къща за гости Солунови **, Добринище

Рейтинг:  5 star rating  4.7 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    6.4 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Деница Николова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.01.04
21:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата се намира в центъра на Добринище, близо до главния път, както и до центъра. Наистина бях приятно изненадана не само от факта, че е изключително чисто и уютно във всяка стая, но и от отзивчивостта и гостоприемството на собствениците. Мисля, че всички се почувствахме като у дома си с топлината и вкусните гозби осигурени ни от стопаните. Със сигурност ще посетим тези мили хора отново!

Милена от Варна
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.26
13:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чисто и спретнато място. Удобно за семейна почивка. Близко е до центъра. Пожелавам успех на домакините и много посетители.

Мариана и Доби - София
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.03
13:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В тази къща и с тези хора се чувствахме прекрасно, беше много приятно, те са много мили и внимателни, цялото семейство е изключително,къщата е на много хубаво място, близко до плажа, парка и центъра на Добринище. С удоволствие пак ще дойдеме другото лято. Поздрави от нас!

Златимира Василева
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.03.06
22:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата, домакините, мястото, механата - всичко е добро. Домакините се стараят много. Стаите са чудесни. Механата е малка и уютна и е само за гости на къща Солунови. Салатите и пържените картофи са страхотни. Мястото е добро, цените също. Трябва да има по-вече такива места за българи в България.

Александра Георгиева
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.10.18
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято почивахме в къща Солунови, много доволни останахме от любезните домакини .Къщата е на много спокойно място в близост до градския парк в който децата си играеха.В околностите на Добринище има какво да се види :много забележителности а и разходка из Пирин е невероятно . На всяка цена трябва да опитате и от пиринския чай и традиционните ястия. Страхотни , любезни и много гостоприемни домакини, с удоволствие бихме отседнали отново при тях . Позрави от Варна!!!


Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share