пансион Антоанета **, Приморско

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (3 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
тоци моцов
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.07.10
17:21
коментар
Георги Иванов
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.02.10
19:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

аз и моето семейство когато имаме възможност да отидем на море винаги отсядаме в пансион АНТОАНЕТА. Очаровани сме от отношението на сем. Пееви към почиващите много мили и отзивчиви хора.Стайте на пансиона са просторни винаги почистени и с отделен санитарен възел,което нас ни устройва идеално,а градината е като рай.А на Госпожата с отрицателните отзиви препоръчваме хотел с повече екстри,следователно да се бръкне по дълбоко в джоба.

petia_k70 (1)
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.24
09:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прочетох коментара на тази госпожа.Мога да кажа че аз също бях на почивка в този пансион и изобщо не съм съгласна с нея.Първо никъде не прочетох че се предлага място за паркиране на коли,второ никъде няма написано че се предлага стая със климатик.Така че незнам защо се оплаква госпожата.Това което пише за условията си отговаря.Останахе ме много доволни и на следващата година ще ги посетим отново.Колкото до хазяите немисля ,че са алчни или че ровят в багажа.Това ,че всеки ден влизат да почистят стаята е в плюс за тях а не неудобство за нас.

bubulechkata (1)
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.17
20:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изоб6то не съм доволна от хотела.ПЪРВО УСЛОВИЯТЯ НЕ БЯХА ДОБРИ, СОБСТВЕНИЦИТЕ ВЛИЗХА В СТАЯТА,КОГАТО НААС НИ НЯМА И РОВЕХА В БАГАЖА НИ.СОБСТВЕНИКЪТ Е ЕДИН ИЗКЛЮ4ИТЕЛНО АЛ4ЕН 4ОВЕК В ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ.НАПРАВИ НИ ГОЛЯМ СКАНДАЛ,4Е ДВА ПЪТИ СМЕ СИ ПОКАНИЛИ ПРИЯТЕЛКА В СТАЯТА.КАТО ИСКАМ ДА КАЖА,4Е АЗ СЪМ ОМЪЖЕНА И БЯХ С МЪЖА СИ,А НЕ СМЕ БИЛИ 6УМНА КОМПАНИЯ,КОЯТО ДА ГИ ДРАЗНИ.ПРОСТО 4ОВЕКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НИ ДЕБНЕ6Е КОГА ВЛИЗАМЕ И ИЗЛИЗАМЕ.НЯМА6Е КЪДЕ ДА СИ ПАРКИРАМЕ КОАЛТА,А НИ БЯХА КАЗАЛИ,4Е ИМА ПАРКИНГ.
ИЗКЛЮ4ИТЕЛНО НЕДОВОЛНА ОСТАНАХ И НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА ПРИ ТЯХ ПАК.СЪВЕТВАМ ВИ И ВИЕ ДА НЕ ГО ПРАВИТЕ.НИТО ТЕЛЕВИЗОРА РАБОТЕ6Е КАО ХОРАТА,НИТО ХЛАДИЛНИКА,А КЛИМАТИК ИЗОБ6ТО НЯМА6Е.

Собственика2009.02.10 19:46
Благодарим Ви за вниманието и изказвам своето задоволство ,че повече няма да бъдете гости на моя Пансион,защото той не се нуждае от недобросъвестни посетители.Много благодаря за комплимента относно възрастта ми,тя сама говори за моята жизненост.Благодаря на Всички свои гости за проявеното от тях разбиране и търпимост.

Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share