къща за гости Прохлада **, Синеморец

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (26 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
joroodajiev (1)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица семейно
2017.07.31
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Днес, 31.07.2017 г., се завърнахме със семейството ми от 7-дневна почивка в с. Синеморец, където бяхме отседнали в Дом "Прохлада". По принцип не си правя труда да пиша отзиви, но понеже имаше някакъв негативен коментар за влага, мухъл, мокри чаршафи, членестоноги и т.н., реших да драсна и аз някой ред по темата.
Първо - мястото се поддържа ежедневно в отлична чистота. Мария е назначила две камериерки, които всяка сутрин мият общите помещения, а когато някой желае да му бъде изчистена стаята, има табелки с надпис: "Моля почистете ми стаята". Има си и помощничка - леля Тунчи, която е внимателен и отзивчив човек, стараещ се да угоди на всеки каприз на гостите.
Второ - влага в стаите не видях. Влажен е въздуха, но това е от климата на селото, което все пак е на брега на морето. Тази влага не е в стаите, които между другото бяха оборудвани с климатици. Моето семейство така и не ги ползва, тъй като не стана нужда.
Трето - в апартамента, който ползвахме, аз лично не видях членестоноги. Е, вярно, че бяхме на 3-ти етаж, защото аз пожелах апартамента да има изглед към морето, но пък наши приятели бяха на първия етаж и също не са забелязали такива твари.
Относно помещенията - апартамента беше с 3 тераси, две бани с тоалетни, кухненски бокс, оборудван с хладилник, микровълнова, котлон с керамична плоча, посуда. Имаше 2 телевизора с плосък екран, които бяха с кабелна телевизия. Вярно, част от оборудването вече се е поизносила, но когато се ползва от доста хора в сезона, е така. Към къщата има барбекю с дървени въглища, хладилник с фризер и газов котлон, както и две мивки. Има и посуда, която може да се ползва от всички гости.
Направи ми впечатление, че по няколко пъти на ден идваха летуващи на други места в селото, които да питат за свободни места в къщата. Ние се срещнахме с доста семейства, които споделяха, че от години идват при Мария и се държаха като семейни приятели. Ние също се сприятелихме, защото жената е много отзивчива и разтропана. Мястото е близко до плажа на р. Велека, но за незапознатите с географските особености на с. Синеморец, на разположение са още 4 плажа - Бутамята, Липи, Листи и Силистар. Аз лично се чувствах много спокойно там и най-вероятно догодина отново ще отида на същото място.

Nori Hristova (1)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни семейно
2017.06.16
06:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, рядко пиша подобни коментари,
но искам да изразя искреното си отношение.
За първи път отседнахме лятото на 2016 година
с приятеля ми. Стаята се оказа, много по-добра
от очакваната и от нашите представи.
Гледката беше невероятна - с удоволствие
наблюдавахме залеза от стаята и дори ставахме за изгрева.
Абсолютно спокойствие, тишина и уединение.
Прекрасни условия и отношение от страна на домакините.
Условията са много по-добри и от самите снимки, а градината е просто прекрасна. Цените бих ги определила като доста достъпни и човешки.
С приятеля ми рядко отсядаме и посещаваме едно и също
няколко пъти. Но тази година - 2017 - категорично
и двамата без да се замислим си направихме резервация и за
това лято. Ако някой се чуди дали да отседне там - да не се колебае въобще, няма да остане разочарован. Много хотели и уж по-реномирани къщи за гости не могат да предложат подобни условия. Не се колебайте. Ще останете очаровани!

bravo (1)
отседнал Септември 2015 за 3-5 дни семейно
2015.09.11
02:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютно и гостоприемно място. Попаднахме на него вървейки по улицата и търсейки място за почивка за ден-два, а останахме повече от предвиденото. Харесаха ни и стаите, и мястото. И да, искахме да си починем, а не да слушаме музика - наистина е необходимо да мислиш и за другите наоколо. Най-доволна - лично аз - останах от отношението на стопанката и сме си обещали да повторим и потретим! Благодарим на Мария - беше чудесно, спокойно и много мило!

