семеен хотел Морска Звезда **, Китен

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Китен
Бургас    0.1 км
На море в Лозенец
Бургас    4 км
Плажове в близост
Китен - Южен плаж
Приморско    0.5 км
Китен - Северен плаж
Приморско    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
maria0608 (1)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица сам турист
2015.08.01
10:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах в хотел "Морска звезда"от 24 юли2015–8 дни.Хубавите впечатления бяха от морето и плажа.Да започнем от банята,проветряваше се от спалнята ,тъй като няма отдушник,канала не поемаше водата,студената вода едва течеше.Да не говорим за чистотата,Едва на 5 ден беше почистено.след моята намеса,спалното бельо беше сменено на 5 ден ,отново след моята намеса.Мокета в спалнята изтъркан,на петна,не си знае годините.В офертата посочено ,че всяка стая има климатик,да ама не,нямаше и следа от него.Балкончето 1.20м.За това ли платих? Никога вече в този хотел!




sof_ia (2)
отседнал Август 2014 за 1 седмица млада двойка
2014.08.20
12:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За този "хотел" мога да кажа само 1 хубаво нещо: в двойна стая леглото е голямо и завивките са чисти, но спалното бельо се сменя само при изрично поискване. Всичко друго е пълен ужас. Като се започне с това, че филтрите на климатика не са сменяни и при пускане в стаята започва да мирише ужасно. Има някакво подобие на мокет, което е мръсно и покрито с петна, мебелите са раздрънкани , хладилника е отвращаващо мръсен. Същото важи и за рекламираната кана за гореща вода. Телевизорът е възможно най-евтиния и малък, който са могли да намерят. Дограмата е разхлопана и се заключва с ключ, за да не се промъкне някой в стаята, а след това не може да се отключи... "Големият" балкон не побира двама души наведнъж. Банята е малка, леко мръсна и с различни плочки, мивката и тоалетната са напукани и пред счупване. "Хотелът" не предлага на гостите си тоалетни принадлежности. За 50лв на ден имате право на 1 ролка тоалетна хартия и нова торбичка за боклук. Освен това "хотелът" няма и рецепция.

niki tsarianski (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2013.06.03
18:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса хотела всичко беше на ниво в центъра е в близост до плажа супер е!В близост има магазин за хранителни стоки и заведения,вътре е чисто и уютно има безжичен интернет.

илиана милева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.01.08
11:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

това му трябва на човек-сльнце,море,пяськ и страхотния семеен хотел морска-звезда отговаря на всичките ни мечти


Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share