семеен хотел Афродита **, Синеморец

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (24 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
sever8383 (1)
отседнал Април 2016 за 1 седмица семейно
2016.04.12
01:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно топло посрещане от собствениците на хотела,страхотни хора,много вкусна храна ,хотелът чист,уютен с прекрасна гледка към морето.Перфектно място за почивка.Много сме доволни задължително пак ще ви посетим.

Galcheto (1)
отседнал Март 2016 за 3 седмици с приятели
2016.04.08
08:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Избрах хотела съвсем случайно и отидох там с резервация за 7 дни,но впоследствие удължих престоя си с още 14, защото се почувствах като у дома.Обстановката е приятна и спокойна. Ресторантът е уютен и предлага вкусна и разнообразна прясно сготвена храна на нормални цени. Стаите са просторни, с прекрасен изглед към морето,матраците удобни и комфортни, няма нищо излишно и същевременно нищо не липсва.Чистотата навсякъде е безупречна и се поддържа безкомпромисно, в коридорите се носи аромат на свежи пролетни цветя. Персоналът е любезен и отзивчив. Хотелът е на много атрактивно място, и двата плажа са само на 5 минути път пеша.Няма какво повече да се желае,мога само да съжалявам, че отпуската ми свърши, но вече знам къде ще отседна следващия път,когато посетя Синеморец. Убедено и отговорно препоръчвам хотел "Афродита" за почивка.

mi6ence (1)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.03.05
14:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих със семейството си хотел Афродита след закупен ваучер от сайт за групово пазаруване. Резервацията ни беше за три нощувки пълен пансион- закуски компле, обеди по тристепенно меню (супа, основно ястие и десерт), а вечерите - по двустепенно (основно ястие и десерт). Пристигнахме на 28.02 и се оказа, че освен нас има гости само в още две стаи в хотела. За това много ме озадачи и разочарова състоянието на стаята, в която ни настаниха- мръсни под и прозорци, прах по мебелите, баня с мръсни плочки и завидно количество ДНК по тоалетната чиния от предходните гости, липса на обичайните дозички сапун и шампоан. Изненадаха ни и с вечерята- омлет с три кръгчета морков за декорация на чинията и крем нишесте, за добре дошли! Не мога да не отбележа, че имаше и хубави изненади- чисти чаршафи, удобен матрак, парно отопление, удобен разтегателен фотьойл за детето ни. На закуска изненадите с храната продължиха- две пържени филийки, изпържени преди часове, с плочка сиренце и кутийка кофитюрче, чай или кафе по избор. Краят на нашето приключение в хотел Афродита не закъсня. За обяд ни нагостиха с пилешка супа с един пръст мазнина отгоре, кюфтета яхния с картофи и за десерт торта. Топ изненадата беше екземпляр от вида БЯЛ ЧЕРВЕЙ, плуващ в едната порция кюфтета яхния. И така ваканцията ни в прекрасния Синеморец приключи още на първия ден. Господинът, който изпълняваше ролята на сервитьор не благоволи дори да се извини, че дамата която изпълняваше ролята на готвачка- камериерка може и да не е била достатъчно внимателна за качеството на храните в кухнята.
Вярно, че гостуването ни е извън сезона, но нищо не може да оправдае нехайството на управителите на този хотел, който предлага ваучери в сайт за групово пазаруване и очаква гости с предварителна резервация... все пак не се бяхме озовали там ненадейно.
Жалко...Голямо разочарование...

kuku6031 (1)
отседнал Април 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.04.23
21:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ БЕЗУМЕН "ХОТЕЛ" СВЪРТАЛИЩЕ НА КАКВИ ЛИ НЕ ТИПОВЕ. ВЗИМАТ ТИ ПАРИТЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО НЕ ПОЛУЧАВАШ, ЛЪЖАТ В ГРАМАЖА В РЕСТОРАНТА, СТАИТЕ СА МРЪСНИ И ОСОБЕНО ГАДНОМИРИЗЛИВИ. НЕ Е ЧИСТЕНО ИЗОБЩО, БАНЯТА УЖАС. ДО ХОТЕЛА ВОДИ ЧЕРЕН ПЪТ И ЦЕЛИЯ СТАВАШ ЧРЕН ДОКАТО СЕДИШ ТАМ И ДИШАШ ПРАХТА. АБЕ С ЕДНА ДУМА ГАДОРИЯ, НЕ ХОДЕТЕ НИКОГА ТАМ!)!!! В СИНЕМОРЕЦ ИМА ОЩЕ СТО МЕСТА ЗА СПАНЕ ПОНЕ

