хотел Банско Спа ****, Банско

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (8 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.9 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    6.2 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    7.3 км
Добринище
Благоевград    7.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bojidarka (1)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни семейно
2014.02.24
13:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ни хареса в този хотел.Обслужването е отлично,басейна е достатъчно топъл.Храната е много разнообразна.Обстановката е много хубава и има много прекрасен изглед към върховете.

boreto_met (2)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.02.21
16:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Бяхме преди 2 дена със съпругата ми в този хотел. Бяха много любезни и приветливи. Изкарахме една незабравима почивка далеч от шумотевицата на главната улица и всички удобства под един покрив.

Mariela Madzharova (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.10.03
13:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела по време на септемврийските празници и останахме много доволни. Хотела се намира е крайната част на Банко, но е само на 5-10 мин пеша от центъра. Преимуществото на разположението е спокойствието и липсата на постояннен трафик в района.Стаята беше достатъчно голяма и чиста с изключение на няколкото косъма, които забелязах. Почистваше се и се подменяха халатите всеки ден. Обслужването беше на ниво. Закуската беше разнообразна и богата. Спа центъра напълно отговаряше на описанията в сайта, а персоналът беше много любезен.

С удоволствие препоръчвам този хотел за почивката Ви в Банско.

pi4a16 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.04.15
18:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е много хубав.Бях за около 7 дена и много ми хареса.Персоналът е на отлично ниво.Много мили и дружелюбни.Рецепционистите бяха денонощно и много добри.Ако не знаем нещо те ни насочваха.Ние бяхме в апартамент.Много чист и подреден.Имаше 2 тераси и двете с невероятна гледка.Имаше страхотен и евтин мини-бар.Камериерките бяха много бързи и подреждаха много бързо.Всеки ден влизаха по 1-2 пъти минимум.Закуската беше много добра.Една от най-добрите!Беше от 8-10.Ние ставахме в 9:59 и ни изчакваха до 10:30!Има страхотна градина.Ние пихме кафетата си там.Басейна беше запотлен и голям.Много приятен с две думи.Фитнеса не беше голям , но имаше много неща.Спа-то беше невероятно.Жена ми отиди на някаква процедура и остана много доволна.Последната сутрин нямаше много хора и затова си поръчвахме безплатно каквото си искаме!В Банско мисля , че няма по - хубав 4 звезден хотел.Само накрая ни набутаха с едни 5-10 лева за нощувка , но това не бе нищо.
П.П Джакузито беше много готино
Всички , който се колебаят да не мислят! Много приятен хотел.

sealevel (2)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.09.29
19:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е много добър. Препоръчвам го. Бяхме там преди започването на сезона и беше много спокойно.

Коментарът Ви е прекалено кратък. Минимумът е 100 символа.

Лидия Димитрова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.01.03
18:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни в този хотел беше невероятен .Браво на сервиза .Тези хора знаят как да си искарат парите.Отново ще го посетим.

Калина Стефанова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.23
09:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът определено е много добър. Всичко в него е направено с вкус.Стаите са чудесни - големи, удобни, обзаведени с вкус. Не се чува от съседните стаи. Чувстваш се удобно и комфортно. Персоналът се старае много при обслужването и е любезен.
Закуската е много добра. Не е най-добрата, на която съм попадала, но е достатъчна като разнообразие и качество. Сервира се кашкавал, салам (не особено добър), сирене, яйца, плодове, кисело мляко, мед, сладко, пържени филийки. Кафето е от машина.
Спа центъра е направен хубаво, предлагат се и различни процедури. Басейнът е средно голям, но може да се плува (не е съвсем само за киснене). Водата е подходяща за плуване. Не е много топла, не е и много студена. Единственото, което не ми харесва е, че басейна и съблекалните са на един етаж, а сауната, парната баня,фитнеса - на друг и като излезеш от басейна се увиваш в хавлия и слизаш по стълби до СПА центъра. Малко е студено и не до там удобно.

Виктория Григорова
отседнал Май 2009
2009.05.19
21:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В този хотел всичко ми харесва, очарована съм. Особено Спа центърът е невероятен, огромен е и в него има всичко и ползването на повечето допълнителни услуги е безплатно.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share