хотел Коско ***, Черноморец

Рейтинг:  2 star rating  1.8 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pampam (3)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.07.03
00:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доста смотан хотел.

Собствениците са малко странни и безразлични.

Доста време им отне да ни намерят резервацията.

Получихме един малки кърпи като за ръце и това е. Като поискахме по-големи, ни обясниха че нямало смисъл защото големите нямало къде да ги проснем за изсъхнат

Снек бара не работи и паркинга е на улицата, където се намери място.

Единствен плюс - неограничена топла вода.

dide (2)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.21
13:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Коско – мизерия

Здравейте, през месец август бяхме на почивка в хотел Коско - гр. Черноморец, който си избрахме по и-нет и останахме много разочаровани. В сайта на хотела такива хубави неща пишеше, че не се поколебахме да го изберем пред другите хотели. Направи ни впечетление, че нямаше никакви мнения за хотела, но все пак решихме там да отидем. Имаме детенце на 1 годинка и си казахме, че условията ни устройват, но още с влизането в стаята разбрахме, че сме направили грешен избор на хотел за семейната ни почивка.
Настаняването става след 14.00 часа, за да може да се почисти след почиващите, но ние отидохме в 12.00 и казаха че предните посетители са освободили стаята по-рано, тя е готова и може да се настаним. Влизаме вътре и вместо наистина да е почистено както трябва да бъде намираме че стаята не е почистена цялата, а само пред банята, т.к. там плочките са светли и всичко мръсно се вижда, отваряме шкафовете и намираме трохи и прах, имаше мравки. Предложих на мъжа ми да си тръгваме, но вече бяхме платили. Хладилникът беше мръсен и въобще не бе почистван, пердетата бяха целите на лекета, а за банята каквото и да се напише ще е малко – там сигурно не е чистено от отварянето на хотела (с неудобство пиша за това), защото тоалетната беше много мръсна, а тоалетната чиния беше и дори счупена, а за четката ме е срам да пиша, с две думи - много мръсна и гнусна, душът мръсен и развален. Наехме стаята за двойна, а беше по-скоро единична, защото ни беше трудно да се разминаваме. Нямах търпение на следващия ден да потърся някой, който отговаря за стаите и да кажа да се почисти, все пак сме с малко дете. На рецепцията имаше една жена, и тя ме попита какво има, споделих и за хигиената и че не е чистено от предните посетители, и за мръсната тоалетна и счупената чиния и тя каза че ще се качи да види какво има. Жената ми се видя много спокойна и реших, че след плажа като се приберем в хотела ще е всичко наред. Прибираме се ние и нищо по-различно- измили малко тоалетната, позакрепили тоалетната чиния и това. През 5-дневния ни престой нищо не се бе променило- пак се чистеше само пред банята, дори последните 2 дни само половината от плочките пред банята, терасата колкото да се каже че не е без хич, смениха спалното бельо само един път, а кърпите едни малки и останаха до последния ден несменявани, добре че си носихме. В банята нямаше никакви закачалки. Потърсихме микровълнова печка към 22.00-22.30 часа, за детето, но нямаше, тази въпросната жена на рецепцията си била тръгнала и заключила всичко, такава била практиката на хотела. Добре че намерихме един магазин да работи, та проблема беше решен. В някои от сайтовете хотела се рекламира с екстра – паркинг, но такъв няма, а се използва тротоара и улицата, ако са свободни.
Не ни се пребираше в мизерния „хотел”. На въпросната жена не и пукаше от това дали гостите са доволни или не, и да ги задържат, да почиват и през следващите години, а това да няма печка, все едно не е 2011година, като знаят че ще има и деца, не само нашето.
Дано да няма други които са се опарили като нас. Плащаме си за хотела, а в замяна на това условията са ужасни. Много лесно искат да изкарват парички. Изпращаме и малко снимки сами да видите какво е в този т. нар. хотел, който се води 3 звезди, а дори не е за една. В сайта трябва да си подменят снимките с по-актуални, че тези които са там не отговарят на действителността.

svetlinka (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.09
14:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Vsi4ko,koeto e opisano,ot predi6niya gost na saita za tozi hotel e palnata istina.Nikoga tozi hotel,ako iskate da ne iskate da si razvaliate hubavata po4ivka,v tai ili ina4e tozi krasiv 4ernomorski grad.Obirdjii sa v hotel Kosko,bez da predlagat ni6to!!!

dimdim dim
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.08.06
14:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това, което е описано в сайта на хотела не отговаря на действителността.Наскоро се върнахме със семейството ми от "почивка", изкарана именно в този хотел и с чиста съвест мога да обявя, че изобщо не сме доволни.Уговорката ни беше за стая с климатик, но уви не бяхме в такава.В сайта им е обявено, че има паркинг, но такъв няма.Леглата им - ужасно неудобни(поне в стаята, в която ние бяхме).Хигиената е под всякакава критика - тоалетната чиния и мивката бяха мръсни.В сайта им пише, че се сменяват чершафи на всеки 3 дни - да но на практика не е така .На четвъртия ден след престоя ни се наложи да поискам метла и парцал, за да мога да пообера поне пясъка, който малко или много без да искаш внасяш, връщайки се от плаж.В същия ден също си изпросих и чисти чаршави(които трябваше по обещаното в сайта да получим предишния ден).Втори път там не бих отишла, не и на цените , които са обявили!!!Вие решавайте!

svetlinka2009.08.09 14:08
Вярвам ви че е така.Това са обирджии.Не предлагат наистина ни6то от това,което е обявено в интернет.Нито чистотата,нито паркинга които са написали че има са си там.Това са хора които за 2-3 месеца искат да изкарат пари без да изпотят за това.ужасен хотел,отвра6тавам се от такива хора като собсвениците.
Svetla Ilinova
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.02
23:58
коментар

Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share