хотел Дана ***, Добринище

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (25 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
apple (1)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни млада двойка
2015.05.02
12:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Храната е добра,но е студено в стаите и в самия хотел,паркинг няма,паркира се на улицата пред хотела.

mminkov (1)
отседнал Февруари 2015 за 3-5 дни млада двойка
2015.02.09
02:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За съжаление, всички негативни коментари са прави.

Бяхме компания от 10 човека, по двойки, с резервации за големи стаи със спални.
Когато пристигнахме се оказа че имаме 1 голяма стая и 4 15-квадратни кутийки в които няма място да се обърнеш. Коментарът беше че "Ми те ги заеха големите стаи", нищо че имаме резервация от един месец.
Банята е толкова малка, че човек трябва да взема душ върху тоалетната.
НЯМА ТОПЛА ВОДА.

Кафе-ресторантът е перманентно вонящ на цигари. Всички пушат вътре, защото явно на село така се прави. Хигиената на храната е... ами, има сажди във всичко. Приятелката ми си поръча чай с аргумента че "това е просто вода, няма как да го объркат". Имаше пепел от цигари в чашата.

В стаите е студено и температурата беше 16-17 градуса. Днес времето се влоши с 8 градуса и направо не ми се мисли какво ще е вечерта... Общите помещения и коридорите също са студени.

Сауната не е чистена никога, и силно мирише на урина.

"Паркингът" е "на улицата пред хотела".

Тръгнахме си предварително, но отказаха да ни върнат парите. Защото разбира се че ще откажат.

Цялото място мирише на мизерия и отчаяние. Престоят там няма как да се нарече почивка, и само напряга. Ако толкова нямате пари за истински хотел - по-добре просто идете 1-2 пъти на ресторант някъде.

b.nenchev (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.19
05:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доволен съм от престоя си в хотела. За цената, на която се предлага почивката условията са мн. добри. Може би има неща за доизпипване, но мен не ме дразнеха. Четох някои коментари и ми изглеждат много пресилени- въпрос на гледна точка. Храната тази година беше още по-добра (миналата година бях пак тук със сем.си). Най-важното е, че наистина си починахме и затова благодаря на Дани и персонала.
п.с. Нямахме никакви проблеми с резервацията и с настаняването

krisi_ (1)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.10.21
20:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди да посетим това място прочетох коментарите, но не им се доверих, за което съжалявам! Мислех че лошите са написани от конкуренцията им, но съм сгрешила!
Тези 4 * не знам кога и защо са дадени на този "хотел"!!! В момента състоянието му е за не повече от 1 и то само заради самата сграда!!! Преди години сигурно е било много красиво и приветливо място, но в този момент е занемарено. Прах по разбитите мебели, мръсотия навсякъде, температурата в стаята беше около 10 градуса през деня. Попитах дали няма да се отоплят стаите по някакъв начин, а отговорът беше, че още не било достатъчно студено, за да пуснат парното, а и трябвало да се изхаби 50 литра нафта, само за да загрее, имало одеала в гардероба, които нямаше как да докоснем, защото върху тях имаше забравено мръсно бельо.
Положението в "ресторанта" не беше по-добро. Попитахме за меню, а отговорът бе, че още не са направили "зимното меню". Предложиха ни "много хубава домашна ракийка", а виното беше само червено (домашно), защото бялото още не било станало.
Пише се, че има сауна, парна баня, което си е така, но няма как да се използват, тъй като мизерията в тях беше на ниво.
Ако не се подобрят условията, ще има много разочаровани хора!Съжалявам, че не направих снимки на описаното по-горе!

genata (2)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.26
16:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След обаждане в петък за резервация за събота се оказа, че в хотела няма места. След половин час ми се обади собственика с новината че някой си е отказал резервацията и място за нас ще има.

Пристигайки в добринище собственика каза "еми те тези дето си отказаха резервацията дойдоха, съжалявам. Ако искате може да се настаните тук в една съседна къща...". хубава работа, ама българска....

