благодарим Ви!!!

Калин и Траяна
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни по бизнес
2009.01.12
21:56
коментар
Trifon Simeonov
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.09
20:23
коментар
petia borisova
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.05
20:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно место. Поне веднъж човек трябва да отиде там. А стопаните на хотела са невероятно гостоприемни хора с огромни сърца.Всичко е на ниво

Stoil i Vanya2009.01.09 19:49
отговор
Eagleman S (2)
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.07
18:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко беше супер ... стаи, храна .... и на първо място обслужването!!! Препоръчвам го на всички, които си търсят хотел в този район. Триибрия със сигурност е най-добрия вариант.

Явор Милушов2008.12.27 22:45
отговор
DODIDK (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.11.19
20:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

БЕШЕ мНОГО ГОТИНО=МНОГО НИ ХАрЕСА=ПрИрОДАТА Е СТрАХОТНА/пАК ЩЕ ВИ ПОСЕТИм=зА ПЪрВИ ПЪТ ПОСЕЩАВАмЕ ТОВА мЯСТО И СмЕ мНОГО ПрИЯТНО ИЗНЕНАДАНИ=


drago boyanov2009.01.09 20:29
отговор
Mariana Ignatova2009.01.13 07:59
Преди няколко дни се прибрахме от Триград и сме много доволни.Бяхме в Триибриа, бе6е страхотно!Вси4ко е на ниво-обслужването, храната...собствениците са невероятно гостоприемни хора и задоволяваха вси4ки на6и капризи...Много съм удивена от коментара на господин Милу6ев-за мебелите, 4е било студено, и обслужването не било на ниво..Повярвайте ми-това въоб6те не е така..Хотелът е нов,4ист,мебелите са много хубави-едени4ните легла даже са доста по-6ироки от стандардните...Собствениците се грижеха за нас да ни е удобно и приятно!Благодарим ви господин и госпожа Хаджийски!Пак 6те ви посетим!!!!
Dragomir Pei4ev2009.01.13 08:07
Искам да благодаря на милите собственици на хотел Триибрия за невероярния уикенд!!!Сърде4ни благодарности от мен и моята годеница-за незабравимата атмосфера,вкусните гозби и топлото отно6ение!!!Ве4е препоръ4вам Триибриа на приятели а и ние със сигурност 6те ви посетим отново!
Боряна Асенова2009.02.17 17:49
С приятелят ми прекарахме страхотен Свети Валентин в хотел Триибрия. Искам да благодаря още веднъж на сем. Хаджийски за гостоприемството и да препоръчам хотела на всички. Относно странното изказване на г-н Милушов искам да добавя, че в малко хотели може да се видят мебели от масив.
атанас иванов2009.03.02 21:20
Посетих хотела след откриването му.Страхотно место и страхотни собственици мили и внимателни.Пожелавам им много късмет и пълни стаи през цялата година.
miroslava petrova2009.04.30 18:57
за тези които казват че било студено вие накъде сте тръгнали през зимата в тоз кучешки студ и то на село където най трудно се отива.не съм посещавала хотела но изглежда добре ако искате 5 звезден хотел в градовете наблизо ги има.Това че не сте съобразили че е зима и трябва да намерите хотел в град си е друга тема. през лятото е топло през зимата не!!!
Роза Костова2009.06.23 06:43
През отминалия уикенд бяхме група приятели в Триград и останахме очаровани от това, което видяхме до там. Но бяхме особено удовлетворени след посрещането в хотел "Триибрия". Чисто, красиво, любезни домакини, чудесно отношение. След нелюбезното посрещане в по-скъп и по-луксозен хотел в Чепеларе, оттук просто не ни се тръгваше. Благодарим, господин Хаджийски. Групата от Бургас

Други хотели в ТриградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share