хотел Замъка, Царево

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (13 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    0.4 км
На море в Лозенец
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
Царево - Централен плаж
Царево    0.6 км
Царево - Попски плаж
Царево    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
tedi691 (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2017.07.29
10:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Крайно разочарование от този хотел. Ще започна от най-важното- храната. Отидохме с ваучери със включена закуска и вечеря, през първите три дни от престоят ни ни се предлагаше леща, грах и боб със кюфтета, таратор от цвекло, Мусака и наденица което беше вече по приемливо . Но мечта ми е било да отида на почивка на морето и да ям такива храни. А цената която плащахме не беше никак малка за да получим това. Гледката от стаята ни беше на неизползваем паркинг които обитаваха две едри кучета и целия паркинг беше обсипан със техните фекалии, отново просто чудесно. Иначе имаше и друг малък паркинг който се заплащаше по 5 лв. на ден. Имахме дъждовни дни и решихме да погледнем вътрешния басейн и джакузито, за да ги използваме но уви, басейна беше със зелена, мътна вода, около него имаше мухъл по стените, джакузито закрито, но не исках да поглеждам каква е водата там. Камериерката минаваше към 17.00-18.00 часа да почиства, което време не е удобно и удачно за почистване поне според мен. Иначе стаята е приятно направена, отвън погледнат хотела съща.


Вътрешен басейн Гледка от балкон
dinko_73 (1)
отседнал Юни 2016 за 1 седмица семейно
2016.07.20
04:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

слънчево прекрасно място с много цветя и зеленина. кухнята е семпла, но свежа и готвят наистина вкусно. липсваше ни изобилие на морска храна но пък барбекюто им е супер.

Desito (0)
отседнал Ноември 2015 за 1 седмица с група
2015.11.20
06:49
коментар
Mitko Tod (0)
отседнал Август 2015 за 1 седмица с приятели
2015.11.18
10:18
коментар
Stasisto (0)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица млада двойка
2015.11.17
03:09
коментар
miv13 (3)
отседнал Септември 2014 за 3-5 дни семейно
2015.04.07
11:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След като написах моя коментар прочетох и останалите по-стари коментари. Имаше и негативни мнения. И да е имало в миналото проблеми, към момента на нашето пребиваване дори няма помен за тях. Отсядали сме в хотела няколко пъти през лятото на 2013 и 2014 година и по семейному, и с приятели, със сигурност ще отседнем за известно време и идващото лято. Успех на всички в търсенето на почивка!

miv13 (3)
отседнал Юли 2014 за 2 седмици с приятели
2015.04.07
11:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлично място за почивка далеч от шумотевицата. Чисто; любезен персонал; страхотен басейн отлично поддържан; разумни цени за това, което се предлага, включително свободната консумация на бара и ресторанта. Няма чалга. Отличен нет. Без проблем за паркиране. Множество хубави плажове наоколо, но са на по 4-5 км. и е по-добре да се ходи с кола. Има и градски плаж на пешаходно разстояние. Като цяло цените в самото Царево са изключително разумни в сравнение с всички околни курорти (имам предвид по улиците, по заведенията и т.н.) Недостатък - не особено големи стаи: семейства с деца е по-добре да наемат апартаменти.

wera14 (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.04
11:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хареса ми този нов и хубав хотел.Въпреки негативните мнения,които прочетохме,решихме все пак да вземем ваучери и ние.И не съжаляваме.Наистина е много чисто.А персоналът е толкова приветлив,че направо не можахме да скрием изненадата си.Благодарим на Вито и Боби за усмивката,която не слизаше от лицата им.Храната е вкусна,но не е много разнообразна.Пак ще посетим това място.Наистина си починахме добре.

