tonipal (1)
отседнал Септември 2017 за 3-5 дни семейно
2017.09.24
08:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Бяхме на почивка в хотел Съни Бюти Палас Слънчев бряг семейно за 5 дни. Хотелът - нов, чист и много уютен - пълен релакс! Храната - вкусна. Хората от персонала - приветливи, усмихнати, винаги на разположение. Тръгнахме си с усещането, че сме гостували на много близки приятели.

danniito (1)
отседнал Септември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.09.12
04:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

УЖАС!!!!!Това нещо, защото не мога да го нарека хотел, е УЖАСНО!Закупихме си ваучери за хотел Бумеранг. При пристигането ни беше обяснено, че ще ни настанят в този хотел, защото щяло да ни бъде по-удобно там. Само да кажа че бяхме 12 възрастни и 8 деца. Бяхме попитали дали има паркинг и ни беше потвърдено че има. Оказа се че сме много коли и нямаше за всички места. Моето семейство беше настанено в апартамент, който не беше почистван може би цяло лято. По земята имаше солети, клечки за зъби, костилки от шамфъстък и какво ли още не. От нощното шкафче, с помощта на мокра кърпа свалих толкова прах и мизерия, че ми се догади. По-голямо отвращение не съм изпитвала през живота си. Стана време за вечеря хахахахаха .Три тавички-изгорели тиквички, измити спагети и развалено месо. Кое ли от тях да избера за деца на 5 години. Гледайки това, което не мога дори да нарека храна, до нас се появи жена, която ни каза да не си взимаме от месото, защото е развалено. Което беше очевидно заради миризмата, която се носеше от него. Да не забравя да спомена, че в апартамента миришеше страшно много на храна. По-долнопробно място не съм виждала. Най-хубавото беше, че след вдигнатия скандал при който наглата руса госпожа (управител ли беше така и не разбрах )ни каза "за толкова пари какво искате" , върнаха ни парите и си тръгнахме от този УЖАС.НЕ ХОДЕТЕ ТАМ. Това място е под всякаква критика!!!

lt.kolombo (1)
отседнал Септември 2013 за 2 седмици семейно
2013.09.13
22:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не зная как е било през лятото, но от септември си беше сървайвър. Звездите наистина са 4 - 3 от хотела и 1 от ресторанта. Морето е обявено на 200 м. По-малко е - на 15 ... минути. Пък яденето толкова разнообразно. Кеф ти картофи, кеф ти царевица, ту поотделно, ту на едно място. Готвачката беше една стройна фиданка - към 130 кила на 1,30 височина. Знае как се готви на прасета. И не бързайте да опитвате от всички манджи. Първо, те са еднакво вкусни (с "г" вместо "в"), второ всеки ден са едни и същи. Абсолютно. В казармата войниците готвеха много по-добре. Ако закъснеете за храна ще чакате за свободна маса и ще останете с жалки остатъци по тавите. Лично аз късно разбрах, че буламачът не бил постен. Масите са 1 м. диаметър с 6 (!) стола. Имаш място за една чиния. Наливат бяло вино от пластмасови бутилки в стъклени и така му качват качеството. Но виното си е от най-евтиното - от 1 лв. литъра, дето и клошарите не го пият. Бирата е славена или нещо подобно. Безалкохолните напитки си приличат всичките на вкус. Концентратите са здравословни, сиреч разредени. Сутрешната закуска всеки ден е една и съща. От яйца взехме да кудкудякаме. Саламът не е кучешка радост, както и кренвиршите. Тях кучета няма да ги ядат. В стаите наблягат на някакви странни мебели от желязо. Сума време се чудехме какъв е този чувал с талашит в стаята, то било табуретка или фотьойл. Добре, че не го изхвърлих - мадам щеше да ни го удържи. Коя е мадам ли - по-добре да не узнаете. Обаче, те парите взеха ли си ги? Взеха си ги? Кучетата си лаят, керванът си върви! Синдромът на предварително взетите пари е напълно разгърнат. НЕ ХОДЕТЕ В СЪНИ БЮТИ! МОЛЯ ВИ!

stanisllava2013.10.02 11:51
Напълно съм солидарна с мнението на lt.kolombo.
Апартаментите в хотела са зле поддържани и занемарени!Чакането по 1 час и повече за така неречения олл инклузив е мега изнервящо,особено за семейства с малки деца.А за еднообразната храната,просто нямам думи,като основно ястие предлагат картофи във всякакъв вид ,варени за обяд,пържени на вечеря,ако няма картофи,то ориза ги замества.За престоя ми там месо в менюто нямаше,като изключим соевите кебапчета,които предлагаха като гарнитура към картофите!А относно мадам, просто няма как да не бъде забелязана.
sergemerkoulov (0)
отседнал Юни 2012 за 3-5 дни семейно
2012.06.27
12:34
коментар

Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share