stefan. (0)
отседнал Май 2013 за 1 седмица семейно
2013.05.30
09:00
коментар
dimo_petrov (2)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2013.03.29
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напук на всички хейтъри мога да кажа: 2 пъти съм почивал във въпросния хотел и възнамерявам тази година да го направя отново. Мениджмънта и персонала правят всичко възможно да накарат гостите си да почиват пълноценно. Такова отношение не съм получавал в нито един друг хотел. В края на всеки от нашите престои напускахме хотела, сякаш напускаме дома си. Храната е много вкусна, а цените са нормални.

Хотелът е идеален за хора с деца, които искат наистина да си починат. На който не му харесва да пали към Слънчев бряг.

drebosuka (0)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2012.02.24
13:34
коментар
ballin (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2010.10.10
09:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

mnogo si e hubav hotela prosto vseki znae da mranka kogato na niakoi ne mu haresva da si kaje a ne da malchi i posle da dobiva smelost pred monitora da pishe gluposti lesno e da kaje chovek tova ne mi haresva daite drugo PROSTO E HORA a za hotela na mnoga hubavo i spokoino miasto si e prekarahme si chudesno

mira_stan (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.16
10:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах в хотела 1 седмица и съм учудена от негативните коментари.Храната беше добра-нормални порции ,съвсем достатъчни.Хигиената също-сменяхя бельото през 2 дни.Относно гледката си беше супер за уморените хора от големия град.Аз лично съм доволна.може би хората с негативно мнение са свикнали на голям лукс.

alexgioia2011.03.28 14:19
Бельото-през два дни? Ние бяхме със 7 нощувки и само веднъж го смениха. Извинете, но явно Вие сте били много "изморени" щом смятате бурените и липсата на какъвто и да е път за супер. И не е нужно да си свикнал на голям лукс, за да очакваш нещо повече за парите си.
tribulus (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.09.12
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отидохме на почивка в този хотел само заради включената храна към цената за стаята. Защото така човек си прави по добре сметка за разходите по време на почивката, а и все пак е почивка и не ни се ходеше по кръчми. И разбира се ефектният сайт в който снимките са така подбрани че човек да си помисли че няма по хубав хотел на такава цена. Страхотни гледки /изсъхнали треви и прахоляк, морето в далечината не го броим/ но не показват по какви улици се стига до хотела. И двете улици по които може да се стигне до там са черни и неасфалтирани и се стига само с по висока кола. Затова може би собствениците на хотела са със джипове. От храната не останахме много очаровани а както чета мнения и други хора не са. Количествата са смешни и за закуска и за вечеря, направо подигравка. Деца биха се нахранили но ме съмнява все пак. И на мен ми направи впечатление сандвичите на закуска са малки по 2бр. Не бях обърнал внимание докато не дойдоха едни приятели на гости и си поръчаха сандвичи от менюто - 3бр. и двойно по големи от нашите /поне да ги правят еднакви за да не прави впечатление/. Входа на хотела също ми направи лошо впечатление. За да влезеш минаваш или през ресторанта или през градината в която също има маси за ресторанта и както пристигнахме точно на обяд, няма минаване понеже е пълно с хора и трябва да си вдигаш куфара над главата. Пълно разочарование от хотела. Явно инсталацията не смогваше защото всяка вечер тока гаснеше по 2-3 пъти. Може би заради бойлерите. Климатика беше много зле въобще не охлаждаше докато не му почистихме филтъра което може би не е задача на гостите на хотела. За кърпите и чаршафите да не говорим /не се сменят, може би за икономия/. Може би собствениците трябва да наемат някой с необходимите умения за управление на такъв хотел, и готвач който може би трябва първо да опитва храната преди да я давате на гостите. Тръгнахме си много разочаровани и ядосани, така не се прави бизнес. Но все пак сме в България, клиента не е на първо място. Печалбата е най важна. Ще следя мненията с интерес и най вече какво мнение ще последва след моето.