Peshko (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни сам турист
2013.03.04
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Съвсем скоро се върнах от семеен уикенд в Царево и искам да споделя задоволството от отличната инвестиция, която направих за семейството си. Съпругата ми съвсем случайно, откри този хотел и не съжаляваме за миг! Бяхме там средата на февруари, но времето беше много приятно. Отседнахме в този нов и приятен хотел, където времето мина много бързо в игри с децата.Стаята ни беше хубава, светла , с голяма тераса и винаги чиста! Храната също беше на ниво, а и децата хапваха е апетит. Разхождахме се постоянно след хубавия обяд или стояхме на припек в градината.
Но както се казва, всяко прятно нещо свършва бързо! Препоръчвам хотел "Замъка" на всеки търсеш уют и спокойствие за своето семейство.


Soul (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2012.05.02
17:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Интересно...от написаното по-долу трябва ли да разбираме, че има КАМЕРИ в СЪБЛЕКАЛНИТЕ?!?!
А това, че от 5 мнения, само 1 е положително, мисля че говори достатъчно. Като замисъл хотелът е супер, но откъм изпълнение - пълен провал.

stan (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.09
15:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНА С МОЕТО И НА КОМПАНИЯТА НИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ТОЗИ ХОТЕЛ ЩЕ СПОДЕЛЯ , ЧЕ ДО ТОЗИ МОМЕНТ НИКОГА НЕ СЪМ ДАВАЛА МНЕНИЕ В ПРОСТРАНСТВОТО, НО СЕГА СЪМ ТОЛКОВА ВЪЗМУТЕНА ПОТРЕСЕНА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ , И ТАКА СИЛНО БОШУВА В МЕН ОНОВА…, ЧЕ НЕ БИХ СЕ ВЪЗДЪРЖАЛА ОТ КОМЕНТАР.СЪЩО ТАКА ,ЩЕ МИ Е ЗА УРОК ДА ВЗИМАМ ПОД ВНИМАНИЕ КОМЕНТАРИ ОТ ФОРУМИТЕ,ЗАЩОТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ ВЯРВЯХ В ИСТИНОСТТА ЗА ОНОВА, КОЕТО СЕ ПИШЕ , НО ЯВНО НЕ ТРАБВ А ДА БЪДА ТАКА МНИТЕЛНА КЪМ ОНЕЗИ, КОИТО СА ОТДЕЛИЛИ ВРЕМЕ ЗА КОМЕНТАРИ/ БЯХ ЧЕЛА ОТРИЦАТЕЛНИ ОТЗИВИ И ЗА ТОЗИ ХОТЕЛ НО НЕ ОЧАКВАХ ЧЕ НА НАС ЩЕ НИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО/
ЗАПОЧВАМ ОТ ТАМ,ЧЕ ПРИСТИГАЙКИ В ХОТЕЛА НА РЕЦЕПЦИЯ ЧАКАХМЕ 15 МИН. НЯКОЙ ДА СЕ ПОЯВИ,КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ,ЧЕ ИМАМЕ РЕЗЕРВАЦИЯ/ЩЕ ПОДМИНА МРЪСНИТЕ СТЪЛБИ И ИЗЦАПА НИ СЪКЛА НА ВРАТИТЕ/. ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА НА 30.12.2011Г. ЗИМА Е НАПОМНЯМ НЕ ЗНАЕХ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРАВЯ АСОЦИАЦИЯ ОТ ПРИКАЗКИТЕ,ЧЕ В ЕДИН ЗАМЪК, КАКТО Е И ИМЕТО НА ХОТЕЛА Е ГОЛЯМ СТУД !!!! ВСЕ ПАК СМЕ 2011Г В НОВ ХОТЕЛ. ДА В СТАИТЕ ИМА УЖ КЛИМАТИК, КОЙТО СЛЕД ДВА ЧАСА СЕ ИЗКЛЮЧВА !!! ИМА И РАДИАТОРИ, НО ТЕ СА ЗА ФАСОН И ЗА ПРЕД СНИМКИТЕ И ХУБАВИТЕ ДУМИ С КОИТО Е ОПИСАН ХОТЕЛА В САЙТА .ДО тук преглъщаме но….се продължава.отиваме на закуска, която ни се полага, но и там чакаме 20 мин за един сандвич това предлага един нов хотел за закуска , о и палачинка едно от двете.Историята продължава…….