хотел Нелати ***, Черноморец

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Черноморец
Бургас    0 км
Созопол - стария град
Бургас    5.1 км
Плажове в близост
Черноморец - Централен плаж
Черноморец    0.6 км
Черноморец - Нудистки плаж
Черноморец    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
stella6213 (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2014.06.05
14:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
скоро никой не е писал мнение за "хотелчето" . Искам да Ви споделя моето.
Миналата година (2013) моя позната ми направи резервация за 8-9 нощувки в "Нелати". При пристигането възрастният рецепционист настоя да заплатя цялата сума още преди да съм се настанила. С карта не може, с хиляди уговорки успях да издействам един ден отсрочка (за да изтегля кеш). Имаше пясък в стаята, който помолих да се изчисти. В края на престоя ни, ми се наложи да тръгна ден по-рано и попитах дали има възможност да ми се възстановят парите или част от тях (за една нощувка). Последва доста бурна и неадекватна реакция от страна на господина. На следващият ден той дойде и ми върна цялата сума за една нощувка. И си тръгнахме .... Тази година решихме, че отново ще отидем (заради наши приятели)на Черноморец. Същата моя позната отиде да направи резервация отново във въпросното хотелче, те я приеха, а на следващия ден я отказаха.... И знаете ли защо? Поради гореописаното: не сме били доволни, резервации на името на приятелката ми и мое не приемали (black list ) намерила съм пясък в чаршафите и били принудени да ги сменят, наложило се е префактуриране.... Уважаеми! Много сте чувствителни! Значи ние ще плащаме и ще си мълчим! Аз, приятелката ми и всички около мен (а Вие не знаете колко са те) няма да дойдем при вас. Ще се постарая да разберат всички за странното ви хотелче (защото смятам, че е несправедливо това отношение).
Благодаря

Гацо и Бацо
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.10
08:18
коментар
Димитър и Марияна
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.07.29
23:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е ново, елегантно, чисто и много спокойно. В по-голям хотел едва ли ще можеш да общуваш директно със собствениците - приятни и гостоприемни хора (пътувахме без кола и на връщане сами ни предложиха да ни закарат до автогарата). Стаята беше просторна, с много хубава баня и с тераса с маса и два стола - сядаш и зяпаш морето... Има климатик и хладилник. На 100м от хотела има малък хранителен магазин с всичко най-необходимо, вкл. алкохол, газирани напитки и сладолед. Както и самите собственици ни казаха - "наоколо не е от най-оживените места", но за нас това беше предимство. Плажът е на 100-на метра, на половината път има ресторантче, а по плажа - още няколко капанчета. До центъра на Черноморец е 15-20 мин пеш, първите 200м по черен път. Ще е от полза за гостите на хотела, ако на някоя интернет страница имаше карта на улиците/пътя от центъра на Ч-ц до хотела и обратно до най-близката отбивка от пътя за Созопол.
Не очаквайте да си готвите в стаята - за това си има частни квартири и соц-бунгалата по бившите станции на предприятия. На нас ни хареса, защото можехме да се наспим на спокойствие, да изпием по едно кафе във фоайето или на терасата под прасковата и да сме на плажа за 5 мин. Тази година (2009) плажът беше неохраняван, но имаше обичайните атракции. Като цяло, много приятна почивка, жалко че нямаше стая за по-дълго. За услугите слагам оценка по средата, защото хотелът не предлага храна и пр. (но има хладилник с безалкохолно и бира на "нормални" цени) и в непосредствена близост няма много избор. Но в крайна сметка, ние търсехме спокойствие след почивки в Созопол и all-inclusive на Обзор. Много чисто, много хубава стая и цена в разумни граници за категорията.

При пристигането собственикът ни окуражи да си починем, вдъхновим и... напишем "едно-две стихчета". Засмяхме се, но после ни напече слънцето и ето го резултата - с благодарност за добре прекараното време:

"О, Музо! Морето ни весело беше, макар и двамина да бяхме.
Веч от брега щом съзряхме извивката свидна на кея,
възрадва се тъй в нас сърцето, че бродили дълго във странство, дошли сме дома' да починем.