petyadimitrova (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.09.04
00:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Посещаваме хотела от 4 години. В началото ни направи добро впечатление и на следващата година решихме да почиваме в хотела с включени закуски. Изненадата ни беше пълна: малки стаи; малки бании и лошо обслужване по стаите. Закуските бяха толкова малки, че децата ни, които са на 3 год. и 6 год. не им стигаха да се нахранят. Да не говорим, че аз плащам 5 лева за закуска на човек и ми се носят два сандвича в порция, а в менюто за външни клиенти сандвичите са 3 бр. за същата цена. От както видяхме каква мизерия е по стаите, решихме че ще почиваме на друго място и ще посещаваме само ресторанта за вечеря. Тази година бяхме "приятно" изненадани и от ресторанта. Поръчките ни идваха на "сутринта", а грамажът отговаряше за яслените групи, докато цените са в космоса. Също така чиниите бяха с мазни отпечатъци. Причината поради която не връщахме порциите беше, че момичетата, които ни обслужваха бяха много любезни, лъчезарни и много внимателни, стараещи се клиентите да останат доволни. Бяха също и много комуникативни, което допринасяше обстановката да е по-приятна. Виждайки колко интелигентни и работливи бяха момичетата предполагаме, че догодина няма да са там, а съответно и ние. Останахме с впечатление, че собствениците гонят само печалбата, а не гледат да подсигурят комфорта на почиващите. Храната е важна част от почивката на всеки един българин. Повече кракът ми няма да стъпи там.

Antonio (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.01
18:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Изкарахме шест дни в хотел Афродита и сме много доволни!Бяхме в студио.Всеки ден ни почистваха стаята,а на три дни ни сменяваха чаршафите.Хотелът е много приятен.
Храната беше много вкусна и в предостъчно количество.Държа да подчертая,че ядох и шкембе чорба,която беше много вкусна!Въобще моята оценка за хотела е отлична!В студиото,в което спахме климатикът работеше чудесно и не сме имали никакви проблеми с горещината.
С удоволствие бих почивал там отново.

lubo videnov (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.30
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

tova koeto pishat sa palni gluposti az i moita priatelka se varnaxme predi dva dni i ostanaxme mnogo dovolni ot xotel4eto vseki si ima vkus no na men li4no kuxniata mnogo mi xaresa cenite sa normalni a komentara za porciite 4e sa malki nesa goliama ama moje da se naiadesh spokoino i za cenata prostoe idealno koito iska pove4e ot tova da si pora4va na vsiakade e taka i personala e dobre neznam kakvo iskat pove4e ot tova neznam

miko772010.08.30 18:10
Аз мисля, че вие с вашата приятелка там си живеете по принцип, и затова яденето ви стига и не се налага да допоръчвате. Поздрави.
miko77 (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.28
23:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
искам да изразя моето мнение за този хотел в който почивах през август 2010 г.
Хотела е приятен, но това което пише в сайта изобщо не отговаря на истината. Първо аз резервирах студио, което се водеше за 4 човека. Добре че бяхме 3-ма. Оказа се една стая, доста тясна с една спалня и до нея една разтегаемо легло. Никак не ни беше удобно това.
След това пишеше, че е с климатик. Климатик имаше. Но... първо беше някакъв малък, максимум девятка, и второ климатика се изключва, когато излезеш от стаята и извадиш ключа. Жегата вътре бе непоносима. Нужно беше поне час, за да се промени малко температурата. Изобщо не смогваше. Опитахме се единя ден да оставим ключа, за да работи климатика, докато сме на закуска, но жената която чисти го маха, за да спре климатика.

След това изненадата беше в банята. Топлата вода е от бойлер, съвсем малък, може да се изкъпе 1 човек на бързо.

Но ние прглътнахме тези неща. Слизайки на вечеря какво заварваме в ресторанта. Една от собственичиките сменя наакания памперс на детето си насред ресторанта, смрадта беше непоносима. Както и да е. Дете е.
Сядаме рано, рано за вечеря, защото имаме включена закуска и вечера. Питат ни какво желаем и ни дават меню. Казахме, че имаме вечеря. Ок, за вечеря има гнездо. Донесоха ни вечерята. Пълна подигравка. Количеството би стигнало за дете от яслата. Трябваше гнездото да е със салата, която всъщност беше зелена салата, разпиляна около гнездото. За трима души ни се полагаха х 1 филийка хляб. Това е вечерята. Бях бесен, но какво да направя.

