къща за гости Вила Кера ***, Созопол

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (25 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.2 км
Созопол - стария град
Бургас    0.7 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.4 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Eli9004 (1)
отседнал Септември 2016 за 1 седмица млада двойка
2016.09.11
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила Кера е уникално място.Чистотата е на много високо ниво. Вилата и стаите изглеждат точно както на снимките,има къде да паркираш колата си. Прекархме една прекрасна почивка. А собственици сс много стойностни, гостоприемни и истински хора. Препоръчваме!

emil penkov (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2016.08.15
12:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата и хигената са на ниво,но само това.Плажа е на 750 метра,и ако правиш обедна почивка минаваш поне 3 км.само за плаж.Няма паркомясто и поради липса на такова и междусъседски войни за клиенти колата ми беше жестоко надрана с пирон,смятам,че цена от 30 лв. за човек е много.Дали ще отсядате там решавате вие,но аз никога,защото сега заради нечий интереси трябва да пребоядисам колата си

Irena 80 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.20
09:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила Кера е чудесно място за почивка.Прекарахме страхотна седмица там със семейството ми! Стаята ни беше уютна,винаги чиста и с прекрасна гледка към морето.Домакините са много мили и гостоприемни хора,условията са перфектни,а и разположението е много добро-както за плаж,така и за разходки.С удоволствие бихме отседнали отново там и горещо я препоръчваме на вкички,решили да посетят Созопол!

Juliana Georgieva (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.16
15:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Избрах за почивката си Вила “Кера“ в интернет. Красиви снимки,безброй положителни отзиви... Истината обаче е, че тази къща има душа, която се вижда само със сърцето. Горещо ви препоръчвам това място!

Tzeko (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.08.20
13:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително приятно семейно хотелче с всички необходими удобства и невероятно мил и гостоприемен персонал. Обслужването беше на европейско ниво. А локацията на вилата е просто идеална.
Нямам никакви забележки.
Ще се въздържа от повече коментари за да не изглежда като реклама

ianko_rg (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.07.31
23:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятен релакс! най-хубавата лятна почивка на море. Созопол - красив град, Вила Кера - невероятно място, домакините - прекрасни хора. БЛАГОДАРИМ на Станимир, Яни, чичо Генчо и леля Кера за страхотното внимание с което обгрижват всички гости и ги карат да се отпуснат максимално и да се насладят на прекрасната почивка. Хотелчето е много чисто и поддържано. Градината е супер зелена и релаксираща. Да не забравим и месторазположението - на много близко разтояние както от двата плажа, така и от центъра на града. Много сме доволни - догодина пак там!

silviq1111 (1)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици млада двойка
2012.07.29
17:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Летувахме миналата година там и останахме изключително доволни!
Любезно посрещане и коректно отношение от страна на собственика по време на целия ни престой, уютна, просторна и винаги чиста стая! Много удобно разположение на вилата, почти на центъра и все пак далеч от шума. С удоволствие ще отседнем там отново!

svilen petrov (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни семейно
2012.07.28
09:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втора година отсядаме със съпругата ми в Вила Кера.Домакините,чистотата,удобства,тишина, всичко е на ниво, за което много благодаря на любезните домакини. Да не пропусна да споделя за страхотната градина пълна с цветя, където спокойно си пиеш кафето, четеш вестник или си почиваш на сянка.
Всеки който иска страхотна морска почивка,му препоръчвам Созопол-вила Кера.
Свилен Звезди
София

Mitko i Milena (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.12
14:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е страхотна!Направена и обзаведена с вкус-с хубава лятна градина.Стаята ни беше уютна и просторна,почистваха я всеки ден.Аз и семейството ми изкарахме страхотна почивка!Благодарим на домакините леля Кера и чичо Генчо за любезното и бих казал приятелско отношение. С удоволствие бихме отседнали отново на това място го препоръчваме на всеки,който би избрал да почива в Созопол!
Митко Милена и Мишел.

nelik (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.09.14
14:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила "Кера" е чудесно място за почивка.Много чисто,с градина с много цветя,близо до плажа и центъра на града и не на последно място-много любезни и добри домакини.Ако сте решили да почивате в Созопол-това е вашето място.Ние останахме очаровани от условията и отношението към нас.Поздравления на собствениците за това че ни осигуриха отлични условия за почивка.

