парк хотел Журналист, Златни пясъци

Рейтинг:  2 star rating  2.3 / 5 (16 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
mila990 (1)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица с приятели
2017.08.26
07:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е страхотно, спокойно, тихо и зелено. Относно ресторанта, храната беше вкусна, разнообразна и домашно приготвена. Персонала на бара и в ресторанта беше усмихнат и съдействаше при необходимост. Относно хотела, стаите бяха прилични за тази цена, почистването рядко, а рецепциониската невъзпитана дама, която рядко можеше да бъде открита. Като цяло сме доволни от почивката си там, макар и с няколко килограма отгоре.

aivan2019.04.27 05:17
не лъжете хората ,всичко е леш ,един пирон не са забили от времето на бай тошо , само лапад, има само един парк и нищо друго, ако е само за парка отидете в планината,плажа камънак ,без чадъри и шезлонги ,а за храна и обслужване няма какво да говорим извън всякаква критика
boryana22 (1)
отседнал Септември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.09.08
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратително,хигиената под всякаква критика!!!Стаята не беше
изчистена понеже камериерката била само една и не можела да стигне до никъде-паяжини и умрели миризливки висяха от тавана а стените целите в размазани комари и подметки на обувки.Банята в същото състояние.Храната беден избор.Плажът много малък и в морето големи камъни така че не можеш да влизаш.Басейнът леко мизерен.Повече никога няма да стъпя там!!!

banow (1)
отседнал Септември 2016 за 3-5 дни семейно
2016.09.07
09:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

2016година септември е също толкова вярно като през 2008 г.защо лъжете хората.за съжаление това не е хотел не ходете там.

atleta_ (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2014.07.14
16:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година(месец август) бяхме в този хотел ,по точно има една друга сграда на 4 етажа в която ни настаниха.Попитахме защо ,те ни отговориха че в хотела който е показан на офертата няма място. В стаите беше много горещо (и достатъчно неизчистено от предните летуващи) ,макар и да не изключвахме климатика . Плажчето на снимаката беше под всякаква критика,почти до горе беше с водорасли извърлени от морето,а до него на някои места потъваш до колене от същите.Има друг плаж на около 300 метра разцъфнал от празни платени чадъри и шезлонги . Администраторките все нещо не бяха доволни и учтиви.Имаше и добри страни в почивката ни . Изхранването беше в корпуса в който бяхме настанени.Имаше в изобилие храна ,вода ,студени напитки ,чайове и др. Може какво да се желае повече от храната(повече разнообразие) и сладките (които свършваха веднага).
Гледката към морето и удивителен парк
ще остане само спомен за семейството ни.


bilqnita (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.26
12:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Честно казано това жалко подобие на хотел трябва да бъде затворено. Хигиената им е на ниво под нулата , "храната" в ресторанта на хотела пълна помия с неясен произход , просто нямам думи. Никога не съм била на по- неприятно място.

C.Vladimirova (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.13
16:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,исках да споделя и моето мнение от така наречения х-лНе знам от къде да започна,но на първо място от настаняването.Паркинга огромен и място за паркиране без проблем.Още при влизане от портала насреща се вижда една огромна и висока сграда приличаща на пансион в която влизаха доста странни персони,които на по-късен етап разбрах че са част от персонала.За щастие ние бяхме настанени в друга сграда,която изглеждаше доста по-добре,но далеч от представите ми за хотел.Настаниха ни вместо в 14ч. чак в 17ч. и деня почти беше минал,а ние сме си платили и няма къде да ходим Персонала не знам от къде го бяха намерили но гледаха толкова неразбиращо,че дори не можеха да се трогнат от това,че някой посетител има проблем.Многократно се налагаше да слизам до рецепцията за кърпи,тоалетна хартия и т.н.За храната мога само да похваля готвачите.За тази цена наистина не очаквах такава приятна изненада.Ястията бяха на блок маса и имаше достатъчно храна за всички.Басейна беше чист имаше спасител през цялото време,който се грижеше за спокойствието на почиващите.Парка не е много голям, но има хубави растения които за съжаление не се поддържат добре.Хигиената липсваше и комуникацията между персонала също.На четвъртия ден отидох да се помоля за нови кърпи и да изхвърлят кошчето в банята.За плаж към хотела не може да се говори изобщо.Имаше едно каменисто място с водорасли и няколко счупени чадъри-никой не го ползваше.От центъра на Златни пясъци разстоянието е повече от половин час пеша.Собствениците присъстваха почти през цялото време и се опитваха да подобрят обслужването но с този персонал няма как да се получи Единственият човек,който оказваше съдействие беше едно момиче на рецепцията,което беше доста над нивото на останалите и знаеше в какво се състои работата и.Като цяло въпреки всичко останахме доволни от престоя си и бих препоръчала да се подобри хигиената за да е наистина приятно и да искаме да отседнем пак там!

zapoznat1 (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.09.05
16:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място за почивка!