На следващата сутрин, за закуска ни донесоха по 2 бр. сандвичи с шунка и кашкавал. Филийките бяха от началото на хляба, съвсем малки. Много се ядосах, взех менюто и си поръчах сандвичи, за да си дояам. Донесените сандвичи, когато си ги плащаш бяха 3 бр. нормални, не 2.

И така 10 дни изкарахме на доизхранване и доплащане по 30-40 лева за вечеря, която ни се полагаше.
И забравих да кажа, че яденето беше ужасно. Единя ден си поръчах шкембе чорба. Върнах я цялата, беше супер помия.

Искам да дам съвет на собствениците: Не се подигравайте с храната и хората, които разчитат яденето да им е осигурено. Това е ужасно. Чувствам се ужасно от тази почивка. Всяка сутрин и вечер се нервирахме. Моето дете, което е много слабо, на 12 години, дори то не можеше да се нахрани. Какво да кажа аз.
Освен това не си хапвайте обилно пред клиентите - ужасно е. Да сервирате на клиента си 2 малки сандвича, а вие да ядете по 5 е гадно.

И последно - там човек трябва да е с кола, плажа е много далеч от хотел Афродита и пеша е мъка. Интеренета е много слаб, не разчитайте на това. Някъв от най-старите БТК рутари, сините, понякога скайпа ми не можеше да се зареди. За 10 дни, не ни смениха нито кърпите, нито чаршафите. Но иначе беше чисто вътре.

Отговарям за горенаписаното.

Ina radeva2010.08.30 22:36
Здравейте и от мен, върнах се преди два дни от Синеморец, където бях отседнала семейно за една седмица в хотел Афродита и за разлика от смелите момчета, които така остро критикуват, не ме е страх да си напиша името и то истинското и да споделя впечатленията си. Пътувахме с нощния автобус от София, който пристигна в 5.30 по тъмно в Синеморец. Не бяхме ходили друг път там и толкова рано сутринта изобщо не можех да се ориентирам на къде е нашият хотел. Обадих се на един от телефоните от сайта на хотела и се оказа собственикът. Човекът ми обясни как да намеря хотела, почака ме 10 минути и след като не се появих ми се обади да провери дали не съм се загубла. Оказа се, че не съм следвала точно указанията и бях далече от хотела. Той разбра къде съм, качи се на колата си и дойде да ни посрещне. Направи ни кафе - да напомня на отворковците, че часът е не повече от 6 сутринта. След 1 час дойде персоналът, приготви ни закуска и ни разказаха за всички плажове на близо - общо 4, огромни и безумно красиви.

Така ни посрещнаха. Стаите са уютни и много чисти, имат красива гледка към северния плаж - пред очите ти е едно безкрайно синьо море, което вечер те приспива с вълните.

На четвъртия ден от престоя ни ни организираха разходка с лодка по течението на река Велека - беше много красиво - има уникални растителни видове като например жълтата водна лилия, много костенурки и риби. Лодкарят разказва забавни истории и се закача с децата, които са окорили огромни очи и им е безкрайно интересно. Попитах колко дължим за разходката - отговорът беше - това е хотела,нашата цел е само да ви хареса тук. Такъв отговор в Бг получавам за първи път. Собственикът ни закара със собствената си кола, плати за развлечението ни и се радваше, че сме доволни. Този мъж май има отношение към клиентите си - как мислиш - човекът с порциите. Ако беше вдигнал глава от паницата си, можеше и друго да ти направи впечатление.

За храната - порциите са напълно нормални, хляб има в изобилие - аз една сутрин закусих с 4 филийки - това е защото не са вкусни - просто помолих за допълнително хляб и ми беше донесен с подтичване. Искам да питам недохранените, на които им е и скъпо даже, къде другаде са обядвали за 5 лева, срещу които са получили ризото с пиле, таратор и студена диня? На мен в Афродита ми се случи за първи път.

