хотел Механа Чевермето ***, Мелник

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (26 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    0.5 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    0.6 км
Роженски манастир - Мелник
Благоевград    2.9 км
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    10.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Mededim (1)
отседнал Февруари 2016 за 1-3 дни семейно
2016.02.16
05:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За бога, братя, не посещавайте механа "Чевермето" в Мелник. Преди по-малко от седмица посетих Мелник и след продължителна разходка, вече достатъчно гладна, влязох във въпросната механа, за да опитам от "вкусната им кухня". Сервитьорът, същевременно и управител на заведението ме посрещна на вратата с "Кажете!".Обясних му, че искам да обядвам. Готвачът се беше покатерил навън, за да оправя комина, та го извикаха да дойде. И ми поднесоха дроб сърма, която "била наготвена същия ден". Е, случвало се е да попадна на друго място на безвкусно меню, но такова чак за пръв път в живота си! Поднесоха ми затоплено на микровълнова фурна ястие, спечено, лошо на вид, с безвкусен ориз и няколко бели дробчета извътре. Казах, че съм недоволна. Сервитьорът каза" Най-много да е от вчера" и ме попита искам ли за компенсация супичка или баклава. Отказах, представейки си качествата на кухнята в това заведение! Но истинския цирк дойде, когато сервитьорът ми поднесе не на касов бон, а на бележка с изписана на ръка сметка, която възлизаше на 13.90 за: Една агнешка супа също бедна и безвкусна, една агнешка дроб сърма, която вече описах и за чаша и половина червено вино широка мелнишка лоза. От оставените 20 лева получих само пет и си поисках единия лев. Отговорът на сервитьора бе: Нямам. Поисках си отново единия лев.Отговорът му отново бе :Нямам. Когато за трети път му напомних,каза: А, аз мислех, че сметката ви е 14. 90. Накрая ми върна в повече един лев, "от себе си". Чудя се- от небето ли падат тези псевдо сервитьори, псевдоуправители , псевдо готвачи и изобщо имат ли представа, че хората не пасат трева? Не се обадих на комисията по защита на клиента, но обръщам внимание на ХЕИ и Община Мелник- в това заведение сервират стара храна и без касов бон.

vassko_66 (1)
отседнал Октомври 2014 за 1 седмица с приятели
2015.08.25
16:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Селяни от Дупница и Благоевград, стойте си у дома и НЕ ходете при БИСЕР!
Уникална механа! Перфектно обслужване!
Невероятен човек, който не е за Вас!
Мястото е страхотно; ресторантът е за подбрани хора, знаещи какво искат! Гостите винаги получават най-доброто, поднесено с финес, качество и чувство за хумор от Бисер!
С много благодарности за уникалното гостоприемство, оказано от Бисер!
Васко

tanq_68 (1)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.10.06
20:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Често отсядам в Мелник и съм ходила в много от механите,но съм очарована от механа Чевермето.Обслужването на персонала е на високо ниво,менюто е богато,а храната е невероятно вкусна и приготвена с необходимото умение.Не са много местата в България с такова обслужване и отношение и пожелавам на всички да го посетят.

ggeorgi (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.30
18:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отказаха ми резервация по телефона, тъй като няма как да оставя капаро за следващия ден. Освен това, собственика няма елементарна култура и затваря телефона преди клиента да се е изказал. Като капак на всичко, при третото позвъняване ме напсува. Не съм посещавал хотела, но вече нямам никакво желание за това!

kuffs (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.08.03
23:09
коментар
velisa (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.04.19
18:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На Цветница отидохме за закуска в механата и бяхме обслужени от много сърдит и нелюбезен господин, който ми донесе мляко с кафе и СМЕТАНА, вместо капучино. С нормален тон му казах, че капучино се прави БЕЗ сметана. Той ми се скара и започна да демонстрира някакви комплекси за малоценност, като ми обясни "компетентно", че може да е от Мелник, но знае как се прави истинско капучино, а това дали аз обичам сметана или не си е мой проблем.
Подобно отношение е недопустимо в което и да било заведение, още по-малко в механа с доста високи цени в приятно градче като Мелник.
Фактът, че не знае как се приготвя капучино, е най-малкият проблем. Но да се държиш с гост по този начин е доста отблъскващо и за съжаление типично в български стил.
Все пак има все повече места, чиито персонал знае какво е добро обслужване и в крайна сметка хората се ориентират къде ще им е приятно и сервитьорите няма да ги гледат кръвнишки.
Пожелавам на персонала в тази механа повече усмивки и добро настроение и по-малко да се карат на гостите си, за да се връщат отново при тях!