Mariana Gesheva (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.01
14:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със съпруга ми бяхме за три дни гости на хотел "Дана" гр. Добринище и искам да споделя колко сме очаровани от вида на хотела на фона на другите къщи за гости, които предлагат стаи. Обстановката е като в квалитетен хотел в София или на морето. Преди да тръгнем прочетох такива лоши неща за този хотел и за собствениците, че искрено ви казвам чудех се дали да тръгвам. Останах приятно изненадана от това, което видях. Много хубаво си изкарахме и сме доволни от всичко, което предлага хотела. Съветът ми към всички е да не се връзват на злобните коментари и оценки, защото ако бяхме взели под внимание тези глупости, които са изписани нямаше да видим това красиво място и този хубав и уютен хотел. Благодарим на собственика и на персонала за доброто отношение и ще отидем отново при първа възможност.

petarbojilov (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.29
18:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро обслужване много много сме доволни.!Със сигорност ще доидем пак.Персонала прави всичо възможно да се чувстваш като у дома си.Добра кухня, уютни добре подържани стаи.

pepo-1 (1)
отседнал Януари 2012 за 3-5 дни с приятели
2013.01.25
22:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на миналата година отседнахме с група приятели за едноседмична почивка в хотел Дана............... и това е всичко добро което мага да кажа за този хотел,в стайте беше студено както отбелязаха всички в коментарите си, но по-важното което искам да кажа на всички бъдешти гости на хотела е никога да не си правят илюзии, че хотелът някога ще бъде топъл/освен през лятото/ просто защото совсвеникът е инсталирал отоплителна система на НАФТА, И ПУСКА ГОРЕЛКИТЕ ЗА ПО 1-2 ЧАСА КОЛКОТО ДА НЕ ЗАМРЪЗНАТ ТРЪБИТЕ ЗА ВОДАТА,ВПРОЧЕМ ТОПЛАТА ВОДА СЪЩО Е ВЪРЗАНА КЪМ НАФТАТА И ЩЕ Я ИМА САМО КОГАТО КОТЕЛА РАБОТИ/1-2 ЧАСА НА ДЕН/. В стайте беше мръсно, кърпите не се смениха нито веднъж и се наложи да си купуваме тоалетна хартия.Благодарение на грандиозния скандал който спретнахме ни дадоха радиатор с който на 3-я ден стаята се позатопли.

mimssity (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.12.10
19:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отидохме за приятели, за да празнуваме 8-ми декември във въпросния хотел Дана, Добринище. Не мога да ви опиша какъв празник изкарахме и колко разочаровани останахме от условията в хотела. Не мога да отрека, че хотелът изглежда добре, стаите са чисти и подредени. До тук няма никакъв проблем. Проблемът беше, че влязохме в стая, в която температурата беше 5 градуса, докато навън беше -5. Парно нямаше, а собственикът ни обясняваше как ще остави парното да работи цяла нощ заради нас, за да може температурата евентуално да стигне 20 градуса. Това изобщо не се случи. Токът ни спря сигурно повече от 10 пъти, а топла вода не видяхме освен втората нощ от престоя ни. В крайна сметка още първата вечер реших, че не мога да спя в стая, в която температурата почти беше изравнена с тази навън - под нулата. Разбрахме, че раздават духалки и решихме, че евентуално бихме могли и ние да се стоплим поне малко. Отифохме да се помолим най-учтиво за радатор духалка или нещо такова, но собствениците казаха, че са раздали последните. Можете да си представите реакцията на всеки нормален човек и, признавам си, не си сдържах нервите. Чак след малкия скандал, който спретнах някой се смили над нас, за да не стоим на студено. Спахме с 4 юргана (не преувеличавам) и не ни беше топло. Стаята се стопли в деня, в който си тръгвахме, т.е. вече изобщо нямаше смисъл. Обясниха ни, че това (спирането на тока, от което зависи парното и топлата вода) се случва всяка година, но никой не си е направил труда да се сдобие с генератор или нещо такова, а хотелът в 3 звезди?!
В крайна сметка решихме, че все пак заслужаваме компенсация на всичко това, което преживяхме. Отначало се говореше за ваучери за безплатен уикенд в хотела (но кой би се върнал там изобщо?!). Така или иначе, когато си тръгвахме, никой не повдигна въпроса за това, а и на нас вече не ни пукаше. Не бих се върнала там повече и не бих посъветвала абсолютно никой да отиде там!!!