ШЕГУВАМ СЕ!!!!!

ХОРА, НИКОГА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ОТИДЕТЕ В ХОТЕЛ ЖУРНАЛИСТ!

Четейки преходните коментари (за съжаление след "почивката"), мога да се подпиша под всяка една дума. Всичко, което мислех да напиша във форума вече е написано, но е хубаво да има повече мнения. Стаята беше чиста, но по-спартанско обзавеждане не съм виждал никъде. Персонала се държеше добре и учтиво, макар, че изпилването на времето за ол инклузива беше доста досадно. Една от вечерите затвориха бара 6 минути преди 21 часа и макар, че доста хора протестираха ни отказаха поръчки с предтекст, че вече са връщали клиенти.
За храната - отвратителна!
Салатите бяха почти само производни на зелето, нарязани като за гъски 5 домата и краставици и всичко не изядено от предните дни или закуските - объркано с майонеза. Продукта, който заместваше сиренето в магазините го продават като растителен продукт за малко над 2лв. Основните ястия - мазни манджи с неясен произход, ако случайно се пускаше повече месо, то беше в една тава, която свършваше за нула време. Кебапчета, кюфтета и карначета бяха от най-долнопробните ментета. Десертите - евтини сладки на килограм, и един два вида плод (добре, че беше това та да хапнеш нещо съвременно). Алкохола - естествено менте от Ахелой. Вода можеше да се наточи само от ресторанта и то във краткото време на официалните хранения. Отгоре на всичко беше забранено да се пълнят бутилки. Човек от персонала стриктно те следи какво взимаш и колко, нищо не ти казва, но те гледа в ръцете и ти става неудобно. Последните дни като хората намаляха нещата станаха още по зле. Последната вечер се принудихме да отидем на заведение, за да се навечеряме поне веднъж като хората.

Плажната ивица е малка, неохраняема, но с платени чадъри! Цялото дъно е с камъни като в планинска река.

За този хотел може да се пише още много, ама да оставя място и друг да се похвали.

Пускам и снимки от прекрасния ол инклузив.


богато разнообразие от салати охрана на хранителния пеоцес прекрасен избор на ястия
filka nikolova2012.03.27 22:31
RABOTILA SYM W VURNALIST TRQBWA MI UPE2 .AKO MOVETE DA MI IZPRATITE MNOGO ]E BYDA BLAGODARNA.
GalyaV (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.30
08:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Присъеденявам се към всичко написано до тук.
Базата се намира на прекрасно място, уникална гледка, голям (но много зле поддържан парк).
Опитахме се да изкараме приятни почивка, да не обръщаме внимание на некоректното обслужване и на почти непрекъснатото присъствие на мениджърката на комплекса и нейния съпруг. Тези двамата се разхождаха из комплекса заедно с огромното си куче като собственици. Само ако направиш дори малка забележка, почват едни убеждения "какво искаш за толкова пари" (цената за нашия "All Inclusive" беше 47лева-платено през март, а за Албена по същото

Базата "All Inclusive", мога да я сравня само с храната по студентските бригади (но и там имаше повече месо и пресни плодове). Голям срам за пред малкото чуждестранни гости на хотела (още първия ден им казах да си приберат мазната манджа с пилешки кълки-те бяха с неизчистена перушина). Единия ден моят съпруг си поиска бира, но му казаха, че е 21.05 и ще трябва да си я заплати. В целия комплекс нямаше кафе машина (ако държиш да пиеш истинско кафе). Алкохола, предалаган към All inclusiv беше най-нискокачественото менте на СИС ИНДЪСТРИС (марка Ахелой).

СМЯТАМ, ЧЕ ПРИ ТОЗИ МЕНИДЖМЪНТ, ПРИ ТАЗИ МЕНИДЖЪРКА НЕ МОЖЕ И ДА СЕ ОЧАКВА НЕЩО ПО-ДОБРО.