nelsun (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.06.05
17:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Който търси спокойствие и приятна почивка в Мелник - мястото е хотел-механа "Чевермето". Доброто обслужване и вкусните гозби начело с "пилешкото саче", десертът "Луи ХІV" и закуските - домашна баница и мекици превръщат посещението в най-малкия български град незабравимо. Благодарим на персонала!

milusheva (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни семейно
2010.06.02
19:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е много приятно, чисто и спокоино. Механичката също е супер, храната е чудесна, персонала също. Ходили сме много пъти в Мелник в различни хотели и механи, но мисля че този път намерихме точното място. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОПИТАИТЕ УНИКАЛНИТЕ МЕКИЦИ КОИТО ПРЕДЛАГАТ ЗА ЗАКУСКА!

Milen (3)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.01
00:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ами нищо особено - хотелът иначе е чист, но кръчмата не става - не е нищо особено и определено съм на мнение че някои от горните коментари са чисто рекламни.
В съседство има къде по-добри кръчмета. И друго - хотелът паркинг няма (що в този сайт се посочва че има не знам - сигурно е техн. грешка).

gopi2010.06.02 19:56
Там кадето ви сервират по анцузи е подобре такали господине? и тези които готвят и сервират едновремедно! В ЧЕВЕРМЕТО ВСИЧКО Е НА НИВО
Milen2010.07.19 01:04
Приятел, само изказвам мнението си - що го приемаш така лично не мога да разбера.
Щом всички останали никове изразяват супер-възхитата си от хотела може и аз да не съм прав.
Също така - смешна ми става възхвалата на супер-десерта "Луи 16" от поне няколко ника.
Подмамен от тяхната реклама излишно го пробвах - нищо особено - ама може би аз нямам вкус - сигурно е така ;о)
HristinaGeorgieva (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.05.09
19:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме там за 2 нощувки и останахме ужасно доволни ! Чудесен персонал, невероятно обслужване, уютна обстановка в стаята и механата. Храната - прекалено вкусна! Наистина това е място на което бихме се връщали отново и отново. Поздравления на персонала за прекрасното местенце и благодарим за приятелското отношение!
До скоро виждане.

penka0002010.06.25 14:21
Аз не съм ходила в Мелник до сега,но тази година реших да се разходя до там. Определено се ориентирах към този хотел.Единственото което не можах да схвана от Вашия коментар е по какъв начин свързвате думите "ужасно" и "доволни"?Едва ли характеризират едно и също нещо.Аз ужаса по никакъв начин не мога да го свържа с удоволствието.
Диана Нинова
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2010.02.27
11:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Хотел-механа Чевермето е едно от най-хубавите меса за почивка,които посещавам от години.Превъзходна кухня,великолепни домакини.Къщата е просторна,уютна,удоба,предразполагаща да се връщаш отново и отново.Препоръчвам Ви да го посетите!

didokos (1)
отседнал Април 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.02.27
11:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте хотела е страхотен собствениците са исклучително лубезни и гостоприемни хора но не забравяите ние българите сме си такива за съжаление искам да кажа хотела е страхотен мястото е невероятно посетете го ще се убедите лично

miabcn2010.08.09 03:40
В търсенето на място за почивка случайно попаднах на този хотел и на коментарите.
Живея от дълги години в чужбина,ужасена съм от неграмотността на българите живеещи в България( мнозинството ).....а този коментар тотално ми отне желанието да отседна в хотела, мнозинството недоволни са грамотни,а доволните неграмотни....
исклучително-изключително
лубезни-любезни
забравяите-забравяйте
Хубаво е собствениците да анулират тези коментари,даже толкова (исклучително лубезни) да оставят позитивни коментари.
Благодаря.
Мария Лазарова
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.21
19:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