Решаваме да ползваме фитнеси сауна или джакузи, които влизат в цената ни,НО фитнеса НЕ РАБОТИ на тези дати, в които е и нашия престой тогава отиваме на сауна изчакахме около един час да е включат/ок разбираме/, но нещеш ли докато си вътре решават,че това ти стига и я изключват/ невярвам че това може да се случи в днешно време при тази безумна кокуренция и то от собственик/има и вътрешен басейн уж с топла вода/така пише в сайта/вода има но студена…..отиваш в стаята си минавайки през мразовития коридор с надеждата да си пуснеш топъл душ….НЯМА ТОПЛА ВОДА – еее стига вече това нормално ли е??? КАПАКА беше в навечерието, когато влязохме в ресторанта с две малки деца от компанията, и след миг сервитьорката взе от от масата двата стола/по нареждане на управителката ,която предната вечер заяви, че няма проблем само да не ни е тясно/ те не могат да останат в тази зала за тях имало друга-отивайки в т.нар. от тях ДЕТСКИ КЪТ /това е друга заличка към ресторанта разделяки ги от нашата с врата/ те пронизва ужасен студ ,не че в нашата зала беше топло но там си бяха МИНУСОВИ температури!!! Г-жо управител,защо не сложихте вашата маса ТАМ???
Започнаха реплики между нас и г-жата уж „ юрист“ пред всички гости в ресторанта не се впускам в репликите, които си разменихме,ще кажа само,че когато вкючих камерата да ги снимам понамалиха темпото, а” интилигентната” дама удряше с ярост по рецепцията ,ако случайно е забравила да си пусне камерите в хотел си/ В цялата ситуация,като защита на управителката се включи и нейният приятел,който каза че в неговият хотел ще става това ,което той каже и направо ще ни върн п арите –при което те не очакваха да се съгласм ,но докато една жена/незнам дали е камериерка ,защото персонала беше оскъден един за всичко/ прегледа стаята ни дали всичко е нормално -те вече не искаха да ни връщат сумата,но това не беше единственото отмятане на думите им!Започнаха извинения, но имаще ли вече смисъл,и все пак осатанахме ,колкото и да не ни се искаше! Ще завърша с вечерята,която звучеше апетитно, приготвена по < рецепта от стара българска кухня>,което вкючваше едно свинско сухо месо с гарнитура чипс от магазина с моркови,грах и царевица хляба липсваше поръчахме ,но нали си палтихме 65 лв. куверт за вечерята,трябваше да има и томбола и.т.н. но и те липсваха …..
На сутринта ,когато си тръгвахме неможехме да си изкараме колите от така наречения паркинг ,където трудно се събираха 5 коли и за да излезем настана едно търсене коя кола на кого е?- Премести едната за да излезе другата!!!
Отидете във всеки друг хотел , НО НЕ И В ТОЗИ!!!!!!! Много любезни по- телефона снимките добре изглеждат, НО хотела е голям КИЧ,СТУД ,НЕПОДЪРЖАН……. и за да не почувствате част от тези или други ситуации просто НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
Госпожата и приятелят и са МНООООГО ДАЛЕЧ от хотелиерския бизнес невярвам да не са ходили някога на почивка ….. така клиенти не се печелят особено в тази конкуренция и в тази криза!!!
ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ ВСИЧКИ ДРУГИ ОТРИЦАТЕЛНИ МНЕНИЯ ЗА ТОЗИ НЕМОГА ДА ГО НАРЕКА И ХОТЕЛ “ ЗАМЪКА“!!!

