вилно селище Романтика, Доспат

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Ягодинска пещера
Смолян    14 км
Триградско ждрело
Смолян    18.7 км
пещера Дяволско гърло
Смолян    18.7 км
Харамийска пещера (Триград)
Смолян    18.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
vanichkaa (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.09.07
16:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих това селище преди две седмици.
От природата съм очарована. Родопите са прекрасни. Язовира е изключително живописен и красив.
Пътят към вилното селище е черен и изключително прашен, но като цяло не е проблемно да се мине дори с ниска кола.
От самото селище обаче сме доста разочаровани.
Първото нещо са цените.
На мен лично ми се стори скъпо за това, което предлагат.
Къщичките са мънички, а стаите на горните етажи доста тесни. Стълбите са стръмни и определено създават неприятности с малки деца.
Обзавеждането не е нищо особено, дори напомня за отминалите времена.
Обслужването изобщо не ми хареса. Служителите обслужват за минимум 30 минути дори за 1 кафе, а за кухнята не се надявайте за този кратък срок без значение какво сте поръчали. Цените за мен са високи при условие,че човек няма алтернативен избор. Цените са сякаш си на не лошо заведение в София. Салатка 5-10 лева. Кафе или 3в1- 1.20 лева, закуска от 4 лева нагоре.
Порциите са малки, а честно казано без да съм особено претенциозна не съм доволна от абсолютно нищо сервирано от кухнята, но не съм и опитвала много разнообразни неща.
Бяхме резервирали къщичка, която в деня на пристигане се оказа резервирана от някакъв шеф и се наложи наши приятели да спят при персонала, държа да отбележа,че за тази нощучка не платиха. На другия ден ни настаниха в къщичка, която беше двойно по-скъпа от заявената предварително. Не бяхме за дълго и се съгласихме.
Една сутрин ни накараха да платим закуската, която беше включена в цената от 40 лева на нощувка на човек, защото не са я записали предварително предната вечер и готвача не може да смогне да направи компле, което беше доста скромно и по мое мнение се приготвя за не повече от 2-3 минути. Също си плащахме и млякото в кафето, защото и то не беше включено в закуската. Ествествено касови бележки не се издават дори и да си поискаш.
Има отходна тръба от ресторанта, която се излива в язовира.
Като цяло извода ми е,че прородата е невероятна, но не бих посетила това вилно селище втори път. Ще търсим други места за престой.
Жалко за прекрасната природа....

Татяна и Руси Русеви
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2009.03.29
20:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място! И като природа и като комфорт на вилите.Персоналът е изключително любезен и услужлив.Има къде да хапнете вкусно на съвсем прилични цени. Можете и сами да си сготвите - във вилата или на барбекю пред нея.Единствено малка част от пътя до там е камениста и неравна и се пътува бавно, но това може и да е предимствоНе се колебайта да отидете - но ви препоръчвам да си направите резервация навреме!

petunia25 (1)
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.21
19:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много романтично, тихо и спокойно кътче на България предразполагащо към отдих и почивка. Риболовът не е за пренебрегване! Бях през лятото и беше прекрасно, зимата ще отида пак със семейството си! Със сигурност не е за испускане, а къщичките са много уютни и самостоятелни!



Други хотели в ДоспатЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share