Искам да поздравя, човекът построил този хотел - подбрал е добър персонал, предполагам и добре им плаща, защото тичат докато работят и не спират да се усмихват. Ето ви още един пример - компанията ми е капризна на храна - поръчаха си шопска салата, ама да няма лук и доматите да са белени. Аз се усмихнах на ум и си казах - да бе, ей сега ще ти ги обелят, специално за теб И точно това и направиха - нямаше лук и доматите бяха белени - ама това е защото кухнята е гадна и там се подиграват с гостите си

Мога само да благодаря на хората от хотела - прекарах прекрасна една седмица - починах си, нищо не ме подразни и догодина да ни чакате пак.

Поздрави и бъдете здрави.

Чакам сега някой от големите мъже да ме пита дали работя или спя в хотела За сведение - работя в компания, която е трето място в света в категорията топ компании, плащат ми добре и съм ходила на много скъпи места. Имам огромна база за сравнение и може би това ми дава възможност да не се чувствам гладна, излъгана и обидена, ако ми донесат само една филийка хляб - просто си искам втора. В този хотел се чувствах на гости на стари познати - хората определено държат на гостите си и се грижат за нас.
petyadimitrova2010.09.04 00:47
Здравей Ина!
Осмелявам се да Ви отговоря, макар да смятам, че не си заслужава.
За Ваше сведение и аз работя за чужда компания и мога да кажа, че съм посетила по-голямата част от света. Компанията ми плаща престоя за четири и пет - звездни хотели. Не знам на каква база сравнявате, но мога да Ви кажа, че уважаващ себе си собственик на хотел никога не би си позволил да се ГАВРИ с храната на хората. Да, когато си поискате допълнително, за да не останете гладни, ще трябва да си доплатите, а всъщност Вие го плащате два пъти. Това ми се е случвало само в БГ - хотелите.
За персонала съм съгласна с вас. Но като толкова хвалите собственика, отидете следващото лято да работите за него и тогава ми кажете: Плащач ли е? От четири години посещавам ресторанта на хотела и ми прави впечатление, че персоналът е различен. Мове би защото плаща добре?
hiper (0)
отседнал Август 2010 за 2 седмици с приятели
2010.08.25
15:09
коментар
alexgioia (4)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.17
14:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно съм съгласна с коментара на Blagoi! Обслужването в ресторанта е на много ниско ниво, кухнята не заслужава и това, ако трябва да съм честна. Или порциите са малки или цените са високи, а готвенето им не струва. В другите заведения определено храната беше по добре приготвена. Удобствата, които се предлагат не съответстват на цената. Ние бяхме в стая без интернет, а всъщност влизаше в цената. Никакъв документ за регистрация във въпросния хотел не ни беше предоставен, дори касова бележка не ни дадоха. Нямам думи да опиша всичко, просто съм изумена как се подиграват с хората!

Blagoi (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.05
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте. Реших да дам едно обективно мнение, защото останалите явно са от персонала на хотела. За пример ще посоча последното мнение от 2010г., в което има две снимки от двете противоположни страни на хотела. Ако си отседнал в опделена стая, не е възможно да направиш снимки и от двете страни. Накратко - хотела не е лош, става за няколко дни, но не е нищо особено и не заслужава този висок рейтинг. Всички коментари съдържат мнение, че кухнята била добра. В същност кухнята е най-слабата част. Порциите са малки и за да се нахраниш, трябва да поръчаш допълнително, с което хотела си избива разходите за уж включената в цената закуска и вечеря. За пример ще посоча, че към порцията се полага само 1 филия хляб. Качеството на храната не е лошо, но определено ресторанта не е място, на което бих отишъл отново само заради добрата кухня. Поставката за слушалката на душа в нашата стая беше счупена. Телевизора е 14 инча, марка "Нео", поставен на стойка на над 2 м. височина /като в болничните стаи/. Към хотела няма никакво пространство - постраен е на парцел около 500 кв.м., в който единственото незастроено място е около 50 кв.м. пред хотела, където са разположени масите на откритата част на ресторанта. Надявам са да съм бил полезен.

hiper2010.08.25 15:16
отговор
Spas Tachev (3)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.02
17:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, почивах няколко дни в хотел Афродита в края на месец юли 2010 г. Хотелът е малък но стилен, има всички удобства който предлага този тип малки семейни хотели. Има красива панорама към морето, плажът където се влива река Велека е съвсем наблизо. Хигиената бе на изключително добро ниво, персоналът винаги е учтив, любезен и винаги усмихнат. Храната в ресторанта бе много вкусна. Със съпругата ми останахме изключително доволно от пълноценна почивка. Благодарим на целият персонал. Успех и за напред.