zamakabg2012.01.16 13:11

Уважаема Г-жо, и в този форум ще Ви благодарим за "градивната Ви критика" и "обективното Ви мнение".
"ДА В СТАИТЕ ИМА УЖ КЛИМАТИК, КОЙТО СЛЕД ДВА ЧАСА СЕ ИЗКЛЮЧВА !!!" - тове е функция на климатика, при достигане на посочената температура, той автоматично се изключва, но ако тя не Ви харесва бихте могли да изпратите едно писмо, или по-добре да напишете в някой форум няколко думи на производителя
"ИМА И РАДИАТОРИ, НО ТЕ СА ЗА ФАСОН И ЗА ПРЕД СНИМКИТЕ" - радиатори за ПРЕД снимки ...изключително съм впечатлена.Радиатори, да има, и да, не са включени по простата причина, че температурите на вън бяха над 0 градуса и в тези случаи климатиците са абсолютно достатъчни за да превърнат уютната стая в топло място за почивка и релакс / разбира се ако не знаете как да ги използвате, бихте могли да се обърнете на рецепция за да Ви обясним - не е срамно да не знаеш/

"отиваме на закуска, която ни се полага, но и там чакаме 20 мин за един сандвич това предлага един нов хотел за закуска , о и палачинка едно от двете."
всъщност си избирате между 4 вида закуски - английска, принцеси / три броя /, палачинки, и здравословна лека закуска.
"Решаваме да ползваме фитнеси сауна или джакузи, които влизат в цената ни,НО фитнеса НЕ РАБОТИ на тези дати, в които е и нашия престой"
Всъщност на фитнеса имаше табела: ФИТНЕСА НЯМА ДА РАБОТИ ЗА ВЪНШНИ ЛИЦА от 30 до 02,01,2012 включително.Целта ни беше - гостите на хотела да могат да спортуват, необезпокоявани от външни лица! Но явно не сте я разбрали, до колкото си спомням вие я снимахте дори, защо не я прочетете отново?!
"тогава отиваме на сауна изчакахме около един час да е включат/ок разбираме/"
не да я включим, а да загрее!!! отново можем да напишем писмо до производителя, защото и ние не сме съгласни сауната за дагрява за 40 минути . ... но кой ни пита.
"но нещеш ли докато си вътре решават,че това ти стига и я изключват"
сауната не работи с денонощен режим. програмирана е, след 2ч. престой на клиента да се изключва.
"/ невярвам че това може да се случи в днешно време при тази безумна кокуренция и то от собственик/"
точно поради тази причина хора като Вас си мислят, че могат да си правят където и каквото пожелаят...но не е точно така за щастие
"има и вътрешен басейн уж с топла вода/така пише в сайта/вода има но студена"
в сайта пише много неща, едно от най-важните обаче, е че за актуална и конкретна информация се обръщайте към ....посочените телефони. Пише, че има и външен бар и външен отопляем басейн, и външен детски кът ....
"НЯМА ТОПЛА ВОДА "
това наистина е феноменално нагло от Ваша страна. Радвам се, че освен записите от камерите ни, в които се вижда как член на Вашата "забавна" компания отива в съблекалните на фитнеса и пуска 6 душа да текат.... три часа по-късно, в навечерието на 31 ви ние, а и другите гости не можахме да си вземем душ, тъй като водата бе източена от недобросъвестния клиент. Бойлерите ни са по 1.5 тона, цяло лято не е имало недостиг на вода при 100 % пълен хотел, а сега изведнъж - 30 човека и водата свърши, без никой да се е изкъпал....о, извинете, само от "забавната компания си бяха взели душче"
Тук е момента да благодаря за проявеното разбиране от страна на другите гости, които реагираха с насмешка и усмивка за простотията, която се опита да развали вечерта на всички ни.
"КАПАКА беше в навечерието, когато влязохме в ресторанта с две малки деца от компанията, и след миг сервитьорката взе от от масата двата стола"
Всъщност капака беше, когато отказахте да заплатите куверти за децата си, те нямало да ядат много, бяха Вашите думи! Ако погледнете по-внимателно какво пише на ваучерите Ви Уважаема г-жо, ще видите:
1.За децата се заплаща половин куверт, те си имат детско меню, алкохолът и газираните напитки се заменят с лакомства, подаръчета итн....ВИЕ НЕ ПЛАТИХТЕ НАЛИ?! А РЕАЛНО НИ ДЪЛЖИТЕ ТЕЗИ ПАРИ, ТЪЙ КАТО КУПУВАЙКИ ВАУЧЕРА ВИЕ СТЕ СЕ СЪГЛАСИЛИ С ТЕЗИ УСЛОВИЯ!
2.Във ваучера пише, че се полага 1 безплатна СПА процедура - ВИЕ ползвахте по две и отново не заплатихте за допълнителната, нали?!
"направо ще ни върн п арите –при което те не очакваха да се съгласм" ,"те вече не искаха да ни връщат сумата,"
Всъщност ние искахме да Ви върнем парите и да Ви изпратим с дълбок метан да си тръгнете, нооо тъй като сте закупили ваучерите си чрез сайт за колективно пазаруване, платили сте по банка на тях, а не на нас, процедурата е такава, че Вие трябва да си искате парите от тях. / към дата 31 ви ние все още не сме получили превода си от тях, така че реално не разполагаме с вашите пари/. Предложихме ви многократно да попълним по надлежния ред всички протоколи и да си тръгнете с уверението, че ние сме съгласни парите да Ви бъдат върнати. Очевидно на 31ви в 20ч. вече щеше да Ви бъде трудно да си намерите друго място за празнуване и след съвещание на рецепция решихте да останете при нас и ДА НЕ ЗАПЛАЩАТЕ КУВЕРТИТЕ НА ДЕЦАТА СИ,НИТО ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОЛЗВАНИТЕ УСЛУГИ В СПА центъра, НИТО ДОРИ КОНСУМАЦИЯТА ОТ МИНИ БАРА СИ, или ЛИПСВАЩИТЕ КЪРПИ В 2 от стаите Ви, или може би счупеното огледало на вратата на банята в една от стаите

