къща за гости Перла, Ахтопол

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Ахтопол
Бургас    0 км
На море в Синеморец
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
Ахтопол
Ахтопол    1.2 км
плаж Велека
Синеморец    4.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Пламен Андонов
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.28
18:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тъй като не съм отсядал в хотела, искам да похваля бистрото към къщата, където вечеряхме на 24.07.2009. Бързо обслужване и голямо разнообразие от ястия, които са отлично приготвени. Обстановката е много приятна. Принципно се дразня от обичайния стил "механа със селски етно елементи", но тук всичко беше някак премерено, дори и музиката (комбинация от сръбски и гръцки хитове), на която не съм фен, не развали доброто настроение.
Препоръчвам бистрото на всички, които посещават Ахтопол - отлично качество при ниски цени. Ако се съди по предишните коментари и хотелската част си заслужава.

senkataa (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.13
19:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма да съжалявате за престоят си в къща за гости Перла. Цецка е много приятна, млада жена. Обзавеждането на стаите и апартаментите е изпълнено с естетика, вкус и практичност, което допринася допълнително за комфорта през лятната почивката. Къщата е нова, намира се в центъра града, на главната търговска улица. От прозорците се открива чудесна гледка към морският кей.
Ние гостувахме на Цецка и останахме изключително доволни. Направете го и Вие. Пожелаваме Ви приятна лятна почивка.


Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share