...Тъй почнаха дните ни кратки, прекарани в сън и почивка
на пясъка златообагрен."

(Така е, който си взима да чете Илиадата на плажа... :-) )

Валери Захариев
отседнал Юли 2009 за 1 седмица с приятели
2009.07.22
14:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ето и нашето мнение за хотел Нелати:
Ние бяхме малка компания от 2 сем. с малки деца.Още с влизането в хотела, ни накараха да платим целия престой.Усмивките на собствениците бяха меко казано лицемерни и веднага след като платихме изчезнаха.Дразнеха се от децата и дебнеха да не направят нещо.Стаята ни не беше готова и не можеше да влезем ,въпреки че отидохме след 12ч.Наложи се да изчакаме в градината,където тяхната внучка през цялото време правеше забележки на децата.Докато бяхме там не видяхме нито един човек от почиващите да се усмели да седне в двора и да разгледа различните сортове ябълки.Освен собствениците и чистачката никой не припари там.В хотела се пести от всичко:вода,ток,тоалетна хартия,съпунчета и всичко,което ви дойде но ум.Колкото до паркинг,такъв няма и ще трябва да паркирате на прашната улица.За камери е излишно да казвам,че няма.От съседната къща периодично святка прожектор и добре че е той,иначе в тъмното едва ли ще намерите къщата.Собствениците карат чистачката да дебне за всякакви неща,които евентуално биха развалили нещо.Тя им докладва за всичко,защото иначе ще я изгонят.В стаите не се пуска прахосмукачка и пясъка е постоянно по краката и креватите на почиващите.А килимите са напоени с мръсотия и пясък.Иначе всеки ден се мие,но освен да се разнася пясъка,резултат няма.След като вече сте платили вие не сте техни гости и си позволяват да ви гледат лошо.Постоянно правят забележки за какво ли не и става невъзможно да се почива.Съпругата ми искаше да си тръгнем на втория ден.Приборите за хранене са толкова мръсни,че е невъзможно да се докоснеш до тях.Аз се съмнявам,че някой би повторил почивката си там.Възрастната дама през цялото време е на прага на нервна криза.

Управител на хотела 2009.07.26 08:13

Уважаеми читатели ,
Обещавам Ви ,че това е последно мое участие в тази неприятна за нес дискусия.
За Ваше сведение турист с такова име Валери Захариев не е посещавал хотела.Това лесно се установява от дневника за регистрация. Досещам се кой стои зад това анонимно име . Това са хора без достойинство ,хора които се боят от реално възмездие.
Сега не Ви каня да посетите Нелати, но Ви моля не се оставяте в ръцете на такива злонамерени хора да Ви маниполират.
Удачен избор и попътен вятър !
А. Маврудиева
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.17
15:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте колеги любители на интернет информацията
Всеки има право да изказва своето мнението ,да критикува , да дава положителна оценки ,но тя трябва да бъде правдива защото нанася щети не само на едната страна ,в случая на собствениците на хотела ,но преди всичко на нас ползвателите на това прекрасно чудо интернет.
Почивахме , за кратко време в малкия хотел „ Нелати”, коментирах със семейство от Полша ,което с две малки деца почива в хотела, запознахме се и със прекрасното семейство на медицинска сестра от София.
Коренно различна е нашата оценка. Прекрасен екип ,работливи хора. Въпреки дъжда и
следите които оставяхме по теракота камериерката след нас възстановяваше чистия и приветлив вид на фоайето и коридорите
Нашата стая беше голяма с красив изглед към морето. Грамадна спалня. Красива баня, такава навярно трудно можеш да се срещнеш по туристическите комплекси.
Действително има ел. камери които наблюдават” паркинга” и при наближаване до колите ни стряскат с неочакваното осветяване .Когато излизахме по- най елементарния начин си заключвахме вратата на двора. Това не затруднява, а подчертава уюта на този красив двор. А,тишината и цветята?
В хотела винаги са ни посрещали дружелюбно и усмихнато ,въпреки ,че с нощните часове понякога прекалявахме.
Има и лоши страни които ползвателите на интернет трябва да знаят :
-Няма асфалтирани и осветени улици.Дори и малкия дъжд създава много трудности при ползването на детските колички и въобще създава отрицателни емоции.
-Липсва медицински пункт. Надай боже да се разболееш.
- Малко са нощните заведения, а и тези които ги има са с високи цени.
-Самият хотел трябва да организира поне закуска и според нас това не е много трудно.
Съгласен съм с мнението на управителят на хотела. Нас туристите ни канят ,а ние отговорно трябва да правим своя избор. Нужно е уважение и към домакините , към техния ред и порядък,нали затова тези малки хотели се наричат семейни.

