къща за гости Ниция, Черноморец

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mimoza_821 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.02
16:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година по време на лятната си почивка, бяхме отседнали в къща за гости Ниция и останахме много доволни. Възхитени сме от красотата и подредеността на градината, чистотата на стаите, а хазаите са разкошни хора. Горещо препоръчвам на всички да отседнат в къща за гости Ниция!

s_vasileva (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.25
21:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, преди няколко дни се завърнахме от хотел "Ниция", след като прекарахме там поредната си прекрасна и спокойна почивка.
Тук попаднах на доста странни и подозрителни коментари - натрапчиво и очевидно направени от "любезни съседи", описали се като "къщата в съседство - Петрови".
Това ме мотивира да направя този контра коментар, защото ако някой е отсядал в къща "Ниция" положително ще се изуми от направеното описание.
За четвърти път летувам там със семейството си, отсядали сме и с по-голяма компания приятели. Винаги сме били посрещани изключително топло, домакините са много приятни и усмихнати хора,стараят се винаги да угодят с каквото могат.
При първото ни посещение се влюбих в голямата, свежа, прекрасна и поддържана градина, каквато рядко може да видите, а в нея за разкош хората са направили външна кухня и удобна беседка, където можете да си приготвите нещичко и да се настаните за кафенце, хапване, или както вече ни стана любимо-
вечерно разпускане там с пийване и сладка приказка.
Горещо препоръчвам това място за почивка, защото е чисто и приятно, в които и стаи да сме настанявани до сега никога не е липсвал хладилник /собствен!/, нито телевизор с кабелна, нито пък санитарен възел /пак да уточня -собствен/ и тераса,
както и усмихнати домакини!
Живот и здраве - догодина по това време плановете ни пак са за там.


nadja (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.23
22:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Казвам се Надя Петрова от гр.Сливен.В момента с моето семейство сме отседнали в къща за гости Ниция.Прекрасна е!Ние се чувстваме страхотно и има отлични условия за прекарване на една незабравима почивка.Доволни сме от всичко и смятаме догодина отново да посетим същата къща.

djimi (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.18
06:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ужасен хотел-мирише на старо,няма климатик с досдните собственици са отвратителни!никога няма да се научат как да се отнасят с клиентите си!все пак в 21 век и при наличието на тази голяма конкуренция,би следвало всичко да е на ниво!в съседство от този долнопробен "хотел"с миризливи стаи и досадни собственици има прекрасна къща за гости-"дом Петрови"невероятно отношение и всичко е на ниво-разликата в цената е 5 лв-но почивката ми не е за 5 лв-все пак сам на почивка!ще останете разочаровани за този кравешки обор Ниция! не го препоръчвам-жалко за хората които ходят там!аз със семеството ми никога не бих отишъл в този долнопробен "хотел"

kavaler2011.07.27 18:54
Уважаеми Djimi!Що за човешка простотия е твоят коментар. Всеки един турист сам си избира къде да почива. Вместо да се съюзите и сами да си помагате взаимно ще си правите мръсно..и по точно като правиш коментар на хотел в който почти съм сигурен, че не си влизал, правиш на негов гръб реклама на хотел, който все още не е завършен, който всяка година се преустройва, а и ремонтите са когато има почиващи в самия хотел. Аз лично съм доволен от обслужването във вила "Ниция". Прекарах една спокойна почивка, далеч от шума на големия град. Стаята в която бях настанен имаше всичко описано в инфото на вилата. И Уважаеми Джими, като предлагаш по-големи удобства недей да пишеш с пет лева повече, ами намали цената, че никой няма да стъпи в твоя хотел.
Zaguben Klient (1)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2010.08.25
11:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако знаете онази фраза "Ако не мислите от гледна точка на клиента- вие избщо не мислите!" сте попаднали на мястото където определено не могат да мислят. Соц. обслужване е най-подходящото определение за това място. Там дори може да ти се скарат когато си плащаш. Единственото хубаво нещо е градината, но все пак не се спи там, а и съществува неприятния човешки фактор на "любезните" собственици. И ако случайно не вярвате винаги може да се убедите сами

денислава колева
отседнал Май 2009
2009.08.27
11:17
коментар
Теодора Стоянова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.07.10
10:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса хотела и самото село - всичко е чисто и подредено ! Хотелът предлага много добри условия, а семейството, което го държат са прекрасни хора. Вече ще ходим там за напред. Препоръчвам горещо за хора, които търсят спокойствие и релакс на добри цени !

Албена Тодорова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.24
13:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме през август в това хотелче. Условията са добри. Собствениците са прекрасни хора.Градината е великолепна. Заслужава си!


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share