хотел Съни хауз **, Царево

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    0.2 км
На море в Лозенец
Бургас    5.4 км
Плажове в близост
Царево - Централен плаж
Царево    0.4 км
Царево - Попски плаж
Царево    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
miaan (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.12
00:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приличен за цената хотел,но има какво да се желае относно хигиената.Миналата година останахме много доволни и решихме това лято отново да отседнем там, но.......... ще ни е за последно.

Румяна Миньова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.29
08:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да се съглася с предишното мнение.Собственичката е отзивчива и любезна,стига да не искаш невъзможното от нея,както е направила г-жа Иванова.Ние бяхме за 10 дни в този хотел и при напускане ни дадоха възможност да освободим едната стая(бяхме компания в три стаи) в късния следобяд, за да си изкъпем децата след плажа.Естествено първо попитахме дали някоя от стаите ще е свободна до следващия ден.На всеки здравомислещ човек му е ясно,че е необходимо време за почистване и смяна на бельо и кърпи.Иначе как бихме заварили такава блестяща чистота?!
Колкото до хотела-чудесен е.Близо до центъра и в същото време на тихо място.Обзаведено с вкус и подържано.Редовно се сменят кърпи и спално бельо по време на престоя.Стаите са просторни и уютни.Има всичко необходимо за спокойно прекарване на почивката.

Лидия Иванова
отседнал Август 2008
2008.08.11
15:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът изглежда добре, но за съжаление не можахме да се настаним. Ден преди да пристигнем ни отказаха резервацията, защото искахме да се настаним още сутринта. Въпреки, че месец по-рано бяхме внесли авансово 1/3 от сумата и две седмици по-рано се обадихме, че искаме да се настаим още сутринта, останахме в крайна сметка без резервация няколко часа преди да тръгнем. На никого не препоръчвам да прави резервации в този хотел, още по-малко да изпраща капаро.

Юлия Иванова2009.07.20 23:29
Скъпа Лидия, коментара ти е съвсем неуместен, защото настаняването става около 12 часа на обяд, а ти искаше още в 6 часа сутринта да заемеш стаята. Бях те осведомила, че стаите първо трябва да се освободят, а след това да се почистят. И ти предложих да резервираш от предния ден стаята, но ти не пожела, тъй като не искаш да плащаш. Съжалявам много, но където и да отидеш не можеш да се настаниш преди обяд, освен ако не искаш да делиш едно легло с гостите, които още спят в 6 сутринта в "твоята стая". Такива като теб не препоръчвам на никой хотелиер, какъвто и да е хотелът му. Съжалих те и ти върнах капарото, че като те видях колко си жалка и как се молиш, беше просто отчайваща картинка.
Никол Петрова2009.08.02 16:46
Скъпа Юлия,бъди по вежлива със своите клиенти-цинича както винаги!!!Успех в семейния бизнес!!!Обзавеждането на хотела ви е страхотно-както винаги си вложила много вкус!!!
велко и елена
отседнал Юли 2007 за 2 седмици семейно
2008.06.19
21:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

пожелавам на всички да се насладят на комфорта и удобствата и им бъде толкова приятно колкото на нас


Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share