bybole4ome4o (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.12.10
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера се върнахме от хотел Дана,Добринище.Бяхме група от 15 човека и отидохме там,за да празнуваме 8-ми декември.С пристигането и настаняването в хотела забелязахме,че не е топло в стаите,дадоха ни духалки,но те не затопляха изобщо.Казаха ни,че ще се стопли,но нищо подобно.След това в 17.00 часа спря тока до 20.00.И искам да отбележа,че до този момент нямахме топла вода.На следващия ден също нямахме топла вода,токът също спря само че от 14.00 до 17.00 след това спираше и тръгваше пак и така няколко пъти.От хотела ни обещаха,че(на 8.12.2012г.) до няколко часа ще имаме топла вода,но така и не дойде.Искам да допълна,че сме спали от порядъка на 8-12 градуса в стаите,стояли сме с якетата и с по няколко пуловера вътре,защото е немислимо да се съблечеш.От устата ни излизаше пара в стаята,толкова беше студено.Не е нужно да споменавам,че СПА-то не сме го ползвали изобщо,защото не работеше,макар че ни беше включено в цената.
Цялата група бяхме много разочаровани,защото не сме и мислили така да прекараме празника.Не препоръчвам на никой да ходи там,защото няма да остане доволен нито от хотела,нито услугите,които предлагат.И така с едно изречение казвам,че нито парното дойде,нито топлата вода.

Emil i Nina Vasilevi (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.02.28
02:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,преди 2 дни пристигнах в хотел Дана,а предния ден четях коментарите и се чудех дали изобщо да тръгна.Пристинах без никакво настроение,предубедена и очаквах почивката ми да е меко казано-ужасна.Да,ама НЕ !!Посрещнаха ни много любезно и дори приятелски,настаниха ни в голяма стая на 3-тия етаж,чиста,топла и дори бяха сложили радиатор,ако ни стане студено (нещо,което не се случва често в други хотели ).За вечеря ни сервираха готвена храна,която никак не беше лоша,а на сутрина си ползвахме закуската,забележете в 11.30 часа (защото си поспахме ).В спато работят само парната баня и сауната,но ни бяха абсолютно достатъчни да се отпуснем след ските.Доволни сме от престоя си в Добринище и от хотела,който си избрахме и с удоволствие ще се върнем,когато успеем да си уредим отпуск.Естествено,имаме и някои малки забележки относно мокета в стаите,който е захабен и изтъркан,но в никакъв случай мръсен.Искам и да отбележа,че Банско е съвсем наблизо и на двойни цени не получавате по-добро обслужване,напротив,мога да ви препоръчам 2-3 големи хотела,където ще останете много "доволни".

bybole4ome4o2012.12.10 15:11
Вчера се върнахме от хотел Дана,Добринище.Бяхме група от 15 човека и отидохме там,за да празнуваме 8-ми декември.С пристигането и настаняването в хотела забелязахме,че не е топло в стаите,дадоха ни духалки,но те не затопляха изобщо.Казаха ни,че ще се стопли,но нищо подобно.След това в 17.00 часа спря тока до 20.00.И искам да отбележа,че до този момент нямахме топла вода.На следващия ден също нямахме топла вода,токът също спря само че от 14.00 до 17.00 след това спираше и тръгваше пак и така няколко пъти.От хотела ни обещаха,че(на 8.12.2012г.) до няколко часа ще имаме топла вода,но така и не дойде.Искам да допълна,че сме спали от порядъка на 8-12 градуса в стаите,стояли сме с якетата и с по няколко пуловера вътре,защото е немислимо да се съблечеш.От устата ни излизаше пара в стаята,толкова беше студено.Не е нужно да споменавам,че СПА-то не сме го ползвали изобщо,защото не работеше,макар че ни беше включено в цената.
Цялата група бяхме много разочаровани,защото не сме и мислили така да прекараме празника.Не препоръчвам на никой да ходи там,защото няма да остане доволен нито от хотела,нито услугите,които предлагат.И така с едно изречение казвам,че нито парното дойде,нито топлата вода.
ALIEN (1)
отседнал Февруари 2012 за 1 седмица с приятели
2012.02.24
22:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изоставен хотел на доизживяване.Мръсно, няма топла вода(уж всеки ден ще идват да оправят проблема, но явно проблема си е вечен).За закуските незнам как да коментирам ограниченото количество, което ти дават.Липсваше масло,но в замяна ти предлагат да си намажеш на филията кетчуп.Спато не се знае кога е почиствано за последно и имайки предвид колко са неангажирани собствениците най вероятно това го е свършил някой клиент.Повече никога там.Забравих да пиша за страхотната храна в заведение на 50 м.от хотела на сносни цени и дружелюбен персонал.Благодарение на тях ще запомним почивката си с усмивка..

