къща за гости Бетула ***, Кърджали

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Манастир “Св. Йоан Продром”
Кърджали    4.9 км
Перперикон - свещен древнотракийски град
Кърджали    15.2 км
Храмът-утроба до с. Ненково
Кърджали    16 км
Каменни гъби (с.Бели пласт)
Кърджали    18.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Mary gineva
отседнал Май 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.23
20:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

EDNA PREKRASNA VAKANZIA!!!!!
SAS SEMEISTVOTO MI BIAHME ZA SEDMIZA V KASTA
"BETULA". BIAHME POSRESTNATI OT DOMAKINITE, SEM.BASHKOVI ISKLUCHITELNO SARDECHO. APARTAMENTA, KOITO NAEHME, BECHE MNOGO CHIST I UDOBEN PLUS SUPER GLEDKA KAM VODNATA CHIR. POLZVAHME KUHNIATA, TRAPEZARIATA I PREKRASNATA VERANDA. VSICHKO E MNOGO DOBRE ORGANIZIRANO I UDOBNO. SAPRUGAT MI E LUBITEL NA VODNITA SPORTOVE I PREZ ZIALOTO VREME BECHE NA IAZOVIRA, DOKATO AZ SE VAZPOLZVAH OT CHUDESNIA BASEIN HA KASTATA.DOMAKINITE SA MNOGO DOBRI STOPANI, KOITO S MNOGO VKUS I UMENIE SA ARANGILALI DOMA SI I PREKRASNATA GRADINA KAM IMOTA.VAZPOLZVAH SE SASTO OT SAUNATA I JAKUZITO. PRIGOTVIAHME SI BARBEKU I VECHERIAHME KRAI BASEYNA.KASTATA E MNOGO UDOBNO RAZPOLOJENA V BLIZOST DO RESTORANTI, V KOITO RAZNOOBRAZIAVAHME VECHERITE SI.
PREKARAHME EDNA SUPER VAKANZIA V PREKRASNI USLOVIA I SARDECHNA ATMOSFERA.
MNOGO SME DOVOLNO OT DOMAKINITE I PREPORACHVAME NA VSEKI KASTA "BETULA"

Елена Иванова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.06.25
22:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От няколко години с група приятели наемаме къщи без персонал за уикендите. Избираме местата или по препоръки на познати, или в интернет. Къща "Бетула" избрахме чрез интернет. Единодушно / 9дущи/ констатирахме, че това е най-доброто място, на което сме попадали. Местоположението на къщата и възможността да се посетят забележителности в околността, разбира се, е въпрос на предпочитания. Очаровани сме от атмосферата на къщата - обзавеждането, за което не са пестени средства, усетът за уют, чистотата. Бяхме приятно изненадани от наличието на необходимото " от до " в кухнята, вкл. съдомиялна машина.
Със споменът за един чудесен уикенд, препоръчвам къща "Бетула". Успехи на собствениците!

aleks aleks
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.12.16
00:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Впечатлениеята ни от къщата са ок, но отношението на собственичката е направо неприятно. Ако сте решили да си отдъхнете и починете на спокойствие изобщо не ходете там собственичката не ви оставя на мира така било онака било , тази селска кратуна само ти блещи некви глупости.Басейна който рекламират е бледо подобие , по скоро прилича на по голяма вана 3 на 1.5 метра. Вечерта след като попитахме любезно къде можем да вечеряме тя като че ли нарочно ни изпрати в една доста гадна кръчмичка при някакъв си Тошо от гърция на 1 км от тях , слизането до язовира беше приятно но изкачването после........ още ме болят краката , а беше само на "стотина метра".Безобразието стана вечерта когато решиха че цяла нощ трябва да си търсят лаещото куче , не мигнахме. Общо взето си тръгнахме гладни жадни недоспали и супер уморени. Е поне кроасани продават в тази барачка пред къщата та успяхме да закусим с леко твърди кифли.Желая успех на всички които решат в бъдеще да се срещнат с г-жа Бърбърашкова!

Ирина Георгиева
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.30
13:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме страхотен уикенд край язовир Кърджали в къща за гости Бетула. Пристигнахме в петък следобед и бяхме радостно посрещнати от сърдечните стопани. Бяхме запленени от страхотната гледка, която се открива към язовира от чардака и двора на къщата. Веднага се заехме да разтоварваме чантите и да се настаняваме.
Направи ни впечатление, че къщата е обзаведена с много вкус и любов, които се виждат във всеки детайл. Стаите и общите помещения /всекидневна, трапезария, кухня/ бяха доста просторни и уютни. Във всяка стая имаше цифрова телевизия, климатик, парно, непрекъсната топла вода. Във всекидневната имаше голям телевизор с плосък екран, DVD, стерео система. Бяхме много учудени от факта, че имаше качествени домакински уреди, чаши и чинии, тенджери и тигани, прибори, много музикални и DVD-дискове. Дори миялна машина! Чувствахме се повече у дома, отколкото в хотел.
След дългия път се събрахме на голямата маса на чардака на къщата. Тишината, спокойствието и романтиката на това място ни действаха много отпускащо.
Събота и неделя бяха много горещи и лентяйствахме с голямо удоволствие - лежахме на шезлонгите и се разхлаждахме в басейна, който имахме само за нас. Отдавна не се бях чувствала толкова добре.
За съжаление почивката свърши твърде бързо. На тръгване бяхме изпратени от нашите изключително мили и любезни домакини и си пожелахме да дойдем пак.
Мога само да препоръчам къща за гости Бетула на всички, които искат да прекарат незабравимо добре.

Георги Башков
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни семейно
2008.06.29
20:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Станиславе: Приеми моите извинения, Вие трябваше да бъдете първите гости на хотела. Много се зарадвахме че за празниците ще имаме посещения. Както ти обясни и г-жа Башкова не бяхме сигурни дали ще може всичко да подготвим . Живеем в България, зависим си от много фактори: майстори, доставка на оборудване, обзавеждане и други неща.До последно мислихме че ще успеем но уви. Сега всичко е готово. За летния сезон работи и басейна. Още веднъж приеми нашите извинения и Ви очакваме. Колкото до свадбата желая и ти да ожениш своите деца!! До скоро.

Станислав Дамянов
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.24
13:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме направили резервация за 2 нощувки за цялата къща по гергьовденските празници. Г-жа Башкова поиска по 350 лв на ден, сега виждам че всъщнаст в сайта е обавена цена 300 лв. Като и казах, че сме за 2 нощувки се нацупи, щото в другите хотели по празниците видиш ли резервирали за по цяла седмица... Както и да е, това бяха малките проблеми.
Бях направил резервацията 2 месеца предварително. Няколко дни преди пътуването случайно се обадих да провера дали всичко и наред. г-жа Башкова взе да мънка нечленоразделено... сина и щял да се жени и понеже били поканили сватовете на гости за нас нямало да има места в хотела. По-абсурдно обяснение за отказване на резервация не бях чувал. Тези хора провалиха почивката на 13 човека, при условие, че имахме резервация 2 месеца предварително и дори не си направиха труда да ни уведомят. Сами си направете сметка дали си заслужава да рискувате.

София Софянска2009.06.29 20:29
Всичко е на 6 .Ако искате да прекарате превъзходно поканете за компания и приятелката на Башщова, Деведжиева
Те са првъзходен дует и правят супер м...т

Други хотели в КърджалиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share