"Започнаха извинения, но имаще ли вече смисъл,и все пак осатанахме ,колкото и да не ни се искаше!"
МОЖЕ БИ БУТИЛКАТА 15г.ОТЛЕЖАЛО УИСКИ - ДЪМПЪЛ, която получихте като знак на примирие от наша страна и с която успяхме да купим една безпроблемна вечер за останалите гости на хотела....Ви накара да размислите за оставането си.....
"което вкючваше едно свинско сухо месо с гарнитура чипс от магазина с моркови,грах и царевица"
свинското месо се наричаше КОНТРАФИЛЕ, не е вратна пължола за да е мазна ....чипса беше домашно приготвен и овкусен, а що се отнася до моркови, грах....итн.това го пише в менюто, което сте прочели....
"но нали си палтихме 65 лв. куверт за вечерята,трябваше да има и томбола и.т.н. но и те липсваха …..
Радвам се, че уточнявате цената на куверта - 65 лв.!!! А томбола имаше, но явно сте били достатъчно въодушевени от поредната аванта - 15г.уиски ..., което надали при други условия бихте могли да си позволите , че сте я пропуснали....а спомняте ли си,че цялата Ви компания и всички гости получихте талони за 15 % отстъпка ?!

"На сутринта ,когато си тръгвахме неможехме да си изкараме колите от така наречения паркинг ,където трудно се събираха 5 коли и за да излезем настана едно търсене коя кола на кого е?- Премести едната за да излезе другата!!!"
ОТНОВО СЕ ВРЪЩАМЕ НА ВАУЧЕРИТЕ - НИЕ НЕ СМЕ ВИ ОБЕЩАЛИ ДА ПОЛЗВАТЕ ПАРКИНГ...!!!А ДАЛИ СИ СПОМНЯТЕ НА 31ВИ ВЕЧЕРТА КОГАТО ПОЖЕЛАХТЕ ДА ИЗВАДИТЕ ЕДНА ОТ КОЛИТЕ СИ И СЪБРАХМЕ ВСИЧКИ ГОСТИ НА ХОТЕЛА ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КОЙ ВИ Е ЗАПУШИЛ, А ТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ Е ВАШ РОДНИНА?! ЗА ТОВА КАК СЕ ИЗЛОЖИХТЕ ОТНОВО И ДОКАТО ХОРАТА НА РЕЦЕПЦИЯ СЕ ЧУДЕХА КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВАС, ВИЕ СЕ ИЗНИЗАХТЕ ПО СТЪЛБИТЕ И СЕ ОТКАЗАХТЕ ДА ИЗЛИЗАТЕ С КОЛАТА !??

