хотел Енерджи **, Китен

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Китен
Бургас    0.4 км
На море в Приморско
Бургас    3.9 км
Плажове в близост
Китен - Южен плаж
Приморско    0.6 км
Китен - Северен плаж
Приморско    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
iva iva (3)
отседнал Септември 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.09.08
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела като хотел е супер.Стаите чисти и просторни забележки никакви.Близо до южния плаж което е голям плюс за почиващите.Но като тишина и спокойствие пълна трагедия.Точно отпред пред хотела има бар който надува музиката от 8.00 до 01.00 часа.Другия недостатък е паркинга в хотела има 30 стаи а паркинг подземен за 5 коли при такса 8 лв.на ден.За закуската ти вземат 5 лв., а получаваш за 2 лв.Една закуска с едно кафе и един плод естествено.Всеки знае колко е една баничка с едно кафе.Та извода е ако искаш да почиваш на тишина и спокойствие не ходи в този хотел.Но ако искаш да си близо до плажа посети го.

spidi (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.03
01:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
искам да си дам оценката за хотел "Енержи", защото съм разочарован от него, а именно за какво става дума, още на първия ден ми казаха че с нета имало проблеми (имаго от време на време и то не в целия хотел , щели да го оправят, ама когато вече мен ме няма ,което не ме грее нали ), на втория ден едната от лампите в банята която не е за мокри помещениея (намираща се букално на 20 см. от душа) изгърмя - смениха я баързо но ми казаха че не е опасно такава близост на ток и вода , по принцип има и други забележки но те са по незначителни и за това не ги споменавам.
Като цяло парите който дадох за това което получих изпбщо не отговаря!
Като новооткрит хотел може всичко да е било ОК (съмнявам се), но сега вече е позанемърен - явно, така че сами преценете дали да го ползвате , вярно ако сте там само за спането и хапването - става но ако смятате да се възползвате от всичко което предлагат ще се разочаровате!
Надявам се че съм помогнал!
Успех!

ellie (1)
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2010.05.26
12:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е доста приятен, чист, със светли и просторни стаи. Като недостатък мога да посоча закуската (включена в цената), която е лишена от всякакво право на избор и разнообразие. Сутрин ни сервираха или баничка с айрян + 1 банан, или филийки + сирене, салам и конфитюр. На следващия ден пак баничка, после пак филии... Няма опция човек да избере м/у омлет /филийки /палачинки или нещо друго, както правят в повечето хотели в днешно време. Иначе ресторантът не е никак лош, има добра кухня, но и там имахме забележки, като например сервираха основното ястие на съпруга ми 20 минути преди моята салата... но все пак бяха любезни, което не е никак малко в днешно време.

Анелия Младенова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.09
10:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е място където забравяте за всички грижи и проблеми, и се отдавате на пълна почивка . Невероятна чистота и обслужване ,богато меню,което би задоволило и най-изтънченият вкус.Пожелавам здраве и сили на собствениците , за да продължат да поддържат и развиват това "Райско място".

Красимира Трайчева
отседнал Юни 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.28
13:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Разкошна почивка е в този хотел.Всичко е много хубаво,обслужването е на висота. Ресторанта предлага чудестно меню.

n.ivanova (1)
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни семейно
2008.06.08
21:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Там е незабравимо. Цените са по джоба на всеки. Ресторанта предлага богато и разнообразно меню. Персонала е на високо ниво и шефовете са много любезни хора.


Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share