kukuleta (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни млада двойка
2012.02.18
12:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Условията в хотела, можеби някога са били добри, но сега всичко е занемарено и мръсно. Стаите са студени, а топла вода има от време на време, което е недопустимо за тези цени. Относно, "СПА Центъра" не е почистван отдавна и миризмата е непоносима.
За обслужването и храната също нямам думи, всяка следваща закуска става все по оскъдна и по оскъдна, а на персонала изобщо не му се занимава с клиентите.
Ако се абстрахирате от Хотел Дана, Добринище е едно прекрасно място за ски и отдих

Basslick (1)
отседнал Февруари 2012 за 1 седмица с приятели
2012.02.14
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Меко казано сме разочаровани от незаинтересованото обслужване и откровената кочина навсякъде: от съмнително чистите чаршафи до мухъла и ужасната смрад в СПА-то. Мокетът беше толкова гнусен а в банята имаше следи от предните гости. За тоалетна хартия изчакахме един ден тъй като "не бяха купили", а междувременно ни се връчи тесте салфетки. За чисти хавлии се плаща 5 лв, а чистачка така и не се весна за едноседмичния ни престой. Имахме предплатени закуски и вечери, които си бяха откровена подигравка с нас. На никого не препоръчвам да отседне в този така нар. хотел, който и една звезда не заслужава. Пълна мизерия. Единственото позитивно нещо е, че беше топло, но на фона на общата смрад не ме умилостиви.

Zlatin Trenchev (1)
отседнал Януари 2011 за 1 седмица семейно
2012.01.11
03:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнахме от почивка в Добринище и сме много доволни от престоя си в хотел Дана.Ресторанта е много уютен,а храната-вкусна,порциите големи и най-важното е,че цените не са надути.Спа-центъра също ни хареса,в хотела беше топло и чисто,единствено мокета в стаите е малко захабен,но ако се върнем в Добринище,пак бихме отседнали там,защото собствениците на хотела обърнаха лично внимание на всеки гост,в това число и на нас и ни позволиха да се почувстваме като у дома си.Определелно ни хареса в Добринище

Reneta Vladova (0)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.12.06
01:50
коментар
krasist1507 (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.26
14:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Огромно беше учудването ни, когато видяхме, че на сградата на х-л Дана има 4 звезди ???, напълно незаслужени. То и 3 са му много: по всички показатели му поставям оценка 2 (слаб): малки стаи, с дефекти в тях, микроскопични телевизори,ниска хигиена, храната малко и лоша, особено закуската - без чай и/или кафе, а трябва да си го купиш на баслословната за тези условия цена от 1.5 лв. Персонала явно е само семейството на собственика, а оттам и лошото обслужване и чистота. Добре че природата наоколо е красива, а и минералния плаж е супер и компенсираха лошите условия в хотела. Разбирам опитите да се насърчава и подкрепя семейния хотелиерски бизнес, но примера с х-л Дана е изцяло отрицателен.
П.П. Кой ли е дал "звездите" на хотела, макар и 3.5 както разбрах от сайта, май по познатия "втори" начин.