ХОРА, кажете как да си избираме място за почивка в България!

gost-ned (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.09
13:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ. Оказа се ужасен избор за почивка. През цялото време си следен от персонала-дали имаш гривна или не. Ако идеш на бара на басейна е 9.50 за кафе, такова ти бива отказано защото бара работи от 10.00 и трябва да отидеш след 10 мин.Персонала се опитваше да бъде любезен-доколкото позволяват условията. Храната е под всякаква критика- обикновено имаше по 3 вида салати, от които двата бяха зеле а другата краставици и домати. Никакво разнообразие, готвени манджи с мазен сос или пържени патладжан или тиквички или пък варени картофи. Плодовете са нарязани на парчета,а не цели, За следобедна закуска имаше смачкани плодове, изсъхнали сладки и сладолед за който се нареждаш на опашка и чакаш да ти сипят точно определено количество. Не сме отишли заради храната но все пак, можеше някакво разнообразие да има, за цената която сме платили. Бяхме отседнали на 7мия етаж в хотела-редовно до нас не достигаше топла вода.Климатика не работеше - няколко пъти казахме че не работи на рецепцията и все го оправяха и все така не работеше. Не работеше и телевизора-него го смениха, поискахме и хладилник донесоха ни от някъде защото в стаята нямаше. Искахме да си тръгнем по рано и да ни върнат парите за престоя който бяхме платили и не желаем да ползваме, оказа се че пари не се връщат -такава е политиката на хотела, ако искате останете за престоя който сте платили, ако не можете си тръгнете, но няма да ви бъдат върнати парите. Гледката от терасата към морето беше чудесна и май това е единственото хубаво нещо което мога да кажа. Не мисля че бих посетила този хотел отново.

gest (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.06
22:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не посещавайте този хотел!Персоналът е неадекватен.Ол инклузивът е пълна порнография - вкиснати салати,буламачи с много запръжки и без грам месо,стари сладки и плодове нарязани на много ситни парченца, та по възможност с една ябълка да се изхранят 10-на души, минимум.Кухнята е мръсна и неподдържана, има видимост към нея от входа на ресторанта, от нея се изнасят йенаглаз купички 1,8 литра, от който се изсиспа помията като на свине в мръсни тави, от тях ако не ви е гнус/явно това е целта/ трябва да си сипете вие под зоркия поглед на служителка, чиито обязаности са главно да ви следи вас какво и колко си сипвате като ви изпепелява с поглед, а не дали нещо е свършило. Желателно е нищо да не ви хареса и нищо да не си сипете, купичката 1,8 литра трябва да стигне все пак за десет етажен хотел плюс ниска четириетажна сграда и по възможност нещо да остане за персонала...На вас пък ще предложат като сте толкова капризен да си изберете нещо от менюто за свободна консумация и си го заплатите, съответно, какво се случва с парите, който вече сте платили за храна никой не може да ви огговори, имали сте бол...,платили сте.Случвало ли ви се е да умрете от глад на ол инклузив и да сънувате пържени картофи със сирене...ПРЕПОРЪЧВАМ ХОТЕЛЪТ НА ВСИЧКИ, КОЙТО ОБИЧАТ ДА СИ ХВЪРЛЯТ ПАРИТЕ НА ВЯТЪРА,НА ДИЕТА СА И ИМ ХАРЕСВА, ПЛАЩАЙКИ СИ С ТЯХ ДА СЕ ОТНАСЯТ КАТО С МУФТАДЖИИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ САМИ ДА ИЗЯДАТ ЦЯЛА ЯБЪЛКА БЕЗ ДА Я ПОДЕЛЯТ С ОЩЕ 10 ДУШИ.

totolo (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.27
19:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Горещо препоръчвам, никой никога, да не посещава "Парк Хотел Журналист" в комплекс "Чайка"!Ходихме с моето семейство там миналата седмица с пакет "ол инклузив".Условията за спане "прилични".Храната, като за едновремешен детски соцлагер.А именно-манджи с тежки сосове и запръжки.Сякаш им беше забранено да готвят с месо.В три от дните, в които имаше, ни обидиха на "българи" ,че сме настоявали да го има (месото) в достатъчни количества.Десертите бяха някакви евтини сладки,парчета от ябълка,резени(не цели плодове!) портокал и грейпфрут.На третия ден буквално си изпросихме диня.По време на следобедната закуска (строго ограничена от 16.00 - 17.00ч.!), така жадувания от децата сладолед присъстваше само в два дни от петдневния ни престой.Плажът(на комплекса) представлява много къса и тясна ивица с голям наклон, където не биха се събрали и една трета от почиващите.На 7-8 метра от брега, на вътре в морето, камъни.Вехти чадъри,за сметка на това платени.

Не ходим за пръв път на почивка с пакет ол инклузив и за да се наплюскаме!Ходим заради свободата да носиш само бански и гривна, с която, когато поискаш и в който и да е бар или ресторант на комплекса, да си вземеш каквото поискаш!

Бивш Служител
отседнал Септември 2009 за > 4 седмици сам турист
2010.02.11
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубаво място за почивка НО за работещите там небих казал че е добро, защото ще работят без да им се заплати труда. Като главни виновници за това са работодателите ДЗЗД "Конкорди" в лицето на г-жа Виолета Дечева която се води управител и нейната дъщеря изживяваща се като управител Деница Дечева. Така че незапочвайте работа тук ще останете излъгани и без финансови средства за съществуване.