ina georgieva (1)
отседнал Август 2015 за 2 седмици семейно
2015.08.31
06:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Избрахме хотел Прохлада в интернет.На място всичко се оказа по- хубаво.Стаите са просторни и обзаведени с вкус.Чисто е и винаги има гореща вода.Градината е красива,на разположение на гостите е голяма лятна кухня.Хотелът е на удобно място(5минути до плаж Велека и центъра,където са магазините).Това е единствената по -висока сграда в околността,поради което има изглед към морето от всички стаи.
В Прохлада ни посрещнаха добронамерени и усмихнати домакини.Пожелаваме им успех!

swordfish8556 (1)
отседнал Август 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.31
21:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За мястото Синеморец може да прочетете и да видите снимки от туристическите брошури.Къщата за гости 'Прохлада'' не се описва-тя е чувство.Там е мястото с особена енергия,където във всяко кътче има любов,спокойствие и красота.Един голям дом изпълнен със смях и отпускарски дух.Там ще ви посрещне усмихнатата домакиня Мария и ще направи всичко по силите си за да се чувствате добре.Тя е от онези хора,които са винаги насреща,но никога не ви притесняват.Мога много да напиша за тази мила дама тъй като вече седем години почиваме под нейните грижи,но това не ми е целта.По-скоро искам да уверя тези,които четат това,че мястото си заслужава да го посетите.Подходящо е за семейства с деца и за младежи.Нашето семейство е било и ще бъде гост на къщата защото прекараното лято там ни топли до следващия път.Стаите са просторни,светли и чисти а градината е уютна и зелена,пълна с цветя.Голямата барбекю зона е снабдена с всичко необходимо за да си приготвите храна навън и да поседнете с компания под звуците на щурците.Ние обичаме да почиваме в тази къща-хотел по много причини,пожелаваме ви да създадете своите прекрасни спомени там.

jenia0506 (2)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.09
17:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За 5то лято посещаваме къща за гости Прохлада.Харесват ни условията за отдих,уюта,доброто отношение към гостите,красивата градина,възможността да прекараме времето в приятна компания сред красива природа.Съчетанието на Черно море и Странджа няма да видите на друго място,а устието на р.Велека която се влива в морето също е забележително.Гледките са красиви,а условията в къщата за отдих са на високо ниво и задоволяват и най-високите изисквания.Препоръчвам на всеки,който иска да отпочине и да си изкара добре да не се колебае,а да избере къща за гости Прохлада.


Nata (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2012.06.17
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добър хотел, много приятни и грижливи собственици, много чисто, уютно и много-много хубаво!Препоръчвам на всички!


плаж
KATIMIMO (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с приятели
2012.06.17
12:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички които сте ходили или ще ходите на почивка във "Прохлада"!През лятото на 2011 бяхме там с дъщеря ни и приятели.Не умряхме от жега,никъде не усетихме влага,навсякъде беше чисто.Хората дори всеки ден миеха плочките в двора.Ако някой е решил да почива там да се абстрахира от лошите коментари-нищо вярно!А Мария и Динко са чудесни хора!Пиша този коментар една година след като сме били там,защото много ме е яд на лошите коментари-пълни лъжи!Пожелавам на всички весело лято!


това е терасата към стаята която ползвахме -чудна гледка!
nakov (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.24
15:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

tova koeto moga da kaje e , che tova e edin mn dobre obzaveden , chist , nov i uiuten hotel . v blizost do plajnata ivica . spokoen i svoboden plaj . sas saprugata mi ostanahme strashno dovolni i sas sigurnost shte go posetim otnovo . hazqikata e izkluchitelen chovek .