val19712011.11.26 22:32
Подкрепям казаното ! За 5 дни престой,стаята не беше почистена ни веднъж ! Наложи се да обяснявам,че е редно хавлиите да се сменят всеки ден.Да не говорим,че в ресторанта пет дни ,дори покривките не изтърсиха,а камо ли да ги сменят.
Не бих повторила никога ! Добринище е красиво градче,но точно този хотел не си заслужава !На всичко отгоре е и на много шумна улица в близост до местната чалготека и местните сноват с мотоциклети и ревящи коли нон стоп.
Diana_D (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.17
10:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за 5 дни в хотела и останахме изключително доволни. Чисто, уютно, обзаведено с вкус и удобно за гостите. Но най-голямото достойнство на хотел Дана е качеството на обслужване и персоналното отношение към гостите. Управителят ни посрещна сякаш сме му лични приятели и това отношение остана през всичките 5 дни, грижеше се за удобството на всеки гост. Същото отношение срещнахме и от целия персонал. Кухнята е отлична, готвят много вкусно, порциите са огромни, а цените - съвсем нормални. Закуската е на блок маса с голямо разнообразие и много домашни продукти - кисело мляко, сирене, домашна баница, мекици, пържени филийки. Хигиената е на високо ниво.
Така се прави бизнес! Определено ще се върнем отново и ще препоръчвам този хотел на всичките си приятели.

dkachlakeva2011.10.03 06:55
Да, за съжаление това констатирахме и ние преди 2 години.
В този хотел има доста скрити чарджове, и сумите са соленички за стандарта в България.
И всичко това напук на супер надцененната категоризация и ужасни условия и обслужване. Въпросният собственик изглежда би искал да поминува финансово добре за сметка на малкото излъгали се туристи да посетят този хотел...

Предполагам, че в Добринище със сигурност има по-добър вариант под формата на средство за подслон.
sexnaplaja (1)
отседнал Януари 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.02.03
19:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравеите в началото на 2011г. решихме да отидем на планина с приятели, ние сме от Добрич ,и след голям подбор и търсене решихме да е хотел ,,Дана,, обадихме се приеха ни резервацията,и потрглихме на 3 януари а беше голяма виелиза и пристигнахме около 9ч. в Добринище ,бяхме пребити от път това са 650 км.нон стоп път,и си помислих че както другите хотели ще изчакаме до 12 ч.,за моя голяма изненада ни посрешна собственика и ни помоли да си починем и се нанесохме веднага в хотела,оказа се че получихме много повече от това което съм очаквал,както прочетох в един ком.препоръчвам посетете парната баня и сауната,те са вкл. към цената,невероятен лукс и комфорт.както казаха и другите това е моя хотел на планината,които с удовелствие препоръчвам горещо на всеки решил да си почине на планина,а за гъзарите да ходят да го дерът на банско,същите удовелствия на български цени.пак ще ходим

dessie75 (1)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.09.14
22:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, избрахме хотел Дана за нашата почивка съвсем случайно - след набързо търсене из нета. Избора ни обаче се оказа много добър! Бяхме приятно изненадани всичко - от гостоприемството на собстениците, от кухнята, от условията. Смятаме че ще станем редовни клиенти на този хотел и го препоръчваме горещо.
А на твърде претенциозните мога да кажа че само на 5-6 км е Банско - вероятно там ще им хареса, а аз самата не искам да стъпвам там.

dkachlakeva (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.08.02
20:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотел "Дана" за няколко дни, но сме разочаровани от непрофесионализма на семейния персонал, обслужващ хотела.
Ресторантът на хотела не работеше, и като така меню не ни беше представено, но пък за сметка на това ни бяха предложени безалхохолни напитки, които на края на престоя ни бяха калкулирани по цени за петзвезден хотел!
На масата се появиха дребни сладчици и плодове, които не бяхме поръчвали,но накрая се оказа, че и те имат солен ценови етикет!
Нямам нищо против свободната ценова политика, но е добре все пак да знаем за кое колко плащаме и колко.
В допълнение семейният хотел не издава нито касови бележки, нито фактури.И привидно не се притеснява от този факт, въпреки поисканата от нас фактура и последвалия отказ да нис е даде на място.След това дълго време я чакахме и по поща, така и не пристигна.
Също така, при 3-4-дневен престой все пак е редно някой от персонала да влезе в стаята....това също не се случи.
Подобни малки бизнеси е редно все пак да се категоризират като частни квартири, но не и за хотели, които задължително предполагат наличието на камериерско обслужване. И. разбира се, ясни ценови условия.

