къща за гости Христови, Обзор

Рейтинг:  2 star rating  2.3 / 5 (3 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0 км
На море в Бяла
Варна    6.3 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    0.6 км
плаж Бяла
Бяла    6.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Магдалена Василева
отседнал Юли 2007 за 3-5 дни семейно
2009.06.06
13:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз пак съм много доволна,защото когато бяхме там с мъжа ми през 2007 всичко беше на ниво защото още го строяха.Добре ни посрешнаха дано и тази година е така.

Стефка Велова
отседнал Май 2007 за 3-5 дни семейно
2008.08.29
14:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

условията бяха много добри, но отношението беше под всякаква критика. не бих отишла повече при такива хора до ри и апри да ми дават.

Аси Панайотова
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.29
14:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стаите са чисти и хубави. Като изключим неоттичащата се баня, разбира се. По принцип има топла вода, освен ако не си решил да се прибереш след 6.30 - 7 вечерта от плаж - ще трябва да се задоволиш със ледена такава. Но все пак за 35лв. толкова. Колкото до обслужването...доста, доста трябва да поработят над обноските си. Посрещат те с недоверие и оставаш с чувството, че са те приютили по милостиня, въпреки че си пратил капаро 2 седмици по - рано. Гледат да си оправят с тебе сметките за нощувките и ангажимента им към тебе приключва. Колкото до капарото, то е на стойност 10% от всички нощувки и ни бяха обяснили още на първия телефонен разговор, че ако искаме стаите трябва да изпратим капарото веднага същия ден. Ако сте решили да си купите нещо от павилиончето на хазяйката, ще трябва да се подготвите за подробен разпит всеки път за вас, роднините ви, работата ви и т.н. Изпращането е по - принцип е "по - любезно". Започва се от изнасянето, което в никакъв, ама абсолютно никакъв случай не трябва да става след 10 сутринта (ако пресрочиш ще трябва да си платиш за времето), ако може дори и по - рано. Продължава се с обяснение, че това е къща, не е хотел и не трябва да оставяш стаите по - мръсни , отколкото са били като си дошъл, както не може и да оставяш толкова много боклуци ( въпреки че са в кошчето). Всички тези "обяснения" се получават на висок тон. След като г-жа Христова ни крещя около половин час, решихме че работата ще загрубее и си тръгнахме. Мисля че искаше да изметем и изчистим стаите. Или пък да й смениме и чаршафите? Бих препоръчала да се вгледате и в снимките. Вярно е че има изглед към морето, което е на поне около половин километър, и се вижда,защото къщата е на доста високо....в циганската махала на Обзор.
Аз си изкарах доста добре в Обзор, защото бях със страхотна компания, но на колкото и места да съм ходила из страната, никъде не съм срещала такова ужасно поведение и отношение каквото в тази къща за гости.


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share