Аделина Данчева
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.15
22:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите и от сем.Данчеви.Нашата почивка в този "хотел" беще просто незабравима.Тези прословути старци ни скьсаха нервите.Ние сме семеиство с 2 деца/бебета/,което не вярвам да им е сьздавало претеснения.Вьпреки това те не пропускаха да ни правят забележки на всяко минаване/не качваите количката горе,оставяите поясите на рещетката отвьн,оставяите ключа от стаята при нас,затваряите душкабината,че банята се пьлни с вода,не пушете в стаите и много други за които не се сещаме в момента.Вчера беше пика на селянията понеже беше много топло решхме да си вземем дистанционното за климатика,при което заплатихме 3лв. но както и да е това го преживяхме,пуснахме си климатика и след около 1ч. отидохме до Бургас на разходка като бяхме свалили ключа от картата за да може да работи климатика.Естествено на рецепцията нямаше никой на когото да оставим ключа,като се прибрахме стана голям скандал защо сме оставили климатика да работи можело да даде на кьсо и да изгори целия хотел.Оправданието беше че някакьв поляк миналата година обгазил хотела с газов котлон което няма нищо общо с истината и климатика.Цялата работа е в това,че сме изразходвали повече ток.И така за четири дни почивката ни вече не беше почивка а мьчение.Това не е хотел а концлагер,който има желание нека опита.А пьк ние след всичко отидохме в друг хотел.Приятна почивка на всички.

Управител на хотел 2009.07.16 09:58
Уважаеми гости,
Убеден съм ,че тона на предишния коментар от госпожа Аделина Данчева , нейните обръщения Ви дават отговор ,но ще си позволя да Ви запозная със случая и потърся Вашето становище.Не е вярно ,че въпросното семейство вече почива в друг хотел, това е лъжа ,както и всичко написано. В момента 09.10 часа когато Ви пиша цялото семейство спи и ползуват "лошите" условия на този хотел.
Недоразуменията са в това ,че госпожата желае да почива в условията на 3 звезден хотел ,но да прилага привичките си от къмпинга.
В хотела почиват преди всичко млади семейства с малки деца.В с.о Червенка не са решени много проблеми на инфраструктурата и това ни задължава още по- отговорно и стриктно да съблюдаваме нормите на безопасност в двора и хотела и особено противопожарните норми.
Независимо от нашата молба да не се готви в стаите ,въпросното семейство монтира ел. котлон на нощното шкафче където готви. Бяхме принудени да се съгласим поставяйки специална противозапалима подложка . Последва недоволство от поставения килим ,на които се е спъвал прохождащото дете.Организирахме и го прибрахме в склада. Слаб бил сигнала на итернета. Закупихме усилвател и го монтирахме до тяхната стая. За сведения тук работят с интернет почити всички гостии нямаме оплакване.
Действително не се съгласихме с последното действие ,което според нас е наказуемо. С действията си госпожа Дачева решава своя проблем ,но застрашава живота на останалите в хотела семейства.Напуска хотела и умишлено сваля от ключа предпазната входна карта ,поставяйки я в устройството за подържане ел.напрежение в всички консуматори.Там е включен не само климатика ,но и електрическия котлон на които се приготвя храна. Убеден съм че ще се съгласите с нас ,че по страшно е да поставя под угроза живота на останалите туристи от колкото да се разделя с това семейство и да получа тази негатвна оценка и срамни за нормалните хора епитети. Селяните не се срамуват госпожо с своя произход, напротив.
Уважеми гости ,
Ние Ви каним да ползвате нашия хотел ,но не Ви задължаваме. Предварително Ви запознаваме с нашите условия и Вашите задължения и чак тогава Ви настаняваме.Молбата ни е да се спазват двата записа поставени на видно място на рецепцията и в стаята.
1. ПРОТИВОПОЖАРНА ИНСТРУКЦИЯ.
2.ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ.
-В стаите не се ползуват газови и електически котлони.
-При отсъствие не оставяйте входната карта в устройството ,за да се изключат всички електрически уряди в стаята.
-В стаите не се пуши.
- Ключа се оставя на рецепцията.
Информирам Ви ,че в красивият пълен с цвята двор ,можи да пушите и се наслаждавате на красивата лозова асма.Да се запознаите с различните сортове ябълкови дъвета. Ел. котлон можи да ползвате до камината и решите Вашата закуска.
Ще се радваме да Ви посрещнем ,ще гарантираме Вашия спокоен отдих.За това е нужно и Вашето уважение към нас.
Управител на хотел " НЕЛАТИ "

