самостоятелни стаи Дани **, Сандански

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    1.3 км
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    11.2 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    11.3 км
Петрич - "Рупите"
Благоевград    12.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
sandra04 (2)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.08
23:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не отсядайте по никакъв повод там!Снимките нямат нищо общо с действителността!Стаите са занемарени,санитарните възли са неподдържани и незаредени.Мръсно е и неуютно,неугледно!Ако не ни п ритискаше времето, никога нямаше да направим този компромис да преспим на такова място дори и за една нощ.Съжалявам много,но така туризъм не се прави а още по-малко-развива!На вниманието на собсвениците на стаи "Дани"-първо трябва да вложиш и след това да чакаш възвращаемост.Едновременно не става,а още по-малко в обратен ред!Така,че не се подлъгвайте от ниската цена-всъщност тя е висока за това,което ви се предлага!

Stefka Arsova (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.06.21
21:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз лично съм доволна и от условията,и от отношението, просто изкарахме пет чудесни дни там. Всичко си беше много наред. Обадих се по телефона,направих резервация...Благодаря ви за всичко !

Милена Минчева
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.12
09:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не вярвайте на собствениците, ние сме напълно разочаровани от къща Дани. На 5.05.09г. се обадих по телефона, говорих със собственичката за 7 места за пренощуване на 9.05.09г. тя каза, че има свободни стаи, няма никакъв проблем, дори самата тя ме набра след половин час, за да потвърди резервацията.Но какво беше разочарованието ни, когато пристигнахме в Сандански, тел. на собственичката беше изключен, след дълго лутане из града, открихме къщата,отвори ни един господин, оказа се, че собственичката сутринта е заминала за Гърция, съпруга и нищо незнае за резервация на стаи и няма свободни. След дълги опити да се свържем с нея по тел. най-накрая успяхме, но тя каза, че изобщо не си спомня за никаква резервация.
НЕ СИ РЕЗЕРВИРАЙТЕ МЕСТА В КЪЩА ДАНИ И НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА ДУМИТЕ НА СОБСТВЕНИЧКАТА, ЗА ДА НЕ ОСТАНЕТЕ КАТО НАС НА УЛИЦАТА!!!

Цветанка Стоянова2009.07.22 18:53
Уважаема госпожо след като са Ви казали да изчакате, че ще бъдете настанена Вие защо си тръгнахте? И каква беше дата? И за колко нощувки? напишете истината!!!
Мариета Харизанова
отседнал Септември 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.30
23:21
коментар

Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share