комплекс Тифани *, Разград

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (15 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Абритус - антично римско селище
Разград    5.4 км
Свещарската гробница UNESCO
Разград    31.8 км
Средновековна крепост Червен
Русе    39.6 км
Шуменска крепост
Шумен    43.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
miaubau (1)
отседнал Октомври 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.11.23
13:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лично посетих хотелски коплекс Тифани миналият месец обслужването бе6е на ниво,стаите луксозни храната вкусна прекарахме си много добре и пак ще отидем!!!

nelinda (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.08.27
09:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЗДРАВЕЙТЕ,ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ КОИТО ВСЕКИ Е НАПИСАЛ,ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ОТ 2010Г ДО 2013Г ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА В УПРАВАТА НА ХОТЕЛА,ПРОБЛЕМА НЕ Е В ХОТЕЛА ИЛИ В СОБСТВЕНИКА,ПРОБЛЕМА Е В "УНИКАЛНО НЕКАДЪРНАТА УПРАВИТЕЛКА"...ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ПРАВИХМЕ СВАТБА ЮЛИ МЕСЕЦ И ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА "СПРАВЯЩАТА СЕ УПРАВИТЕЛКА" В ДАТАТА НА СВАТБАТА МИ ДО ПОСЛЕДНО НЯМАХМЕ МАСИ И СТОЛОВЕ...ПОСРЕЩАХ 150 ЧОВЕКА,ОТ КОИТО 50 ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАСТАНЯТ В ХОТЕЛСКАТА ЧАСТ...ИИИИ ТРЯБВАШЕ ГОСТИТЕ ДА СЕ НАСТАНЯТ В 12Ч,НОО ПОРАДИ ЛИПСА НА ОРГАНИЗАЦИЯ И ПЕРСОНАЛ,СТАЙТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОЧИСТВАТ КЪМ 11Ч!!!!СЛЕД КАТО ЗАПОЧНА ЦЯЛАТА ЦЕРЕМОНЯ,НИЕ ИМАХМЕ САМО 2 СЕРВИТЬОРА КОИТО ИМ ЛИЧЕШЕ ЧЕ НЕ СА ОПИТНИ...НАЙ-ЛОШОТО КОЕТО НАПРАВИХА Е ЧЕ ВДИГАХА ПОРЦИИ ОТ МАСИТЕ КОИТО НЕ БЯХА ЗА ВДИГАНЕ!!!КАТО ЦЯЛО НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ ХОТЕЛА,ПОРАДИ ЛИПСА ЗА ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ,МНОГО Е КРАСИВ,НО САМО ТОВА.ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ НЕ Е ЕВТИН.ЗА ЦЕНА МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ СЛЕД СВАТБАТА,КАФЕТО СТРУВАШЕ НА ЕДИН 2,50...НА ДРУГ 2,А НА ТРЕТИ 1,80!!!АЗ ЛИЧНО ЗАА 10 КАФЕТА И 10 ПОРЦИИ САНДВИЧИ ПЛАТИХ 118ЛВ

pavlina gesheva2013.08.29 13:07
Здравейте на всички!
Казвам се Павлина Гешева и съм въпросната "некадърна" управителка на хотелски комплекс" Тифани"!
Ще си позволя да коментирам последните коментари по мой и на комплекса адрес от 2013г.
За въпросната сватба от 150 души провела се на 27.08.2013г.,искам да кажа,че такава сватба не съм виждала и организирала през цялата си практика.Ще кажа и защо....
1.Някой от Вас да е чувал за сватба на лизинг....или дадено мероприятие да не е платено до последният момент,като визирам страната на младоженеца Тунай и никому неизвестен негов баща гълабар с неограничени претенции без покритие!
2.Кои грамотен и възпитан човек ще си позволи да премахва неща от чужда собственост без да пита/металните ни държачи на лятна шатра бяха отрязани с ъглошлайв/.Щората на прозореца на лоби бара счупена и оставена за да се прекара кабел....
3.Относно масите и столовете,поетият ангажимент бе изпълнен не помня някой да е стоял на земята.И не смятам,че съм длъжна да зареждам лятната си тераса за 150ч.седмица преди сватба,при положение,че комплекса работи и със свободни резервации.Да не говорим,че на друго място щяха да накарат младоженците да си платят допълнителните места.
4.Относно обслужващият персонал не твърдя,че са кадри като в Радисан,Шератон и т.н.,но това няма как да стане,все пак да не забравяме,че се намираме в Разград!Но персонала ми не ЛЪЖЕ И НЕ КРАДЕ КЛИЕНТИ!!!!!И Нели,не ми е ясно защо се оплакваш при положение,че не си платихте последната сметка,а че ти се вижда скъпо е твой проблем,да си беше направила сватбата в мотел "Крайпътна среща" или в Хижата на туриста.А и кафето струва 1.59 или 1.79.,а сандвичите по 3.99....говорим за комплекс,който няма аналог, а не за квартална бирария.
5.Относно освобождаването на стаите,те потърсих да питам дали има възможност да ви настаня след 13ч,разбрахме се по този въпрос и стаите бяха на ваше разположение,това че си чакала някоя стая да се изчисти,няма как да затворя хотела за теб или дори и да има не може да си го позволиш!И не смятам за уместно да драскаш с химикал и маркер по спалното бельо в стаите!
6.И сега като страничен наблюдател плюс коментари на твои гости присъствали на сватбата ти като Ирина,Кеко,Калоян,Изидора,Дидо и т.н. вие плюс диджея и готвачката,която вие докарахте да ви готви сте причина за почти провалилата ви се сватба.Диджеят ти се напи и пуска 3 песни цяла вечер,решила си да правиш сватба от 150ч.без да можеш да си го позволиш и гостите ти останаха гладни и си плащаха сметките,а за пилешкото филе нямам думи!Като заключение надали аз съм ти най-големият проблем.
7.Свекъра ти,който направи пътека да ми се моли да плаща след сватбата,тоест да не плати,открадна амбалаж с касите,да беше казал щях да му подаря бутилки!
8.Останалите неща ще ги спестя!

