хотел Каза Волей ***, Дряново

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Дряновски манастир
Габрово    1.2 км
пещера Бачо Киро
Габрово    1.2 км
Соколски манастир
Велико Търново    7 км
Боженци - историко-архитектурен резерват
Габрово    11.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
stoichkov (21)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни семейно
2015.08.01
08:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път ще напиша коментар който ще прогиворечи с написаното от мен. След като години наред отсядахме в този хотел заради всичко което бе на висота,то сега всичко е вече много занемарено и изглежда е оставено на произвола. Какво имам предвид-като начало в банята покрай ваната не е почиствано от доста време има мухал. В стаята може поне да се проветрява от време на време. Навсякъде са закачени всякакви инструкции за климатик , за боклуци и т.н. стаите се нуждаят поне от частично освежаване.


stoichkov (21)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни семейно
2013.10.12
21:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е един от малкото хотели които мога да препоръчам с чиста съвест на всички. Обстановката е чудесна и персонала е много готин и гледа да угоди на клиентите. Посетете го за да се уверите сами.

cristalle (1)
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.12
15:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е приятен и разполага с отлична кухня. Не го препоръчвам, обаче, в случай, че желаете да бъдете там на някои празник. На Нова Година за съжаление една част от гостите на хотела беше компания, която намираше за необходимо, че следва да бъде пускана музика само и единствено от типа изпълнения на Тони Стораро (при това беше само една компания, а останалата част от гостите видимо нямаха предпочитание към тази музика). Малко след дванедесет часа звучеше само такава музика. Не става дума за преимуществено, а само и единствено за такава. Въпреки че многократно беше искано да се пуска и друга музика. В общи линии се създаде обстановка, като в типична чалга кръчма-качване по масите и столовете, в комбинация с посочената музика. Всъщност, ако човек търси това, е негов избор, но хотелът изобщо не оставяше такива очаквания, даже напротив. Втората вечер в ресторанта отново беше пусната такава музика, по искане на същата компания, като бе и увеличена, достатъчно неприятно, като отново нямаше кой да се намеси. Да не говорим за шума, който се вдигаше, например в 3 часа следобед, или за факта, че на стаята на моите приятели беше многократно чукано. Така че се налага извод, че при посещение на хотела да рискувате, за сметка на добрата храна, да се озовете в атмосфера на типично чалга заведение и ситуация, в която явно сте наполовина поне клиент, в сравнение с други хора, чието поведение ще ви бъде натрапвано и ще сте напълно безсилни.


Други хотели в ДряновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share