апарт хотел Серенити Бей ****, Царево

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (7 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Царево
Бургас    1.9 км
На море в Лозенец
Бургас    7.5 км
Плажове в близост
къмпинг Нестинарка
Царево    0.1 км
Царево - Централен плаж
Царево    2.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
velkovci (1)
отседнал Септември 2017 за 1 седмица с приятели
2017.09.28
11:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

+страхотно нестоположение
страхотни аниматори, сервитжори, камериерки въпреки намаления състав в края на сезона, дори на бара бяха спасители поради липса на персонал!!!
-лош мениджмънт..управителката трябва да си търси друга работа..лошо отношение към хората с ранни записвания, измисля си препоръки на момента(не забрани) и тежко ти ако прегрешиш....унижава те пред всички.. имам предвид пушенето на открито!!!

jassmin (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица с приятели
2012.06.11
00:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела наистина е перфектен!
С влизането очаквах да се случи поне 1 простотийка по български, която да ни вдигне нерните, но не. Всички са усмихнати и много любезни, навсякъде е чного чисто. Стаите и баните са големи, с всякъкви удобства.
А най-важното в този хотел са аниматорите. Те правят престоя повече от запомнящ се. От сутринта организират игри и спортни занимания за деца и възрастни, а вечер до 22часа правят някакво забавно шоу. Цялото настроение което предават на гостите на хотела прави почивката незабравима!
С благодарности към Петьо, Лъчо, Ванката, Ани, Миша, Валя.
P.S Първия шеф на екипа беше супер- с латино танците, ама втория зя ирландските махна усмивките на екипа за 1 минута, не го харесахме, да вземе най-важното-настроетието!

Stamena (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.09.18
18:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято решихме да се откъснам от големия град. Решихме да почиваме с Царево. От преди знаем, че там е много свежо и спокойно. Аз разгледах из Интернет. Първото на което се натъкнах беше въпросният хотел. Отидохме. Хотелът на пръв поглед, чисто визуално грабва. А вътре не е нищо особено. Чудя се, защо са му дали толкова висока категория? Знам хотели в по-малки градчета, с по-малко звезди, които надвишават и услугите, и посрещането и качеството. Това си е лично мое мнение. Поздрави за мениджъра.

kailly (0)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни сам турист
2011.07.02
12:02
коментар
tamira (4)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни възрастна двойка
2010.08.25
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Серенити Бей" е просто "перфектният" хотел за вашата почивка. Препоръчват от сърце. Посрещат ви едни от най-усмихнатите и любезни администратори на рецепцията. Камериерките си знаят работата - както винаги почистено до съвършенство. А готвачите и техните гозби биха изкушили и най-ревностните пазещи диета. Благодарим на целият персонал!!!

tonniiii2010.09.07 18:53
Искам да напиша коментар като вече приключила работата си камериерка.Скъпи гости на хотела,прекрасното обслужване и отличното почистване се постига чрез нечовешка експлоатация на камериерския състав.Излъгаха ме ,че ще работя на осем часов работен ден и шестдневна работна седмица.Истината се оказа друга-поне половината от юли и август сме работили по десет и дванадесет часа,без да си позволим да ползваме обедна почивка,защото не стига времето ,за да се свърши работата.Освободени апартаменти,дори да не се заемат същия ден задължително се зареждат след работно време,допълнително се чистиха два етажа в началото на август където беше настанен персоналът,за да се настани големият поток от туристи,всеки четвъртък се мие басейнът от шест до осем вечерта,да не говорим за нощните дежурства на които спахме на плажни дюшеци в камериерския офис-всичко това не ни беше заплатено като извънреден труд.Да не говорим,че два месеца работихме без нито един почивен ден,изобщо не са имали и намерение да търсят сменни камериерки.Дори в началото на август лъжеха новите,че ще имат такъв.Да- неделите ги плащаха по 25 лв.на ден,но какво ме топли това,съсипах си краката-получих много спукани капиляри,които ще ми напомнят за този хотел до края на живота.
Nadia Dobreva
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.06.15
03:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

CHUDESEN HOTEL I PREKRASNO OBSLUJBANE; MNOGO MIL PERSONAL, DOBRA KUHNQ I RAZNOOBRAZNI QSTIQ
S UDOBOLSTVIE BIH GOSTUVALA OTNOVO TAM
I NE SAMO ZA 5 DNI
AKO TARSITE KOMPLEKS KADETO DA RELAKSIRATE _ TO TOVA E SERENITI BEI

Ivan Ivanov
отседнал Юни 2008 за > 4 седмици сам турист
2008.10.01
00:22
коментар
димитрина гроздева
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.07.03
18:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е един много красив хотел,на брега на морето.С невероятна гледка,който създава много приятна атмосвера за по4ивка и уют.

Стела Кермедчиева
отседнал Юни 2008
2008.07.02
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкючително съм впечатлена от хотела и обслужването му. Там може да се намери всичко от което един почиващ има нужда- както спокойствието и красивите пейзажи, които правят почивката още по-ефективна, така и чудесните битови условия, които са на разположение- кухн. бокс, големи стаи, клим. инсталация и т.н., а също и отличната организация и отношение от страна на работещите в хотела.
Най -невероятни са гледките към морето и малкия залив, които са съвсем непосредствено пред хотела.
Всичко в хотела е чудесно!Препоръчвам го горещо на всеки!

2008.03.12
14:33
коментар

Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share