edin turist
отседнал Август 2008 за 2 седмици млада двойка
2008.09.02
09:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел "Нелати" ... ще започна с плюсовете защото са далеч по-малко от минусите:
Плюсове
- в непосредствена близост до най-хубавия плаж на българското море - залива на къмпинг Градина
- приемливи цени (40 лв. за двоина стая в края на Август)
- сравнително просторни и добре изглеждащи стаи.
- безжичен интернет

Минуси:

- хотел без персонал (двама старци, които го "обслужват")
- никакво съобразяване дори с елементарните нужди на един почиващ (в момента докъто пиша това дедето си чисти с прахосмукачка шкодата точно под прозореца ми в 8:30 сутринта)
- икономий от всякъде, особено от електричество. Хотела е тъмен като залезе слънцето - при неблаоразумието някой да пусне лампа тя се гаси мигновенно зад гърба му (сякаш от нищото изниква лелчето или чичето!??..). Лампите на терасите са с датчици за движение, така че на практика нямаш лампа на терасата освен ако не се движиш непрестанно и не те влудява непрекъснатото светкане и изгасване.
- Параноя за заключване - външната врата е непрекъснато заключена (добре че е решетеста и може човек сам да си отключва)След 12 вечерта се заключва хотела(!??) звъниш на звънци, телефони за да ти отворят ...
- още към 9 в стаите се прави опит да се влезе (забележете - "влезе" но не и "почисти") от бабето без да се почука т.е. ако не ставате в ранни зори така че към 8 да сте излезнали от стаята - дръжте заключено с ключ в ключалката ако не искате да ви изненадат по бели гащи (или без гащи ..)
Мога още недостатъци да изреждам, но не искам да се заяждам - това са най-явните и дразнещите.
Като заключение моето лично мнение е следното - приятен хотел на прекрасно място (за тези които търсят наистина споконка почивка) но ако идвате тук не бъдете с нагласата че идвате в хотел - това е т.нар. "къща за гости" стопанисвана от двама старчоци, която има вид на хотел но в никакъв случай НЕ Е хотел!
Точно 2 простички неща трябва да се променят в т.нар. "хотел Нелати" за да стане наистина хубаво семейно хотелчр:
1. Да има персонал. Макар и семпъл, все пак персонал - някой да седи на рецепция 24 часа в денонощието и някой да седи на бара (да,има бар но той е пуст и много тъмен като се скрие слънцето)поне през деня до някакъв час вечер и някой не просто да влиза в стаите, но и да попочиства малко (според мен бабето влиза по стаите за да види дали случайно нещо не е прецакано от "безотговорните туристи")
2. Да има светлина. Звучи глупаво, но тоталния мрак в който потъва "хотела" след залез слънце е ...най-меко казано негостоприемен.
Това е моето мнение, постарах се да е обективно и както казах по-горе без да издребнявам. Искрено се надявам следващите сезони да има 3-4 души персонал и СВЕТЛИНА в това място - тогава ще е наистина прекрасно!
Въпреки всичко, "хотел Хелати" е една много прилична "къща за гости" и въпреки малко по-високите цени от средните за "къща за гости" е добър вариант за хора без особени претенций (аз самия нямам големи претенций, но "хотел 3 звезди" малко ме подведе ... )
Желая на всички приятно изкарано време тук или в друг хотел.

