ваканционен комплекс СветиТома *****, Аркутино

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    4.9 км
Созопол - стария град
Бургас    5.5 км
Плажове в близост
къмпинг Веселие
Созопол    1.2 км
Дюни (м-ст Алепу)
Созопол    1.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
developer (26)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.09.21
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със смесени чувства съм за това място. Паркинга е измислен до гората, вътре в комплекса не пускат с автомобил. Багажа се носи със електромобили. Резервирах апартамент, който да е с две спални и с удобна тераса с гледка към морето, цената беше зверска, но парите не са ми проблем искам да си почивам. Качваме се в стаята и се сдухах... настаниха ни в нещо като боксониера в стар и краен квартал на голям град. Две ужасно малки помещения и между помещенията имаше полустена (нямаше врата)...представете си преходно антре и малко холче и спалня, но всичко без врати. Беше чисто, но усета е, че си настанен в нещо долнопробно. Терасите са адски малки и много неудобни. Изгледа беше красив и едно от малкото хубави неща.
Обадих се на рецепцията за да поискам друг апартамент, отговориха ми, че ще ми се обадят и това беше... никой нито ми звънна, нито се обади, преглътнах го. Плажа на Аркутино не ми хареса, народ, мръсно и занемарено, до него ни извозиха с електромобил. Плажа който е на комплекса ми допадна със спокойствието и чистата вода, но зад гърба ви е свлачище и мръсотия. Храната която е към инклузива е отвратителна, беше ме гнус и затова се храних в съседния ресторант, в който обслужването и храната бяха наистина за 5 звезди, този ресторант ми оправи настроението. Бар няма, освен на рецепцията. Общо взето комплекса отвън е красив, отвътре е трагедия. Починах си горе долу добре, но не бих повторил.

jack441 (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.07.18
11:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел, на изключително красиво място. Много подходящ за семейства. Но има едно голямо НО:
Обслужващия персонал в ресторанта е под всякаква критика - долни тарикатчета които само се мръщят, гледат да не ги занимаваш много и отгоре на всичко сами си взимат бакшиши и дори ти взимат пари за пласмасови чашки от бара!....Храната в хотела е под всякаква критика - най-евтините продукти от Лидъл и всеки ден едно и също. И това е закуската която се ползва от всички - направо не ми се мисли за All inclusive-a! Също така, два дни карахме без климатици, понеже собствениците бяха решили да пестят пари в началото на сезона....а в ресторанта празнувахме сватба - досещате се без климатици за какво ставаше реч?
Инъче персонала в останалата част от комплекса беше изключително учтив и нямам други забележки.
Като цяло, не бих препоръчал, понеже цената многократно надхвърля лукса и предложеното обслужване.

maria novkova
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2009.01.26
21:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много хубав хотел! доволна съм от обслужването на камериерките! супер! много е добро обслужването на администраторите! дожолна сьм от вниманието, на управителя на на ресторанта!

tradko2009.08.02 17:44
Това е сбъдната мечта-спокойствие и прекрасни плажове. Уют,нетипичен за повечето луксозни хотели. Невероятна гледка, на която можеш да се наслаждаваш, разхождайки се в цветната градина. Хора с широки души, на които благодаря от сърце за грижите! Последното райско кътче на южното черноморие.

Други хотели в Аркутино

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share