amigo (2)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.06.20
17:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте , ето един непредобеден коментар!Ако сте се спрели на Добринище и си търсите къде да отседнете ние горещо Ви препоръчваме х-л "Дана".Сега смятаме с няколко думи да споделим впечатленията ни от гостуването ни там.Когато решихме да посетим и нощуваме в Добринище,моята съпруга се порови в нета и след кратка селекция се спряхме на х-л "Дана"(bingo ).Впечатление ни направи това че не поискаха да им изпратим пари предварително а приеха резервацията ни по телефона.Леко скептично настроени (защото не сме изпратили капаро) ние се озовахме в хотела , където ни посрещна една от дъщерите на собственика - незнаем как да се изразим -но това беше най-лъчезарното и приветливо посрещане което може да си представите.След като ни поканиха да разгледаме стаите , си казахме -ТОВА Е НАШЕТО МЯСТО!!!
Случвало ни се е не един път да разглеждаме информация за дадена дестинация -снимки на хотел ,цена ...и тн.
и когато се сблъскаме със суровата действителност се оказва че сме попаднали на място ,различно от това
което сме видяли или имаме като инфо , но е малко късно да се откажем...-та тук такова нещо няма.
Всичко се оказа неколкократно по-добре от представите ни.Tова ни показа че е много приятно да си на подобно
място , където хората са истински професионалисти и всъщото време изключително мили и гостоприемни ,за които
"няма" не съществува,
а какво повече му трябва на човек,когато иска да се разтовари от ежедневието си? Щяхме да пропуснем задалжително
посетете и сауната и/или парната баня които са включени в цената Можем да пишем още много но Ви съветваме
сами да се насладите на почивката си в х-л "Дана"!

kkeny (84)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.02.22
21:59
коментар
kkeny2010.02.22 22:17
отговор
Boris Tsekov
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.18
13:50
коментар
Мария Божилова
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.10.17
19:55
коментар
Gergana Davidkova
отседнал Февруари 2008 за 3-5 дни семейно
2009.10.16
13:11
коментар
Николета Чавдарова
отседнал Февруари 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.10.15
19:26
коментар
Мирослава Вълдашка
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.08.09
20:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се връщам от почивка в Добринище.Бяхме отседнали в този хотел и останахме изключително доволни.Много гостоприемни хора и мога единствено да препоръчам на всеки това място за страхотна почивка в приятна атмосфера.

Marian Nedelchev
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.04.24
17:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятен хотел, има удобства и за най-разглезените. Спа центърът е на ниво, стопаните са гостоприемни, а цените - повече от приемливи.

Явор Благоев
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.04.12
21:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещаваме хотел "Дана" вече два пъти за периода август, 2008 - април, 2009. Хотелът е комфортен, спа-центърът - отличен, домакините - изключително гостоприемни. Предлагат богата закуска, приготвена от тях с домашни продукти. Запознати са с маршрутите в района и с местната история.
Прекарваме си чудесно там.

Румяна Петрова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.06
16:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Защо няма в сайта никаква информация за цени и видове стаи, апартаменти?Има ли жива музика?Много хубав хотел изглежда иначе.

GOST NA HOTELA2008.10.24 14:32
ЖИВА МУЗИКА НЯМА, НО ХОТЕЛА СИ Е МНОГО ДОБРЕ .
hotel Dana2009.09.05 16:43
Жива музика няма,но по желание(честване на тържества) можем да осигурим.
Раина Петрова
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.29
15:23
коментар
Атанас Димитров2010.03.09 16:36
отговор

Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share