къща за гости Велеви **, Велинград

Рейтинг:  5 star rating  4.7 / 5 (13 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    0 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    23.1 км
Белмекен
София    25.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
nikolmurry (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2012.02.19
12:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

отвратително и некоректно отношение от страна на собствениците и в частност госпожа велева. Сбъркана резервация-при положение че бяхме заявили 7 дни тя каза че евентуално може да останем 4, въпреки че господин Велев беше потвърдил 3 пъти резервацията ни и любезно сутринта на пристигането ни ни звънна да пита дали остава резервацията и ние потвърдихме. на своя глава промяна на желаната от нас стая. Бих казала че ни следеше като един Щирлиц. Правеше ненужни забележки и коментари за това кой кога пускал климатика защото било топло и било ненормално да се пуска на горещ режим- но за хора живеещи целогодишно в Дубай мисля че си бяхме прави, също така и по колко вода сме използвали и куп други злобни коментари. Бих казала че с удоволствие бих посетила Велинград, но никога не бих се върнала в къщата за гости на семейство Велеви.

velev2012.05.11 16:18
Конкуренцията в атака???При посещение м.август 2011г.негативен коментар да се пише м.февруари 2012г.е чист компромат,такъв случай просто няма.Велев
frogtod (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.08.15
21:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тодор и Ангелина Велинград е хубаво място за почивка особенно през лятото.Къщатата за гости Влеви предлага всички необходими удобства,близко е до центъра на града.Цените са приемливи, стопаните са много приятни и гостоприемни хора.

EM-va (1)
отседнал Октомври 2010 за 2 седмици семейно
2010.10.25
11:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата Велеви е едно удобно място за почивка във Велинград. Намира се в центъра на града, което е голямо предимство. Обслужването на гостите е много добро. Бяхме на почивка там през октомври 2010 с две малки деца. Собствениците се грижиха за нашата почивкая ежедневно, като ни осигуряваха отопление и спокойствие. Велинград е прекрасно място за почивка, а семейство Велеви ви предоставят удобства, за да отдъхнете добре.

PollyPetkova (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.08.31
01:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място за почивка! Бяхме за пръв път във Велинград и останахме очаровани! Велеви са страхотни хора, къщата е на много добро място - на 2 мин. от центъра и същевременно на много спокойно място. Цяла нощ слушахме жабчета и щурчета! Отдавна си мечтаех за такова спокойствие!

Нели и Иван Йорданови
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.23
19:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първа година бяхме на почивка във Велинград и отседнахме при семейство Велеви.Бяхме там близо седмица и останахме много доволни от гостоприемството и доброто отношение на сем. Велеви към нас. Препоръчваме на всички които мислят да посетят Велинград да отседнат при сем. Велеви.

Антоанета и Николай
отседнал Август 2009 за > 4 седмици млада двойка
2009.09.02
12:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 10 години бях с моите родители на почивка във Велинград.
Отседнахме при Сем. Велеви. Няколко години под ред почивахме там, но в течение с обстоятелствата стана така, че спрахме да ходим. В спомените ми бяха останали едни прекрасни моменти!
Тази година с моя приятел решихме да идем там и да си припомня изживяването. Направихме си резервация и когато оидохме останах приятно изненадана. Къща за гости Велеви беше станала още по хубава от преди!
Сем. Велеви са наистина прекрасни хора, а стаите сами по себеси предразполагат към пълен релакс! Спокоиствието и позитивната енергия, която ислъчват биха накарали и най-голения скептик да се върне отново там с усмивка на лице!
Сигурна съм, че ако исберете да почивате в къща за гости Велеви ще останете много доволни
Лично на мен 9 дни ми бяха малко и сега нямам търпени да дойде следващото лято и пак да посетя това невероятно място.


