вила Десислава **, с.Орешак

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Троянски манастир
Ловеч    2.8 км
Беклемето-Троян
Ловеч    14.9 км
водопад Видимско пръскало
Ловеч    17.6 км
Екопътека Видимско Пръскало
Ловеч    17.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Александър
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.04
15:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно местенце за почивка. Вилата е страхотна. Посрещнахме новата година там и определено останахме много доволни! Бяхме компания от 12 човека, като вилата има 6 самостоятелни стаи. Първият етаж е ремонтиран много скоро и определено е доста уютно. Вторият етаж не е ремонтиран, но обстановката наистина е добра! Вилата разполага и с механа с камина и много голям и двор. Има и външно барбекю с голяма беседка. Във всяка стая има телевизор. Вилата е много добра и за зимата – добре отоплена е, като има отделно парно на всеки етаж и отделно в механата, т.е. общо трите камини отопляват всеки етаж. Вилата е подходяща и за летен отдих. Собствениците са много отзивчиви хора и живеят на друго място, т.е. оставят те да правиш каквото си искаш на воля, каквато е и целта на тези вили. Посетете това местенце! Няма да съжалявате!

Румяна Джантова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.12
20:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място за отдих и почивка. Това е една страхотна вила със страхотни собственици, разполага с всички удобства, ако желаете да почивате на това място, то непременно отседнете тук. Ние бяхме с три деца и всички си отидохме с най-приятни спомени.

Ангел Станев
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.21
15:06
коментар

Други хотели в с.ОрешакЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share