Таня Асенова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.10
12:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Една много релаксираща и спокойна почивка.Чисто,уютно и стилно.Собствениците са приятни и услужливи хора.Има спретнат двор с барбекю и много цветя.Идеално за хора,които искат да избягат от шума и тълпите.Наистина хотела се заключва след 24ч.,но така се осигурява спокойствие и сигурност на гостите и не е проблем да влезеш по всяко време като позвъниш.Плажът е много близо и е чудесен за деца.Аз и семейството ми сме много доволни.

Христина Димитрова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици млада двойка
2008.07.25
23:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛЪТ НЕ Е ТОЛКОВА ЛУКСОЗЕН КОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА,ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ОБСЛУЖВАНЕТО Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА. АКО ИСКАТЕ КОМОНИСТИЧЕСКО И КАЗАРМЕНО ОБСЛУЖВАНЕ ТОВА Е ВАШИЯ ХОТЕЛ. А АКО ИСКАТЕ ДА ИЗКАРАТЕ ЕДНА СПОКОЙНА ОТПУСКА БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ С НИКОГО ИЗБЕРЕТЕ ДРУГ ХОТЕЛ. АКО СЛУЧАЙНО СЕ ПРИБЕРЕТЕ СЛЕД 12 ЧАСА ТРЯБВА ДА БУДИТЕ ПОРТИЕРА ЗА ДА ВИ ОТКЛЮЧИ АКО НЕ ГО СЪБУДИТЕ СЪС ЗВЪНЕЦА ЩЕ ТРЯБВА ДА МУ ЗВЪНИТЕ НА ЛИЧНИЯ ТЕЛЕФОН. А АКО БЛАГОВОЛИ ДА ВИ ДАДЕ КЛЮЧ ТОЙ ЩЕ Е ЗА ЗАДНАТА ВРАТА И ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ОБИКОЛИТЕ ХОТЕЛА ЗА ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ. КОГАТО НАПУСКАТЕ ХОТЕЛА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ДА ГО НАПУСНЕТЕ В 9 СУТРИНТА ЗАЩОТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ТЕ ЩЕ ДОЙДАТ И ЩЕ ВИ СЪБУДЯТ ДА СИ СЪБИРАТЕ БАГАЖА ЗА ДА ГИ УЛЕСНИТЕ.И АКО ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧЕТЕТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ.КАТО ЦЯЛО ВИЛНА ЗОНА ЧЕРВЕНКА Е МНОГО ПРИЯТНО МЯСТО КАТО ИЗКЛЮЧА ХОТЕЛ НЕЛАТИ.

илиана димитрова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.06.18
16:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Резервирала съм студио за юли в хотела. Изглежда луксозно, а е много евтино, студиото е 50лв.Хотелът е близо до морето, до плаж градина. Ако някой е почивал там да сподели мнение. Нещо повече за вилна зона Червенка?

Dimitar Angelov2010.02.16 13:27
Миналото лято бях в хотела.Останахме много доволни.Собствениците бяха много приятни хора.Тези коментарчета по в началото.Хахахахаха.На тези претенциозници им препорачвам някой хотел където нощувката е 200 лв.Може би там ще са по-доволни.Горещо го препорачвам на хора търсещи спокойствие.Плажа е на 2 минути от хотела.В района има достатъчно заведвния за хапване.Черноморец е на 5 минути с кола.Приятно изкарване!

Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share