къща за гости Панорама ***, Равда

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (12 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Равда
Бургас    0.6 км
На море в Несебър
Бургас    2.8 км
Плажове в близост
плажна ивица Равда
Равда    0.3 км
Равда - Южен плаж
Равда    1.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
vianchovski (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.18
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,това лято прекарах с моето семейство в хотел"Панорама". Местоположението му е прекрасно, има хубав ресторант,гледка, но ...всичко свършва до тук. С пристигането ни в хотела, вместо да ни посрещнат с добре дошли, веднага след като разберат, че вече имаш резервация най-важното нещо, което ще ти кажат е "дайте си личните карти"!!! Няма време след дългия път да се качиш до апартамента и да отдъхнеш за момент, или да оставиш част от багажа. Преди да влезеш в стаята, трябва "да излезеш от джобовете", което те навява на мисълта, че българинът го имат за долен мошеник. През почивката не създават ядове, освен, че те следят, дали си миеш краката на маркуча отвън. Върха на нашата изненада бе ден преди да си тръгнем когато така наречената рецепционистка заяви, че "УТРЕ ТРЯБВА ДА ОСВОБОДИТЕ АПАРТАМЕНТА В 10,00 ЧАСА, ЧЕ ЧАКАМЕ ЧУЖДЕНЦИ ДА НАСТАНИМ". Както и да е,преглътнахме и тази обида... На тръгване, вместо " довиждане, благодаря, че бяхте наши гости, или приятен път, въпросната жена ни казва "ШЕФА Е НАРЕДИЛ СЛЕД, КАТО НЯКОЙ СИ ТРЪГНЕ ДА ПРОВЕРЯВАМЕ ПО СПИСЪК ВЕЩИТЕ, КОИТО СМЕ ВИ ОСТАВИЛИ" , в същото врене при настаняване не ти го предават по списък. НА ТОВА МЯСТО АКО СИ БЪЛГАРИН ГЛЕДАТ НА ТЕБ КАТО ВТОРА РЪКА. ЗА ДА НЕ СИ РАЗВАЛЯТЕ ПОЧИВКАТА, СИ СПЕСТЕТЕ НЕРВИТЕ И ИЗБЕРЕТЕ ДРУГО ПРИЯТНО МЯСТО!!!

Stanimir (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.05.18
20:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През август 2010г. семейството ни прекара почивката си в равда, в хотел Панорама. Хотелът е разположен на първа линия и в непосредствена близост до плажа.С чудесен изглед от стаите и апартаментите към морето.Тихо и спокойно, изключително приятно място за почивка и отдих.Обслужването и хигиената е на ниво.Това лято отново сме в Панорама...

vilaiza (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица с приятели
2010.06.26
23:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително приятно място за летуване - прекрасен морски изглед от стаите, отлично обслужване и хигиена на ниво. Ресторантът към хотела е с кухня, предлагаща много вкусни и разнообразни ястия.
Хотелът е разположен на първа линия и в непосредствена близост има малък плаж.
Благодарим на г-н Петров - управител на хотела и винаги усмихната дама на рецепцията за милото и любезно отношение.С удоволствие ще го посетим отново!


хотел
кристиян иванов
отседнал Август 2008
2009.01.19
22:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поредния хотел по черноморието, в който не умеят да правят добър бизнес и да ценят клиентите си.С приятелката ми имахме малщанса да се спрем на офертата на точно този хотел.Бяхме си резервирали почивката на една цена,а като пристигнахме собственика обяви съвсем друга.Не беще голяма разликата, около 30лв., но принципа е абсурден.Това си го обяснявам,защото пристигнахме късно вечерта,а колата остана без съединител и "бизнесмена" реши да ни натовари, като хора в безисходица!Наистина хотела има хубав изглед,но влагата и смрадта на морето,където се вливат канализацийте на крайбрежните хотели са нетърпими.Супер романтика!Паркоместа липсват(май са 2-3).Може да се паркира в района.Кабелната е доста допотопна,но кой ти гледа тв.Иначе хотела е доста чист,но не е уютен.Като цяло не бих отишъл повече в Равда и на доста места по нашето черноморие-пренаселеност,скъпотия,персонала те гледа все едно си му виновен за нещо и ако може и в сметката да те удари е добре дошло.Правилното решение е едно или някой малък къмпинг, или Турция и Гърция.

