къща за гости Вромос ***, Черноморец

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (27 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
marang (1)
отседнал Август 2021 за 1-3 дни семейно
2021.08.21
03:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди дни бях в къща за гости ВРОМОС в с. Черноморец. Прекрасна обстановка, отлична храна в едноименния ресторант, експедитивно обслужване. Възхитена съм и я препоръчвам на всички.

BubbleGum (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни семейно
2017.08.19
21:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доволна съм от престоя си.Апартамента беше чист,обслужването добро. С малко дете съм,хареса ми,това ,че хотелът е много близо до плажа беше огромен +. Тихо и спокойно е.
Препоръчвам

mimi93 (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.20
09:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напротив,аз и моето семейство сме много доволни от хотелчето и от обслужването там.Ходим вече 4 години подред.Всичко е супер.А това ,че вие господине опипвате почвата си е ваш проблем, но не можете да говорите за некоректност - никъде не връщат цялото капаро.
Аз съм възхитена от обслужване,чистота,храна и всичко друго.

lily2013.06.21 17:32
Г-жа съм, не съм господина с който говорихте по телефона )
Можехте да ни отговорите на мейла вместо да пишете тук представяйки се за гости на хотела, това също е некоректно!!!
Имахме уговорка и за това преведохме 50% от капарото и вие с цялата си наглост си удържахте процент от тази сума а не от исканите 20%. Почти всички хотели връщат цялата сума когато се спазва срока, който е около 2 седмици преди датата на настаняване а нашата уговорка беше 1 месец.
Имайте доблестта да си признаете и не се излагайте, защото това си е чиста кражба и то поне да ставаше въпрос за голяма сума! Засрамете се!
lily (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.18
12:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Некоректно отношение, изпратихме капаро с уговорката че ако се откажем 1 месец преди датата капарото ще ни бъде възстановено ... е отказахме се 2 месеца и половина преди датата и не ни възстановиха цялата сума с обяснението че апартамента бил много търсен. Е ако е така какъв е проблема нали веднага ще си намерите други наематели ?!!!

zinaida.trifonova (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.09
10:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме със съпруга ми една седмица в Черноморец/01.08-07.08.2012/ в бутикова къща Вромос.Къщата наистина е толкова прекрасна,колкото изглежда на снимките в сайта.Много чисто/стаите се почистваха всеки ден/,уютно,на крачка от плажа.
Собствениците са много приятни и любезни хора,персонала е чудесен,готов винаги да ти угоди.Всичко е потънало в прохладна зеленина.С чудесен изглед към морето,а пък от панорамната тераса на покрива виждаш Черноморец като на длан.Ресторанта е много приятен,прохладен,с много зеленина и богато меню.
Въпреки огромния брой туристи в курорта,някакси ти остава "въздух за дишане".
По всичко личи, че къщата е направена и се поддържа с много любов,вкус и усет към красота,уют и ненатрапчив комфорт.
С удоволствие отново бихме отишли там.

Alba (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.25
15:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата седмица бяхме отседнали със семейството.Престоя беше приятен ,добра кухня , чистота ,добро обслужване,на крачка от плажа.Посетете,няма да сгрешите !

viki_1974 (2)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.11
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди 5 дни се прибрахме от Черноморец. Изкарахме чудесна почивка. Бяхме отседнали във "Вромос", хотел направен с вкус и предполагам с голямо желание. Апартамента ни беше много добър. Може би като малко минусче мога да отбележа, че не беше с изглед към морето. Стаите напълно отговарят на снимките в сайта на хотела. Климатика също работеше и ни спасяваше от жегите. Нито едно от удобствата, с които разполагам в къщи не ми липсваше.
Ресторанта разполага с много добра кухня. Ястията са много вкусни и прясно приготвени.
Плажа е на една ръка разстояние.
Препоръчвам го на всички!

mami (4)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.14
10:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Избрахме хотела за семейната ни почивка и не съжаляваме.Прекрасен хотел,намиращ се почти на плажа.Двойната стая,която ползвахве беше просторна,модерно обзаведена и уютна с достатъчно място за игра на нашата малка принцеса.Домакините ни предоставиха и бебешка кашара.А от терасата можехме да се наслаждаваме на морето и плажа.Стаята се почистваше ежедневно.Банята е с душ кабина и достатъчно широка и удобна.Ресторантът и кафе-бара са много приятни.
Като забележка мога да посоча бавния интернет и шума от съседните стаи,но децата са си деца-тичат и щуреят и бързо заспиват.
Хотела е чудесен(посоченото в сайта отговаря на действителността) и вече го препоръчах на нашите приятели.Слънчево лято на всички.