Нямах намерение да показвам отношение по повод такъв род коментари,но не мога да остана безучастна към неща,които са лъжа!
И не могат да коментират мен и комплекса хора,които и два живота да живеят няма да могат да ми стъпят и на малкият пръст!
Злобата и завистта нямат край!!!
Приятен ден на всички!

pavlina gesheva2013.08.29 13:41
Относно провелото се мероприятие в края на май...........

Съгласна съм,че всеки може да има и изрази мнение,но в този случай не разбирам какво толкова е подразнило въпросните ни клиенти,та да ни оплюват в интернет!
Кухнята ни смея да твърдя,че е една от най-добрите,всеки може да провери това!За вида месо по предварителна заявка,имам вина персонално аз,тъй като бях записала съотношение свинско по-малко за сметка на пилешко.Но преди вечерята казах на организатора този факт и попитах дали е проблем,отговориха ми не!Ако беше щях да заменя поръчката!
Относно липсата на алкохол става въпрос за бира....която свърши в 02ч през ноща,а мероприятието почна в 18.30ч.!
При куверт 20лв. на човек,почти без никаква допълнителна консумация,работно време на ресторант до 00ч,осигурена жива музика и отлично обслужване не разбирам какво повече трябва да направя!
Не виждам и за уместно да ми се звъни на мобилният телефон в 02ч. от въпросните клиенти с желание да слязат до града да си купят бира и да се върнат и персонала да стои до сутринта да чака 5-10човека да си допият,без един лев оборот.Отговорът ми беше не и всеки разбиращ човек в бранша знае защо!
Няма проблем да стоим до сутринта имаме и такива клиенти,но не за 20лв.,без оборот и бакшиш за сервитьори! Да не говорим,че при наши колеги след 00ч.се плаща по 50лв. на час!И не смятам,че съм длъжна да поддържам 50 каси бира и сто вида,пак ви казвам не сме БИРАРИЯ!!!!
Предвид,че ресторанта бе запазен само за тях,по тяхно желание,както и факта,че запазиха и хотелската част,а в крайна сметка имах две стаи нощуващи!
Това коректно ли е!
isoisev (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.05.30
20:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет на всички!
В едно изречение бих казал, че това е НАЙ-СКАПАНИЯ комплекс в който съм бил. Въпреки, че от хора ползвали услугите на комплекса разбрах, че са останали разочаровани, месец Май 2013 г. организирахме среща на бивши състуденти и се убедихме, че са били прави. Персонала е неадекватен (да не влизам в подробности), кухнята ужасна (не различават свинско месо от пилешко), след 4 часа от началото на срещата алкохола свърши. С една дума ако желаете да си развалите празника - заповядайте в комплекс "ТИФАНИ".

docross (2)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни семейно
2011.05.12
17:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За бога Българи, не ходете и не търсете този хотел! От 08.00 часа тази сутрин правя безброй опити да се свържа с рецепция и Управител на посочения "комплекс". Телефона на рецепция е изключен,на стационарния се включва факс, а т.н. "Управител" ме отхвърля! Написах няколко е-mail, без отговор. На вниманието на собственика - имате определено кадрови проблем, жалко за вложените средства! Провали ми се целия ден, настроение, емоциите си ще спестя! Поздрави!

didka 13 (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.11.07
17:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Prekrasen hotel!Po-hybavo e ot na snimkite daje!Personalut e syper otziv4iv,v hotela i staite se poddurja neveroqtna 4istota,baseina e naistina topul,yda4en i za malki detsa.Ima vsqkakvi ydobstva.Pomisleno e za vsi4ko!Gotvqt mnogo vkysno v mehanata.Sus semeistvoto mi ostanahme izklu4itelno dovolni i smqtame da go posetim otnovo!Nqma razminavaniq ot onova koeto go ima v saita i tova,koeto e v deistvitelnost, taka 4e ako ste re6ili da go posetite- ne se kolebaite!

persianna (1)
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.06.02
12:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз вас немога да ви разбера бе хора!Как не ви е неудобно да пишете такива неща за този прекрасен хотел!
Аз съм посещавала този уникален хотел над 20 пъти и да ви кажа честно,не бих го направила ако не съм останала доволна.
Това което мога да кажа е ,че е невероятен хотел с прекрасна кухня и обслужване,а стаите са просто страхотни,такъв лукс рядко може да намерите,а цените са много ниски.
Непропускайте да го посетите!!!


