хотел Империал ***, Приморско

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Приморско
Бургас    0.6 км
На море в Китен
Бургас    4.3 км
Плажове в близост
Приморско - Северен плаж
Приморско    1.1 км
ММЦ Приморско
Приморско    1.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
svilenceto (1)
отседнал Юли 2017 за 1-3 дни млада двойка
2017.07.18
05:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

При самото пристигане,нямаше места за паркиране. Рецепционистката беше учтива,но за сметка на това стаята беше потресаваща-мокета беше изгорян с цигари и всичко беше захабено. Когато тръгнахме да лягаме чаршафите миришеха ужасно, а под възглавницата имаше черни косми. Оплакахме се на рецепция и камериерката дойде да се кара с нас,започна да ни обяснява как тя не била виновна и защо сме седяли на чаршафите,защото сме ги мачкали и сме и създали работа. Преместиха ни в друга стая, която не беше чистена,паяжините висяха отгоре,чаршафите отново миришеха ужасно. Накратко-хигиената е нулева,а отношението на шерсонала неприемливо. Не може да си плащаш,а да получаваш отношение все едно си им отишъл вкъщи. Не бихме повторили повече в този хотел

Iris (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.08.12
11:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотела със сестрама за няколко дни. И имам достатъчно впечатления от хотела, които ще споделя не само тук.
Последните пет години не съм почивала в България и тази не беше изключение, но решихме по женски да отидем за три -четри дни до Приморско. Избрах хотел Империал, защото ми се струваше добре на снимките в сайта -стаите изглеждаше уютна и чиста и имаше безжичен интернет в стаята. Оказа се, че няма сешуар и интерните в стаята.
При пристигането си много трудно намерихме място за паркиране, защото самия хотел не осигурява на гостите си такъв. Стаята е прилично голяма и изгеждаше добре. Беше чиста, но миришеше ужасно много на нешо средно между канализация и мухъл. В банята също. Решихме, чи миризмата идва оттам и затваряхме вратата и тя намаляваше, но не изчезваше напълно. Банята беше хубава - добре направена, голяма, но миризмата беше почти нетърпима. Явно хотела има проблем с канализацията.
Терасата беше малка, но приятана и гледаше към аква парка. Това първоначално ме претисни, че ще е шумно, но той работи /имам предвид съоръженията/ от 10 часа до 19 часа, когато ние бяхме на плаж и шума не пречи. Освен това гледката от терасата беше хубава.
Относно плащането. Когато платихме стаята - искаха плащане още първия ден, като че ли ще избягаме, и аз като господина по горе - попитах дали тове е всичко. Момичето на рецепцията отговори, че това било всичко. Нито касова бележка, нито никакъв документ, че съм платила. Тъй като съм юрист се зачудих, ако ми поискат да платя отново как ще докажа, че вече съм платила
Още първата вечер протягайки да загася нощната лампа си изгорих жестоко ръката на нощната лампа. Като казвам жестоко - имам предвид, че на другия ден на ръката си имах една голяма рана, която ме болеше ужасно. На рецепцията поисках да ми сменят лампата, а реакцията на персонала беше ужасна. И по-точно никаква. Гледаха ме сякаш съм някаква странна луда, а аз без да повишавам тон просто ибясних, че не е нормално да държат предмети в стаята, които са повредени и са опасни и настоявах да ми я сменят.
До края на престола това не се случи. Обясниха, че нямат резервни.
За мен такова отношение е недопустимо. Неадакватно. Целия персонал беше неадекватен и некомпетентен. Не бих повторила в този хотел. В никакъв случай.

xristina valkova
отседнал Септември 2008 за > 4 седмици семейно
2010.02.26
21:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

xotelat e prosto velikolepen obslygvaneto sawto .OBSTANOVKATA I OBZAVEGDANETO E NOMER EDNO .PRPORA4VAM NA VSEKI DA GO POSETI NIAMA DA SAGALIAVA

Любовь Platonova
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.09
14:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Super!!!!!! Mne vsje ponravilos !!! O4en zame4atelnoe mesto otdiha !!! Rjadom est park , restoran otli4nii

Silvia Kisiova
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни сам турист
2009.02.06
18:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е уникален,с много добро обслужване и отлична кухня в ресторанта.Нямам забележки,мисля,че всеки един би останал доволен


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share