Ivelin (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.04.20
19:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво място за почивка на българското южно черноморие,хотела и ресторанта към него са супер,всички са усмихнати и бъха готови да изпълнят всяко наше желание,беше много добре.Хотела е прохладен,въпреки че бяхме на последния етаж,не усетихме жегата навън.Прочетох лошите коментари и са ми много страни ,но всеки има право да пише каквото иска,важното е че истината е друга,Ние живеем в Канада и от това което сме виждали тук и на други места по света сме много доволни от ваканцията във Бромос,дори замисляме и това лято да го посетим, ако има места.Направете го и вие.

valmark2011.07.20 12:47
Все още не е свършил месец юли,а вие коментирате август ?
viki_19742011.07.28 08:58
Според мен става въпрос за миналата година. Просто като е паднало полето с годините се е объркал човека. Този коментар го четох още пролетта, когато "проучвах" Вромос.
Аз ще изкажа мнение след 10 дни. В събота пътуваме за Черноморец и за Вромос. :-))
ginka_pn (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2011.04.09
00:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно местенце за почивка.Къщата предлага прохлада и удобства.Обслужването е много добро - собствениците са обикновени хора , които винаги откликват на капризите на гостите си.Стаята ни винаги беше чиста - като се има в предвид,че бяхме с две деца.Препоръчвам Ви това семейно хотелче ,ако сте решили да ходите на море.Там се изкарва страхотна почивка, а и морето Ви е на една ръка разстояние.

gergana004 (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2011.04.08
22:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Tova e na6eto mqsto za po4ivka.Ve4e 3 godini sme v tova hotel4e,tiho i spokoino to4no za po4ivka.Mnogo e blizo do plaja i malkite sami si hodeha do tam.Obslujvaneto e strahotno,mnogo e 4isto i priqtno,ima i bebe6ko leglo za malkiq.Sobstvenicite sa mnogo dobri i uslujlivi hora i imat mnogo mili de4ica koito si igraeha s na6ite.Mnogo ni haresa i kafeto i restoranta tam,perfektno obslujvane,asortiment i ka4estvo.

muki (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.04.08
22:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички във форума,
миналото лято бяхме отседнали в къща за гости Вромос с приятели и наистина останахме доволни от обслужването. Много приятни стаи и чудесна гледка към морето. Какво повече му трябва на човек,лято,море,добра компания и приятна атмосфера.Чакам с нетърпение тазгодишният отпускарски сезон да ви посетим отново.

Pepa Petkova (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.04.08
22:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятномясто за почивка на море.Чисто,подредено и много близко до морето на около двадетесет метра.По време на нащата почивка къщата беше пълна но това не се чувстваше,че е така.Прекарахме чудесно има Интернет връзка а домакините се отнасяха много добре с нас.Мислим отново тази година да почиваме там.

mr_todorov (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.09.15
15:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

obslujvaneto e pod vsekakva kritika.daje UJASNO.sobstvenicite mi pravexa problrm che nqkolko pati iskax zaparena voda da napravq popara na bebeto si "i te praveli zakuski ne mojelo taka " ako mi bqxa predlojili neshto za bebeto nqmashe da iskam voda i tn...A spored men tezi polojitelni otzivi sa si gi pisali toshno sobstvenicite.Neznam kade go vidqxa tova priqtno momiche na recepsiqta i na bara tq po cial den stoeshe na stolovete na barcheto s nqkakvi kompanii i po 5 min trqbva da q chakash da doide da ti dade klucha.Abe neznam obslujvaneto e otvrat vse edno ti si im dlajen za neshto i to tochno na sobstvenicite.Tova e nedopustimo.Ne xodete tam tova moga da kaja.Samo sajelqvam che ne napravix snimki da gi kacha za da vidite vsichko e uvelicheno vav saita xotela staite i tn...a v banqta dush kabinata beshe tolkova amortizirana i cherna ot mrasotiq.