вкусотия
bulgarin (1)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни семейно
2010.05.15
15:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте
Пиша в този форум, защото като потребители е добре да имаме информация която би спестила много нерви, време.. пари.. Местоположението на хотела е сред изключително красивата местност Пчелина, сред природата, много зеленина и спокойствие, на което аз не можах да се насладя поради силната музика от механата през цялата нощ. От персонала се запознах с един намръщен и сърдит чичко и една неприветлива леличка, който въпреки че се опитваха да са любезени определено не ми направи добро впечатление. Хранехме се в механата, в която нито ни даваха сметка, нито касова бележка.. просто си намисляха някаква сума без каквато и да било отчетност. Въпреки че се хранехме в тяхната механа бяхме предупредени да не си помислим да внесем храна от вън в стаята /не закупена от хотела/ защото щели да разберът и глобата е 100лв.. Което на мен си ми прозвуча като чиста заплаха. Също така цените на стаите се оказват по-високи от обявените, имат една двойна която е нещо като фургон.. изключително тясна. Като цяло не съм доволен. За индивидуални семейни почивки мнението ми е че този хотел в този си вид не е подходящ!

nedovolna (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.05.09
14:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е хубав,вложени са много пари,но отношението е хладно и резервирано.

Закуската е пържена филия и сок-степче.Обявената цена в сайта за 2+1 е 38 лв ,а на място ти вземат 47.
Пред детската площадка имаше срутен чердак,който си стоя там през цялото време,въпреки многото деца.Имаше риск някое да се удари като го прескача или пълзи под него.

Ралица Зидарова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни по бизнес
2010.02.19
20:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е на прекрасно място, идеално за бягство от жегата през лятото. Стаята, в която ни настаниха, съще беше приятна. В механата наистина готвят вкусно, но пък нощно време в стаите е доста шумно. Смятам, че персоналът на хотела е ужасен, поне по времето на моето посещение. Ако искате закуска, не чакайте час и половина - просто им напомняйте всеки път, когато минат край вас, че освен кафе имате и закуска, и каква точно вече сте поръчали. Освен това, забравих лична вещ в стаята си (е, моя си е вината), но и след 10 разговора с персонала в рамките на месец и повече след случката, така и не си я получих, въпреки техните уверения, че ей сега ще ми я пратят. Пътят в м. Пчелина е хубав. До малко преди хотела. Редно е да оправят дупките.

ivan ivanov
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни с група
2010.02.14
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Немога да кажа че съм очарован от това място.Персонала е под всякаква критика,някви намръщени,сърдити.Басейна е малко занемарен,но пък нямаше много мухъл.Имахме и разправии със собственика заради басейна,защото неможеше да го ползваме когато искаме.Просто ако имате друг вариант за почивка не ходете в ,,Тифани,,

иван иванов
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.02.03
14:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Красиво направен хотел....малко недомислени неща има но катоцяло е хубаво и го препоръчвам
ресторанта е скъп но готвят хубаво
иначе всичко друго е хубаво

Василка Коджабашева
отседнал Май 2009 за 3-5 дни по бизнес
2010.01.26
22:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През май 2009г. бях в Тифани с учениците си на Зелено учи-лище. Мога да кажа само прекрасни думи за целия престой, а за мнението на децата, да не говорим: " Догодина искаме пак тук!". По голяма оценка от това...
А след това доста родители ме питаха за адреса, за да отидат там и да си починат. Моето мнение е прекрасно!
До нови срещи в Тифани-Разград!

сем.Иванови
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.01.20
23:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да благодарим на собствениците и персонала който ни обслужва.За голямото внимание и доброто обслужване.През уликенда който бяхме в хотел Тифани,прекарахме чудесно в добрия уют и красива обстановка и добрата домашно приготвена храна в невероятната механа.Това е място което си заслужава да отидете с приятели и да си прекарате незабравими моменти.ьх

Aлександър Михайлов
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.28
14:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Некоректност!!! Внимаваите с резервациите си!
Две седмици въпреки нашето настояване, бяхме залъгвани от управителката на х-ла че и без пощенски запис/капаро ще имаме новогодишна резервация. Беше ни казано да платим капарото на ръка, но на два пъти срещите така и не се състояха не по наша вина. Накрая, месец преди новата година останахме на сухо! Хотела може и да е готин, но персонала не ни позволи да го видим!

Ани Колева
отседнал Септември 2009
2009.09.28
21:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

невероятен хотел,супер лукс и страхотна природа.Място,където можеш да си починеш истински и да се насладиш на живота

Елена Колева
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.05.09
18:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасни условия и обслужване в хотела съчетано с райска природа, омайно кътче от нашата Родина!!!! Посетете , не пропускайте!


Други хотели в РазградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share