къща за гости Вила Друмев, Лозенец

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
elena sandova (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.12
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Зравейте! Лято 2010год. за мен и семейството ми бе наистина вълшебно! Случайно или не, попаднахме в Къща за гости Друмев. За което балгодаря на Господ! Хора, там е прекрасно Искам да подчертая колко гостоприемен човек е г-жа Дафинка Друмева - тя е слънчева, дружелюбна и чаровна.Двора е страхотен, изпълнен е с какви ли не цветя, прилича на райска градина. Детският кът също е на ниво, детето ми много го хареса. Летната кухничка с барбекюто го ползвахме всеки ден. По-красиво е отколкото на снимките. За хигиената няма какво да коментирам- всеки ден се чистят стаите. Догодина да сме живи и здрави ще сме цяла компания от Враца във вила Друмев, при любимата ни леля Дафинка Поздрави!

petq_lumparovq (1)
отседнал Август 2009 за 3 седмици семейно
2010.07.30
15:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

zdravei te vila drumevi e edno tiho i spokoino nqsto za odih i po4ivka pose6tavala sam q mnogo pati poradi obi4ta na stopanite kam tqhnite dobri obnoski stahotni hora rqdko sre6tani vaspitani korektni veglivi dobri zasmeni vseodaini hora POSETETE I VIGTE

Валентин Делчев
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.12
13:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на почивка в тази вила съвсем скоро (началото на август 200. Отдавна не бях изпитвал такова отвращение от хората, стопанисващи вилата и поведението им спрямо туристите.
За да съм съвсем ясен ще започна по-отдалеч. Наехме "апартамент" в тази вила за да почиваме в Лозенец. Идеята беше че сме трима души (аз и две момичета) и е по-добре да вземем апартамент за 4 - все пак съществуваше възможност да дойде и още един човек и искахме да сме сигурни, че няма да изпадаме в конфузни ситуации в последния момент. Както и предположихме, последния ден пристигна още една наша приятелка и нещата станаха точни. Не така смятаха обаче алчните и дребнави домакини. Изведнъж според техните сметки се оказа, че ще трябва отново да платим, тъй като още един човек ползва банята и те не били пресметнали този разход за 4, а само за трима човека. Цената, която бяхме вече платили бе 60 лв. на ден. Обясниха ни, че другите апартаменти за четирима са по 80 лв., но този все още не е ремонтиран и е със стара мебелировка и затова е по-евтин. "Апартаментът" всъщност представляваше две двойни стаи и баня. Нито хол, нито кухня, нито дори най-обикновена маса или стол, нищо! Направо ме изуми наглостта на собственичката когато с видимо раздразнение от това, че има четвърти човек ни поиска още 20 лв. за това, както и извинение, че не сме я питали. За да е пълна картинката насъбралите се в беседката отпред други местни се бяха напили (както всяка вечер) и не спираха да обсъждат и да подвикват на момичетата докато аз доплащах за това, че сме им туристи. Няма какво повече да описвам тези отчайващо некадърни в туризма, нагли и арогантни селски човечета, готови да те откажат да почиваш в България завинали, в името на 20 лв. повече. Бил съм на доста места тук и из Европа, но такова отношение никъде не бях получавал. Само за сравнение ще дам и някои цени:
Слънчев бряг - апартамент за 5(две стаи, хол и кухня, перфектно обзаведен, с климатици) - 100 лв. на вечер
Варна, вилната зона до "Св. Константин и Елена", семеен хотел "Слона" (перфектни домакини, перфектна кухня в ресторанта) - стая за 2 - 44 лв. на вечер
Испания, Коста бланка - самостоятелна вила за 7, с двор, басейн, 2 огромни веранди и напълно обзаведена (вкл. Playstation и дискове с филми и музика) - 60 евро на вечер
Турция, Бодрум - апартамент за 5 (напълно обзаведен и климатизиран) - 60 долара на вечер
Словения, Порторож - вила с двор, две спални и хол - 45 евро на вечер
Турция, Анталия - двойна стая в хотел, HB - 20 долара на човек
Гърция, Халкидики - бунгало за 4 - 40 евро на вечер

На всички тези места отношението е чудесно, не ви броят капките вода и не доплащате ако сте пускали телевизора. Темата за цените дори няма да коментирам, то почна да става комично. Жалко само, че дребните селски душици все още не могат да се измъкнат от собственото си безочие и да видят какво се случва около тях. Сигурно някой ден ще успеят, но ще бъде късно както за тъх самите, така и за целия БГ туризъм.

P.S. момичето, заради което се създаде проблема живее и работи във Виена и Букурещ. Аз работя с колегите й също. Не искам да казвам как се почувствах като започнах да получавам от колегите румънци "бъзиклийски" SMS-и с които ме канят в Мамая и ми обещават, че никой няма да ми иска допълнително пари, че ползвам банята.

Руми Събчева2008.10.17 18:29
Господина който пише с такова отвращение за вилата не е попитал домакините какво е тяхното мнение за него и компанията му като туристи. Ако въобще могат да се нарекат такива. Значи в опитите си да изглежда хитър един човек който се има за нещо не знам какво и започва да изглежда смешен. Като е тръгнал да дава примери с други големи курорти защо не е отишъл там, какво прави в село като Лозенец. Защото си е правил сметката да мине колкото се може по-тънко. Значи ти наемаш стаята като предварително я оглеждаш и виждаш за какво става на въпрос. Той е видал харесал, договорил се е за хората за които са били и после какво изненадааа. Ама ние сме пет а не четири ако отиде в София и си наеме квартира за двама какво десет ли ще живеят? Ами нека иде догодина в големите курорти които дава за пример и да види за жълти стотинки как ще си почива. В края на краищата доволните туристи от тази вила са много и мижитурки и сметкаджий като господина с градската душица който иска да се представи пред приятелките си за нещо голямо да ги заведе в Бодрум или не знам където си пожелаят.
пламен стоилов2009.08.09 21:45
всяка година по време на почивката си отсядам във вила друмев и съм очарован от отношението на собствениците хигиената е на много високо ниво има всички условия за да си изкараш една добра почивка. Има страхотна градина с барбекю беседка за на които можеш без да те притеснява някой да си поседнеш на по биричка така че мястото си е страхотно за почивка господина който по горе така се е постарал да оплюе това место само мога да кажа че не го познавам но май е от типа вечно недоволни и некоректни клиенти които където и да отидат никога няма да им е добре.
Поздрави на собствениците и дано все така да ви е пълна къщата

Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share