Ценя Вашето мнение, съжалявам, че не го написахте в книгата ни за похвали и оплаквания,въпреки че неколкократно ви предлагах.Вие изключително мъдро казахте, че всеки допуска грешки и както ние към Вас, така и Вие към нас ..., но важното е всички да си вземем поука от случилите се събития, последва стискане на ръце, приятни пожелания итн...разграбване на календари, визитки, брошури от рецепция и....
Съжалявам, че не притежавате смелост,доблест и честност за да изразите нещата по обективен начин, за да могат наистина всички потребители да направят своите изводи.
Жалко е, че когато хората са доволни - рядко сядат да пишат по форумите, в повечето случаи го правят недоволни клиенти, или по-скоро "скандални личности".
Не разбирам как е възможно човек да се съгласи да приеме маслиновата клонка в ръка/ бутилка хубава напитка/, да прости и да поиска да му простят / за това че е направил грешка или обидил / и после продава душата си ....това ли е цената Ви - 50 лв. за една бутилка ....
zamakabg2012.05.07 00:04
Здравейте, бързам да Ви успокоя, че камери в съблекалните няма ! Обаче пред тях има ! И когато се вижда как влиза само 1 човек за последните 24 часа например ...е ЛОГИЧНОООО.... да бъде заподозрян в злодеянието....а когато има и предистория поведението на съответния човек е повече от логично !!!
А що се отнася за повечето негативни мнения: по правило българите обичат да плюят по всички повече от всичко на света хубавите коментари са написани в книгите ни на рецепция и в ресторанта - с реални имена на хора и в много от случаите с телефонни номера ...а не както е в интернет пространството зад анонимни никове ....помислете по въпроса .... много успехи и късмет желая на всички наши клиенти и гости и доволни и недоволни. Бъдете живи и здрави, благодарим Ви че ви има.Вие правите живота ни смислен и забавен
Daseogledame2012.06.14 20:33
Навярно групата он недоволни е пристигнала в хотела в тъмна нощ и отвратително "зимно" време.
Това е хотел с три звезди, а ако си отпуснеш душата и се огледаш по нашето черноморие няма да видиш никъде този лукс в три звезди. Да няма охраняем голам паркинг.
Това по мое мнение е сграда с която първо трябва да се запознаеш и да общуваш с нея. Това не е газобетонна бутафория омазана с латекси и стиропорни орнаменти грундирани и боядисани. Вгледаш ли се в рекламните снимки внимателно ще имаш представа за това. Хотелът е просто приказка. Сбъдната и въплътена в естествени материали.Приятели това не замъка на Лехите в Оломоц.Това е хотел с три звезди. Нама фалш. Няма измама. Каквото видиш все е истинско. Всака звезда си я заслужава в двен размер. Огледай първо комплекса от вън и не бързай да влезеш. Оградата е кована ръчно. Масивна стоманена ограда с мощни колони и врати, а влизайки на територията виждаш, че и основине й са истински. Стъпваш по истински камъни. Големи и удобни за ходене по тях, като в планина, а не като калдаръм сокак.Големи естествени камъни ограждат част от плочниците.Самото разположение на стълбището към ресторанта подсказва, че това не е просто ресторант за 15 евро /отиваш храниш се корем, а ко не те страх и просто се тъпчеш до отмала/.Храната е приготвена вкусно.В този хотел буламачи просто не правят.Почи навсякъде общуваш с естествен камък и дърво. Седиш на истински удолен стол.Храни ше на масивна маса с чиста покривка.
Спиш на легло и ползваш мебели от масивна дъбова дървесина. Това са екстри. Екстри които почти не се срещат в ношите хотели. Искаш още екстри /тук не говоря за свършила топла вода, студени стаи и други измислици/.Ако това отговаряше на истината тези кройно възмутени и грамотни клиенти незабавно би трябвало да имат протоколи и да известят инспекциите и полицията. Та там са "нарушили ваши основни човешки права и достоинство" по вашите думи.вашите думи срещу самият хотел.Екстри над вече получените за тризвезден хотел, навярно всеки би могъл да плати, да договори на място. Кой нормален хотилиер бяга от предлагана печалба? Това драги им е хлябът на хотелиерите, а този е четирисезонен. Правиш сладък /СЛАДЪК/ пазарлък /пазарлък, а не война/ плащаш договореното с Управителя и получаваш всичко което вече не е заето. Искаш камина за нова година-имаш я. Просто предлагаш цена за която Управителката ще ти отстъпи мастото си до камината. Колкото и да е "дръпната" Управителят, няма да си бяга от изгодата. Тук вече изгодата е наша и нейна.Та Управителката не бърка в джоба на хората за пари. Приятели. Това са азбучни истини в кръчмарството. Клиентът сам трябва да иска да остави "бакшиш" и да дойде пак. Навъдиха се хитрички отпочиващи, които по чуждестранни практики папкат, спинкат, а после правят щури скандали, та да им върнат и паричките. Демек на аванта."авантата се е чиста печалба".Алеко константинов то е описъл. Да не говорим за посетилите български земи и пътеписите им за племената от долното поречие на река Дунав. личното ми мнение е, че за тия пари които даваш просто няма с какво да сравниш по нашето черноморие със свободен обществен достъп на всеки платил и деъствително пожелал да отпочине и да се забавлява.
ПРиятна почивка на всички. Това не реклама.Когато съм бивал там,на тия камъни и дърво съм се удивлявал и т.н.
karaman (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.23
18:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чета предните коментари и за пореден път се убеждавам, че са резултат на типично българската черта - да се очерни и оклевети едно добро начинание.... Жалко... Защото аз със семейството си бях на почивка в началото на август в този хотел и всички се чувствахме толкова прекрасно, че след като свърши 7-дневния ни престой, на място си заплатихме за още 3 дни. И трябва да ви кажа, че съм много доволна от всичко - храната беше чудесна - разнообразна и много вкусна, а пък такива големи порции съм виждала само по времето на соца и то в някои ведомствени станции.И да ви кажа честно, смятам че си е чиста клевета това с мухлясалия хляб и червеите... Хотела е съвсем нов и сега гради имидж, да не мислите, че някой ще рискува с това. И не мога да разбера какви са тези коментари по отношение на завесите по стаите, явно невежеството на някои хора /цитиращи бордеи/ е доста голямо - направената комбинация в цветовете бордо и златно е най-подходящата за стила на този хотел тип "замък". Е, то на всеки не може да се угоди, разбира се. Но затова са и тези снимки в сайта на хотела, за да видиш харесва ли ти или не. Колкото до управителката - и ние се запознахме с нея и съвсем не останахме с впечатление, че крещи. Посрещаше с усмивка всички гости, изпращаше ги с прегръдки... Чудя се как ли се чувства тази жена, като чете всички тези клевети и това, което ми хрумва да й препоръчам в момента е - сканирайте си книгата с похвали и оплаквания и я публикувайте в сайта си - така ще направите достояние за всички написаното в нея - а аз лично видях поне 15 доволни клиенти, които пожелават успех. Най-искрено ви желаем успех и ние! И не обръщайте внимание на клеветите! А всички вие, които писахте в книгата и благодарихте, пишете и тук!

