къща за гости Андрееви **, Добринище

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
PETELAROV (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.07.14
19:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От 2008г насам през август посещаваме Добринище. Всяка година отсядахме на различни места, докато през миналата 2010г не намерихме мястото, където вече няма да сменим за в бъдеще.
За къщата – съвсем близо е до минералния плаж, а като пресечеш реката, след нея е училището и си на центъра Уютни стаи с удобни матраци, всичко е чисто и добре поддържано и не на последно място има места за паркиране. За отмора има механа и лятна градина, която е непосредствено до реката и където вечер е приятно и прохладно. Усмихнат персонал, студени напитки, големи порции от свежи салати и току-що приготвени вкусотии от местната кухня на нормални цени Има и детски кът с играчки и пясъчник, където децата играят пред очите ти, а в средата на градината има шадраванче.
Горещо препоръчвам на тези, който търсят спокойно място за почивка с приветливи домакини, далеч от градския шум, и жегата.


Минералният плаж Минералният плаж Теди Теди и Вики
Цветелина Попова
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.16
21:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубава и приятна къща. Там се запознах с много нови хора и се надявам да останат приятели. Къщата е много чиста и обслужването и най вече ми хареса кухнятал. може да отидете и вие ще ви хареса


това са моите нови приятели вкусно изглежда нали много танци до сутринта
Свилена, Даниела и Радостин
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.31
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място!Само на 100 метра от минералния плаж и в самия център на града. Трайчо и Цеци са изключителни хора-много гостоприемни,компаньони с чувство за хумор.
Кухнята е много добра и на отлични цени! Условията за почивка са супер! Препоръчваме на всеки,който обича активна и не толкова активна почивка!

Виктор Виденов
отседнал Август 2009 за 3-5 дни сам турист
2009.08.28
22:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно,хубаво и спокойно място за почивка с прекрасна лятна градина край реката.Собствениците са гостоприемни и мили хора.Стаите добре се подържат,и навсякъде има цветя което придава допълнителен уют.

bggala (2)
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.12
20:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за първи път в Добринище през април тази година. Останахме с прекрасни впечатления от престоя си в къща "Андрееви". Впечатлени бяхме от изключителната чистота и от любезността на домакините. Препоръчвам ги на всички - умерени цени, безупречна чистота, прекрасна природа!

Florent i Jivelina
отседнал Май 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.05.11
19:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Собствениците на хотела са много гостоприемни.Горещо ви препоръчваме да отседнете при тях.Няма да съжалявате!

Калин и Таня от София
отседнал Февруари 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.02.22
20:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Калин и Таня от София-15.02-21.02.09г. и още няколко пъти преди това.Стаите са чисти,прекрасна обстановка,топло е и хазяите са много готини,което е най-важното.Кухнята е много добра.Тихо и спокойно е в хотелчето,има добри условия за ски и планински туризъм.Може би звучи много хубово,но е истина,опитайте и вие.

Илиана и Виктор Виденови
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2008.08.06
21:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В къщата условията са много добри, чисто и подържано с много цветя.Хазяите са приятни и много учтиви, не притесняват гостите си и може да се разчита на тишина през целия ден. Механата е с много приятна атмосфера,разполага с градина край реката, готвят много вкусно,всичко се приготвя на момента специално за гостите и порциите са големи. С удоволствие отново бихме посетили сем. Андрееви и Добринище. Благодарим им за гостоприемството и приятно прекараната почивка.


Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share