квартири Сентима **, Созопол

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (7 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.1 км
Созопол - стария град
Бургас    0.5 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.1 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
MYordanova (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.07.28
17:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Идеално разположение спрямо плаж и атракции, разумна цена за предлаганите условия. Главен пропуск - за една седмица стаята беше почистена само веднъж, вторият опит за почистване се изчерпа с препарат в тоалетната, в обявата не беше отбелязано, че пушачи са крайно нежелани в къщата.
Стаята на снимката е чудесна, но трябва да се отбележи лекарския кабинет в съседство - няколко сутрини между 7 и 8 часа имаше тълпа от крещящи хора. Приятелско семейство ползва стая гледаща към улицата и също се оплака от шума.

sentima2010.08.01 17:55
Уважаема госпожице Йорданова, Ще се възползвам от правото си за отговор и от възможността,която ZaHotelite.com ми предоставя за това.Благодаря Ви за обективната оценка относно локацията на дома ни ,както и за мнението Ви относно ценовата листа.От там нататък за обективност не може и дума да става.Според мен е логично да предявите претенции и забележки още щом ги констатирате по време на престоя си,а не постфактум.Стаята Ви беше почиствана в определеното за това време точно толкова пъти,колкото Вие ни предоставихте възможност за това.Не е наш ангажимент да въвеждаме ред в хаоса от лични вещи,изсипани по пода.Що се отнася до дезинфектанта в тоалетната,той е задължителен .Ще проявя тактичност и няма да коментирам личните Ви хигиенни навици.Не е вярно,че "пушачи са крайно нежелани" в дома ни.Напротив,всеки е добре дошъл,стига да съобрази личните си навици и потребности с тези на останалите наематели.В случая всички пушеха на терасите на стаите си.Единствено във вашата стая се усещаше зловонието на цигарен дим.Лекарският кабинет не е в съседство със стаята както Вие изтъквате.Той се помещава в съседната сграда.А за"тълпата крещящи пациенти" е просто смешно.Все пак не говорим за психиатрична клиника. Въпреки всичко,аз Ви благодаря за коментара.За нас всяко мнение на наши туристи е от значение,особено критичните.Созопол е прекрасен град и си заслужава да бъде посещаван отново и отново.Пожелавам Ви го. С най-добри чувства -Светлана Грудова.
alex1234 (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица с приятели
2010.04.26
11:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, искам да попитам как можем да си резервираме стая при вас тъй като телефона оставен за контакт е невалиден. От няколко дни се опитваме да се свържем, а и на пуснатото запитване никой не отговаря.

Росен Петков
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.16
14:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте казвам се Росен Петков преди два дни се прибрах от поредното си гостуване (второ) в квартира Сентима.
Какво мога да кажа първо рядко посещавам едно и също място две години подред поради ред мои претенции.Тази година за втори път бяхме гости в квартира Сентима и отново останахме очаровани от условията които ни бяха предоставени.
Отивайки там какво може да очаквате.
1.Квартирата се намира на 100м. от централния плаж,разположението е централно и удобно за всяка една посока,директен изглед към морето.
2.Изключително чисто и уютно място.
3.Домакините(г-жа Светлана Грудова) любезни,незабележими,
стараещи се гостите да изкарат една приятна и спокойна почивка.
Препоръчвам това място за всеки който иска да изкара няколко прекрасни дни в Созопол,няма да останете разочаровани цена спрямо качество е доста добро предложение.Накрая отново бих искал да изразя моята благодарност към домакините за хубавата почивка която изкарахме аз и моето семейство.
Поздрави Росен Петков

Петър Иларионов
отседнал Август 2008
2008.12.31
13:25
коментар
nslavova2010.06.02 22:07
отговор
Бистра Бошнакова
отседнал Септември 2008 за 1 седмица сам турист
2008.09.12
15:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На всички, които предпочитат да прекарат ваканцията си в град Созопол, препоръчвам да си наемат квартира на "Републиканска"3. Гледката към морето е точно такава като на снимката - прекрасна! В стаята има всичко небходимо. Най-много съм впечатлена от това, че за присъствието на домакините в тази къща разбираш единствено по безупречно изчистената (всеки ден) стая. Благодарна съм им за всичко това!

Елена Димитрова
отседнал Септември 2008 за 1 седмица сам турист
2008.09.12
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! От 20 години почивам всяко лято в Созопол и имам претенциите да познавам почти всички квартири в този град. От мизерните, вмирисани, пълни с хлебарки стай на бабите в стария град до най-пресните в новата част на града. УВЕРЯВАМ ви по-чиста квартира от Сентима и толкова любезни домакини не съм имала! Стаята ми беше с чудесна гледка към плажа и с всичко необходимо вътре в стаята. И за да съм напълно обективна ще спомена единствения минус - къщата е на главната улеца и е възможно шума нощем да пречи на спокойния ви сън. Иначе всичко друго е прекрасно!

Иван и Албена
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.09.02
23:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Искаме да споделим и нашето удоволствие от престоя ни в тези квартири. Разположени са на страшно удобно място и стаята ни беше с прекрасна гледка към централният плаж. Собствениците са много учтиви и отзивчиви. Препоръчваме ги на всички, които искат да изкарат една приятна почивка в Созопол.

Светли и Нина
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.07.28
23:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Впечатленията ни от квартири "Сентима" можем да определим единствено като отлични, а те са комплексни, базирани върху условията, сървиза, локацията им в града, цена на на предоставения пакет услуги. Изобщо, съвсем накратко казано: успяхме на една прилична цена да организираме много добре нашето съвместно летуване, като всичко успяхме да уредим дистационно от София, което ни спести много време и усилия. ЗАСЛУЖАВАШЕ СИ !!
С ПОЗДРАВИ,
СВЕТЛИ И НИНА


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share