Velina Daskalova
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.05
10:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте преди два дни се прибрах от Синеморец, там отседнах в хотел Афродита. Искам да ви кажа, че 7 дни бях и много се чуствах добре всичко беше на ниво, стаите са чисти всеки ден минават да ги почистват. Препоръчвам ви го ще останете доволни както аз с моите прятели.

Eli Mihailova
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.31
19:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите искам да ви кажа че вчера се прибрах от Синеморец и отпочивах в хотел Афродита. Много хубаво си искарах хотела беше страхотен, стаите имат невероятна гледка, а пък за яденето ще ви кажа само, че качих 3кг пък вие преценете дали е лошо. Плажа е много чист и приятен, спокоино е и има добри заведениица за през деня. Много съм доволна и ви препорьчвам да посетите това куроруно селище и хотела, ще си направите добра почивка.

Desi Slavkova
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.04.12
18:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най накрая намерих точното място за мен и семейството. Стайте са удобни, готвят прекрасно и всичко е прясно, персонала е на ниво. Докато си вечеряме и се наслаждаваме на гледката към морето.

Margarita Ivanova
отседнал Март 2009 за 1-3 дни с група
2009.04.07
17:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази седмица бях с компания в хотел Афродита, искарахме си много весело макар и не в сезон. Тук е много прятно има страхотна камина която ни отопляваше цяла нощ и придава много уютна обстановка. Кухнята е страхотна, готвачката постоянно ни приготвяше невероятни ястия, а пък сервитьорката ни ги поднасяше с усмивка. Искарахме си много весело, музика, танци абе купона беше на 6. Всички бяха много мили, и сме доволни. В първия свободен ликенд ще бъдем пак там.

Elena Todorova
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.04.04
12:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, искам да ви кажа, че две години подред почивам в този хотел и цялото семейство сме много доволни няма по красиво и спокоино място.

ani kirilova
отседнал Август 2008 за 2 седмици по бизнес
2009.03.26
10:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчаха ми хотела и си запазих за август месец, много съм доволна обслужването е на ниво, всички са много мили, подаржа се чисто,приятно е, кухнята е добра готвят българска кухня и е много вкусно. Стаите са удобни и е приятно имат красива глетка, какво по хубаво от това сутрин да си отвориш очи и да видиш морето пред теб. препоръчвам го и на наи капризните хора.

Вера Андреева2009.03.28 19:52
И ние почивахме в този хотел.Резервирахме студио,а гледката беше страхотна.Когато искахме,поръчвахме в стаята храна и ни я сервираха на огромната тераса.Много сме доволни,а паркинг има,но не е с бариера.Сигурно тази недоволна и злобна женица е подставено лице на някой конкурент.
Нина Петрова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.03.19
15:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах през лятото неописуема мърсотия,шум ,отвратителна кухня,нв добро отслужване ,ниско професионално ниво,въпреки че е отбелязано ,че има паркинг няма такъв. Далеч от плажа...

Silvia Getova2009.03.28 19:23
Здравеите, искам да ви препоръчам този семеен хотел Афродита. Това лято го открих и съм много доволна, всичко е на ниво, стаите са перфектни. чисто е навсиакъде и плажа е близо и тои е много чист. Това където са го писали в коментара малко по надоло е пълна лъжа аз бях юли месец и нямаше такова нещо където Нина Петрова е написала.
severina boikova
отседнал Август 2008 за 3 седмици с приятели
2009.01.14
14:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много сам доволна,хотела е супер има вси4ки удобства за една палноценна по4ивка,не само през лятото но и през зимата.

Tzveti Ivanova
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.09.01
13:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много съм доволна от вси4ко, стаите са супер, обслужването е на ниво, много вкусно готвят. отидете и вие ще останете доволни


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share