Теодора Иванова
отседнал Август 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.12
12:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази сутрин се върнах от три дневна почивка в х-л Журналист. Да си призная, тръгнах притеснена. не очаквах да ми хареса. каква беше изненадата ми когато пристигнахме!!! все едно бях в рая - поддържан и голям парк, тишина, спокойствие, любезно отношение, ниски цени, без да са за сметка на нещо... плажа е съвсем близо и изобщо не е каменист, безплатен чадър за гости на хотела... вярно, чадърите не са много, но пък има голямо текучество на плажуващите... и трите дена успявахме да си намерим свободен чадър... а пък за басейна - нямам думи - чиста, топла вода, усмихната барманка и най-вече спокойствие... стаите определено не са луксозни, но има климатик, хладилник, кабелна ТВ, удобно легло, чисти чаршафи, топла вода - друго не ни и трябваше... а закуската /която влиза в цената на нощувката/ - шведска маса: мюсли, кисело и прясно мляко, домати, краставици, сирене, кашкавал, шунка, сладко, мед, бъркани яйца, яйца на очи, кремвирши, плодове, вода, сок, чай, хляб - бял и черен, кафе, пържени филийки... някой да мисли че нещо липсва? и от всичко това - колкото си искаш... в момента в който се изпразни някоя чиния, веднага носят пълна... стигам и до пиано бара - страхотно, невероятен купон... е, това беше... колко жалко, че за малко...

Мая Несторова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.27
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От 18 юли бяхме семейно на почивка в парк-хотел Журналист за 1 седмица. Мястото е много спокойно, хотелът макар и стар е добре поддържан и чист. стаите са свежи и чисти. Камериерките бяха изключително любезни и старателни. Закуската е много прилична. Басейнът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО чист и поддържан, коктейлите на пул-бара са разкошни. Плажът долу е много приличен, спокоен, чист, само събота и неделя идват повече хора. има спасител и ми беше спокойно за дъщеря ми. Разбрах, че има и пианобар, но така и не стигнахме до него.За семейство е удобен, евтин и приятен хотел.

Иван Иванов
отседнал Август 2008 за > 4 седмици семейно
2008.07.19
22:14
коментар
Diana Georg
отседнал Август 2006 за 1 седмица семейно
2008.07.17
12:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога пове4е там!!! Резервирахме през агенция,без да знам к-де се намира и как изглежда.От агенцията ни казаха,4е е на 500м. от Злтни пяс-ци и е много спокойно и хубаво. Като отидохме балконската врата не се затваря6е,което бе6е опасно заради 3 год.ни дете.В-н6ната врата остава6е затворена само,ако е заклÜ4ена. От тоалетната долу те4е6е постоянно вода,цялата баня бе6е мръсна,завесата на ваната падна върху главата ми с цялата пръ4ка. Собственият плаж само с камъни,обстият плаж препълнен.Водата в басейна се сменя 1 път на седмица. И за капак на вси4ко ни откраднаха скъп GSM. За тези пари можех да си резервирам голям,4ист апп с изглед към морето и вси4ки екстри. За инфо пластахме 90лв за голям апп.
Бяхме резервирали 10 ностувки,като на 7 ден си тръгнахме.
НИКОГА ПОВЕ4Е ТАМ!!!

Д. Маркова
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.03
17:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На кратко ...чудесно място за почивка с малко дете. Прилични стаи с телевизия и климатик. Чудесен басейн с невероятно обслужване. Плажната ивица мръсна и занемарена, но за това не носи вина управата на хотела.
Невероятно впечатление ми направи охраната на комплекса,много респектираща и добре вършеща си задълженията.
Храненето обаче в комплекса е под всякаква критика. Бяхме със закуска включена в престоят ни........всяка сутрин се налагаше да изчакваме най-малко 10-15 минути докато закусим, като се има в предвид че се засичахме с едва 5ч овека. Не се хранете там!

Angel Angelov2009.02.11 01:21
Vseki si ima mnenie za hotela i hotelskata baza....mqstoto JUrnalist e mnogo dobro za tezi koito obi4at spokoistvieto i nai ve4e DOBRATA KUHNQ......tam do skoro raboteshe edin ot nai dobrite gotva4i v Bylgaria...tozi koito e posetil i se e oplakal to nai dobre da se pribere i da si legne,no za tezi koito im e haresalo EVALA..predi 2 godini tam pq RADO SHISHARKATA s orkestyr i strashno hubavo beshe...s 2 dumi kazano vse trqbva da opita i razbere...

Други хотели в Златни пясъциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share