emo toni (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.07.31
12:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам какво може да добавим повече от останалите коментари, мястото е чудесно! Хората са много любезни и гостоприемни,условията са перфектни, ходим на Созопол за 4-ти път и за пръв път сме на място което ни осигури наистина пълен комфорт!

yavor (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.06.19
11:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Намира се на около 2 минути от мястото, където спират ресовете и на около 5 минути и от двата плажа.... пеш.
Малко предистория - имам ужасяващ опит с българските хотелиери по морето - никога нищо не е наред - я няма кърпи, я няма тоалетна хартия, или пък е на шумно скапано място... изобщо не си спомням случай в който да съм останал доволен. Но този хотел определено ми направи страхотно впечатление:
01. Уникално разположение, удобно както за плаж, така и за разходки. Всичко е близо.
02. Чисти и подредени стаи. За пръв път ми се случва в Български хотел стаята ми да бъде чистена всеки ден!
03. Приятна градина, барче от което можете да си поискате кафе, нещо за пиене или закуска.
04. Ужасно мил персонал! Нещо, което се случва адски рядко. Хотелът представлява семеен бизнес и се върти от собствениците. Ще получите уважение и конфорт, които няма да получите другаде. Единственият проблем е, че ще ви разглезят така, че после когато отидете другаде, ще се чувствате кофти

vlado i sisia (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.29
15:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилата е чудесна,обслужването е перфектно-идеалното място за почивка!!!!Буквално втория ден след като сключихме брак се превърна в първия ден на незабравима медена седмица.Собственика на вилата се отнася към гостите си като към най-близки приятели.Обясняваше ни всичко за града, за околността, за забележителностите. С чиста съвест мога да заявя, че ако в България нивото на обслужване е такова каквото във "Вила Кера" ние ще се превърнрм във водеща сила в света в сферата на туризма.
Благодарим за перфектната почивка!!!

corradovrt (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.22
02:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е вашето место!Хората са много гостоприемни, най- вероятно ще останете много доволни от всичко!Малко късно го пишем коментара, но нямахме време по-рано!Поздрави от Washington!

fiona_st (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.17
22:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очаровани сме, четох коментарите и няма какво да добавя. Всичко е съвсем вярно- много приятно място, с мили домакини. Ако имате нужда от още нещо, просто помолете . Изкарахме си вълшебно, не пропускайте възможност да отидете в тази вила! Аз рядко съм попадала на подобно място, човек има нужда да му обръщат внимание и да го глезят! Благодаря на цялото семейство! Поздрави от цялата компания!

vodenicharov (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.07
12:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако искате да се почуствате специални посетете "Вила Кера".Чистота,спокоиствие,много приятна обстановка която ви дава неповторимо преживявяне в тази семейна вила.Много приятни домакини които явно знаят как се прави успешен бизнес.
Благодарим ви !

bilianat (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.07.28
22:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарение на гостоприемството и прекрасните условия във Вила Кера, аз и семейството ми изкарахме най-хубавата си ваканция от години насам. Изобщо не ни се тръгва и с нетърпение очакваме следващото лято.
За любопитните ще спомена, че всичко заявено в профила на вилата е вярно. Стаите са подредени удобно, тераските имат страхотна гледка, цари изрядна чистота, която се подържа ежедневно,интернета е добър. Градината е прекрасна, особено с поднесеното ароматно кафе и вкусни сандвичи, които предлагат домакините.
В заключение това са най-сладко изхарчените пари за ваканция!

sisistan (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.07.09
15:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бързам да разкажа пресните си преживявания от град Созопол и невероятния престой във вила Кера )) Благодаря на домакините за гостоприемството, топлото посрещане, непрекъснатата грижа за нас и комфортния ни престой. Стаите бяха много стилно и уютно обзаведени, чистеха се всеки ден и вътре разполагахме с абсолютно всичко необходимо за една прекрасна почивка, а сутрин пиехме кафето си на терасата на вилата от където се откриваше прекрасна гледка към морето...Разположението на самата вила също е на отлично място - близо до двата плажа и центъра и същевременно на тиха улица където можете да релаксирате далече от шума. Домакините са страхотни хора, постоянно бяха наблизо когато имахме нужда от нещо, но си личеше че го правят от сърце и искренно, а не по задължение Изобщо каквото и да кажа ще е недостатъчно, но със сигурност знам че отново ще ги посетя, защото този комфорт не сме го получавали никъде другаде! Подкрепям напълно другите коментари, на сто процента се убедихме в тях, жалко че не успяхме да останем малко повече, но другия път ще компенсираме.Препоръчвам на всички тръгнали на почивка в този прекрасен град да остеднат във вила Кера за да се насладят напълно на една незабравима ваканция