стаята, в която бяхме
сем. МАСЛЕВИ - гр.ПАНАГЮРИЩЕ
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.23
22:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


КЪЩА ЗА ГОСТИ ВЕЛЕВИ Е ЕДНО ЧУДЕСНО МЯСТО ЗА ПОЧИВКА И ОТДИХ. БЯХМЕ ТАМ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА И НАИСТИНА СИ ПОЧИНАХМЕ ОТЛИЧНО. СЕМЕЙСТВО ВЕЛЕВИ СА ПРЕКРАСНИ ХОРА, МНОГО МИЛИ И ГОСТОПРИЕМНИ.
СТАИТЕ СА ОБОРУДВАНИ ПО СЪВРЕМЕНЕН СТИЛ,ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧИСТИ И УДОБНИ ЗА ПОЧИВКА.ТОВА Е ЕДНО ТИХО И СПОКОЙНО МЕСТЕНЦЕ ЗА РЕЛАКС.ПОЖЕЛАВАМЕ НА СЕМ.ВЕЛЕВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА БЪДАТ ВСЕ ТАКА ГОСТОПРИЕМНИ И УЧТИВИ КЪМ СВОЙТЕ ГОСТИ. ТОВА Е МЯСТОТО ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА!!!

Диана Стоянова-Благоевград
отседнал Март 2008 за 3-5 дни семейно
2009.07.17
13:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Просто чудесно е ,че и в България можем да имаме добри и гостоприемни хора!А такива са сем.Велеви.Бяхме там преди около 1,5 година и съжалявам,че скоро не съм имала възможност да ги посетя!Къщата предоставя всички удобства,които би искал човек.Не казвам,че е спа -хотел,но най-хубавото е ,че там намерихме спокойствие и релаксирахме.Пожелавам на това семейство много здраве и да са все така любезни с гостите си!ПАК ЩЕ ГИ ПОСЕТИМ!

Петър Атанасов
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни семейно
2009.02.18
17:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къща за гости Велеви е чудесна.Намира се на тиха и спокойна уличка съвсем близо до центъра.Във нея има всичко от което се нуждае човек,за да си почине от шумното ежедневие на големият град.Стайте са много уютни и слънчеви.Дори през студените дни в тях е топло.Сем.Велеви са много мили и гостоприемни хора.Макар и само за 4 дни си пичинахме пълноценно.Бихме отишли отново.

Боряна Миткова
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.18
09:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ми хареса, почивката ни беше доста спокойна. Сем. Велеви са много отзивчиво и гостоприемно семейство, което прави престоя още по-приятен. Къщата е спретната и чиста, зимата е топло. Вилата разполага и с нещо като механа, в която има кухня и камина, от която ние се възполвахме и вечерта стана още по-приятна. Препоръчвам на всички, които искат нещо тихо и спокойно

Силвия Петрова
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.16
17:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата за гости Велеви е прекрасна. Доволна съм от почивката и условията, които предлагаха гостоприемните и отзивчиви домакини. Навън времето беше много студено, а в къщата беше топло, уютно и спокойно. Домът на сем. Велеви се намира на спокойна и тиха улица, съвсем близо до центъра на града. Ако ми се отдаде възможност пак да посетя Велинград, ще се върна отново в чудесния дом на сем. Велеви.

ADELINA TASEVA
отседнал Май 2006 за 1 седмица семейно
2009.01.11
15:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Zdraveite,na vsi4ki!Az i sapruga mi bqhme v ka6tata na VELEVI predi nqkolko godini,be6e nezabravimo,hazaite sa stahotni.Sega vijdam,4e ima remont i e stanalo o6te po-hubavo;-)

Диана и Илия - Пловдив
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.07
11:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички ,като нас които си търсите местенце за почивка.Бяхме във Велинград 4 дни , на гости на сем.Велеви.Останахме очаровани от посрещането и обстановката..в техния дом.Една пълноценна почивка...

Христозови - Асеновград2009.06.25 03:33
Ние също преди няколко години отседнахме в тази къща и останахме с много добри впечатления - къщата се намира в непосредствена близост до центъра на града

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share