smirnoff (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.31
22:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

mm..kvo da kaja za moqta po4ivka...osven 4e 6tqh da pukna ot jega i 4e spah v mokri 4ar6avi zaradi vlagata, koqto ve4no cari tam, ili 4e v staqta vidqh vsqkakvi raznovidnosti na 4lenestonogi...qvno da smenqt belioto v ku6ta "prohlada" si be6e priklu4enie i seriozno ispitanie...ako slu4aino nqkoi se izluje da poseti tazi "zabelejitelnost" da si nosi djoben klimatik, po vuzmojnost pove4ko kurpi, tiu kato nqma da polu4ite novi i dano ne stradate ot kolastrofobiq - pove4koto stai sa s razmeri 2x2 ( kiler4eta, mansardi ) ina4e plaja e gotin, zaslujava si 20 lv no6tuvkata

kalinda28022010.09.01 20:16
Уважаеми Г-н Smirnoff, с цялото си уважение към вашето мнение искам да Ви кажа,че постъпвате доста грозно с грубото си изказване!Аз лично само това лято отсядах два пъти за по 6 дни в "Къща за гости Прохлада" и нито веднъж не спах в мокри чаршафи.Също така нито веднъж не видях " членестоноги".Колкото до смяната на бельото и хавлиените кърпи...има едни табелки,които се закачат от външната страна на вратата и имат за цел да покажат,че искате стаята ви да бъде почистена!
Желая ви да отседнете догодина в по-добър хотел и да си изкарате добре
Mariq 4olakova2010.09.05 14:50
Извинете г-н Smirnoff,но вярвам,че коментара публикуван от вас не се отнася за нашата къща.Вашето име не ние познато и не фигурирате в нашите регистри.Убедени сме 4е коментара се отнася за друг хотел.Съжеляваме,4е сте останали разочарован от почивката си,където и да е било това.С уважение- М.Чолакова
la_guerra2010.09.11 11:33
Не,аз искрено се забавлявам с нивото ви на писане и изказване,г-н Смирноф.
pantudi642010.09.13 22:28
отговор
jenia0506 (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.31
09:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нащата почивка вече свърщи за съжаление ,но ако на вас ви предстои няма да сбъркате,ако изберете къщата за гости Прохлада в Синеморец.Условията са чудесни,домакините мили и слънчеви,а природата все още дива с гористи месности,хубави плажове,чисто море и много слънце.Посещаваме това място със съпруга ми вече за трета година,този път доведохме и приятели и винаги си тръгваме много доволни и с пожелание на следващото лято отново да сме там.

kateto (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.22
19:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече за втори път гостуваме на Мария и Динко в "Прохлада". За нас Синеморец и тази хубава и удобна къща се превръщат в идеалното място за почивка. Къщата е много близо до едно от най-чудните места по крайбрежието, което съчетава плаж на море и река. Гледката от почти всички стаи е прекрасна. Чистотата е на ниво и при поискване стаята се почиства. Не очакваме лукса на 5-те звезди, но и не не го търсим, защото обстановката на семейните хотели предполага непринуденост, която те кара да се чувстваш като на гости при приятели. Едно от най-големите предимства на къщата е лятната кухня, която тази година е обзаведена с още едно барбекю, като допълнение към всички възможни посуди, които си има. А да пиеш кафе на зелената морава и да гледаш морето е върховно удоволствие - може и под лозницата на сладка приказка с хазяите, ако предпочитате. Следващата година, живот и здраве, пак сме тук. Вече сме си харесали и стая, този път с малко по-различна гледка към морето. Аааааааа.....и забравихме да кажем, че тази година ни харесва още повече от миналата, защото когато опознаваш нещо повече го разбираш и оценяваш по-добре. Всеки търси нещо различно, ние намерихме мястото, където се разтоварваме по най-добрия начин и го препоръчваме на всички, които търсят спокойствие и близост до природата.

nadq_n (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.19
11:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в къщата за 5 нощувки - най-дългите ми нощи в живота. В къщата беше адска жега, през ноща не се търпеше, не можехме да спим от горещина и задух и като цяло в "Прохлада" не намерихме и капчица прохлада. Два дни подред слагах табелката "Моля почистете стята", но уви 5 дни никой не мина поне коша да изхвърли.В бянята нямаше прозорче и миришеше много на влага и мухал от сифона. За чистота, средна работа, настаниха ни два часа по-късно, че стаята не била почистена, като влезнахме по едната от възглавниците все още се намираха чужди косми, така че и прехвалената чистота не е чак толкова голяма, да не говорим пък за прехвалената прохлада намираща се в Прохлада. Интернета толкова слаб , че по-добре да пишат , че нямат интернет.
Бяхме много голяма гупа от 10 човека и като цяло не сме доволни и едва ли някога пак ще посетим къща за гости "Прохлада".