Петров-управител2009.04.05 12:26
Има всякакви хора….., но уважаемия млад господин пристигна с приятелката си късно вечерта с повредена кола и цялото време за почивка му отиде за търсене на резервни части и поправка на колата си. Съжалявам го !
кристиян иванов2009.05.25 23:14
Не изгарям от желание да водя някакъв задочен спор с г-н Петров, но това, че коментира мнението на един клиент-било то позитивно или негативно показва неговата дребнавост и докачливост.Това не могат да проумеят българските чорбаджии-КЛИЕНТА ИМА ПРАВО!За това сме тъмен ориент,по- тъмен и от анадолския.В крайна сметка нищо лошо не съм казал за хотел Панорама.Който иска да го посети и да се увери в думите ми.
А относно глупостите който говори за повредата на колата:скъса жило на съединителя ,пристигнахме късно, в 5 сутринта я откарах в Бургас,в 9 отвори сервиза,в 10 вече пътувахме за Равда...
daniela petrova2010.01.18 06:52
Г-н Петров е изклчително чаровен и възпитан мъж. Той е прекарал по-голямата част от живота си в Словакия и може би за това е кавалер и културен човек - далеч от бг ориенталците... Въпреки, че живее в Словакия, г-н Петров е голям български патриот!!! Той е честен и почтен човек, за разлика от българските перачи на пари и криминалници - собственици на хотели. Самият хотел е изклчително чист и уютен, с незабравим изглед към морето. Създава една приятна атмосфера за почивка. Госпожата на рецепцията е много мила и любезна към гостите, ресторантът е приятен и обслужването е бързо. Повечето гости на хотела са чужденци, които идват тук с децата си. Моето семейство два пъти гостува на хотел Панорама и тази година ще отидем пак, защото се чувстваме прекрасно там.
Анета Вутева
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.05
14:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място за почивка!Гостоприемни хора и добра ежедневна хигиена.Апартамент С е просторен и с хубав изглед към морето.Мястото е удобно за плаж, риболов и разходка.Ресторанта е с нормални цени и отлична кухня,с жива музика до 23ч.Доволна съм от избора си и ви го препоръчвам.

Васил Петров Ботев
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.31
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела си е супер . Много сме доволни и ресторанта е на ниво и е спокойно мястото . Близко е до плажа на около 20 метра и служителите са точни и изобщо никакви проблеми . Чисто приветливо място супер . Казанлък.

Васил Петров Ботев
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.31
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела си е супер . Много сме доволни и ресторанта е на ниво и е спокойно мястото . Близко е до плажа на около 20 метра и служителите са точни и изобщо никакви проблеми . Чисто приветливо място супер .

Неизвестен
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.20
17:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ааааа забравих да спомена: няма никаква кабелна телевизия, при баба ми на село има повече програми. В скапания "хотел" хваща само ТРИ програми, Канал1, БиТиВи и една италианска телевизия която не става за нищо. Паркинг също няма, собственика ти иска по 4 лв. на нощувка, ако има места изобщо. Интернет също не видях никъде. Абе пълни нешастници, не става и чеп за зеле от тях. Ще се радвам ако си го прочетат лично те............и без това по цял ден дедката кисне пред компютъра и дебне кои какво пише.

Неизвестен
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.20
17:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е пародия на хотел.............поредните селски хотелиерчета които не могат да кажар едно добър ден. Хотела не става за нищо: 1. Под хотела се намира ресторанта, който е много шумен и дори при затворени прозорци пак се чува до към 1-2 часа нощес. 2. Подовете навсякаде са направени с плочки и се чуват всички стаи, вместо както при нормалните хотели с мека повърхност (ОБЕЗШУМЯВА), не са го помислили изобщо като в пирогов е вътре..........никакъв уют.2: Има една хитра и смръдлива бабичка която седи долуна рецепцията и само те следи какво правиш освен това си плащаш и скапаната куросртна такса. Общо взето е пълна мизерия и това, че е на първа линия нишо не значи и смърди отвратителнос. НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

