хотел Кайлас **, Ахтопол

Рейтинг:  1 star rating  1.4 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Ахтопол
Бургас    0 км
На море в Синеморец
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
Ахтопол
Ахтопол    1.2 км
плаж Велека
Синеморец    4.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
metkata19 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.09
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

+ разположение на хотела
- всичко останало. Храната е с лошо качество. Миризма на кухня в стаите и из целия хотел.

Gencho (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица с приятели
2014.08.08
23:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изобщо не съм доволен от престоя си в този хотел. Настанха ме в стая във фоайето до лоби бара, точно над кухнята. Сутрин в 5 часа готвачката започваше да мие чиниите от вечерта. Беше шумно - чуваха се всички влизащи и излизащи от хотела. Миришеше на пържено в стаята. Нямаше климатик както в други стаи, а разлика в цената нямаше. Кабелната - 5 канала. Интернета - негоден. Храната - под всякаква критика.
Повече няма да повторя тази грешка - ЕВТИНОТО ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО.

Martin 123 (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.21
13:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, с пристигането в Ахтопол се оказа, че хотелът е на брега на морето, и това е единственото вярно нещо от офертата и рекламата на х-л Кайлас. Посрещат те усмихнати хора и до там. Относно чистотата в хотела има още какво да се желае, особено по отношение на хавлиените кърпи и мокета в стаите. Плажът е на около 2 км. от хотела. Снимката, която е публикувана е готина заблуда - басейнът е на съседния хотел. Кабелна няма, има ефирна телевизия, състояща се от 3 програми. Интернетът е твърде слаб и е почти невъзможно да го ползваш. Що се касае до храната, то личи, че собствениците са габровци. За по-голяма яснота ще ви напиша част от меньото за седмицата: закуските като цяло са еднакви - 2 филии хляб, 2 парченца колбас, тънко парченце сирене или кашкавал, половин домат, малко масло и конфитьор, чаша чай.Т.Н ;обяд - пилешка супа и боб с кремвирш, праскова;таратор и пълнена чушка, ябълка; супа - леща, яйца по панагюрски и 2 бр. зелени сливи Т.Н ; вечеря - скара с нещо като гарнитура, пъпеш или обикновена вафла за десерт и т.н. Много моля не си мислете, че имате право на избор по отношение на храната, та това е "ол инклузив" по габровски Би било добре, ако вечерно време се пазеше тишина, та поне човек да се наспи Ако желаете вашата почивка да НЕ ОТГОВАРЯ на офертата, то моля посетете х-л Кайлас в Ахтопол, ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ!!!

Ina Ivanova2013.08.30 13:31
Абсолютно вярно!!! Убедихме се на място - хавлиите са мръсни, по чаршафите има петна, да не говорим за мокета... На стените има порнографски картини,телевизора стои за паметник в стаята... Ако успеете да си настроите ТВ-ра, успех!
Храната е еднообразна и е ужасно малко... И няма избор между 2 варианта да речем, никой не те пита... Ако не ядеш яйца или боб, просто ще останеш гладен. Сутрин се яде едно и също - 2 филйки хляб, тънко резенче сирене, четвърт домат (или 3 см. резенче краставица), мини-опаковка масло и червено желе (уж сладко). И всеки ден по чаша чай, която не можеш да замениш за кафе... Ако искаш...
Обядът - рядък таратор, боб с малко кренвиршче и 2 сливи за десерт. Понякога вместо таратор предлагат леща, а основното е боб или яйца, полети с кисело-млечен сос. Десертът е или пак 2 сливи, или 2 резенчета пъпеш, или обикновена вафла Чайка... Да не преядете случайно. Идеално е за хора, които искат да отслабнат и които имат здрави стомаси.
Вечерята е нещо пържено (или малко карначе, или панирано парченце риба, или нещо друго)с гарнитура лъжица зеле. Вкусно, но изключително малко. Порциите са детски. Приятен апетит!
Плажът е на 1.5-2 км, а басейнът е на отсрещния хотел. За изглед към морето ще ви е нужно голямо въображение.
Няма да е лошо поне да си актуализират обявите, дето са ги напускали и да дадат малко повече информация поне за храната.


Allia (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица с приятели
2013.08.04
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Бих искала да споделя като цяло негативните си емоции от престоя в този хотел. На първо място обстановката, стаите са малки, наблъскани с много мебели, от които не можеш да се разминеш, без тераса, а мечтания изглед към морето си остана само мечта. Кабелната телевизия включва само БТВ, НОВА ТВ и КАНАЛ 1, а безжичен интернет има единствено на първия етаж-честито на печелившите. Плажът е доста далеч, средно на около 30 - 40 мин.пеша. За цяла седмица престой, се изхвърля единствено боклука от кошчето и ако случайно си си оставил климатика включен, защото навън е 100 градуса, може да бъдеш сигурен, че ще бъде спрян! Храната, която се сервира е безобразие и подигравка с почиващите, порциите са малки, основно манджи, като пилешка яхния, винен кебап, но с много малко месо...единия ден предложиха риба, която беше паниран пангасиус. Закуската, която предлагат е скандална, първия ден сервираха по една пържена (без яйце) филия, парче баница и чаша чай. Кафе можеш да си купиш от бара срещу 0.50 лв., но можеш спокойно да се огледаш в дъното на чашата през него. В един от дните млада двойка поиска от момичето,което сервира, прибори за закуската, а тя отговори, че не предлагат със закуската и не биха ли могли да ядат с пръсти. Това вече наистина ме потресе. Аз лично имам добри впечатления от Ахтопол, но след тази почивка, категорично смятам да посещавам други курортни селища, просто разочарованието беше наистина сериозно.

Захариева с
отседнал Август 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.25
11:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По-добре на плажа ,но не и там.Стаи малки /особено двойките /- без балкон и на високи и измислени цени БЕЗ ЗАКУСКА.Допълнителното легло в двойката стая е на земята на дюшек поради малката квадратура на стаята. Няма да ви почистят стаята нито и почистване на кошчето ..........И на всичкото отгоре напускането трябва да е в 10 сутринта в НЕДЕЛЯ За какъв туризъм говорим там и то при тях Никъде не беше изписано ,че е на самообслужване ..хубаво.....лошо Поръчах си 2 кафета и сода и бях повикана да си платя за да ми се направят Така туризъм НЕ СЕ ПРАВИ Никъде по света не се освобождават стаи в неделя в 10ч, а аз исках да попитам дали е възможно да си удължа престоя с няколко часа за да използвам до последно плажа.
Имах нагласата да се настаня в довойка за 55 лв /без закуска /,но без да ми е казано че се настанявам в студио получих касова бележка за 150 лв /2*75 лв на вечер отново без закуска,без балкон, с вмирисани дрехи защото няма балкон ,но все пак предвидени сушилници за изсушаване на дрехите в стаята и на всичкото отгоре освободила в 10часа
Съвет: прочетете повече за това какво е това туризъм и не го опорочавайте
За гостите идете по добре в съседния хотел с балкони със закуска с изглед към морето .....но нЕ И ТУК при тези КАЙЛАС


Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share