Fartsov2011.08.24 19:20
Само да вметна, че мухлясалия хляб го видяха сервитьора, сервитьорката и управителката.Аз не си измислям.А относно червея в пая, сервитьора като го видя и му се събраха очите.Пая е бил хубав, но орехите с които са го поръсвали са били доста стари, защото червеите са именно от там.На рецепцията жената каза, че се е случило на още 3 семейства и са сменили десерта с диня. Относно порциите нямаме никакви забележки.Даже поне 4-5 пъти казвахме да поздравят готвача, защото готви уникално вкусно.
Fartsov (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.21
13:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние също не препоръчваме този хотел.Както повечето мнения тук, ние потвърждаваме лошото отношение на управителката.Нямахме проблем с климатиците, но имахме огромен проблем с храната.На закуска и обяд ни бе сервиран мухлясал хляб, при което отговорът на управителката беше, че си измисляме и как само на нас ни се е случило, но свидетели бяха и сервитьорите?! На другия ден в десерта имаше червей!!! и малко по-късно стана ясно, че не само на нас ни бе сервиран десерт с червей! Другото, с което се сблъскахме беше запушен канал в банята и след едно изкъпване можеше да направим басейн в стаята. Телевизията им е под всякаква критика. Картината беше много лоша, а на някои от каналите не се виждаше нищо. Тоалетната хартия след първата вечер се сменя с най-обикновена еднопластова. Свободен достъп до интернет има, но само в лоби бара. Около басейна или в самия хотел се заплаща- 1 лв/час.