nadq_n2010.08.21 14:30
Първо, Деси, аз не лея злоба, а споделям обективно мнение от престоя ми във вашата къща. Нито за едно от нещата не съм излъгала и не съм изкривила нещата - нито за чистота, нито за интернета, нито пък за жегата. Аз лично настоях точно за вашата къща, поради много добрите коментари в сайта, така че смятам ,че е необходимо и аз да споделя мнение, вслучай, че някой се подведе като мен и поведе група от 10 дущи на такова място, винаги има и добри и лоши мнения за едно нещо, клиента сам избира и решава дали ще поеме риска,според това,което е прочел.
Второ и ти си права, аз не казах на никой да ми изчисти стаята, но очаквах ,че като сложа табелката ,която сте поставили не е необходимо.Първият път реших, че просто никой не я е видял,след вторият път просто рабрах, че табелките са само за "ветрей уста",че ги има. Приятелите ни от четвъртия етаж също я слагаха неколкократно, но и при тях резултата същия, така че ,това е ваш пропуск.
И трето без никакви лоши чувства към вас, ви съветвам като човек учил и занимаващ се в областта на туризма - Не приемайте толкова тежко критиката към вас, а променете подхода към гостите си. Не ми се карай, че съм споделила отрицателно мнение за къщата ви за гости, а се извини и после отбележи и моята грешка, както си го направила. Подхода към гостите е решаващ!
Аз също приемам моя пропуск и съжалявам ,че не казах на място, моментално да ми се изчисти стаята.
Туризма е жестока и конкурентна борба за доброто мнение на госта,така че и вие приемете съвета ми и не се оправдавайте,кой е от село и кой не, защото Синеморец също е едно голямо село.
kateto2010.08.22 20:02
Няма да коментирам забележките за чистотата и късното настаняване, защото според мен не си струва на фона на всички хубави отзиви за къщата. Ще кажа само, че ми е обидно хора, които претендират, че са учили и много разбират от туризъм да петнят българския език със своята неграмотност. Човек като види нивото на изказ и правопис си прави и извод за госпожата - явно това не е къща за нея.
Viajero (3)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.25
22:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубава къща. Цените са приемливи, а самата къща добре обзаведена. Нищо не ти липсва, а собствениците са приветливи. Склонни са на пазарлък за цената, но гледайте да имате резервация, че иначе май е трудно. Някои от стаите са със страхотна панорама към Северния плаж и наистина си струват всяка стотинка. Самият район е тихичък, а пък е на две крачки от Главната. Изобщо много добро място. Има и чудесна градина с цветя, барбекю, и място за софри на по-големи компании. Със съпругата ми останахме изключително доволни.

shoma (1)
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2009.09.03
10:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно разположение и панорама.Идеална почивка във всяко отношение.Чудесно отнощение и гостоприемство.Хотела разполага с необходимите удобства за почивка. Винаги беше почистено навсякъде.Абе какво да пиша повече. Догодина живот и здраве пак сме там.

shoma2010.07.23 15:41
Любомир Димитров
07.2010 Както всяка година БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ!
Атанас Боруджиев
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.18
17:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме семейно 10 дни в "Прохлада" и изкарахме чудесно. Чистота и удобства- без забележки. Динко и Мария са готови да помогнат винаги, когато ви е необходимо. Градината е чудесна за децата, а наблизо е и единственият читав бар в Синеморец. В последният ни ден доставиха климатици и вероятно вече са поставени, въпреки че на нас определено не ни липсваха.