ГЕРГАНА СТАНИМИРОВА
отседнал Юли 2007 за 2 седмици семейно
2008.05.20
09:42
коментар
Мими Стойкова
отседнал Август 2007 за 1 седмица с приятели
2008.05.08
12:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходя в Хотел "Панорама" от 4 години не съм почивала на друго място, мисля и тази година да заведа приятелите си там, да се насладят на прекрасната гледка, която се открива от хотела, т.к. всяка тераса е с изглед към морето и плажа, който е точно като излезеш от хотела, просто вървиш няколко крачки и вече стъпваш на пясъка. Какво по - прекрасно от това да си на плажа на море... беше ми омръзнало като отида на море (преди да открия това място) и да мъкна чадъри.. чанти, да ми тежат и да минавам с тях през цялото селище за да стигна до плажа. Доста е удобно - директно слагаш банските, слизаш на плажа и това е. Аз лично даже ходя боса до плажа .. не са ми нужни и чехли дори, т.к. в самата сграда на хотела е доста чисто. Когато огладнееш не е нужно да се чудиш къде да отидеш да хапнеш - към хотела има и ресторант, на достъпи цени и готвят вкусно. После пак се връщаш на плажа.. какво да кажа просто рай, не мислиш за нищо. В хотела е доста чистичко и спретнато. Преди да влезеш собствениците са определили място, където да се измиеш от пясъка, за да не се внася навътре, за да остане чисто и свежо. В апартаментите е супер уюютно, поне за мен. Не очаквайте някакъв егати лукса, за мен е страхотно уютно, смея да кажа, че се чувстам като у дома си - за това способсва и отношението на домакина Петър. Стахотено интелигентен и учтив човек. Винаги ще намери начин да те накара да се почувстваш у дома си. Забелязах това още с влизането си в хотела. Тогава разговаряше с някави гости, който си тръгвага и обсъждаха с него резервация за някакви техни приятели. От любопитство за впечатленията им за хотела (пожене държа на доброзо обслужване и му беше писнало само да ми взимат парите и да си тръгвам недоволна)сварих една от жените по-късно сама и понеже зная немски, си поговорихме и тя беше доволна
Тази година мисля да направя резервация и за родителите си. Те са горе - долу на едни години с Петър и мисля, че ще си допаднат. Забравих само да спомена за терасата над хотела..аз понеже съм любител на цифровата фотография и прекарвам доста време на нея. Има шезлонги на нея и можеш да се излегнеш да гледаш и луната вечер Това е от мен.


Изглед от терасата Изгрев  през прозореца Слънцето изгрява
Алескандър Димитров
отседнал Август 2007 за 2 седмици млада двойка
2008.05.07
00:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е един изключително приятен и спокоен хотел. Открих го съвсем случайво - едни приятели на майка ми. нямах планове за лятото и реших да отида с приятелката си. останахме много доволни, защото обслужването беше на ниво. Имах честта да се запозная с домакина и се изненах, когато забелязах, колко е начетен и учтив. да ви кажа чесно мисля тази година пак да дойда и да предложа брак на приятелката си точно тук на фона на брега на морето.

Светослав Димитров
отседнал Юли 2007 за 2 седмици семейно
2008.05.06
18:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пребивавах със семейството си в хотел Панорама - Равда през юли 2007 год и останахме много доволни от прекараната почивка. Същото пожелавам и на други туристи.
Димитров

Пламен Анакиев2009.02.21 18:57
Не съм човек, който постоянно стои пред комп&търа, нито някой,който често отсяда в хотели, та да ползвам или да произвежда съответната реклама. Но като средностатистически българин на средна възраст си позволявам веднъж в годината да отида на почивка, "на море". Държа на всяка цена това да е в България. Малко ли български пари изтекоха в чужбина... А и има ли по-прекрасна земя от нашата? От 5-6 години се радвам на щастието и аз, и семейството ми да имаме "наше си" кътче на Черноморието. Това е хотел "Панорама", построен на най-красивата според мен равденска улица "Морски звуци".
Прието е туристическите гостоприемници според лукса и удобствата, които предлагат, да ги "категоризират" с определен брой "звезди", май бяха най-много седем. На хотел "Панорама" съответните браншови оценители са присъдили три. За мен обаче този хотел - с прекрасния си изглед към морето, с почти природната си близост до плажа, с чистотата, спокойствието и у&та на спалните му и холни помешения, с най-добрата в Равда, а може би и из централното наше Черноморие кухня на ресторанта към хотела ("При Миро"), и не на последно място с изрядното отношение към всеки турист, проявявано от собственика на комплекса г-н Петър Петров, - е ЕДНА ЗВЕЗДА или МАЛКА ПЛАНЕТА НА ГОСТОПРИЕМСТВОТО, НА ПРИРОДНАТА И БИТОВАТА ХАРМОНИЯ, така необходими за истинската почивка.
В хотел "Панорама" вече не летувам само със семейството си. Удоволствието през последните години го споделяме с приятели - българи и чужденци. Първо поканите и препоръката бяха от нас. Сега вече те ни подсещат, че ще "пропуснем Лятото", ако поне седмица не отседнем заедно в "Панорама". И черпенето от няколко сезона все е от тях... Вярвам, че биха почерпили и други, ако успеят с резервациите при Миро и г-н Петров. Сега вдигам чаша за желаещите да почиват истински и, разбира се, за здравето на общите ни домакини. До следващото лято в Равда!
Христо Овчаров
отседнал Август 2007
2008.04.14
17:30
коментар

Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share