не знам как точно да израязя своето възмущение от собственика или собствениците на това заведение и тези стаи (не може да се нарече хотел) Отидох там с приятеля ми, като имахме предварителна резервация,взехме ключа от стята и отидохме на разходка в града.След 30 мин. ми се обадиха и се наложи по спешност да се приберем в София. Отидохме и съвсем любезно и човешки обяснихме на персонала,че не сме влизали дори в стаята и съжаляваме за неудобствата но трябва да напуснем. И тогава останах буквално втрещена когато ни заявиха, че трябва да заплатим 20 лева, защото сме ангажирали стята и как са ни я пазили и още куп глупости. Не знаехме как да реагираме на тази наглост и безочие. Дори не ни бяха взели имената, личните карти и каквото и да било. Можеше да им хвърлим ключа и да си запалим колата, но решихме да им покажем,че има и друг тип хора освен нелюбезни,безочливи,неучтиви,груби хора. както и да ги нарека ще им е малко. Оставихме им парите, но надявам се да осъзнаят,че точно от 2ма студенти няма да направят големите пари. Пари се правят с труд и честност-най-вече!!!
Ако собствениците четат това- желаем ви професионален успех и бъдете по-съпричастни и добри хора! в крайна сметка това е най-важното,всички сме хора и трябва да се разбираме и подкрепяме!!! Въпреки, че вие развалихте нашата почивка, ние ви желаем успехи и късмет по пътя и поведението което сте избрали!

ivailo tomov2010.02.23 11:58
отговор
Мария Лазарова2010.02.23 21:06
не са ни настанявали!!! там е въпроса!!!!! дадоха ни ключа и ние го върнахме без да ни взимат лични карти или пари!!!! можете да прочетете по-горе!!!!
deah4o2010.02.24 17:05
"Пари се правят с труд и честност-най-вече!!! " Да,така са направили и собствениците явно - те са били повече от честни и съпричастни и не са ви ангажирали с процедурите по настаняването именно защото са разчитали и на вашата честност и точност. А вие като типични българи гледате само от ваша гледна точка , помислете на колко хора им е било отказано заради вашата резервация! и 20 лева са доста малко ,в една европейска страна(каквато претендираме че е България) биха ви взели цялата сума за стаята!
Недоволен клиент
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни семейно
2010.02.16
10:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бисер Манолов е сабственика на този уж хотел. Не съм доволна най-вече от неговото гостоприемство. Много неучтив и нелюбезен човек. Не ходете на това място...не си заслужава...А явно повечето коментари, които са правени на този сайт, говоря за добрите коментари, са написани от самия него, но под различни имена. Надявам се да не ми скрият коментара, за да могат хората да витят, че този човек-Бисер Манолов и хотелът му не са никак добро място за почивка.

blagoevgrad29602010.02.17 09:27
отговор
dokomentalist (1)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.01.25
17:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,аз бях последно в Мелник на 24/25.01.2010 и вечерта посетих с жена ми механа Чевермето-прекрасна кухня и обстановка,а най-впечатлени останахме от десерта(Луи 14 ),просто божествен,и Медената домашна торта също е страхотна.
Толкова вкусно нещо не бяхме яли досега.Но не искаха да ни предоставят рецептата(по обясними причини).
И обслужването беше много добро,от двама мъже,предполагам са братя защото си приличат а и май са собственици но това не е важно.
Ходя ли в Мелник задължително ще посетя тази менаха.

deah4o (1)
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2010.01.22
13:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Там сред пясъчните кули пълни мехове са се издули,
домакинът с усмивка ни налива чаша пивка,
червено вино и мезенца,а отвън на чевермето-печени прасенца!
В камината кротко горят дървата и с уют се изпълва механата,
а пък в хотелската стая е чисто и прекрасно като в Рая.
И на хорската завист напук,всички отново ще се връщат тук!