ralitsa (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни с група
2011.08.15
11:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не препоръчвам на никого този хотел. Изключително недоволни сме. Като започнем от обслужването и стигнем до почистването в стаите. Храната не стигаше, като ни казваха" останали са само 2 торти за десерт, разделете си ги", а ние бяхме 6 човека!!!!!!!! Интернета се плаща на час, а не е безплатен както пише!!! Вътрешния басейн не работи. Управителката е излкючително не любезна и кати за капак ти искат 5 лв.на ден за паркинг!!!!

Mihaella (2)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.23
14:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Както беше казано в предния коментар - хотелът изглежда страхотно! Обаче това е само на пръв поглед..за мен стаите са малки, натруфени...с тези червени пердета имам чувството че съм в бордей. Разбира се това си е въпрос на вкус. Освен това и климатиците на работеха както трябва.
И с още нещо съм съгласна: онази жена, която постоянно викаше на ВСИЧКИ! Бях шокирана как може жена на нейната възраст да се отнася по такъв начин с гостите! Та нали тя е управителя?! Никога няма да отида там повече!

mariaaaa (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.09.09
20:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е добре направен,наистина изпипан. Едно ГОЛЯМО браво на архитекта. Има обаче и е едно ГОЛЯМО "НО". Управителката в този хотел има невероятната способност за отрицателно време да ви скъса нервите, а следователно и почивката. Докато бях в хотела тя се разправяше и крещеше на персонала постоянно - това добре - не е моя работа, обаче същото се оказа и отношението с гостите на готела. Направо съм потресена от истеричността и комплексите на тази жена. Жалко за хубавато местенце, защото ще си остане празно, както и почти беше, сами се досещате защо.

zamakabg2010.10.25 19:42
Уважаема Г-жо, Бих искала официално да Ви се извиня за това, че по някакъв начин съм допринесла за това почивката Ви да не е пълноценна и спокойна. Наистина съжалявам за това, че сте останала така разочарована от престоя си в хотел "Замъка".
Относно поведението ми към персонала, не смятам да се оправдавам. Като цяло не съм избухлив човек и въпреки че обичам да общувам с хора, понякога е изключителон трудно.
Относно това, че в хотела нямаше много хора : Ние отворихме за туристи едва в средата на м.юни. Това беше първи сезон за нас. Ние не работим с туроператори, поради основната причина че бихме желали да обърнем спец.внимание на гостите си.
Благодаря Ви за направените забележки, тъй като това е градивно и полезно за развитието - както на мен като Управител, така и на хотела.
Горещо се надявам да ни предоставите възможност да поправим своите грешки и да промените мнението си за нас!
С уважение: Кристина Маноилова
Краъимир Иванов
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.11.05
15:35
коментар
Милена Ферхадова2008.11.14 13:32
отговор
LamZe LmZ.LamZe.La
отседнал Август 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.07.20
15:54
коментар
Владимира Петрова2009.03.03 19:02
отговор
Трифон Маразов2009.05.22 16:33
отговор
Кристина Маноилова2009.05.31 18:38
отговор

Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share