частни квартири Кера, Созопол

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.3 км
Созопол - стария град
Бургас    0.6 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.3 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
ivanveltchev (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица млада двойка
2011.05.13
13:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Две лета ходя в "Кера" на почивка и съм доволен, приятелката ми също. Стаите са чисти, на хубаво място се намира, цените са приемливи и всичко ти е на една крачка даже и плажа. Отново бих отишъл там да летувам.

Mani (0)
отседнал Септември 2010 за 2 седмици семейно
2011.05.10
12:04
коментар
d_u_t_c_h (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.01
19:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Регистрирах се само за да изразя възмущението си. Аз и приятелката ми си резервирахме при частни квартири Кера двойна стая с голяма, двойна спалня и гледка към морето (по думите на собственика). Гледката към морето беше фактора, който натежа на везните да изберем тази стая пред толкова много други. На място се оказа, че гледката ни не е към морето, а към вътрешен двор между няколко къщи, а стаята няма нищо общо със снимките от сайта, нито двойно легло, нито нищо. Оказа се също, че хората, които са били настанени в резервираната стая просто са решили да продължат престоя си - за което обаче разбрахме не от собственика на Кера, ами от съседа му, при който самоволно е решил да ни прехвърля. Нищо, че се чухме на същия ден - за да сме корекни потвърдихме резервацията си и часа на пристигане. Нямаше нито дума за въпросната смяна обаче. Което ни костваше 3 часа обикаляне и питане от врата на врата за квартира, за щастие с хапи енд, дори намерихме по-готино място за същите пари. А можеше да не съм от Бургас, а от другия край на България, можеше и да не сме с кола, можеше и да сме семейство с две малки деца - примерно - пак ли трябваше да резервираш едно, на място да те посреща друго и изобщо да те правят на маймуни???? Случката е прясна, емоциите са на няколко часа само.

Васил Янакиев
отседнал Юни 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.09.05
13:19
коментар

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share