любимото ми пиле Бланко :)
Боби Шергер
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.01.21
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасни сте! Бях само за една нощувка на 16 януари 2010 г. и съм възхитена от обслужването и чистотата в стаити. Кухнята е просто превъзходна. Гордея се и аз, че имаме такива гозби, приготвени с любов и отговорност. Всичко беше прясно приготвено, на което държа много и ако не ми харесва, го казвам веднага. Да не говорим за баницата, мекиците и киселото мляко за закуска - просто съжалявах, че си тръгвам. Но си обещах, че на следващото ми идване в България почивката ми няма да бъде на Банско и Боровец, където е пренаселено, шумно и много скъпо, а в Мелник и то в "Чевермето" - при симпатичните и любезни мъже, които знаят да си вършат добре работата. Дано обслужването остане на ниво и до следващото ми гостуване тук.
Трябва да кажа и за домашното вино, което нямаше нищо общо с другите вина, които купих за вкъщи - това е вино, което всеки трябва да дегустира, идвайки в Мелник.
Единствената ми забележка е, че покривките на масите са за подмяна и съм сигурна, че ще го направят.
Желая успех и още по-добро обслужване, защото в тази сфера човек не трябва да се задоволява с постигнатото, и да правят всичко възможно, за да не губят нито един гост, а напротив да правят и невъзможното, но да спечелят един гост повече, защото конкуренцията е жестока - не го забравяйте!

Елица Георгиева
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.01.20
22:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място! Бяхме за 2 нощувки , седмицата след Нова Година. Дали това, че нямаше никой в целия курорт или наистина тези хора са разбрали как се създават клиенти е причината, но забележки нямаме никакви!Хотелчето е изключително приятно и уютно( не е супер лукс, но няма нищо, което да му липсва на човек). Механата е страхотна. Всичко беше адски вкусно и на много прилични цени. Момчетата ( до колкото разбрах са братя), са много приятни и любезни.А пък толкова вкусни и огоромни мекици, не бях яла от дете! Кухнята е страхотна! Ллееее, а дали да кажа за чевермртоо. Прасенце и агънце... Поздравления хора! Пожелавам ви, все така да успявате да посрещате хората!

Борислав Николов
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.12.21
19:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Рядко срещано за България обслужване. Персонал с чувство за хумор , прекрасна кухня , поносими цени и чистота в стаите. Препоръчвам го на всички. Извършах всички отворени заведения в Мелник , но такова качество не намерих никъде.
Браво на собствениците. Истински европейци. Пипнали са в детайли обслужването.


Пред механата Стаята В механата
Иван Чрънкин
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.12.13
23:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И хотелът и механата са перфектни. В стаите е чисто и уютно, а храната е адски вкусна. Хората от персонала са много любезни и гостоприемни, и те карат да се чувстваш буквално като у дома си. Определено никой няма да сгреши ако посети местенцето !!!

Таня Милева
отседнал Април 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.10.27
18:31
коментар
ГОПИ ЗВЕЗДЕВ
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.09.25
20:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абе,тези кьдето са отишли един пак се врьщат защото е СУПЕР,кухниата е превазходна и нее скьпо никак даже и хората които ни ослужваха са превьзходни биахме там по почивките септеври триабва да ви споделиа че там си починах много много добре то закуска то обед то вечериа всичко СУПЕР.Ходиме си много често и много добре се чувстваме с моита полвинка пожелавам ви приатно прекарване,заслужава си,аре чао.

Иван Тодоров
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.25
15:44
коментар
ПЕТЯ ГЕОРГИЕВА
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.21
22:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ПОД ВСЯКЪКВА КРИТИКА.НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ТЕ.НИТО ХРАНАТА Е НА НИВО НИТО ПЕРСОНАЛА.И Е ДОСТА СКЪПО.НЕ БИХ ОТИШЛА ПОВЕЧЕ.НЕ СЕ ШЕГУВАМ.БИЛА СЪМ НА ДОСТА МЕСТА НО ТОВА НАЙСТИНА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА.

blagoevgrad29602009.09.25 15:02
отговор
blagoevgrad29602009.09.28 08:52
отговор
Stanimir,Preslav i Stefka
отседнал Август 2009
2009.08.18
23:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Механата е супер,както и обслужването.Очаровани сме от кухнята,виното и гостоприемството.За хотела нямаме коментр,бяхме отседнали на друго място.