Димитър Жерабски
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.09.11
09:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер е вилата ! Чисто, ново, супер домакини, супер отношение, супер градинка, безжичен интернет, близо до центъра ! Изключително доволни останахме аз и цялото ми семейство ! Благодарим ви !

Габриела и Джон
отседнал Август 2009
2009.09.11
02:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Бихме искали да изкажем благодарностите си на домакините ни във Вила Кера.
Това, което най-много ни впечатли беше, че там наистина видяхме, че има хора, за които думата "гост" стои по-високо от "клиент". Ние бяхме посрещнати и се чувствахме като семейни гости на домакините си повече, отколкото клиенти и ползватели на една добра услуга. Ще ни се да си мислим, че беше така, защото ние сме тооолкова симпатични хора, но истината е, че видяхме как бяха посрещани и изпращани всички гости, с колко топлина и усмивки. Да си помисли човек, че всички са им приятели!
Самата вила е изключително удобна и комфортна, уютна и чиста, няма да ни стигнат думите да я нахвалим.
Определено домакините се стараят да направят за теб всичко възможно-първо, никога да не си тръгнеш и второ, още с тръгването да започнеш да планираш кога пак да се върнеш
Едно нещо не ни беше ясно - как успяваха когато и да ни потрябва нещо винаги да се оказват "на една ръка разстояние", а когато искахме спокойствие и уединение, цялото семейство да се изпаряват яко дим. Как го правите, бе, хора?
И накрая, моля, не си мислете, че е толкова хубаво, защото ако всички се втурнете към Вила Кера, ще са толкова заети, че ще трябва да правим резервацията си за другото лято през Януари ;–)
Благодаря ви, мили хора, че ни подарихте една разкошна почивка.
Доскоро
Габи и Джон

Моника и Николай
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.08.20
17:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добър ден на всички,които са проявили интерес към вила"Кера".Бяхме отседнали там и останахме много доволни.
Вилата се намира непосредствено да центъра на Созопол на много тихо място и е само на около три минути от плажа.Гледката от стаите е към морето,нещо което всеки предпочита.
Искаме лично да изкажем своите благодарности към собствениците на вилата. Много интелигентни и отзивчиви хора,за които най-важното е гостите им да се почувстват максимално удовлетворени от пестоя си там,а какво по-хубаво от това.
Стаята и банята към нея се почистваха всеки ден,сменяха се чаршафите и кърпите.Не сме имали никакви притеснения относно пари и документи.
Има хубава озеленена градина,която е на разположение по всяко време.Там с удоволствие можете да си пиете ароматно сутрешно кафе със закуска,а вечер,когато не ви се излиза аперитив с голяма салата.

Горещо препоръчваме това място,на всеки,който иска една спокойна и заредена с много положителен заряд почивка.

Дарина и Пламен
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.08.17
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако сте избрали Созопол за вашата почивка,мястото,където трябва да отседнете е Вила Кера.Едно приятно,тихо,спокойно и много красиво място,където можете да се насладите на незабравима почивка.Освен това всичко е и много близо-1мин. до центъра,около 5 мин. до плажа и 10 мин. до старата част на града.Вилата предлага всички удобства,за да се чувствата добре по време на престоя си,стаите се почистват всеки ден,разполага с прекрасен двор,изпълнен с прекрасна растителност,където можеш с удоволствие да закусиш и изпиеш кафето си.А за домакините,каквото и хубаво да се каже все ще малко!Те са едни прекрасни хора,които правят престоя още по-незабравим.Радвам се,че се запознах с тях и те ми показаха,че все още има хора,които не гледат само да ти вземат парите,а и искат да те накарат да изживееш една незабравима почивка и да се връщаш там с удоволствие!Всичко е наистина страхотно!Трябва да се види,думите не са достатъчни!Посетете Вила Кера,за да останете наистине доволни от почивката си!