Милена Праскова
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.11
20:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за седмица в къща за гости Прохлада, в Синеморец. Прекарахме чудесно, а от самата къща съм възхитена. Изключително мили и отзивчиви домакини- Динко и Мария, стаите и студиата са големи и има възможност за различни конфигурации за настаняване, което беше важно за нас, тъй като имаме три деца и водехме и баба с нас. Чистотата е на ниво, и макар че няма климатик изобщо не усетихме горещина в стаите. Хотелът е съвсем близо до единия плаж, който е чудесен, но не е подходящ за деца поради стръмния наклон на брега при влизане в морето- ние предпочитахме да ходим на Бутамята, но това също не беше някакъв проблем. Нямаше комари и след първата нощ спрях да използвам машинки и да мажа репеленти. Градината е голяма и добре поддържана, спокойно оставяхме децата да играят там. Барбекюто е чудесна опция на стандартното хранене в ресторанти. Щъркеловото гнездо наистина си беше там и щъркелчетата вече бяха попораснали. С две думи- искрено препоръчвам къщата за гости Прохлада, независимо дали планирате семейна почивка или романтично морско преживяване.

Мирела Василева
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2009.04.26
21:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много хубав, чист. Близо е до северния плаж -устието на Велека ( комари няма !!!). Стаята в която почивахме беше доста просторна и дори без климатик беше много прохладна. Собствениците са много мили и сърдечни хора. С две думи изкарахме страхотна почивка!

адриана емилова2009.06.04 13:36
Много мили и сърдечни собственици. Стаите са просторни, невероятно уютни, много чисти и поддържани. Вече 5-та година ходим там и сме много доволни.
kremena georgieva
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.31
18:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел, чудесни условия и много приятни домакини. Бяхме там за кратко, но останахме много доволни и се надяваме и догодина пак да отседнем там.

Боряна Петова
отседнал Септември 2007 за 2 седмици млада двойка
2008.08.28
22:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен. Много чист, уютен, в близост до плажа. Домакините са много мили и дружелюбни, създават спокойна и приятна обстановка за една истинска почивка.

iordan iordanov
отседнал Септември 2007 за 2 седмици млада двойка
2008.08.26
21:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел. По всички показатели отличен.Много близо до единия плаж.Стаите и Студията са обзаведени и обурудвани чудесно.

asya1717 (1)
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.23
16:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Намира се на хубаво и удобно място в Синеморец.Близо е до страхотния плаж на р.Велека.Собствениците са приятни хора и в къщата е уютно и спокойно.С удоволствие бих отседнала пак там.

kostadin bardarev
отседнал Август 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.08.22
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина е много приятно хотелче,чистичко,уютни стаи и много близо до плажа,което за нас специално беше много важно.Домакините са много гостоприемни хора.

мАРИЯ СТОЯНОВА Ст.Загора2008.09.15 13:28
Ако искате тишина,спокойствие и романтика почивайте в Синеморец.Ако държите на чистота и внимание отседнете в къща Прохлада.Ако пък имате куче и държите то също да бъде на море заедно със семейството,обадете се на собственичката на къща Прохлада. Мария е мила и отзивчива жена,която с радост прие моето семейство и домашният ни любимец с когото никога не се разделяме.
Олга и Илиян
отседнал Юни 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.22
13:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това, че ходим вече пета година при тези прекрасни хора само по себе си говори, че те са изключително мили, гостоприемни, условията за почивка в къщата идеални.
Повече няма какво да кажа. Отидете и сами ще се убедите в думите ми.

dani krymova
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни млада двойка
2008.07.05
15:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много съм доволна наистина е 4исто много приятно,има прекрасна гледка към морето,както и гнезното със щъркели което беше на отсрешния стълб ))

krasimira nedqlkova
отседнал Юли 2006 за 1 седмица семейно
2008.06.11
15:29
коментар
la_guerra (1)
отседнал Август 2007 за 2 седмици с приятели
2008.06.11
15:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

супер е там,миналата година бяхме два пъти на море и все там отсядахме,много сме доволни,сега тази година август пак сме там,чистичко и приятно


Stef4o Rangelov
отседнал Юни 2007 за 1 седмица с приятели
2008.06.11
13:46
коментар
Миглена Стоянова-гр.Русе2008.10.01 18:09
отговор

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share