сем.Златарови
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.06
10:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам Ви го!Хотела е много добре подържан.Стаите са чисти и просторни.Персоналът е вежлив и любезен.Храната е превъзходна!

roje58 (5)
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.05
00:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер е!!! Бяхме там за новогодишните празници и останахме изключително доволни от всичко. И от прекрасната стая, невероятно чиста и топла, уютна и светла. И от храната и виното в механата. И от обслужването и персонала, които винаги бяха усмихнати и безкрайно любезни с всички гости.И от цените на хотела и механата.И от новогодишния куверт. В Мелник сме били и в други хотели, но в хотел механа Чевермето човек се чувства наистина добре приет и като у дома си!
Благодарим Ви!

Chetata na Voivodata
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.04
10:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е райско кътче с прекрасни хора! Храната - не е за изпускане, всяка гозба е направена с любов и желание. Обслужването - лъчезарни и честни, с чувство за хумор. Хотела - чисто, ново, с всички удобства за една приятна почивка. Бяхме там за новогодишните празници и със сигурност ще отидеме пак и пак и пак. Няма да съжалявате като отидете, жалко че трябва да си тръгваме...

Атанас Орешков2009.01.13 13:21
Абе вие хора луди ли сте!Да не говорите за някое друго място.Какво ти райско кътче,какъв ти хотел със всички удобства,какви ти прекрасни хора.Ако вие сте се заблудили не заблуждавайте и останалите.Нито е чисто,нито е уютно,персонала е груб и припрян.Никога повече не бих отишъл там!!!
РАДОСЛАВ ИВАНОВ2009.01.14 09:45
отговор
Mилена Тодорова2009.01.14 09:59
отговор
Juji (1)
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.12.29
15:49
коментар
blagoevgrad29602009.01.09 15:41
отговор
НА ЧИЧКО ТРЕВИЧКО ДЕЦАТА
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.11.10
19:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ВСИЧКО Е СУПЕР ПРИ ВАС ПАК ЩЕ ДОИДЕМ КЪМ КРАЯ НА МЕСЕЦА ДА НИ ЧАКАТЕ

hristo ivanov
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.09.05
16:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

посетете го супер е,много е хубово,биахме и останахме много доволни и пак ште отидеме вси4ко е на ниво,то обслужване,хапване,4евермето е много вкусно има и пиленца на 4еверме направо вкусотиика и едно 4ержено вино мани бегаи.СУПЕР Е.

atanas georgiev
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.28
21:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

mn e iako biaxme ciala kompania ot 8 4oveka i zdravo se veselixne tva xotel tva mexana i obslugvane vsi4ko be6e na mnogo goliamo nivo napravo super,mexanata e super nova i xapvaneto e mnogo za parite si to kvot ti e kef prasence,agance,barbeky kakvoto ti du6a saka,abe tam e raiska kradina.A xotela e mnogo spokoen i vsi4ko e na nivo,prosto MELNIK si e MELNIK po vsiako vreme na godinata az li4no i moita priatelka ostanaxme mnogo dovilni,i cialata kompania se razbixme napravo.Vsi4ki ot personala sa mn u4tivi i kulturni xora abe napravo super pak mi se xodi i sigurno po sredata na septemvri pak sam tam s priateli.

калина занева2008.12.30 22:19
беше невероятно и много всусно в механата.обслужващият персонал е много ама наистина много любезен и се чувстваш все едно си си в къщи!АЗ съм много доволна и смятам да отидем пак с моите приятели!!!!бяхме на 29 срещу 30 декември 2008 год

Други хотели в МелникЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share