popi_mur (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.09.05
08:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сега според мене на когото не му е харесало в хотела значи да ме извинява ама не оценява нищо.Бяхме там на почивка за 4 дни.Песонала е супер.Момичто на бара е младо и усмихнато, сервитьорите също са млади и много приятни, камериерката е услужлива, а собствениците са страхотни и за малък проблем веднага се отзоваваха.Много е чисто и приятно.Стаята ни винаги бесше чиста ,а банята светеше.Разполагахме с интернет по всяко време, телевизия- каквото си пожелаеш, климатика си работеше супер, винаги охлаждаше както трябва.Явно жената,която е писала по долу или не разбира от климатици или си е оставяла вратата на терасата или някои прозорец отворен,незнам.Можехме да си вземем храна от ресторанта в стаята,близо е до плажа.Хах какво близо той направо си е на плажа, излизасх на улицата правиш 10 крачки и си на централния плаж.Супер! А цените са според мене нормални за хотел с такова качество,3 звезди и с такова разположение. Отпочинахме си и сме доволни. Желаем приятно изкарване на тези които решат да отседнат там!

e_nikolova (3)
отседнал Септември 2010 за 3 седмици семейно
2010.09.04
23:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително съм доволна от почивката си. Почивам вече няколко години в Черноморец и отчасти качеството на почивката ми е благодарение на "Вромос".

Nikolay (1)
отседнал Септември 2010 за 3 седмици семейно
2010.09.04
22:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен! Страхотно направен, чист и обзаведен. Почиваме семейно няколко години подред с огромно удоволствие. Храним се само в кръчмата. Преди години я избрахме, защото беше единственото заведение, в което музиката не беше чалга. Отлична кухня и обслужване. Склонни са да изпълняват всичките ни капризи, независимо дали са включени в менюто.

I.Dimova (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.23
07:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Posetih tazi "butikova ka6ta" po preporaka na poznati, vleznali v website...i mislq 4e napravih gre6ka. Jiveq vav USA i bqh v Bulgaria samo za 3 sedmici, 5 dni ot koito prekarah vav "Vromos"... Parvo da zapo4na s kompliment za web-stranicata im - starhotno napravena, profesionalno napisana reklama - moje da te grabne i da si pomisli6 4e naistina otiva6 na raisko mqsto -no napisanoto i snimkite ne otgovarqt na realnostta - vsi4ko e mnogo po malko ot kolkoto vi izglejda... O6te s pristiganeto vav hotela ni se poiskaha parite za prestoq (bila sam i drugade po balgarskoto 4ernomorie - tova go nqma po drugite hoteli). Bqhme naeli "apartament" (bqhme 4 choveka), koeto vsa6tnost se okaza staq s dvoino leglo i malko raztegatelno divan4e - to4no za edno dete. Staqta ni be6e na posledniq etaj, adska jega a klimatika ne rabote6e a samo varte6e topliqt vazdyh. Povikamne nqkoi da doide i da se pogriji za problema, no kato doidoha ni otgovoriha 4e "tova e to - ni6to ne moje da se napravi" - predsatvqte li si - i v posledstvie razbrah 4e tova e bil sobstvenika na hotela. Ot tozi moment natatak zapo4na edno debnene i otvratitelno otno6enie na personala i sobstvenika kam nas - kamerierkite praveha komentari vseki pat kogato se pribirahme ot plaja 4e "sega 6te se nanese pqsak, 6te se izmarsi i t.n" o6te dokato se razminavahme po koridora, misleiki 4e sme gluhonqmi ili neznam i az kavo...otvratitelno povedenie. Posledniq den si bqhme zabravili klu4a v staqta i sled kato povikahme da ni q otklu4at, se zapo4naha razpiti, obsajdane, marmorene - kak taka sme si ostavili klucha...i to ne ot drug, a ot sobstvenika. Darje6e se taka kato che li toi mi e platil da ostana tam, ne az na nego. Moeteo mnenie e che tezi hora ne sa hotelieri i prosto mnogo 6te ima da uchat kak se obslujvat klienti i kak da se sazdava i poddarja renome.....
Hora, ako iskata dobro obslujvane i normalna obstanovka - NE HODETE VAV VROMOS, edin den moje i da stane dobre, no o6te mnooogo imat da uchat. I edin savet kam sobstvenicite - The Customer First (Klienta e na parvo mqsto), dokato ne go osaznaete - 6te gubite business, za6toto ne zabravqte che lo6iqt opit se razprostranqva 10 pati po barzo ot dobriqt, t.e ako ne sam govolna 6te go kaja na 10 pati pove4e hora, kakto i vsa6tnost pravq....sajalzvam za vas.