Teodor Todorov
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.07.23
13:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила Кера е изключително приятно място за почивка. Домакините са много усмихнати и мили хора с невероятно отношение към гостите си. Условията, които предлага вилата са много добри, всичко е чисто и подредено.

Йордан Тодоров
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.07.20
13:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам на всеки вила Кера! Много готино семейно хотелче, изкарахме си страхотно в Созопол!

Първото което ме впечатли беше отношението на домакина, много приятно младо момче, супер позитивен и благ човек, постара се всеки ден да се чувстваме като у дома си. Всеки ден ни разказваше нещо интересно за Созопол и за места които може да посетим, направо си беше като гид, супер пич!
Разположението на хотела е супер, близко е до центъра (1 мин. пеш) и до плажа (около 5 мин. пеш), но в същото време се намира на тиха и спокойна уличка.
Стаите изглеждат чисто нови, обзавеждането е модерно, има всичко необходимо - ТВ, Кабелна, Климатик, Хладилник, Баня, WC, WiFi интернет. Тук трябва да отбележа, мисля че за първи път ми се случва качеството на кабелната телевизия да е толкова добро, винаги много ме е дразнело да отида в хотели разни и да си личи че на един кабел са вързани 20 телевизора...

Има и WiFi интернет, което си е чиста екстра Не знам други семейни хотели в Созопол да предлагат подобни услуги за такава цена за нощувка.

Стаите се чистят всеки ден, всеки ден сменят хавлиите и чаршафите, подреждат ти стаята, много е готино да се върнеш от плаж и да влезеш в чисто нова стая

Гледката от стаята ми хареса също много, вижда се морето, и красивия пейзаш на Созопол. Мисля че всяка стая има тераса с изглед към морето. На терасата има малка масичка за кафе, столчета и такъв сгъваем простир, столчетата не ми бяха много удобни в интерес на истината...

Градина на двора е много спретната, чиста, подредена, има сеници, много цветя и градинска мебел - люлка, столчета и масички - тук може спокойно да си почивате на сянка, да си хапвате закуска или да пиете кафе.
Също така в градината има и лемоново дръвче wow хихи, аз за първи път виждам такова...

Аз видях вила Кера миналото лято когото обикаляхме да си търсим хотел, още миналата година ми хареса защото от улицата се виждаше много готина градина, масички, столчета, цветя, изглеждаше много приятно, фасадата и терасите също ми се видяха много приятни, но миналата година нямаше свободни стаи и бяхме на друго място.
Тази година имахме късмет имаше свободна стая и така, беше си супер, от 5-6 години ходим всяка година на Созопол, сменихме доста хотелчета, това ми хареса на мен и на приятелката ми най-много и като обслужване и като отношение, и като удобства, супер място, на мен повече от това не ми трябва, цената ме устройва (25лв. на нощувка в пика на сезона), догодина ако ще ходим пак на Созопол няма да обикалям вобще повече, били сме преди при едни страшни созоползски баби дето гледат лошо, хмм мерси.

Поздрави на домакина, само комплименти, аз му забравих името на пича но нищо

Христо Павлов2009.08.03 15:13
Станимир се казва. Преди два дни се прибрах от вилата и подкрепям с две ръце казаното от теб. Наистина много приятни хора, които с поведението си допринасят за добрата почивка. Друго няма какво да кажа, освен, че ми се иска пак да отида там и имам ли възможност ще го направя!
Поздрави на домакините.
Евгени и Олина
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.07.27
14:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет на всички ентусиасти,търсещи вълнуваща и същевременно спокойна почивка в един от най-хубавите ни черноморски курорти Созопол ))
Ние посетихме на сляпо Била Кера,намерена само и единствено в интернет.Препоръчвам на всеки това прекрасно място за отдих,намиращо се на място,от което всичко е на една ръка разстояние в Созопол,а за домакините освен блага дума,друго не мога да кажа!БРАВО!
Благодаря за приятната ваканция ))

Мартин и Соня2009.08.21 13:42
Ако искате перфектна почивка на море това е мястото...

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share