къща за гости Даяна, Казанлък

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Тракийска гробница в Казанлък UNESCO
Стара Загора    6.3 км
Храм "Рождество Христово" - Шипка
Стара Загора    18.2 км
Павел баня – балнеолечение и минерални извори
Стара Загора    19.6 км
Шипка - Паметник на Свободата
Стара Загора    21.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Tyhy (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.16
17:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 12 и 13 май в Казанлък се провежда ежегодно традиционното EXPO RADIO, където се събират радиолюбители от цялата страна, пък и от чужбина.С два автомобила с по четири човека (един от Силистра и един от Добрич)решихме да отседнем в къща за гости ДАЯНА, като предварително търсихме оферти в интернет. Спряхме се на тази къща от с.Овощник като тихо и спокойно място, с чист планински въздух. Пристигнахме около 18,00 часа, стопанката ни посрещна с "добре дошли", стаите и условията за пренощуване наистина ни харесаха, имаше и нещо като ресторант с дворче към него - всичко дотук е добре. С. Овощник определено ни хареса със спретнатите къщи и дворове към тях - истинско малко градче, браво!
Мъките обаче започнаха около 22,00 часа, когато вечеряхме в ресторанта на "ДАЯНА".Спря един автомобил на улицата, точно пред ресторанта, отвориха се всичките възможни врати и чалгата започна с всичките се възможни децибели.Приказката ни секна, щото не беше възможно да продължи, вътрешните ни органи подскачяха в такт с басите. Помолих барманката да каже на компанията (в чиятя чвст бе музиката) , да понамалят малко силата. Бяхме щастливи да продължим хубавата си приказка, но само около 10 минути. Отново се започна, отново вътрешностите ни започнаха да подскачат. Извиках барманката и и казах, че това не е нормално, а тя ми отговори: "ЗА СЕЛО Е НОРМАЛНО, ГОСПОДИНЕ". Платихме си и се прибрахме в хотелчето. Легнахме да спим, но това се оказа невъзможно. Дори и модерната дограма не успя да намали децибелите, но нямаше какво да се направи срещу вече попийналата компания. Това трае до 03,00ч, в събота, завършващо с въртене на автомобилни гуми. Да, ама НЕ! Още половин час слушахме надутият "до дупка" телевизор, каточели беше някакво отмъщение за нашето недоволство.
Незная как са спали съкварталците на "ДАЯНА", можеби са свикнали, или са безсилни, щото и полицай навярно си нямат.
В 06,30 ч. си платихме и с радост поехме към Казанлък - бодри, весели и с надеждата, че привечер ще изминем следващите 550 километра обратно до Силистра и Добрич безаварийно.
Една лично моя препоръка: БЪЛГАРИ, НЕ ХОДЕТЕ В ОВОЩНИК

mariana kanalieva2010.07.16 14:47
Уважаеми господа,извиняваме се за неудобството което Ви създадохме при престоя в нашата къща за гости в село Овощник.Всичко е точно както сте го описали,но много е жалко когато някой се стреми с много желание да направи нещо хубаво,а злобата и пошлостта унищожават постигнатото с много труд.И най лошото е че това се прави от млади хора,които като видят външни лица тенденциозно постъпват така.Много ви благодарим за високите оценки ,които сте поставили на останалите показатели.

Други хотели в КазанлъкЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share