mr_vasilev (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.21
23:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Tozi xotel ili kashta za gosti kakto go narichat e ujasen.Skoro se varnaxme ot pochivka tam i dalgo shte sajelqvame che sme otsednali v tazi "xotel".Parvo personala e ujasen sabstvenicite na xotela sa mnogo nelubezni bix kazala s otvaratitelno darjanie kam pochivashtite.Apartamenta koito si vzexme beshe staq nikakav apartamen sas razvalen klimatik ako van gradusite bqxa 30 vatre sigurno 35 pri koeto sobstvenika ne vze nikakvi merki kaza che nishto ne moje da napravi klimatika raboti i tova e.Za chistotata sashto nqmam dumi uj chistexa vseki den no mnogo mnogo ne se razbira.Ne preporachvam na nikoi da otsqda tam.NE XODETE TAM!!!

verche (1)
отседнал Юни 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.11
16:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Срахотен семеен хотел! Бях там през юни сама с децата и съм очарована! Страшно чисто е - това е особено важно! Собствениците са страшно услужливи и ведри хора! Дечицата ми се разболяха по време на престоя ми и съм страшно благодарна за помощта и грижите на Дора и Вальо - благодаря ви от сърце! А комбинацията от хубав хотел и близост до плажа те кара да се чувстваш направо облагодетелстван! В ресторанта готвят страхотно и даже помагат в наблюдението на децата! Препоръчвам този хотел на всички!!!

silvana85 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.10
19:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотелът е хубав, има много хубав изглед, до държанието на персонала е ужасно, а самата управителка се държи много арогантно и грубо. Да не говорим за момичето на бара Не го препоръчвам за почивка.

galich_gb (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.14
15:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втора година отсядаме във "Вромос". Много сме доволни от условията в къщата, отношението на персонала, близостта до плажа, а също така и от кухнята и обслужването в ресторанта.

Нели Михайлова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.06.18
13:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също съм посещавала хотела , няколко пъти и съм възхитена от комбинацията : стая-гледка-ресторант-плаж. Обслужването също е на добро ниво.

Dimitar Kazakov
отседнал Август 2008 за 2 седмици млада двойка
2009.03.31
21:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е страхотен много добре се вижда морския залив цените са нормални а обслужването е перфектно затова лято ве1е имам резервация

анонимен подател
отседнал Януари 2006 за 2 седмици възрастна двойка
2008.08.09
14:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХА-ХА-ХА))) Тоя предобедения коментар(последния дето е скрит) много ме разсмя! Морския залез)) Явно някои хора хал-хабер си нямат от география! Залез в морето по времето на Симеонова Велика България да, ама днес...ТВЪРДУ НЙЕ!!!

Валентин Георгиев2009.01.18 19:44
Хотелът функционира от 01,06,2008г., така че възрастната двойка няма как да знае какви са били условията тогава, тъй като те все още не са съществували.
Светла Крумова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.03
16:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела, ресторанта и персонала в това число и собствениците са чудесни и от ново ще го посетим при първа възможност

Андрей Вучков
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.11
21:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента сме на почивка в хотела.Всичко е много добре подредено ,обслужването е перфектно,стаите са с всички екстри.ресторанта е много уютен и кухнята превъзходна.Цените са абсолютно нормални за сезона юли месец. А гледката е възхитителна.И всичко това е точно на 20-ина метра от плажа! Мога да кажа ,че догодина пак ще го посетя!

Васил Кръстев
отседнал Май 2008 за 1 седмица с приятели
2008.05.13
15:06
коментар
ДОРА МАНЕВА
отседнал Септември 2007
2008.04.17
13:15
коментар

Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share